Gość: Olin IP: *.satkabel.com.pl 25.07.01, 22:59 Nie wiem, w jakim stopniu Szczawno zostalo zalane, bo nie widzialem, a sensownych informacji ni widu, ni slychu. Wiem tylko tyle, ze Szczawnik wylal. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Olin Re: Powodz w Szczawnie IP: *.satkabel.com.pl 26.07.01, 12:24 Z moich informacji wynika, ze zalana zostala ulica Mickiewicza. Oprocz tego zalany zostal walbrzyski Plac Gornika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: Powodz w Szczawnie IP: *.wsisiz.edu.pl 27.07.01, 08:08 No tak na zywiol czlowiek jest bezradny ale trzeba zrobic wszystko by w przyszlosci nie dochodzilo do tak wielkich tragedii.Zastanawiam sie czy wiecej zawinila pogoda czy tez beztroska ludzi odpowiedzialnych za ogolny stan zabezpieczen przeciwpowodziowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olin Re: Powodz w Szczawnie IP: *.satkabel.com.pl 27.07.01, 10:36 W kazdym razie jesli chodzi o Walbrzych, nic tu ludzie nie maja do gadania. Wyobrazacie sobie waly przeciwpowodziowe na Szczawniku czy Pelcznicy? Po prostu sie nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: Powodz w Szczawnie 06.08.01, 11:14 No widzialem w TVN-ie ze Teartu Zdrojowego nie oszczedzilo i Pijalni Wod Mineralnych Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Powodz u mnie w domu 06.08.01, 14:09 Zdaje sie ze z piatku na sobote dostalem od Janka (mojego ojca) smsa ze mieli powodz w domu. Troche sie zdziwilem bo na 9 pietrze mieszkaja ale jak sie potem okazalo to podczas tej wielkiej ulewy deszcz tak zacinal ze sie po parapetach i scianach lalo i ze szmatami i recznikami po domu biegali. Ja w tym czasie siedzialem w domku w srodku wielkiej dziczy z moja monią i sie troche balismy bo tez niezle dawalo popalic brrrrr - wpadlem na pomysl nagrania burzy i pioronow na video i przyznam ze sie super oglada i robi wrazenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olin Re: Powodz u mnie w domu IP: 195.205.184.* 06.08.01, 15:21 Teee, a byl w tej chacie piorunochron? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olin Re: Powodz u mnie w domu IP: 195.205.184.* 06.08.01, 15:22 Teee, a byl w tej chacie piorunochron? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sivasec Re: Powodz u mnie w domu 06.08.01, 16:18 No nie i dlatego sie balismy jak cholera bo walilo jak na wojnie, dach kryty blachą i jeszcze na gorce dom stoi wiec juz calkiem porazka by byla. Moze by troche rynnami poszlo :)Ale udalo sie i cale szczescie i burze nagralem (tzn pioruny) Odpowiedz Link Zgłoś