Dodaj do ulubionych

Wałbrzych - wielka melina

IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.05.09, 21:24
To miasto jest tak obleśne, nie ma nic sportu, kultury, imprez.
Wszyscy chleją a łepki chodza po ulicy w dresach.
90% dzielnic to meliny.
Obserwuj wątek
    • Gość: eee Re: Wałbrzych - wielka melina IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.05.09, 21:48
      to zrywaj sie z tad!!!
    • Gość: twój stary-wiesz? Re: Wałbrzych - wielka melina IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.05.09, 21:48
      Chyba Ty! + Twoja stara! = 90 % :)
    • Gość: bbb Re: Wałbrzych - wielka melina IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.05.09, 22:03
      Brud,syf i panienki z tłustymi włosami,syf na ulicach !!!!!!!!!
      • Gość: Piotr Re: Wałbrzych - wielka melina IP: *.centertel.pl 23.05.09, 22:09
        to się wyprowadź do Nowego Yorku, marudo!!!!!!!!
        • Gość: piasek Re: Wałbrzych - wielka melina IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.05.09, 22:15
          Piaskowa to Manhatan, jakie piękne ulice i kolorowe bloki, reszta
          to prowincja
      • Gość: ksg Re: Wałbrzych - wielka melina IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.05.09, 10:05
        I murzyni w Górniku Wałbrzych.
    • Gość: jacek01g jak to - nie ma sportu? IP: *.chello.pl 24.05.09, 06:40
      ktoś Ci broni chodzić po górach, biegać, jeździć na rowerze, grać w siatę, piłkę
      nożną, koszykówkę?
      • Gość: oxo Re:Wałbrzych - wielka melina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 10:30
        Największy obciach to nosić na sobie białe dresy :/
        • Gość: brawo MMM Re:Wałbrzych - wielka melina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 19:08
          tak to prawda na samą myśl o tym szambie sraka ciśnie się z odbytu żeby osr... tą
          melinę wokół zwaną wałbrzyszkiem syfiastym...łeeeeeee i wymioty cofają, torsje
          na widok ulic!!!!!!
          • Gość: Kino Re:Wałbrzych - wielka melina IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.05.09, 19:53
            Ku.wa nawet nie ma kino w tej syfolandii.
            Był kiedyś GDK ale teraz została po nim tylko ściana.
            Rzygam jak przechodzę przez brudne ulice i przestanki !!!
            • Gość: furman Re:Wałbrzych - wielka melina IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.05.09, 20:11
              Jebnięty jesteś czy z Jedliny?
              • Gość: olka Re:Wałbrzych - wielka melina IP: *.152.151.164.dsl.dynamic.eranet.pl 24.05.09, 21:04
                90% to raczej przesada,ale z 60% się zgodzę.oczywiście na niektórych
                dzielnicach ten % będzie wyższy a na niektórych niższy.
                • Gość: fff do-mmm IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.05.09, 21:52
                  spie...j do wrocka na centralny tam dopiero mozna sie pozygac ze
                  smrodu i brudu!!!!!
                  • Gość: ZiBi Re: do-mmm IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 24.05.09, 22:00
                    Ale wyjdziesz z centralnego i jest ok. A u nas jak wyjdziesz to się
                    zastanawiasz czy nie wrócić.

Inna sprawa że przesada z tym melinarstwem, ale trzeba byc ślepym
                    aby zaprzeczyć że go nie ma. Gdzie nie stanę w Wałbrzychu to jakiś
                    menel podchodzi o pare groszy na wino. A zakupy pod marketem to
                    opedzanie się od meneli chcących zabrać wózek (zwłaszcza pod
                    Kauflandem).

Oj nie jest dobrze, może i sie poprawia, ale ogólnie nie jest dobrze.
                    • Gość: fff Re: do-mmm IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.05.09, 22:13
                      pewnie ze tak ale tak jest w calej Polsce a nie tylko w Wałbrzychu
                      • Gość: do fff Re: do-mmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 22:56
                        ciekawe gdzie jest tak w całej polsce pokaż mi gdzie????!!!! z tego co mi
                        wiadomo to największym szambem polski jest wałbrzych pod względem bezrobocia
                        braku infrastruktury i w ogóle wszystkiego!!!!!zniszczenie przemysłu i
                        stworzenie obozów z zachodu w zamian za darmową ziemie to kretyński pomysł władz
                        miasta no chyba że oni coś za to dostali.....ja już nie wychodzę z domu bo
                        zwieracze mi puszczają i wszystko w promieniu kilku metrów było by w fekaliach i
                        tak już jest ,po co resztę zalewać laksą z fekaliami!!!!!!
                        • Gość: fff Re: do-mmm IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.05.09, 06:47
                          musisz wyjsc koniecznie do -PSYCHIATRY!!
                          • Gość: as Re: do-mmm IP: *.152.146.82.dsl.dynamic.eranet.pl 25.05.09, 12:09
                            ktoś kto nie widzi meliniarstwa w Wałbrzychu to albo jest ślepy,albo
                            sam jest meliniarzem.
                          • Gość: do fff Re: do-mmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 10:01
                            masz rację muszę iść do psychiatry że tu jeszcze mieszkam!!!
                            • Gość: ccc Re: do-mmm IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.05.09, 21:13
                              Przykład, Nowe Miasto, Sobięcin, Podgórze.
                              Przejeżdżając przez te slamsy nawet nie otworzę okna w aucie bo tak
                              jeb..je alkoholem w tych syfach.
                              Każdy idzie z puszką piwa i jest w alkoholowym amoku.
                              Kur.wa jak w jakiejś dzielnicy murzyńskiej
                              • Gość: ar Re: do-mmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 13:45
                                Myślę ,że nigdy nie byłeś w murzyńskiej dzielnicy.! Jeszcze nam trochę
                                brakuje.Ja byłem w N.Y. w Harlemie i na Bronxie i nie myśl,że tylko u nas jest
                                syf.Na Manhattanie też są ulice ,że jakby cię wysadzili to myślałbyś ,że jesteś
                                w W-chu .Ale u nas jeszcze ludzie nie mieszkają w kartonach na wylocie metra ,bo
                                cieplej ,albo w piwnicach ,tam jest to noermalne .Tak jest wszędzie ! na całym
                                świecie ,są dzielnice ,do których się nie jeżdzi itd.Masz rację jeśli chodzi o
                                W-ch ,ale nie do końca.Wałbrzych jest pięknie położony, dużo zieleni,spójrz
                                kiedyś przez pseudo,, różowe okulary "na nasze miasto .Ja też jeżdzę codziennie
                                przez miasto i wydaje mi się ,że jest to naprawdę bardzo przygnębiający
                                widok.Myślę ,że przydałby się ktoś z większym wyczuciem estetycznym ,kto
                                powiedziałby,że przy ZUSie na Pl Gr mają wreszcie być kwiaty ,a nie żwir i
                                piasek w gazonach (już prawie czerwiec),czy kwitnące kwiaty na Słowackiego .Masz
                                absolutną rację ,że tak się czujesz ,bo ludzie wrażliwi na piękno,a tak cię
                                odbieram tak reagują na ogólną brzydotę .Polacy dbają o swoje mieszkania ,ale
                                już o klatki schodowe nie i tak samo jest z otoczeniem ,ktoś zrobi ,a nie robi
                                nikt .pzdr
                                • Gość: do ar Re: do-mmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 14:21
                                  jjaaaccieeee to ty jesteś amerykan??? byłeś w New york city ja pierdziele co tu
                                  robi ktoś tak światowy???? ja nigdy nie byłem za granica mogę sobie tylko
                                  pomarzyć, nikogo nie spotkałem tutaj na prowincji kto by był w raju w stanach
                                  gdzie wszystko mają najdroższe, najlepsze i największe aż trudno uwierzyć że
                                  tutaj są ludzie co byli w stanach to zjawisko prawie że z kosmosu z innego świata...
                                • Gość: raec Re: do-mmm IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.05.09, 14:27
                                  i tu kolega ma duzo racji ,bo gdzie indziej znajdziesz w srodku
                                  miasta las a co do dzielnic i tego calego syfu to przez tych
                                  złodzieji co w ratuszu siedza i mysla jak tu kase zdefraudowac
                                  zamiast przeznaczyc ja na drogi,elewacje budynkow itp.proponuje ci
                                  idz gdzies na spacerek do lasu, parku a napewno lepiej sie
                                  poczujesz.pozdrawiam
                        • Gość: wa Re: do-mmm IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.05.09, 14:12
                          kup se stoperan.
                          • Gość: ooo Re: do-mmm IP: *.walbrzych.vectranet.pl 27.05.09, 17:03
                            BARANIE!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka