Gość: MMM IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.05.09, 21:24 To miasto jest tak obleśne, nie ma nic sportu, kultury, imprez. Wszyscy chleją a łepki chodza po ulicy w dresach. 90% dzielnic to meliny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eee Re: Wałbrzych - wielka melina IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.05.09, 21:48 to zrywaj sie z tad!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twój stary-wiesz? Re: Wałbrzych - wielka melina IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.05.09, 21:48 Chyba Ty! + Twoja stara! = 90 % :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Wałbrzych - wielka melina IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.05.09, 22:03 Brud,syf i panienki z tłustymi włosami,syf na ulicach !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Wałbrzych - wielka melina IP: *.centertel.pl 23.05.09, 22:09 to się wyprowadź do Nowego Yorku, marudo!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piasek Re: Wałbrzych - wielka melina IP: *.walbrzych.vectranet.pl 23.05.09, 22:15 Piaskowa to Manhatan, jakie piękne ulice i kolorowe bloki, reszta to prowincja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksg Re: Wałbrzych - wielka melina IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.05.09, 10:05 I murzyni w Górniku Wałbrzych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek01g jak to - nie ma sportu? IP: *.chello.pl 24.05.09, 06:40 ktoś Ci broni chodzić po górach, biegać, jeździć na rowerze, grać w siatę, piłkę nożną, koszykówkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oxo Re:Wałbrzych - wielka melina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 10:30 Największy obciach to nosić na sobie białe dresy :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brawo MMM Re:Wałbrzych - wielka melina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 19:08 tak to prawda na samą myśl o tym szambie sraka ciśnie się z odbytu żeby osr... tą melinę wokół zwaną wałbrzyszkiem syfiastym...łeeeeeee i wymioty cofają, torsje na widok ulic!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kino Re:Wałbrzych - wielka melina IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.05.09, 19:53 Ku.wa nawet nie ma kino w tej syfolandii. Był kiedyś GDK ale teraz została po nim tylko ściana. Rzygam jak przechodzę przez brudne ulice i przestanki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: furman Re:Wałbrzych - wielka melina IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.05.09, 20:11 Jebnięty jesteś czy z Jedliny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re:Wałbrzych - wielka melina IP: *.152.151.164.dsl.dynamic.eranet.pl 24.05.09, 21:04 90% to raczej przesada,ale z 60% się zgodzę.oczywiście na niektórych dzielnicach ten % będzie wyższy a na niektórych niższy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff do-mmm IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.05.09, 21:52 spie...j do wrocka na centralny tam dopiero mozna sie pozygac ze smrodu i brudu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZiBi Re: do-mmm IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 24.05.09, 22:00 Ale wyjdziesz z centralnego i jest ok. A u nas jak wyjdziesz to się zastanawiasz czy nie wrócić. Inna sprawa że przesada z tym melinarstwem, ale trzeba byc ślepym aby zaprzeczyć że go nie ma. Gdzie nie stanę w Wałbrzychu to jakiś menel podchodzi o pare groszy na wino. A zakupy pod marketem to opedzanie się od meneli chcących zabrać wózek (zwłaszcza pod Kauflandem). Oj nie jest dobrze, może i sie poprawia, ale ogólnie nie jest dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: do-mmm IP: *.walbrzych.vectranet.pl 24.05.09, 22:13 pewnie ze tak ale tak jest w calej Polsce a nie tylko w Wałbrzychu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do fff Re: do-mmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 22:56 ciekawe gdzie jest tak w całej polsce pokaż mi gdzie????!!!! z tego co mi wiadomo to największym szambem polski jest wałbrzych pod względem bezrobocia braku infrastruktury i w ogóle wszystkiego!!!!!zniszczenie przemysłu i stworzenie obozów z zachodu w zamian za darmową ziemie to kretyński pomysł władz miasta no chyba że oni coś za to dostali.....ja już nie wychodzę z domu bo zwieracze mi puszczają i wszystko w promieniu kilku metrów było by w fekaliach i tak już jest ,po co resztę zalewać laksą z fekaliami!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: do-mmm IP: *.walbrzych.vectranet.pl 25.05.09, 06:47 musisz wyjsc koniecznie do -PSYCHIATRY!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: do-mmm IP: *.152.146.82.dsl.dynamic.eranet.pl 25.05.09, 12:09 ktoś kto nie widzi meliniarstwa w Wałbrzychu to albo jest ślepy,albo sam jest meliniarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do fff Re: do-mmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 10:01 masz rację muszę iść do psychiatry że tu jeszcze mieszkam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: do-mmm IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.05.09, 21:13 Przykład, Nowe Miasto, Sobięcin, Podgórze. Przejeżdżając przez te slamsy nawet nie otworzę okna w aucie bo tak jeb..je alkoholem w tych syfach. Każdy idzie z puszką piwa i jest w alkoholowym amoku. Kur.wa jak w jakiejś dzielnicy murzyńskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ar Re: do-mmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 13:45 Myślę ,że nigdy nie byłeś w murzyńskiej dzielnicy.! Jeszcze nam trochę brakuje.Ja byłem w N.Y. w Harlemie i na Bronxie i nie myśl,że tylko u nas jest syf.Na Manhattanie też są ulice ,że jakby cię wysadzili to myślałbyś ,że jesteś w W-chu .Ale u nas jeszcze ludzie nie mieszkają w kartonach na wylocie metra ,bo cieplej ,albo w piwnicach ,tam jest to noermalne .Tak jest wszędzie ! na całym świecie ,są dzielnice ,do których się nie jeżdzi itd.Masz rację jeśli chodzi o W-ch ,ale nie do końca.Wałbrzych jest pięknie położony, dużo zieleni,spójrz kiedyś przez pseudo,, różowe okulary "na nasze miasto .Ja też jeżdzę codziennie przez miasto i wydaje mi się ,że jest to naprawdę bardzo przygnębiający widok.Myślę ,że przydałby się ktoś z większym wyczuciem estetycznym ,kto powiedziałby,że przy ZUSie na Pl Gr mają wreszcie być kwiaty ,a nie żwir i piasek w gazonach (już prawie czerwiec),czy kwitnące kwiaty na Słowackiego .Masz absolutną rację ,że tak się czujesz ,bo ludzie wrażliwi na piękno,a tak cię odbieram tak reagują na ogólną brzydotę .Polacy dbają o swoje mieszkania ,ale już o klatki schodowe nie i tak samo jest z otoczeniem ,ktoś zrobi ,a nie robi nikt .pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ar Re: do-mmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.09, 14:21 jjaaaccieeee to ty jesteś amerykan??? byłeś w New york city ja pierdziele co tu robi ktoś tak światowy???? ja nigdy nie byłem za granica mogę sobie tylko pomarzyć, nikogo nie spotkałem tutaj na prowincji kto by był w raju w stanach gdzie wszystko mają najdroższe, najlepsze i największe aż trudno uwierzyć że tutaj są ludzie co byli w stanach to zjawisko prawie że z kosmosu z innego świata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raec Re: do-mmm IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.05.09, 14:27 i tu kolega ma duzo racji ,bo gdzie indziej znajdziesz w srodku miasta las a co do dzielnic i tego calego syfu to przez tych złodzieji co w ratuszu siedza i mysla jak tu kase zdefraudowac zamiast przeznaczyc ja na drogi,elewacje budynkow itp.proponuje ci idz gdzies na spacerek do lasu, parku a napewno lepiej sie poczujesz.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wa Re: do-mmm IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 27.05.09, 14:12 kup se stoperan. Odpowiedz Link Zgłoś