Gość: michu IP: 80.51.250.* 25.05.03, 10:49 Nie wiem czy wiecie ale w dzierżoniowie dosyć dobrze funkcjonuje sieć radiowa za 48 PLN macie nieograniczony dostęp do netu :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiwri Re: Internet drogą radiową IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.05.03, 13:32 Wiedziałem, że coś takiego działa w Bielawie, ale nie w Dzierżoniowie. Jeśli i w Dzierżoniowie to super. Mógłbyś podać trochę więcej szczegółów, np. gdzie można podpisać umowę na korzystanie z internetu drogą radiową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu Re: Internet drogą radiową IP: 80.51.250.* 27.05.03, 17:47 to wszystko zależy gdzie mieszkasz ( nie wiadomo czy jest tam zasięg ) mogę podać więcej szczegołów na @ michust@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
cafetytus Re: Internet drogą radiową 22.02.04, 13:55 Dzierżoniów Parkowa 4 Boczna Świdnickiej za Biedronką !!! nie rób takiej tajemnicy z tego RadioLaina Narazie znam więcej osób niezadowolonych!!! 80.51.250.141/ oto ich piękna www transfer od 64kb/s do 2048 wedle uznania administratora i jego humoru bardzo często lagi i zanik sygnału ale to są uroki amatorskiej sieci radiowej jedyny plus to cena 48 zł to naprawdę tanio ale jest już druga firma www.in-net.pl Record 39 zł miesięcznie !!! pozdrowienia z kawiarenki internerowej Tytus cafe.tytus.info Odpowiedz Link Zgłoś
dominikag Re: Internet drogą radiową 25.02.04, 18:18 oj Tytus Tytus a ty jak zawsze nerwpwy :) a ja jestem zadowolona :P a Record no cóż to inna bajka :) Odpowiedz Link Zgłoś
cafetytus Re: Internet drogą radiową 27.02.04, 00:19 lepiej być nerwowym jak brzydką żydówką hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
dominikag Re: Internet drogą radiową 27.02.04, 11:03 1. Nie wiesz czy jestem brzydka 2. Nie wiesz czy jestem "żydówka" 3. Ale wiadomo kto tu jest wredny 4. Mam w nosie twoje wypowiedzi. Pisz sobie co chcesz. Olewam to. Nie ma co się przejmować typami takimi jak ty. Ja cie nie obraziłam, a jeżeli ty to tak odebrałeś to zrobiłam to nieumyślnie. Ty tymczasem w odpowiedzi na mój post obraziłeś mnie. I to świadczy o tobie. Nic więcej nie dodam. Odpowiedz Link Zgłoś
cafetytus Re: Internet drogą radiową 27.02.04, 11:20 1. Jesteś brzydka bo cie widziałem. 2. Jesteś żydówką bo to widać po policzkach ;) 3. Jestem wrednyi dobrze mi z tym. 4. Gdybyś miała to w nosie to byś się nie przejmowała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dominikag Re: Internet drogą radiową 27.02.04, 12:45 cafetytus napisał: > 1. Jesteś brzydka bo cie widziałem. TAAA.... > 2. Jesteś żydówką bo to widać po policzkach ;) TAAA.... > 3. Jestem wrednyi dobrze mi z tym. TAAAA..... > 4. Gdybyś miała to w nosie to byś się nie przejmowała ;) TAAAAA... DAJ SOBIE JUŻ SPOKÓJ Odpowiedz Link Zgłoś
antyqona Re: Internet drogą radiową 29.03.04, 20:13 Dominika ale Tytus ma racje jesteś kobietą bez klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
dominikag Re: Internet drogą radiową 31.03.04, 20:14 A kim jest kobieta z klasą? Może mi to wyjaśnisz? Za to Tytus jest na pewno facetem z klasą. To nie ulega wątpliwości... haha Odpowiedz Link Zgłoś
dominikag Re: Internet drogą radiową 31.03.04, 20:16 Jezeli facet z klasa to taki ktory wyzywa to ja dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś