Dodaj do ulubionych

Sanhedryn krakowski

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 15:22
Sanhedryn krakowski sie odezwał!!!!!!!!!!Nareszcie!!!!! !!! Bo juz nie
wiedzielismy co o tym wszystkim myslec, na szczescie jest Ziuta Hennelowa ,
na niej mozna zawsze polegac jak na Zawiszy.Razem z Kozlowskim wytyczy
droge!!
Boze!!!!!!!!!!!!!!!!!Ty widzisz to i nie pękasz ze smiechu? Ja pękam.
Obserwuj wątek
    • Gość: anyab Re: Sanhedryn krakowski IP: *.kim.pl 03.02.05, 15:27
      > Boze!!!!!!!!!!!!!!!!!Ty widzisz to i nie pękasz ze smiechu? Ja pękam.
      Jak trwoga to do Boga ?
      • Gość: Wasza Szkapa Re: Sanhedryn krakowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 15:31
        Jaka trwoga????????
        • Gość: aren Re: do anyab IP: *.aster.pl 04.02.05, 10:56
          Z przykrością stwierdzam, że ilość Twoich komentarzy nie przechodzi w jakość.
          • Gość: anyab Re: do anyab IP: *.kim.pl 04.02.05, 11:16
            > Z przykrością stwierdzam, że ilość Twoich komentarzy nie przechodzi w jakość.

Najlepiej odnoś się do poszczególnych komentarzy konkretnie. Na taki ogólnik
            trudno z sensem odpowiedzieć - mimo najszczerszych chęci. Jeśli Ci chodzi o
            moją odpowiedź na post powyżej - to miała oznaczać, że nie znajduję powodów do
            mieszania Boga w te sprawy. Takim powodem byłaby zapewne trwoga, więc zapytałam
            autora, który wyrażał zdumienie, że Bóg nie reaguje, czy o to mu chodziło.

Ponadto uważam, że użycie w stosunku do pewnej grupy tzw. intelektualistów
            krakowski słowa Sanhendryn, wprowadza uczestników forum w błąd.
            Co się tyczy samego listu głęboko się z nim nie zgadzam - tym bardziej, że
            jestem krakowianką :). Nie należy chyba przypisywać temu apelowi zbyt dużego
            znaczenia - takie listy miały sens gdy nie mogły działać partie polityczne i
            nie było wolnych mediów. Teraz gra polityczna może toczyć się swobodnie i jak
            sygnatariusze listu chcą się w nią włączyć to niech zaczną prowadzić
            działalność w ramach jakiejś istniejącej partii lub założą nową jeśli żadna nie
            spełnia ich oczekiwań. Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka