zecozejak 13.04.08, 14:33 kiedy zakwitają bazie Kaszalot marzy o Azie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zecozejak Re: wiosna, ach wiosna! 13.04.08, 14:36 a gdy zażółcą się złocie to Aza o Kaszalocie. Odpowiedz Link
zecozejak Re: wiosna, ach wiosna! 13.04.08, 14:52 a gdy zakwitną konwalie to Aza napełni balię i zaprosi tam lubego i umyje mu... plecy. Odpowiedz Link
zecozejak Re: wiosna, ach wiosna! 13.04.08, 15:02 czy jak zakwitną klony Kaszalot będzie spełniony? Odpowiedz Link
azaheca Re: wiosna, ach wiosna! 13.04.08, 15:22 A jak Kaszalot doje kotleta Zeco przemieni się znów w faceta co konwalie wąchać lubi lecz tożsamość ciągle gubi raz jest damą raz mężczyzną słowa przyprawia czasem trucizną ja miksturę ową piję cud prawdziwy,jeszcze żyję.. Odpowiedz Link
zecozejak Re: wiosna, ach wiosna! 13.04.08, 15:46 Aza wiosny nie poczuła czeka aż zakwitnie tawuła? Odpowiedz Link
azaheca Re: wiosna, ach wiosna! 13.04.08, 16:16 Wiosnę czuję mymi zmysłami zachwycam się przecież jej kwiatami co w ogródku zakwitają już nawet pszczółki troszkę bzykają ja unikam ich jak mogę nie wchodzimy sobie w drogę.. Odpowiedz Link
zecozejak Re: wiosna, ach wiosna! 13.04.08, 16:39 no a gdzie na miłość chętka? (już zakwitła kocimiętka?) Odpowiedz Link
zecozejak Re: wiosna, ach wiosna! 13.04.08, 16:45 może byście się spotkali, razem bratki powąchali? Odpowiedz Link
azaheca Re: wiosna, ach wiosna! 13.04.08, 16:57 Zeco pragnie zostać swatką? o miłości myślę rzadko owszem,lubię Kaszalota jeszcze bardziej jego kota kocimiętkę mu posieje jest nadzieja,że nie zwieje.. Odpowiedz Link
zecozejak Re: wiosna, ach wiosna! 13.04.08, 17:23 nim dzięcielina zapała rumieńcem Aza się spotka z oblubieńcem, poniuchają se rabatki a potem zrzucą swe szatki, a co się później stanie? w ogródku wyrosną kanie. Odpowiedz Link
azaheca Re: wiosna, ach wiosna! 13.04.08, 18:44 Szatki swoje już zdejmuję i na kanie oczekuję.. Odpowiedz Link
zecozejak Re: wiosna, ach wiosna! 13.04.08, 18:54 zanim zakwitnie kaczeniec zjawi się Twój oblubieniec; a jak o kani zaspiewasz to jak gruszka spadnie z drzewa. Odpowiedz Link
azaheca Re: wiosna, ach wiosna! 13.04.08, 19:06 Przecież kwitną już kaczeńce wiosna w pełni,czegóż więcej ja do szczęścia potrzebuję? na te gruszki oczekuję co na wierzbach sobie rosną nie spadają jednak wiosną poczekać przyjdzie aż do jesieni może me serce ona odmieni Odpowiedz Link
zecozejak Re: wiosna, ach wiosna! 13.04.08, 19:15 co nie widać Kaszalota, chyba już szykuje kota na wiosenne trymowanie i ogródkowe bzy-kanie. Odpowiedz Link
azaheca Re: wiosna, ach wiosna! 13.04.08, 20:47 To się zdecyduj,kanie czy bzy jak nie Kaszalot,to może ty...)) Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: wiosna, ach wiosna! 13.04.08, 21:06 Ach Zeco Płeć określ bliżej nieco Raz piszesz że Ci staje Znów, że się tylko wydaje Choć nie ważne co masz tam W dół od połowy Bo w mym aucie jest też napęd Hybrydowy. Odpowiedz Link
azaheca Re: wiosna, ach wiosna! 13.04.08, 22:50 Chyba jednak to mężczyzna taka męska w nim tężyzna co poranne daje wzwody po nich prysznic dla ochłody Odpowiedz Link
zecozejak Re: wiosna, ach wiosna! 14.04.08, 13:31 co tam słychać Kaszalocie? nie stój że tak przy tym płocie, patrz, motylki już fruwają i na Azie wciaż siadają, ją podstępnie zapylają! Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: wiosna, ach wiosna! 14.04.08, 13:57 Tamta Zeco dobre wpisy miała Pewnie jakiejś durnocie Swój nick sprzedała Odpowiedz Link
zecozejak Re: wiosna, ach wiosna! 14.04.08, 14:16 czasem się głupieje gdy się zazielenią i łąki i knieje. Odpowiedz Link
zecozejak Re: wiosna, ach wiosna! 14.04.08, 14:20 i bieży się ochoczo w te objęcia księcia. Odpowiedz Link
azaheca Re: wiosna, ach wiosna! 14.04.08, 14:36 Tu kaczuszka,obok staw czy na końcu czeka paw? co znajomość podsumuje gdy się ją już skonsumuje... Odpowiedz Link
zecozejak Re: wiosna, ach wiosna! 14.04.08, 15:03 kurde mole, zwierząt tyle, wszystko plącze się zawile, zagadki jakieś, szarady, pomocy! ja nie dam rady! Odpowiedz Link
azaheca Re: wiosna, ach wiosna! 14.04.08, 22:13 Zeco sama to nakręciła i w prowokacji się pogubiła Odpowiedz Link
zecozejak Re: wiosna, ach wiosna! 20.04.08, 14:29 myśl mnie taka prześladuje: czy ptaszki się też trymuje? może Kaszalot zostawi kota, przyniesie Azie nielota? Odpowiedz Link
azaheca Re: wiosna, ach wiosna! 20.04.08, 14:52 zecozejak napisała: > myśl mnie taka prześladuje: > czy ptaszki się też trymuje? > może Kaszalot zostawi kota, > przyniesie Azie nielota? ============================= Trymuje się ptaszki,czasem depiluje zależy od ptaszka w czym się lepiej czuje Odpowiedz Link
zecozejak tak myślałam 20.04.08, 15:24 wszak wytrymowanie ptaszka to dla Azy jest igraszka: tu podgoli, tam przyczesze (jak o tym myślę to grzeszę). Odpowiedz Link
madohora Re: wiosna, ach wiosna! 16.04.08, 12:11 Burza, niebo coraz bardziej się chmurzy Deszcz dzwoni w parapet blaszany Cóż, ja czasem boję się burzy Zwłaszcza gdy jestem w domku drewnianym Żywioł nam dzisiaj różne figle płata Już upał i mróz z rana przeżyłam Ciekawe ile jeszcze dni do lata I jak jak tę pogodę wytrzymam?! Odpowiedz Link
alice0553 Re: wiosna, ach wiosna! 16.04.08, 12:54 A u mnie teraz jest całkiem znośnie rano nie było aż tak radośnie. Odpowiedz Link
azaheca Re: wiosna, ach wiosna! 16.04.08, 20:59 Ja wiosenne kocham słońce dla mnie letnie za gorące drzewa kwieciem obsypane wszystko jak zaczarowane żeby ta wiosna wiecznie trwała nic przeciwko bym nie miała... Odpowiedz Link
tropem_misia1 Jako zdeklarowany skorpionik kocham 20.04.08, 15:42 jesień: Przyszła ,boso piechotą ubrana w czerwień i złoto. Muskając liście i trawy wesoło ,ot dla zabawy. Pogubiła sie w lesie, bo jak wieczorna wieść niesie za sikorka goniła. Kolory pogubiła. Smętna szara ,wilgotna mgła podpełza do okna deszczem w szyby uderza już nie wie dokąd zmierza Odpowiedz Link
azaheca Re: Jako zdeklarowany skorpionik kocham 20.04.08, 21:47 Skorpion znak namiętny,bezkompromisowy na wielkie emocje zawsze jest gotowy uparty,zazdrosny,bywa pamiętliwy magnetyczne oczy-wzrok ma przenikliwy Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Jako zdeklarowany skorpionik kocham 20.04.08, 22:06 Taplam się w emocjach lecz jadem nie pluję. Zdanie i miejsce do życia dla innych szanuję. I choć przenikam wzrokiem innych niegodziwości ceniąc spokój unikam wszelakich podłości. . Odpowiedz Link
azaheca Re: Ach 20.04.08, 22:46 W sprawie jakiej słów brakuje? niech Kaszalot sprecyzuje... Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: jesiennie 20.04.08, 22:56 Ach Do miłości stworzona Idealna kochanka, ale czy żona Bo nic nie pisze niestety Czy również umie smażyć kotlety Odpowiedz Link
azaheca Re: jesiennie 20.04.08, 23:02 O to możesz być spokojny bo pan bozia dla nich hojny skorpionki wszystkie świetnie gotują a jeszcze lepiej dania serwują Odpowiedz Link
azaheca Re: serv... 20.04.08, 23:26 W Tropki talent powątpiewasz? więc od tej chwili już cienko śpiewasz Tropka wbije kolec jadowy no powiedzmy,w splot nerwowy.. Odpowiedz Link
zecozejak Re: jesiennie 21.04.08, 13:39 dla Kaszalota prawdziwa kobieta to taka co umie usmażyć kotleta i jeszcze żeby miała cycki duże i nie chciała w łożu niczego, co sprzeczne naturze. Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: całosezonowo 21.04.08, 14:08 Zgadłaś Zeco- cycki i smażenia Co do łoża , mogą być wynaturzenia A co do tych, no pagórków To może światu ogłosisz Który numer nosisz? Odpowiedz Link
zecozejak Re: całosezonowo 21.04.08, 14:42 a po co Ci rozmiary jak i tak nie dotkniesz mej pary? Odpowiedz Link
zecozejak Re: nie pożądaj nadaremno 21.04.08, 15:34 nie dla kota szpyrka ciągnij se inną do wyrka. Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: czcze insynuacje 21.04.08, 16:01 Zaraz, zaraz jaka szpyrka Gdzie aby pisałem Że chcę drugą do wyrka Odpowiedz Link
azaheca Re: czcze insynuacje 21.04.08, 21:47 Te mężatki,te sąsiadki... z Kaszalota okaz rzadki rozpisane ma wizyty a więc damskich wdzięków syty Odpowiedz Link
alice0553 Re: czcze insynuacje 21.04.08, 21:57 Damskie wdzięki to są bzdety jemu chodzi o kotlety pewnie smakosz to mielonych może nie posiada żony więc panienkę, co je smaży on uczuciem wielkim darzy. Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: A 21.04.08, 22:29 Tu się zbiorę na odwagę i wyznam: -no cóż, lubię jak damskie wdzięki mają swoją wagę. A kotlety- dobre przed i po -stety Odpowiedz Link
azaheca Re: A 21.04.08, 22:49 To w rubensowskich damach gustujesz i jak Tycjan rude malujesz? Odpowiedz Link
madohora Re: wiosna, ach wiosna! 22.04.08, 13:55 Gdzie ta wiosna? Ja się pytam Zaraz tam gdzie ciepło znikam Deszcz tu leje, bębni w okna Nawet nie chce mi się z kimś spotkać Odpowiedz Link
alice0553 Re: wiosna, ach wiosna! 22.04.08, 18:13 Kiepski też będzie weekend majowy zapowiadają okres deszczowy. Odpowiedz Link
azaheca Re: wiosna, ach wiosna! 22.04.08, 23:02 Ja się nigdzie nie wybieram więc nad pogodą szat nie rozdzieram a w Święto Flagi także pracuję wielu klientów się zapisuje szykuje się jeszcze sesja zdjęciowa będzie na stronce ma wanna nowa którą klienci tak podziwiają że pieskom swoim fotki pstrykają Odpowiedz Link
alice0553 Re: wiosna, ach wiosna! 22.04.08, 23:38 Więc ten nabytek to strzał w dziesiątkę chociaż kosztował tysiączków piątkę. Odpowiedz Link
azaheca Re: wiosna, ach wiosna! 22.04.08, 23:50 Mój kręgosłup ulgę czuje więc zakupu nie żałuję nawet jak trafi się idiota po wannie bez sensu taki się miota to cztery smycze jemu funduję pies nawet nie drgnie,już nie świruje Odpowiedz Link
azaheca Re: wiosna, ach wiosna! 26.04.08, 10:51 Wstałam dzisiaj bezbudzikowo za oknem słońce i kolorowo w taki poranek aż chce się żyć zapyziałe okna myć Odpowiedz Link
azaheca Re: wiosna, ach wiosna! 26.04.08, 21:00 Dzień przepiękny przegapiłam do tej pory strzygłam,myłam wiele piesków różnych ras więc na relaks teraz czas Odpowiedz Link
zecozejak Re: wiosna, ach wiosna! 03.05.08, 14:36 jak tam Azo z Kaszalotem? może przyśle swoją fotę, cobyś go sobie obejrzała, czy reflektujesz się wypowiedziała. Odpowiedz Link
azaheca Re: wiosna, ach wiosna! 03.05.08, 14:44 Już od dawna się kochamy i potomstwo liczne mamy bardzo udane,bo hybrydowe takie hece kaszalotowe już po akwenach sobie pływają pewnie słyszałaś/łeś co wyprawiają.. Odpowiedz Link
zecozejak Re: wiosna, ach wiosna! 03.05.08, 17:25 o rany, to Kaszalot jest podejrzany? a test ojcostwa mu zrobiłaś? może sie jednak pomyliłaś? w nocy wiadomo: czarne są koty i czarne (chyba) są kaszaloty. Odpowiedz Link
azaheca Re: wiosna, ach wiosna! 03.05.08, 18:06 Oto kaszalot ,to są walenie ja podobieństwo do tatki cenię a tutaj aza ze smokowatych dzieci podobne bardziej do taty? Odpowiedz Link