Dodaj do ulubionych

szanowny Administratorze Syriuszu Blacku

09.03.06, 12:02
Jeslis jeszcze obecny wsrod nas, byloby wspaniale, gdybys zalinkowal przy
opisie forum nastepujaca strone

www.jkrowling.com/
Nie przypuszczalam i ja rowniez, ze to moze sie okazac potrzebne - badz co
badz forum to gromadzi goracych fanow tworczosci pani Rowling i trudno mi bylo
przypuszczac, ze jako tacy nie znaja tej strony (lub tez nie potrafia jej
znalezc). Okazuje sie jednak, ze nie znaja lub nie potrafia znalezc. Mysle, ze
zamieszczenie wyzej podanego linka ulatwiloby im zycie.
Obserwuj wątek
    • misia9943 Re: szanowny Administratorze Syriuszu Blacku 12.03.06, 18:17
      Radziłabym PW - prywatna widamość ;D
      • eeela Re: szanowny Administratorze Syriuszu Blacku 13.03.06, 13:49
        To tez uczynilam.
        • haklina Re: szanowny Administratorze Syriuszu Blacku 13.03.06, 13:58
          Ale pan Black chyba nas opuscil..;(
          • ewengarda Re: szanowny Administratorze Syriuszu Blacku 13.03.06, 14:29
            haklina napisała:

> Ale pan Black chyba nas opuscil..;(

Tez mam takie wrazenie. Od dawna nie napisal zadnego postu, a jakis czas temu
            wyslalam do niego prywatna wiadomosc, ktora pozostala bez echa.
            Szkoda, ze nie przekazal komus wczesniej forum.
            • markiz.de.sade Czy to oznacza... 14.03.06, 21:33
              że można swobodnie trollować?
              Hurrra!!! ;)))
              • eeela Re: Czy to oznacza... 14.03.06, 23:20
                Nawet klac mozna, ile wlezie :-D
                • maly_jelen Re: Czy to oznacza... 14.03.06, 23:25
                  No zobaczcie tutaj:
                  forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15098
                  Taki SPAM i nieład...a dlaczego? Bo odszedł od nich założyciel ;(
                  • olistan Re: Czy to oznacza... 23.03.06, 18:00
                    to takie smutne =)=)=)
                    • emeina Re: A może... 24.03.06, 16:56
                      ...założyć nowe forum??? Tak tylko poroponuję.
                      • eeela Re: A może... 24.03.06, 16:58
                        Obawiam sie, ze trudno byloby zorientowac sie sporadycznym uzytkownikom forum,
                        gdzie powinni sie skierowac.
                        • emeina Re: A może... 24.03.06, 17:01
                          No tak, ale można zostawić linka itp.
                          Kiedy jest admin, mozna uniknąć niektórych wątków/postów.
                          • eeela Re: A może... 24.03.06, 17:07
                            Jestem stanowcza przeciwniczka cenzury :-)
                            W pomysle widze te zalete, ze mozna by bylo podlinkowac wiele przydatnych stron.
                            • emeina Re: A może... 24.03.06, 17:12
                              To co, zakładamy ??? :D
                              • eeela Re: A może... 24.03.06, 17:13
                                A jak nazwiemy i kto bedzie zalozycielem?
                                • emeina Re: A może... 24.03.06, 17:18
                                  Biorąc pod uwagę moje szczątkowe doświadczenie w korzystaniu z usług Gazeta.pl,
                                  mogłabym być co najwyżej moderatorką, proponowałabym Ciebie Eeelu albo Tonks,
                                  Fatalną-jędzę czy kogoś takiego, kto siedzi na tym forum od dłuższego czasu.
                                  • ewengarda Re: A może... 24.03.06, 17:23
                                    Sluchajcie, a moze najpierw warto by napisac maila do admina forum gazety, zeby
                                    komus z nas "przekazal" uprawnienia Syriusza, albo choc dodal kogos jeszcze. Tu
                                    juz mamy sporo ciekawych watkow i wypoqwiedzi, szkoda tego;)
                                    • emeina Re: A może... 24.03.06, 17:26
                                      Dobra myśl, tylko w końcu komu to forum przekazać?
                                      • eeela Re: A może... 24.03.06, 17:27
                                        Ewengardzie :-)
                                      • ewengarda Re: A może... 24.03.06, 17:27
                                        Proponuje, zeby wziely to ze dwie osoby - przynajmniej nie bedzie powtorki z
                                        rozrywki;-)
                                        • emeina Re: A może... 24.03.06, 17:30
                                          Świetnie, więc Eeela i Ewengarda, jak dla mnie jedne z najsystematyczniejszych
                                          forumowiczek :D
                                          Tylko pamiętajcie, że Was lubię, jakby co.... :D:D:D
                                          • maly_jelen Re: A może... 24.03.06, 17:33
                                            Nie, nowe forum stanowczo w wykonaniu eeli stanowczo odpada, bo da bana nam
                                            wszystkim :P
                                            A w szczególności mi
                                            • emeina Re: A może... 24.03.06, 17:39
                                              maly_jelen napisała:

> Nie, nowe forum stanowczo w wykonaniu eeli stanowczo odpada, bo da bana nam
                                              > wszystkim :P
                                              > A w szczególności mi

No i kto zaczyna się kłócić :/ ???
                                              A ma potem pretensje do całego świata :/ ???
                                              Nie czytałaś, Sarenko, że Eeela napisała wcześniej że jest stanowczo przeciw
                                              cenzurze?
                                            • eeela Re: A może... 24.03.06, 17:41
                                              > Nie, nowe forum stanowczo w wykonaniu eeli stanowczo odpada, bo da bana nam
                                              > wszystkim :P
                                              > A w szczególności mi

Nie masz sie czego obawiac, jeleniu. Jestem juz administratorem jednego forum i
                                              nie wycinam nic i nigdy. Z zasady. Chyba, ze zostane poproszona o wyciecie przez
                                              samego autora postu.
                                              • eeela Re: A może... 24.03.06, 17:42
                                                Ale oczywiscie tez nie upieram sie, by byc administratorem forum o HP. Z
                                                rozkosza przekaze ten zaszczyt komus innemu, byleby byla to osoba dorosla oraz
                                                zrownowazona... ;-P
                                                • emeina Re: A może... 24.03.06, 17:45
                                                  eeela napisała:

byleby byla to osoba dorosla oraz
                                                  > zrownowazona... ;-P

Czyżbym wyczuwała lekki podtekst ?? ;D :) :)
                                              • emeina Re: A może... 24.03.06, 17:44
                                                To zarzuć linka do tego forum :)
                                                W regulaminie chyba pisze że można mieć tylko jedno forum prywatne, tak mi się
                                                wydaje :(
                                                No ale mamy jeszcze Ewengardę :)
                                                • eeela Re: A może... 24.03.06, 17:52
                                                  To nie jest moje forum, gdzie jestem administratorem, zostalam nim przez
                                                  kooptacje. A link nic nie pomoze, bo forum jest zamkniete i ukryte :-)
                                                • ewengarda Admini 24.03.06, 17:52
                                                  Sluchajcie, pozwolilam sobie napisac do adminow (skorzystalam z opcji "zglos
                                                  blad lub problem" - mam nadzieje, ze nie dotyczy to tylko klopotow technicznych,
                                                  bo moim zdaniem nasz wniosek podchodzi pod kategorie "problem";-)
                                                  Zobaczymy, co odpowiedza, dam znac - wstrzymajmy sie moze do tego czasu z
                                                  wiazacymi decyzjami, ok?
                                                  • eeela Re: Admini 24.03.06, 17:52
                                                    Popieram!
                                                  • emeina Re: Admini 24.03.06, 17:55
                                                    Oki :)
                                                    Zamknięte i ukryte musi być fascynujące :P :)
                                                  • eeela Re: Admini 24.03.06, 17:56
                                                    O, tak, bywa czesto niezwykle fascynujace :-)
                                                  • mobill Re: Admini 24.03.06, 18:03
                                                    Ale oczywiscie tez nie upieram sie, by byc administratorem forum o HP. Z
                                                    rozkosza przekaze ten zaszczyt komus innemu, byleby byla to osoba dorosla oraz
                                                    zrownowazona... ;-P

A po kiego dorosła?
                                                    Eee, czasami jestes gorsza i wredniejsza niz Hitler. Ostatnio bardzo często.
                                                  • eeela Re: Admini 24.03.06, 18:06
                                                    > A po kiego dorosła?
                                                    > Eee, czasami jestes gorsza i wredniejsza niz Hitler. Ostatnio bardzo często.

Poniewaz dorosli sa bardziej zrownowazeni i umiarkowani niz nastolatkowie,
                                                    ktorych brak rozwagi i umiarkowania widac w powyzszym cytacie.
                                                  • mobill Re: Admini 24.03.06, 18:10
                                                    A to dobre.
                                                    Mam 25 lat, moja droga :P
                                                  • eeela Re: Admini 24.03.06, 18:51
                                                    O rany. Po postach nie spostrzeglam, wybacz.
                                                  • emeina Re: Admini 24.03.06, 19:02
                                                    Ten text o Hitlerze to było przegięcie.
                                                    To są własnie posty nad krórymi pieczę powinien sprawować amin.
                                                    Moim zdaniem.
                                                    Nie zrozum mnie źle, Mobilu, nie chciałam Cię obrazić czy urazić.
                                                  • eeela Re: Admini 24.03.06, 19:17
                                                    > Ten text o Hitlerze to było przegięcie.
                                                    > To są własnie posty nad krórymi pieczę powinien sprawować amin.

Nie zgodze sie z tym. Dla mnie przegiecie wystepuje jedynie wowczas, gdy jakis
                                                    spamer zasypuje forum dziesiatkami postow, w ktorych wielkimi literami oznajmuje
                                                    radosnie: wylize..., wsadze..., wymieniajac przy tym wszelkie wariacje na temat
                                                    narzadow plciowych. Reszta postow, jakakolwiek by nie byla, tworzy dyskusje, a
                                                    usuwanie ich niweczy warunki naturalne dla tejze dyskusji. Na mnie nie robi to
                                                    wrazenia, gdy ktos porownuje mnie do Hitlera lub twierdzi, ze jestem plytka;
                                                    uwazam jedynie taki rodzaj argumentacji za swiadczacy o niskim poziomie
                                                    rozmowcy, ale to nie powod, zeby zakazywac mu sie wypowiadac na otwartym i
                                                    publicznym forum.
                                                  • emeina Re: Admini 24.03.06, 19:30
                                                    Rozumiem, ale za takie porównania w jakimś europejskim kraju, naprawde nie
                                                    pamiętam w jakim, pewnien "artysta" poszedł siedzieć za tekst o Hitlerze. W
                                                    końcu ciągle są ludzie których tamte wspomnienia bolą. Nie mam nic
                                                    przeciwko "k...a", "c...j" itp., bo język jakiego używa Kowalski świdczy o
                                                    samym Kowalskim i nic mi do tego, ale w przypadku Hitlera...
                                                    Historii uczył mnie stary belfer, może jestem przez to trochę skrzywiona :)
                                                  • eeela Re: Admini 24.03.06, 19:35
                                                    Hmm, no rozumiem punkt widzenia. Nazwanie kogos Hitlerem bedzie jednak za jakis
                                                    czas rownie nieczytelne, jak nazwanie Hunem, czy nawet samym Attyla :-)
                                                    Przeklenstwa mnie rowniez nie raza, byle kryla sie wsrod nich jakas tresc.
                                                  • emeina Re: Admini 24.03.06, 19:49
                                                    > Przeklenstwa mnie rowniez nie raza, byle kryla sie wsrod nich jakas tresc.

A wiesz, "abstrahując" od tematu :D...
                                                    Na ogół w życiu obserwuję, że ludzie którzy np. klną, są wulgarni, chamscy,
                                                    antypatyczni, nie mają pracy, chodzą na wagary, ogólnie większość mysli że nie
                                                    ma z nimi o czym pogadać, tak naprawdę okazują się inteligentnymi, w sumie
                                                    fajnymi, po głębszym poznaniu, ludźmi. Ale to tylko taka refleksja która mi
                                                    nanaprędce przyszła do głowy ;) nie ma wiele wspólnego z tematem :)

• eeela Re: Admini 24.03.06, 19:53
                                                    Musze przyznac, ze od dawna nie mam kontaktu z wulgarnymi ludzmi chodzacymi na
                                                    wagary, nie majacymi pracy etc. Ale znam wielu takich, co zyciowe obowiazki
                                                    wypelniaja sumiennie, a lubia poklac jak szewcy gdy tak im humor nakazuje, i
                                                    rowniez pozostaja inteligentnymi i fajnymi ludzmi :-)
                                                  • emeina Re: Admini 24.03.06, 20:11
                                                    Owszem, takowi także egzystują i trzymam z niektórymi komitywę :D

--
                                                    hehe... elokwencja, nie ma co :P
                                                  • sylwek.maklakiewicz Re: Admini 25.03.06, 16:06
                                                    WYLIŻE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • sylwek.maklakiewicz Re: Admini 25.03.06, 16:07
                                                    nogipowyrywam
                                                  • emeina Re: Admini 25.03.06, 16:09
                                                    Czyżbym była zbyt głupia aby zrozumieć ukryty sens tych wypowiedzi (jeżeli taki
                                                    istenieje) ???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka