Dodaj do ulubionych

Prześladowania

15.05.25, 11:04
Już dawno myślałem o takim wątku. A niechaj narodowie wżdy postronni znają! Nie chciało mi się aż do dzisiaj. Ale zobaczyłem brejkingnjusa i nie zdzierżyłem:

Dariusz Matecki ma dziś operację. Sąsiad w sali włączył TVN

Czekam na reakcję kongresu USA.
Obserwuj wątek
    • dorota_333 Re: Prześladowania 15.05.25, 11:11
      Zabrać sąsiadowi z sali drobne, to się uspokoi. Niech chodzi po sąsiednich salach i rozmienia.
    • zimna-wodka Re: Prześladowania 15.05.25, 12:11
      Do prześladowanych dołącza p. Schreiber. Swoją gehennę opisuje zdjęciem i na tym zdjęciu.

Załączam. I wyrażam współczucie bo tak zmaltretowanej niewiasty w życiu nie widziałem

https://tvrepublika.pl/sites/default/files/2025-05/Zdj%C4%99cie%20WhatsApp%202025-05-14%20o%2001.26.56_9d4a13dd.jpg
      • dorota_333 Re: Prześladowania 15.05.25, 12:52
        Teraz się wylansuje z nową metodą odchudzania. Trzeba dać jej namiary Jarkowi, BTW.

Skądinąd istotny dowód, że nawet ameba posiada system nerwowy podatny na stres.
    • kadilllak Ukraincow gnebicie 15.05.25, 14:16
      Bydlaki wy, polskie.
      Bij rezuna bij, Polaku ty moj.

I co, nie mam racji oburzajac sie (czasem ) na Polakow?

"A moi ukraińscy przyjaciele mówią, że chcą wracać do domu, ponieważ Polacy nas nie akceptują. Życie tutaj jest teraz przerażające".

Jak tak  mozna? Biedny Ukrainiec przyjechal do Polski, kupil na Mokotowie mieszkanie za 2 miliony, mercedesa za pol miliona i siedzi cale dnie w Starbucksie a Ty mu odmawiasz pomocy psychologicznej? Wstyd, moj polski kolego.

wyborcza.pl/7,75399,31935526,zycie-tutaj-jest-przerazajace-bbc-rozmawia-z-ukraincami-w.html?utm_source=mail&utm_medium=newsletter&utm_campaign=poranny&NLID=749dc4ffa5e959bc21ca1225319666fe80e76593bf7b39467fc54ed1fcbd4d11
      PS.

Czas zaczac rznac skuwrvvieli az jucha bedzie pod kaloszami chlupotala.. 
      PS2
      Pewnie to znow PiS i ruska propaganda, co?

• dorota_333 Re: Ukraincow gnebicie 15.05.25, 14:23
        > Pewnie to znow PiS i ruska propaganda, co?

Owszem.
        • kadilllak Re: Ukraincow gnebicie 15.05.25, 14:59
          dorota_333 napisała:

> > Pewnie to znow PiS i ruska propaganda, co?
          >
          > Owszem.

Pewnie zeby Ukry wrocily do Ukrainy i poszly na wojne bic sie z Rosja. Ma sens, jak wszystko co ostatnio piszesz.
          • dorota_333 Re: Ukraincow gnebicie 15.05.25, 15:24
            Myślisz, że gnębieni w Polsce Ukraińcy wrócą do kraju prosto na front wojny?

Antyukraińska akcja propagandowa w Polsce ma doprowadzić do stwierdzenia: to nie nasza wojna. O to Rosji chodzi. Skłócenie dwóch sąsiadów: jednego zmagającego się z rosyjskim najazdem i drugiego zagrożonego rosyjskim najazdem byłoby dla Kremla bardzo przydatne.

To takie oczywiste, ale Rosja stawia na polską głupotę. Trafnie.
            • kadilllak Re: Ukraincow gnebicie 15.05.25, 17:03
              dorota_333 napisała:

> Myślisz, że gnębieni

Ukraincy w Polsce nie sa waszymi sasiadami, sa waszymi goscmi.

Także dezertyerzy, którzy  zwiali przed branka do ukraińskiej armii.

Sa waszymi gośćmi.

Jak myślisz, Ukraina powita ich cieplo? Szczególnie dezerterow? Ja mysle ze będą mieli bardziej przesrane niż dzisiaj  w Polsce.

Będą uznani za tchórzy i zdrajcow. Dlatego nie sadze żeby silowe odeslanie ich miało wpływ na polsko- ukraińskie stosunki.

Oczywiście, rząd polskich fujar typu Tusk czy Holownie nikogo nigdzie nie odesle, wiec to teoria. Raczej przyjmą więcej lekarzy i inzynierow, bo przecież rak do pracy brakuje. 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka