Dodaj do ulubionych

Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!!

• odioso Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! 11.07.02, 20:37
      :-))))))))))))))))))
      • mafik Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! 11.07.02, 21:31
        No i pora bym coś napisał. Zwykłem bowiem komentować wszystko to co dzieje się
        w tym skromnym miejscu. Bardzo odioso podoba mi się Twój uśmiech, przedstawiony
        o post wyżej. Martusiu z kolei ciesze się, że próbujesz odszukiwać znaczenie
        mego imienia. Dynamizm - jak najbardziej! Zwłaszcza dynamiczny jestem, gdy
        odpisuje w tym wątku forum, choć i klika razy tym dynamizmem błysnąłem w innych
        razach. Więcej grzechów dynamizmu nie pamiętam... I z równą dynamiką (cóż ze
        mnie za grzesznik!!!) zapraszam kolejne osoby do Klubu 18 września, bo już nie
        długo okazja by we wspólnym gronie się spotkać i wspaniale (tak będzie na
        pewno!!!) spędzić czas!!!
        • Gość: annuszka Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: 212.205.139.* 11.07.02, 22:57
          ufff...ale sie nameczylam,zeby tu wejsc...goraco
          pozdrawiam...szczesliwa niezmiernie-annuszka;)))))
          • Gość: MaFik Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.zywiec.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 10:57
            Droga Annuszko! Bardzo nas cieszy, że nawet będąc z dala od nas, tam gdzie
            cieplejszy wieje wiatr, gdzie do tańca grają buzuki - pamiętasz o nas. Ale my
            tutaj - i w naszym klubie, a także w KGO tęsknimy za Tobą!!! Annuszko, wracaj,
            wracaj jak najszybciej. Nie zapomnij przywieźć ze sobą pięknej słonecznej
            opalenizny wprost z Hellady. No i pamiętaj, że po powrocie czeka Cię kilka
            imprez - w tym ta najważniejsza dla naszego klubu, czyli 18-wrześniowy zlot w
            Kielcach. Na który zapraszamy Ciebie i wszystkich tych, co nas lubią.
            • luna_ Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! 12.07.02, 17:22
              No cóż... moje urodziny już były, więc magiczna data niestety moją raczej zostać
              nie może. Ale jak widzę zdolności magiczne odiso posiada, więc może coś na to
              poradzi...

Pozdrawiam wszystkich (czytających bądź czatujących) ;-)))))
              • mafik Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! 12.07.02, 17:34
                Droga Luno! Przede wszystkim serdeczne podziękowania za wpis do Klubu 18
                Września. Po drugie równie, a może nawet bardziej serdeczne spóźnione życzenia
                urodzinowe dla Ciebie. Napiszę w imieniu klubu - droga Luno, aby każdy dzień
                był lepszy od najlepszego! Miło nam, że jesteś wśród nas i już cieszymy się na
                Twój przyjazd 18 września. Z 18-wrześniowym pozdrowieniem! A Odioso sprawi, że
                i Ty urodziny mieć będziesz tego dnia :-)
                • luna_ Odpowiedź do odpowiedzi ;) 12.07.02, 18:11
                  W odpowiedzi pouśmiecham się ... ot tak, tak po prostu.

:)))))))))
    • Gość: odioso Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.acn.waw.pl 12.07.02, 20:40
      hmm..:-))))))na to przenoszenie urodzin mozemy cos zaradzic...:-)))))
      a moze spotkamy sie 18 wrzesnia 1818 roku - ja sie juz o to postaram. co wy na
      to???:P
      • mafik Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! 12.07.02, 22:14
        Jakby powiedział klasyk: Jestem na tak! Droga Odioso przeniesiesz nas swoją mocą
        tajemną w historię dziejów. Bedzie nam miło niezwykło, gdy w wybranym miejscu
        spotkamy się z duchem historii. Ale musisz załatwić, żeby ten duszek był z 18.09,
        wtedy będzie nas lubił ;-) Załatwisz?
    • odioso Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! 12.07.02, 22:34
      hmm...MaFiczku....no nie wiem czy uda sie wykombinoc duszka z 18 wrzesnia...,ale
      z 2 na pewno.Moze byc???
      • Gość: MaFik Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.zywiec.sdi.tpnet.pl 12.07.02, 22:42
        Odioso! Pójdźmy na consensus - będzie duszek z 2 i z 18 września. Najlepiej niech
        to będziesz duch i duszka, żeby im było wesoło. Dasz rady takie czary poczynić?
        Duszka może być, jak Ty z 2 września. Wzorzec już wypróbowany i godny
        naśladowania :-)
    • odioso Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! 12.07.02, 22:46
      hmmmm wzorzec duszkowy juz wyprobowany??? ja nic o tym nie wiem;-)
    • martusia!!! Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! 15.07.02, 11:07
      Mialam dzis cos dopisac tu...bo troszke mnie nie bylo...
      Ale nie wiem co napisac...wiec nie napisze wiele... :))
      Pozdrawiam wszystkich Klubowiczow.
      :*
    • Gość: MaFik Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.zywiec.sdi.tpnet.pl 22.07.02, 17:50
      Ledwie człowiek nie odpowie na jeden lub dwa posty i już leci wątek gdzieś w
      czeluści przepastne i nie można go odnaleźć. No, ale nie tak łatwo. Napisać
      jednak coś trzeba - więc i piszę. Po raz wtóry podziękowania dla Wszystkich
      którzy się tu wpisują,a niektórzy to nawet czary czynią. No więc było nie
      było, ale do 18.09 zostało już bardzo niewiele czasu, niespełna dwa miesiące.
      Ho, ho - kto by pomyślał, a tu tak szybko ten czas płynie. No ten nasz 18
      wrzesień to taki troszkę dziwny jest, bo daje znać, że już za chwilę lato
      zastąpi jesienna szaruga. Ale co tam, po to jest ten dzień by go świętować.
      Najlepiej w miłym towarzystwie w jakimś ciekawym miejscu. Wszystko wskazuje na
      to, że świętować będziemy w Kielcach. Więc kto chce świętować z nami, a jeszcze
      się nie wpisał, niech w te pędy... coś tutaj napisze. Z pozdrowieniami
      serdecznymi.
      • paiha Re: Niezwyk?y (elitarny) klub 18 WRZES´NIA!!! 22.07.02, 19:05
        MaFik-u, jesli potrzebne bedzie jakies wielgachne ciacho urodzinowe to
        juz je macie zalatwione:))
        Z przed-zyczeniami wielu urodzinowych smakow:)
        Paiha
    • Gość: odioso Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.dernet.waw.pl 22.07.02, 23:44
      helołki
      hmmm 18 wrzesien...:-((( heh chyab mnie nei bedzie zwam.. chlip, chlip.... i
      nie zakkosztuje tortu...:-((
      ale co tam... bede pic wina, i samkowac iinnych
      kosztownosci....najprawdopoodbniej:-))))
      a do MaFika.. jesien jest bardzoi piekna - nie przesadzaj:P

pozdrawiam i sciskam
    • Gość: odioso Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.dernet.waw.pl 23.07.02, 19:31
      witam ponownie :-))))
      heh u mnie jak w kalejdoskopie.. bo moze wyjazd sie przesunie na wczesniejszy
      termin i bede mogla sie z wami spotkac....:-)))))) ale to jeszcze nic pewnego...
      blizsze wiesci za pare tygodni;-)

pozdrawiam
    • Gość: Less Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.wolant.pl 23.07.02, 19:33
      witam zgromadzonych:)

chcialam tylko powiedziec, ze ja tez jestem dumna z wlasnej magicznej daty
      urodzenia, tj 6 kwietnia:)) ale Was oczywiscie baaardzo lubie :)

buziaczki, Less:)
    • Gość: MaFik Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.zywiec.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 21:32
      No i pora napisać kolejne odpowiedzi. Po pierwsze do Paihy - moja droga już mam
      przed oczyma to wspaniałe ciasto, którym nas uraczysz. Jej już odzywają się
      moje kubki smakow ;-) Mam nadzieję, że słowa dotrzymasz i z pysznym ciastem się
      pojawisz. To pewnie i staro dołączy do Ciebie i przywiezie z Torunia pysznego
      piernika. Droga odioso Tobię życzę... skosztowania paihowego ciasta, czyli
      przyjazdu na naszą imprezę. Tobie zaś Less dziękujemy za to, że jesteś z nami.
      I mamy nadzieję, że będziesz na naszym pierwszym zlociku. Z pozdrowieniami.
      • martusia!!! Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! 25.07.02, 12:29
        Czesc ludkowie!
        Obiecalam Ci,Maficzku,ze wpisze cos po tak dlugiej nieobecnosci...A wiec
        pisze...
        Witam wszelkich nowych klubowiczow :)))))))))
        Wrocilam z morskiej odchlani wakacyjnej...Pelna sil i jodu :)
        Hmmm....coz moge jeszcze napisac...Wlasciwie napisalabym jeszcze cos...ale sie
        wstrzymam :)
        Pozdrawiam wszystkich serdecznie,slonecznie i caluje rodzenstwo :***
        • Gość: MaFik Uwaga! Konkurs!!! IP: *.zywiec.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 22:56
          Witam pięknię - no i tak po maleńku, po cichutko - dochodzimy do setnego wpisu
          w tym wątku. Pora by nieco obudzić towarzystwo. Że wszyscy lubimy suweniry,
          postanowiłem upiec dwie pieczenie przy jednym ogniu. Ufundować specjalną
          nagrodę dla kogoś kto będzie miał nr 100 przy swoim wpisie. No ale nie ma tak
          prosto, żeby ów grant dostać trzeba będzie przyjechać na 18-wrześniową imprezę.
          Wręczę osobiścię! A owe dwie pieczenie to - radość z obdarowania kogoś, no i co
          ważniejsze... przyjazd tej osoby na naszą imprezę! Z pozdrowieniami. MaF
          • Gość: MaFik Re: Uwaga! Konkurs!!! A nawet 3 konkursy!!! IP: *.zywiec.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 23:20
            No więc muszę jeszcze dodać, że dziś będę hojny. Nie jest to akt rozpaczy,
            tudzież upojenia alkoholowego ;-) A pamiętaci taki dialog:
            - To ile pani robi tych bombek?
            - 500
            - A dla kogo ten wywiad?
            - Dla telewidzów Dziennika Wieczornego!
            - A to powiem bez kozery: tysiąc, pięć tysięcy, pięćdziesiąt, milion
            sześćset!!!

A nasza wersja?

- To ile będzie tych nagród MaFikowych?
            - jedna, a kto pyta?
            - Uczestnicy klubu 18 września!!!
            - A to powiem bez kozery - 3 :-)
            Dla osób: 100, 111 i 118 ;-)
            • Gość: Emilka Re: Uwaga! Konkurs!!! A nawet 3 konkursy!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 25.07.02, 23:24
              :)))))
              Czyzbym wygrała pierwszą nagrodę ? ;)
              W każdym razie pomysł z konkursem jest przedni !
              Pozdrawiam Wszystkich Klubowiczów serdecznie :)
              • Gość: MaFik Re: Uwaga! Konkurs!!! A nawet 3 konkursy!!! IP: *.zywiec.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 23:30
                No Emilce, na zdobycie nagrody wystarczyły 24 minuty, a ciekaw jestem jak
                pójdzie reszcie towarzystwa :-) Życzę powodzenia! MaF
                • Gość: Tubisia Re: Uwaga! Konkurs!!! A nawet 3 konkursy!!! IP: 195.164.212.* 26.07.02, 08:39
                  Drogi braciszku MaFi-ozku:-))ja nagrody nie chcę, ale mam jedną prośbę bo do
                  naszych urodzin juz tylko 63 dni i czas zacząć ustalać szczegóły...proszę do
                  mnie napisać albo zadzwonić (od 5 sierpnia jestem poza roamingiem hihi)na
                  czacie i na forum mnie nie będzie jeszcze jakiś czas:(
                  acha i co bratku z kulkami?:(((
                  Pozdrawiam człokinie, członków i sympatyków...wracam do tzw pracy naukowej:
                  ((ale tęsknie za wami..całuski dla najsympatyczniejszej "sympatki"(?)naszego
                  klubu czyli dla mojej imiennicy Martuśki:-)))
                  Zajrzę tu za kilka dni, pa bracia i siostry hihihi
                  • Gość: martuska Re: Uwaga! Konkurs!!! A nawet 3 konkursy!!! IP: *.duszniki-zdroj.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 11:10
                    Cmokulce Tubisiuniu :******
            • Gość: sylvi Re: Uwaga! Konkurs!!! A nawet 3 konkursy!!! IP: *.dip.t-dialin.net 26.07.02, 19:43
              Witam wszystkich przynlezacych do klubu i tych ktöry jeszcze do nas dolacza:-))

Nagrody nie musze otrzymac (musialbym za duzo pisac:-)), wystarczy mi
              przynaleznosc do klubu:-))
              Co do dnia 18.09. nie bede sie juz wypowiadala, bo i tak nie bede w Polsce...
              a szkoda...:-(

Pozdrawiam wiec wszystkich :-))))
              • Gość: MaFik Re: Uwaga! Konkurs!!! A nawet 3 konkursy!!! IP: *.zywiec.sdi.tpnet.pl 27.07.02, 11:34
                No więc po kolei - muszę odpisać trzem paniom, a dokładniej dwóm, bo Martusia
                młodsza odpisała Martusi nieco bardziej doświadczonej :-). Sylviu, no cieszymy
                się, że nagrodą jest dla Ciebie udział w naszym klubie. No w końcu jesteś
                jednym z jego 4 filarów, a dokładniej 3 filarek i 1 filarka ;-) A poza tym nie
                pierwszy to będzie zlot klubu 18 września i z pewnością nie ostatni. A może
                kiedyś dorośniemy do zagranicznego zlotu, np. w Twojej okolicy. Nie trać
                nadziei, ja postaram się coś tam wymyślić!!! Martusiu - Tubisiu, no więc
                usiłowałem się do Ciebie dodzwonić wczoraj, ale usłyszałem monolog skrzynki
                pocztowej :( No więc postanowiłem, że spróbuję jeszcze raz. Czas rzeczywiście
                nagli i w ciągu najbliższego czasu, skontaktuje się z Tobą! Brat Annuszki,
                Martusi, Tubisi i Sylvi (kolejność alfabetyczna). Aaa, Martusia została
                przysposobiona do urodzin 18 września ;-) Pozdrowienia.
                • Gość: sylvi Re: Uwaga! Konkurs!!! A nawet 3 konkursy!!! IP: *.dip.t-dialin.net 27.07.02, 12:09
                  Drogi braciszku:-)

Nie wiedzialam ze "S" jest po "T", ale widocznie zmienil sie alfabet;-))))

O zlocie w mojej okolicy mozemy porozmawiac,podoba mi sie ten pomysl:-))

Pozdrawiam wiec wszyskich :-)))
                  • Gość: MaFik Re: Uwaga! Konkurs!!! A nawet 3 konkursy!!! IP: *.zywiec.sdi.tpnet.pl 27.07.02, 12:14
                    No więc rzeczywiście ranna pomroczność jasna, pomyliła mi kolejność w
                    alfabecie. Hehehe, nieco niżej uczyłem olomanolo jak pisze się limeryki, a
                    wychodzi, że nie znam alfabetu. No jak to mówią - szewc bez butów chodzi :-)
                    Przeprosinki dla zainteresowanych :-) No a mnie też pomysł zagranicznego zlotu
                    się podoba - i będziemy mieli na to cały rok i 61 dni. Pozdrowienia.
                    • martusia!!! Re: Uwaga! Konkurs!!! A nawet 3 konkursy!!! 27.07.02, 13:48
                      Nio to mam urodzinki 2 razy w roku :)
                      Bardzo,bardzo,bardzo mi sie to podoba :))))))))))
                      Hih...czyli we wrzesniu po raz drugi stane sie pelnoletnia ;)
                      A wiec jeszcze jestem smarkata(!)...HURA!

Braciszku...slicznie sie pomyliles alfabetycznie ;) Naprawde mi sie to
                      podoba...Ech...Nie wiem czy to Cie pocieszy ;),ale Twoja mlodsza(MLODSZA!)
                      siostra tez miewa problemy....hih..z kolejnoscia literek w alfabecie...
                      Ale to chyba dlatego,ze jestem jeszcze mala... ;))))))))))))))))))) A jak juz
                      bede duza,to nie bede sie mylic... ;) Obiecuje :)

Sylvun!Smutno,ze nie bedziesz na wrzesniowym zlociku...Wlaciwie nie wiem czy
                      to, co napisze moze byc pocieszeniem-ale mnie prawdopodobnie tez nie bedzie :(
                      Wiec jestesmy w tym razem :)
                      Fajniej sie smucic,gdy sie ma z kim :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Hmmm...Coz ja jeszcze chcialam napisac.............Nie pamietam... ;)
                      A wiec...

Buziaki i sloneczne(w taki skwar....)pozdrowionka dla Klubowiczow
                      :*****************************************************************
                      • sylvi Re: Uwaga! Konkurs!!! A nawet 3 konkursy!!! 27.07.02, 14:51
                        Kochana Martusiu:-)))

To jest pocieszajace, a zarazem smutne, ze nie bedziesz na wrzesniowym
                        zlocie :-(
                        Ja to mam okazje (jesli sie uda) spotkac kogos z klubu (najlepiej wszystkich:-
                        ))))) w sierpniu, tzn juz niedlugo:-))

Braciszku, z tym alfabetem to nie jest az tak zle:-) najwazniejsze ze o mnie
                        przy wymienianiu nie zapomniales!!!:-))

Calusy dla wszystkich klubowiczöw :-*****
                        • Gość: MaFik Re: Uwaga! Konkurs!!! A nawet 3 konkursy!!! IP: *.zywiec.sdi.tpnet.pl 28.07.02, 09:23
                          Martusiu, może uda się jeszcze wygenerować troszkę czasu na okolice 18-
                          wrześniowe. Życzę więc powodzenia. No i uwaga - kto następny się wpisze wygrywa
                          2 z 3 nagród. Może to zrobić nieświadomie lub z pełną premedytacją ;-)
                          Pozdrowienia.
                          • sylvi Re: Uwaga! Konkurs!!! A nawet 3 konkursy!!! 28.07.02, 09:38
                            NO to ja sie wpisze...:-))))

Nie bede duzo pisac..

Przesylam wiec sedeczne pozdrowienia i cmokasy dla wszystkich :-))*****
                            • Gość: MaFik Re: Uwaga! Konkurs!!! A nawet 3 konkursy!!! IP: *.zywiec.sdi.tpnet.pl 28.07.02, 13:27
                              No Sylwuniu dobrze, że mam Twój adres - jak wymyślę rodzaj nagrody będę mógł Ci
                              przesłać panem listonoszem. No chyba, że dasz radę przyjechać, na co jednak
                              mimo wszystkoi cały czas liczę. Z pozdrowieniami. MaF
                              • sylvi Re: Uwaga! Konkurs!!! A nawet 3 konkursy!!! 28.07.02, 19:51
                                Drobi Mafiku:-)))

Ja sie postaram przyjechac i to juz nie dlugo:-)) Jestam tylko ciekawa jaka
                                mnie nagroda oczekuje:-)))

Pozdrawiam + cmokasy:-***
    • odioso Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! 28.07.02, 13:37
      witam
      a to nie spraiewdliwe takie wpiasywanie - ja tu jezdze do katowic wspomagac
      naszych siatkarzy,a wy tutaj knujecie, nie ladnie - hihihi
      (oczywiscie zartuje)

pozdrawiam!!!!!

ps
      w gore serca POLSKA wygra mecz, POLSKA wygra mecz, POLSKA wygra mecz!!!!
      • Gość: MaFik Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.zywiec.sdi.tpnet.pl 28.07.02, 13:47
        Kilka relacji siatkarskich w życiu popełniłem, więc rozumiem odioso Twój
        entuzjazm. No a poza tym jeszcze nic straconego - spójrz nagrodę za wpis nr 100
        wygrała Emilka, za wpis 111 - Sylvi, no i czeka jeszcze nagroda za wpis - 118.
        Postaraj się. Wtedy może pokobicujemy razem?
        • odioso Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! 28.07.02, 13:50
          a co MaFiczku wybierasz sie do Worcka????
      • sylvi Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! 28.07.02, 20:19
        Odioso:-)))

nastepny wpis i nagroda jest Twoja, oczywiscie jesli Ty sie wpiszesz!!!:-))

Pozdrawiam i zycze powodzenia!!!!:-))))
    • Gość: odioso Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.acn.waw.pl 28.07.02, 22:22
      sylvi masz racje:-)))(?)

cmoki dla wszytskich
      • sylvi Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! 28.07.02, 22:39
        odioso gratuluje!!!:-))))

cmokasy dla wszystkich:-)))
      • Gość: MaFik Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.zywiec.sdi.tpnet.pl 30.07.02, 00:09
        No i trzeba przyznać, ze wszystko co dobre szybciutko się kończy. Były 3
        nagrody. I oficjalnie ogłaszam, że po ich odbiór powinny zgłosić się Emilka
        (wpis nr 100), Sylvi (wpis 111) i Odioso (wpis 118). Dopisało im szczęście oraz
        to, że tu często zaglądały... Niech inni żałują. Ale bądzcie dobrej nadziei
        może wymyślimy jakąś kolejną akcję, gdzie coś będziemy rozdawać! :-)
        Pozdrowienia.
    • odioso Do Sylvi 29.07.02, 21:16
      Droga Sylvi
      Bardzo dziekeu, przeciez samam moglas zagarnac te nagrode i ajk chyab sie nie
      myle bylaby to juz Twoja druga:-)
      Jeszcze raz bardzi dziekuje..

a tak poza tym, to ciekawe co MaFik wymyslil.
      MA ktos jakies propozycje??Moze pozgadujemy???

pozdrawiam
      • sylvi Re: Do Sylvi 29.07.02, 21:37
        Droga Odioso:-)

moglam, ale chcialam zebys i Ty wygrala!!!:-)))) W koncu jedna nagroda mi
        starczy:-)

Ja tez jestem ciekawa jaka nagrode otrzymam... hmm... myslie jednak, ze
        nagrody nam sie spodobaja:-)))

Pozdrawiam + cmokasy

• odioso Re: Do Sylvi 30.07.02, 20:35
          moze to bedzie bukiet pieknych, soczysto zielonych pokrzyw?????
          hihihihihih
          • Gość: MaFik Niezwykły (elitarny) klub 18 września IP: *.zywiec.sdi.tpnet.pl 31.07.02, 10:09
            Droga Odioso - nagroda będzie o wiele bardziej atrakcyjna niż się spodziewasz :-
            ) Może to faktycznie będzie bukiet??? Ale nie powiem - to ma być suprise!
            • martusia!!! Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 września 31.07.02, 11:46
              Hmmm...
              Tak sobie czytam i czytam...cos bym moze wpisala... :)

Mysle nad MaFikowymi nagrodami...
              Brat!Bukiet?...
              Bukiet nie...
              Niech to bedzie cos trwalszego! :)

Caluje :***
    • Gość: strasna_zaba Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.tkb.pl / 10.1.70.* 31.07.02, 12:44
      sijka też zgłasza się bo co ma się nie zgłaszać skoro tak ładnie zapraszają:-
      )))) i mimo, że lutowa z niej panienka wrzesień lubi ;-) buź
      • martusia!!! Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! 31.07.02, 12:51
        Hmmm...Chcialabym powitac straszna zabke,sijusie...
        Ale witanie to chyba zadanie Mafika...

A co tam...!

Witamy zabe :)

Cmoki
    • Gość: odioso Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.acn.waw.pl 31.07.02, 13:19
      czesc zabeczo:-)))

a co do nagrody.....Martusiu... kwiatki mozna przeciez ususzyc;P
      hihihih

pozdrawiam i sciskam wszystkich mocno
      • martusia!!! Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! 31.07.02, 13:23
        Ech...ususzyc,ususzyc...
        Ususzone kwiaty daja zla energie! :)
        Naprawde...

Cmokulce :)
        • strasna_zaba Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! 31.07.02, 14:20
          Zabulec uradowany niezmiernie siedzi jeszcze w piżamie bo ma wolne i się
          raduje a piżama w motylki i czego jeszcze do szczescia trzeba:-))))) ( mhh
          może mam jakieś zimne piwko w lodówce) :-) buź
    • Gość: odioso Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.acn.waw.pl 31.07.02, 23:03
      Martusiu... nie wiedzialam o tych suszkach... to nie suszymy... mozemy
      zjesc..pokrzywa jest bardzo dobra przyprawa, na serio

papapapaaaaaaa
      • Gość: wisia Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: 217.97.175.* 31.07.02, 23:48
        Odioso....... jak na czarownice..... czarodziejke....zbyt mała znajomosc ziół...
        Pokrzywa nie jest przyprawą ... czysci krew, usuwa "wapory", zapobiega anemii,
        może być przyrządzana zamiast szpinaku... na sposób francuski.... ale - daję
        słowo... jako najlepsza wiedżma po tej stronie Wisły.... nie jest przyprawą :-
        ))))))

Pozdrawiam ciotki-wiedźmy :-)))))
        wisia
    • Gość: odioso Do Wisi - czarownicy (nie) po fachu IP: *.acn.waw.pl 01.08.02, 19:47
      Kochana Wisiu
      ja jadlam przepyszna kapustke (i nie tylko) z pokrzywa....z mojeje dzialki -
      hehhe - i ta zielona roslinka byla uzyta jako no.. przyprawa.. cos w tym
      stylu... i to bylo bardzo dobre.. :-))))))
      owszem, owszem nie zaprzeczam,ze rowniez pokrzyw aleczy co innego

pozdrawiam bardzo serdecznie koleznake po fachu

ps
      jak to milo w tych czasach spotkach duszyczke w takim samym zawodzie :-))))))
    • Gość: MaFik Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.zywiec.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 07:23
      Witam, witam! No więc chciałem powiedzieć, a właściwie napisać, że bardzo miło
      nam powitać wśród nas sijkę, czyli zabe strasną. Sija, Ty już szykuj się na
      przyjazd na imprezę 18 - wrześniową! :-)
      Zauważyłem też wpis wisi. No i mam nadzieję, że wpis wisi oznacza, że też jest
      z nami. Wisiu witam więc i Ciebie. Aaaa - no i oczywiście Ty rezerwuj sobie
      czas 18 września!
      A być może już w przyszłym tygodniu, czyli tym, co zaczyna się za dwa dni będę
      miał dla Was kolejna niespodziankę! Pozdrawiam serdecznie. MaF
      • sylvi Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! 08.08.02, 22:18
        Drogi Mafiku!:-)

Pisales cos o niespodziance... Minelo jednak kilka dni i nic :-(
        Moze po urlopie sie doczekam?:-)
        Ale ciekawi mi jeszcze moja nagroda, bo jakos nic o niej(wlasciwie nie tylko o
        mojej :-) ) nie wspominasz!! Czekam(y) wiec :-))

Pozdrawiam wszystkich i buziaki przesylam:-))))

Sylvi
        • Gość: MaFik Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.zywiec.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 22:23
          Droga Sylviu - ja cały czas mówiłem o NIESPODZIANE. A NIESPODZIANKA jak sama
          nazwa wskazuje jest niespodzeiwana, więc nie możesz SPODZIEWAĆ się kiedy ją
          dostaniesza ani SPODZIEWAĆ się co dostaniesz ;-) Gdybyś się SPODZIEWAŁA to
          byłaby SPODZIEWANKA,a ja SPODZIEWANEK nie obiecywałem ;-). A niespodzianki
          niespodziane przyjdą niespodziewanie do Ciebie Sylvi, a także równie
          niespodziewanie do Emilki oraz Odioso. :-))))))))))) Buziaczki dla Wszystkich
          pięknych nagrodzonych pań, co będą mieć niespodziewane niespodzianki!!!
          • sylvi Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! 08.08.02, 22:29
            Drogi Mafiku!

Jest ok, ze niespodzianki sa niespodziewane. Ale... jesli juz czas podajesz
            (2 dni lub w przyszlym tygodniu), to nie jest to az taka niespodziewana
            niespodzianka!!:-)Ten czas juz i tak mija wiec, czekam dalej.... ;-)))

buziaki:-********

Sylvi
            • sylvi Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! 25.08.02, 11:26
              Witam:-)

No tak... po urlopie, a niespodzianki jak nie ma, tak nie ma :-(( ech...

Nagrody tez jeszcze nie dostalam, nie wiem jak tam inni?!

Pozdrawiam wiec wszystkich :-))

Sylvi

PS: czekam dalej...
              • Gość: odioso Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.dernet.waw.pl 25.08.02, 20:01
                wlasnie... to jaki jest plan spotkania???
                a moze go nie ma??? i spontan;-))))))))

pozdrawiam

odi
              • Gość: Balanga Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.proxy.aol.com 26.08.02, 03:29
                Nie da sie tego ukryc ze 18 wrzesien to dzien kiedy wszystko sie zaczelo
                jestem jeden ze szczesliwcow ktory urodzil sie tego dnia .Pozdrawiam wszystkie
                siostry i braci urodzonych pod ta szczesliwa gwiazda Balanga
                • sylvi Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! 28.08.02, 02:13
                  Balanga witaj w klubie!! :-))

Pozdrawiam i calusy przesylam dla wszystkich klubowiczöw :-)))***

Sylvi
    • Gość: olga. Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 05.09.02, 13:40
      ja nawet nie zapytałam czy moge sie dołączyć. Mogę? plssss...... pozwólcie
      mi....:)
      • Gość: MaFik Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: 212.244.101.* 11.09.02, 18:09
        Witam! Ostatni nieco zapuściłem się w tym wątku, bowiem wezwały inne obowiązki.
        W tym momencie siedzę w kafejce na dworcu PKP w Krakowie, więc jest okazja by
        napisać kilka słów. Witam wśród klubowiczów bardzo serdecznie olgę. i Balangę.
        Bardzo miło jest nam Was powitać wśrod nas (ależ składnia ;-)
        Impreza urodzinowa, dla której zostanie założony specjalny wątek, a może i
        obiecywana przeze mnie od dawna strona internetowa odbędzie się 20 września w
        Kielcach. Godzina: 18.09 (to żeby były pozory ;-), miejscowy dworzec PKP.
        Zainteresowani - proszę pisać na mail: mafik@poczta.gazeta.pl
        Pozdrawiam serdecznie!
        MaF cichcem przebywający w Krakowie (mam nadzieję, że KGO się nie dowie ;-)
    • sylvi Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! 18.09.02, 08:40
      Witajcie!:-))

Oto nadszedl dzien naszego swieta :-) Z tej okazji:

Wszystkiego naj naj naj najlepszego, pomyslnosci, sloneczka i usmiechu na
      codzien, spelnienia najskrytszych marzen i tego co sobie sami zyczycie!!:-
      )))))))
      Sobie tez tego zycze ;-))

Bawcie sie dobrze, nie tylko dzis! :-)))

buziaki :-*****

Sylvi
      • Gość: hera Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 09:32
        Kochani :-)
        Najserdeczniejsze życzenia urodzinowe :-)
        Buziaczki Cmokkk
    • rena_pierwsza Życzenia urodzinowe 18.09.02, 09:43
      W związku z tym, że w końcu nastała ta magiczna dla wielu osób data 18
      WRZEŚNIA, chciałam skromnie złożyć najserdeczniejsze życzenia urodzinowe
      wszystkim jubilatom, dużo przyjemności na czacie, wielu wspaniałych przyjaźni,
      miłości i radości w życiu.
      Pozdrawiam
      rena
      • joker99 Re: Życzenia urodzinowe 18.09.02, 10:40
        Sto lat sto lat niech żyją żyją nam nie tylko K18 ale wszyscy, którzy składają
        im życzenia. Bawcie się dobrze . Mam nadzieje, że zorganizujecie jakąś wielką
        imprezę na 2000 osób. Jak każdy wpadłby ze swoij półlitra mogłoby być całkkiem
        nieżle. Miejscem spotkania może być np. Wrocławski Rynek....>>>>>Co wy na to?.
        Jeszcze raz pozdrawiam> Joker99
    • Gość: hera Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 11:25
      Jeszcze raz ja :-)
      Tym razem z wersją rozszerzoną (chodzi o życzenia) :-)

...szczescia w zyciu osobistym, sukcesow w pracy, dobrego zdrowia,
      domku z ogrodem i basenem, eleganckiej limuzyny, samych zwyciestw,
      spelnienia marzen, milych niespodzianek losu, grona prawdziwych przyjaciol,
      niewyczerpanych pokladow energii, usmiechu na co dzien, drogi
      uslanej rozami, satysfakcji z pracy, genialnych pomyslow, niskich podatkow,
      slodkiego, milego zycia, swiezosci spojrzenia, glownej wygranej na loterii,
      pozytywnej aury, pogody ducha, pomyslnych wiatrow, goracej milosci,
      wygodnych butow, cudownych wakacji, szczescia, pociechy z wnukow,
      punktualnych pociagow, swietego spokoju, jachtu, zadnych trosk,
      powodzenia u plci przeciwnej, wysokich lotow, rzeskich porankow,
      pomyslnosci, trafnych decyzji, intuicji w interesach, prezentow od losu,
      duzego lóżka, pękatego portfela, szerokiej drogi, milego szefa, jasnosci
      umyslu, niebanalnych wyzwań, miłych snów, pewności siebie, wielkiej fortuny,
      wielu uśmiechów, bogatego wujka, błyskotliwych ripost, romantycznych
      wieczorów, udanych łowów, pasjonującej pracy, szansy na sukces, dużo słodyczy,
      pozycji lidera, szampańskiej zabawy, mocnego dachu nad głową, samych
      pozytywnych wibracji, pelni zycia, wielu niezapomnianych chwil, duzo slonca,
      olimpijskiej kondycji, pomyślności, jak najmniej zmartwień, wyjścia z każdej
      sytuacji, uwielbienia u podwładnych, pasma sukcesów, niezmiennie
      zielonego światła, czystego nieba, stu lat życia, końskiego zdrowia, sławy,
      pokaźnego konta, manny z nieba, wysokich wygranych, ciągle nowych rekordow,
      niskich kosztów, bezpiecznych lądowań, wielu ciekawych znajomości, wygranych
      przetargów, sumiennych dłużników, taaaakiej ryby, najwyższego miejsca na
      podium, dobrego fryzjera, radosnych świąt, serca jak dzwon, pewnej ręki,
      komfortowych warunków, przyjemnych doznań, wielu wzruszeń, mocnej głowy,
      powodzenia, stopy wody pod kilem, otrzymania najwyższych odznaczeń,
      osiągnięcia wyznaczonych celów, pełnego sejfu, szczęścia w kartach,
      sprzyjajacej pogody, dobrych zbiorów, kolorowych chwil, twórczego podejscia do
      pracy, połamania pióra, góry pieniędzy, samych słonecznych dni, smacznego
      jajka, uroku osobistego, mnóstwa prezentów, udanych negocjacji, serdecznych
      przyjaciół, grzecznych dzieci, udanych wakacji, miejsca w Księdze
      Rekordow Guinessa, więszosci w parlamencie, miłego wypoczynku, wesołego
      towarzystwa, dobrego apetytu, szczęśliwej podróży, złotej jesieni, poczucia
      humoru, anielskiej cierpliwości przy czytaniu tych życzeń, wiecznej młodości,
      licznego potomstwa, niewieszającego sie komputera, sławy i chwały, lekkości
      bytu, pokojowego rozwiązania wszystkich konfliktow, szybkiego rozwoju
      gospodarczego, hojnych sponsorow, korzystnego ukladu gwiazd, miłosnych
      uniesień, czytelnych instrukcji, cichych wielbicieli/elek,
      mistrzowskich zagrań, dobrej nocy, wielkiej przygody, słodkich snów,
      wystrzałowej zabawy sylwestrowej, zgranej ekipy, pomyślności na nowej drodze
      życia, pociechy z pociechy, lojalnych współpracowników, bujnej wyobraźni,
      interesujacych przeżyć, rodzinnej atmosfery, pomyślnych wieści, radości życia,
      dobrego serca, pełnego szkła, suto zastawionego stołu, złotej rybki, zimnego
      piwa, zasięgu w każdym miejscu, gry fair play, nieomylnych decyzji,
      miejsca w historii, głównych ról, kreatywności, podróży dookoła świata,
      udanych szkoleń, efektywnych poszukiwań, pakietu kontrolnego, bogatej
      kolekcji, duzo wolnego czasu, beztroskiego życia, dobrej passy, celnych
      strzałów, zdobycia Mount Everestu, wolności, trafnych wyborów, gradu
      prestiżowych nagród, spokoju ducha, oddechu od codzienności, samych piątek w
      szkole, godnych przeciwników, szczerych komplementow, wszelkiej pomyślności,
      codziennych atrakcji, świetlanej przyszłości, hossy na gieldzie, korzystnego
      horoskopu, zdjęcia na okładce, przyjęcia do Unii Europejskiej, miłych
      sąsiadów, wiary w sukces, mocy zawsze z Wami, wielu alternatyw, przychylnosci
      bogów, tolerancji, własnego odrzutowca, gorączki sobotniej nocy, piwniczki
      pelnej wina, silnej woli, wyrozumialego spowiednika, zamku w Szkocji,
      ambitnych planów, kilku odkryć i kilku wynalazków, owacji na stojąco,
      zniewalajacego uśmiechu, szczęśliwego trafu, płomiennych uczuć, pomocnej
      dłoni, niezawodnej pamięci, nieprzemijajacej urody, asa w rękawie,
      sprawnych hamulców, miękkiego lądowania, dużo nadzienia w pączku, strumieni
      szampana, kominka, rozbicia banku, recepty na szczęście, zabawy do białego
      rana, odwagi cywilnej, dobrej prasy, ptasiego mleczka, przygód z happy endem,
      długich wakacji, dużo rodzynek w cieście, zmysłowych nocy, gwiazdki z nieba,
      wiernego psiaka, celnego oka, sportowego wozu, różowych okularów, ruchu
      w interesie, stabilnej waluty, zgrabnej figury, siły perswazji, zdolności
      nadprzyrodzonych, ostatniego słowa, dobrego smaku, własnego sposobu
      na życie, w zdrowym ciele - zdrowego ducha, właściwych wniosków,
      widoków na przyszłość, podzielnej uwagi, czterolistnej koniczyny

Całuski, cukereczki, ciasteczka :-)
      Hera

• Gość: aluzja Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 11:29
      A dziś jest ten magiczny dla Was dzień :)
      Życzę wszystkiego najlepszego... niech spełnią się Wasze marzenia i niech
      zawsze świeci dla Was słońce. Trzymajcie się cieplutko i poszalejcie dziś na
      miarę tego dnia :)
      Buziaki.
      Iluzyjnie słodka aluzja
      • paiha Zycze.... 18.09.02, 13:00

....parasola z usmiechow licznych, przyjaciol niezawodnych, ludzi
        zyczliwych, mysli swobodnych, decyzji bezblednych, zartow zabawnych,
        niespodzianek losu spod znaku slonca....

Paiha
    • Gość: katarek Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.02, 13:08

...Każdego roku o tej samej porze.
      Każdy Wam życzy co tylko może.
      Ja korzystając z tej sposobności,
      Życzę Was zdrowia, szczęścia, radości.
      To o czym marzycie by się spełniło.
      A to co kochacie by Wasze było...

Buziaki :))
    • destine Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! 18.09.02, 14:15
      Wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek:))
      • Gość: MaFik Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.zywiec.sdi.tpnet.pl 18.09.02, 16:20
        Witam pięknie! Moje kochane, moi kochani. Mógłbym tu napisać wiele słów
        wyrażających moją radość z tego, że o nas pamiętacie, ale ktoś kiedyś wymyślił
        takie jedno bardzo magiczne: Dziękuję! No więc bardzo Wam wszystkim dziękuję. A
        moje siostrzyczki kochane i starszego brata - pozdrawiam i ściskam życzeniowo
        urodzinkowo. Wszystkiego dobrego :)
        • senne_marzenie Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! 18.09.02, 18:41
          A ja sie po prostu dolaczam do zyczen:)) Wszystkiego naj, naj, nalepszego i
          spelnienia marzen Kochani:)

Less_pije_wasze_zdrowko:)
          • Gość: Feministka0.75 Re: Niezwykły (elitarny) klub 18 WRZEŚNIA!!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 18.09.02, 20:54
            100 lat w zdrowiu i dużo szczęścia

Słodkie buziaki
            Fem 3/4
            (jeszcze z życzeniami zdążyłam)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka