kammik 17.11.04, 20:01 Na mnie nie liczcie, leniwa jestem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lew_ Re: afrofos tego, co pod nazwą forum 17.11.04, 20:04 Jak kazda kobieta:)..nawet ugotowac nie potrafi..ale sama chce... Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 Ja przepraszam oczywiście, że się czepiam, ale... 17.11.04, 20:48 ...bywam tu naprawdę co dzień, czasem co noc - od prawie trzech lat. Gdyby mnie ktos zapytał, kiedy tu widziałam ahorę, jakbura, realistę, mag_, mario, maas, misiekw, pyzię, tebe lub tobrze - to naprawdę miałabym kłopoty z odpowiedzią. To jak mam się zwracać, skoro nie widuję??? A może potrzeba mi tylko szkieł mocniejszych? > W wybranych pokojach możesz także liczyć na pomoc: arie, elberr, kammik, > kasia-s, marudny, syntherius, wojtek33 Znaczy w pokojach, które sobie wybiorę? Czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
elsevier znowu, she;-(((.. 17.11.04, 22:06 .. ze tez nie możesz po tych trzech latach posiedzieć chwilkę na dupencji, odpuścić troszkę, pospacerować. Jednym słowerm nie siedz tu tyle istoto czatowa. Zajmij się Tomaszem, Świętym jak nie wiem co. Nie cytuj, czego nie rozumiesz. Inaczej mówiąc zajmij sie czymś konkretnym. Może samokształć się, co? tak? Uda sie. Uwierz w siebie. else nr 4 Odpowiedz Link Zgłoś
agni_me znowu else? może dokształcanie, 17.11.04, 22:52 albo choć spacer długi, zamiast szifobii? Odpowiedz Link Zgłoś
elsevier Kamiku... 17.11.04, 22:11 ...nie masz takiego nieodpartego wrazenia, że powinnas zrezygnować? pozostaję z totalnym brakiem uznania dla Twej działalnosci, tu na forum i na czacie, elsevier. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila77 Re: Kamiku... 17.11.04, 22:37 Jak rozumiem, masz tez na mysli swoje bezskuteczne proby dobicia sie do mojego ukrytego forum? Odpowiedz Link Zgłoś
agni_me else... 17.11.04, 22:53 mam zupełnie inne nieodparte wrażenie, choć też dotyczy rezygnacji. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.pelasia Re: Kamiku... 18.11.04, 13:52 ...Wnuczek: Babciu, ja będę za Heroda! Babcia: Za młody jesteś na Heroda! Wnuczek: A co? Herod nigdy nie był młody? Babcia: Nie! masz i waSZZZZZ:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila77 Re: Kamiku... 18.11.04, 14:01 Bacha, na maila odpisal? Gdyz termina sie zblizaja wiadome. Odpowiedz Link Zgłoś
agni_me Re: afrofos tego, co pod nazwą forum 17.11.04, 22:49 A arie mi pomógł i usłużył, ślicznie zresztą, i przed chwilą - na naszych opów zawsze można liczyć. Dziękuję bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
elsevier I tak sobie prawili złośliwości beznamietnie, .... 18.11.04, 00:15 ..choć nic z tego nie wynikało i do niczego nie prowadziło. Dziewczeta, proszę o wybaczenie. Juz nie będę. Nawet kamilki nie będe zaczepiał. Śłowo. Miej sobie to ukryte forum. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
ailija Re: afrofos tego, co pod nazwą forum 18.11.04, 02:26 Po pierwsze primo: Polowa z tych nickow to nieznajome osoby, ktore najprawdopodobniej nie bywaja juz na czacie. Po drugie primo: Jak juz pisze sie cos w tak oficjalnym miejscu jak pod nazwa forum, to, moim skromnym zdaniem, powinno sie uwazniej pisac. Jak mozna podawac oficjalna informacje i popelniac w niej literowki?! (skancarl1, to zapewne skancar1, a maka, to z pewnoscia makabra) ZENADA! Po trzecie primo: a gdzie jest jacek_jacenty? Odpowiedz Link Zgłoś
ailija Re: afrofos tego, co pod nazwą forum 18.11.04, 02:31 Po czwarte primo: Nie od wszystkich wymienionych osob mozna oczekiwac pomocy, raczej cwaniactwa i wyscigu w glupich tekstach. Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: afrofos tego, co pod nazwą forum 18.11.04, 09:17 Lubię jak głupie teksty się ścigają, no co na to poradzę, że lubię? Odpowiedz Link Zgłoś
same_zalety w głupich tekstach, ną 18.11.04, 09:24 przecież wiadomo, że to oznacza wyścig w goopich tekstyliach, czyli niemodnych dresach. Odpowiedz Link Zgłoś
viia najmodniejsze 18.11.04, 12:11 teraz są takie w sylu bejbi z miękkiego mizia zieląlkawe albo violetowe. i powinny mieć z tyłu i przodu jakieś przyprasowanki.tak. Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: w głupich tekstach, ną 18.11.04, 12:29 nonstop napisał: > A jakie są modne dresy? > :-)) Z kreszu, oczywiście (vel crashu). Odpowiedz Link Zgłoś
kamila77 Re: afrofos tego, co pod nazwą forum 18.11.04, 12:56 A gdzie jest chupacostam? Odpowiedz Link Zgłoś
kleszczo Re: afrofos zagubienia 18.11.04, 09:20 Ewa - tego nawet Pan Bog nie wie:) Kleszczo Kleszczowski Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: afrofos tego, co pod nazwą forum 18.11.04, 09:29 kammik napisała: > Na mnie nie liczcie, leniwa jestem. za leniwa zeby dac komus pomocnego bana?;)) tak swoja droga - tyle czasu rozne osoby domagaly sie zeby opublikowac liste opow. teraz widze po co to bylo "potrzebne";)) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila77 Re: afrofos tego, co pod nazwą forum 18.11.04, 09:36 Pomocne bany, lessiku, to zawsze i wszedzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: afrofos tego, co pod nazwą forum 18.11.04, 09:37 banuj kami, banuj, bez litości! hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: afrofos tego, co pod nazwą forum 18.11.04, 15:34 hm, kamik, a są tacy, co podobno nie mogą się takowego od cię doprosić? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila77 Re: afrofos tego, co pod nazwą forum 18.11.04, 15:42 a co to za radocha, jak sie dostaje to, o co sie prosi? :) Odpowiedz Link Zgłoś
toulaa Re: afrofos tego, co pod nazwą forum 18.11.04, 17:37 No, sorry, ale dla mnie to duża radocha, jak dostaję to, o co proszę, bardzo duża nawet (choć, faktycznie, nigdy nie prosiłam o bana:) Odpowiedz Link Zgłoś