tomi6818 04.09.04, 12:51 Miejsce miłych spotkan i nawiązywania przyjazni? Leżanka u psychoanalityka? Miejsce wyładowywania swojej frustracji i złosci? Fajne miejsce do romansowania? Czym jeszcze......?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r.a.s Re: Czym jest czat? 04.09.04, 14:45 Jest tym czym chcesz by było pod warunkiem że znajdziesz kogoś kto podzieli na nim Twoje zdanie Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
senne_marzenie Re: Czym jest czat? 04.09.04, 16:06 narzedziem do poznawania ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
tomi6818 Re: Czym jest czat? 05.09.04, 10:41 Senne marzenie naprawdę sądzisz że można kogos dobrze poznać za posrednictwem czatu ? To jak nazywasz narzędzie do poznawania ludzi jest też narzędziem do kamuflażu,nie sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
mea Re: Czym jest czat? 05.09.04, 11:19 "naprawdę sądzisz że można kogos dobrze poznać za posrednictwem czatu?" mozna jedna z tysiaca, ale mozna Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: Czym jest czat? 05.09.04, 11:26 durne, wciąż powracające pytanie: czym jest czat? nikt nie jest na czacie dla własnej przyjemności Odpowiedz Link Zgłoś
tomi6818 Re: Czym jest czat? 05.09.04, 13:11 pomponiki jesli nie dla własnej przyjemnosci to uważasz że to nałóg, uzależnienie,przymus wewnętrzny?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rivers Re: Czym jest czat? 05.09.04, 17:19 Swoja wizje czata przestawilem niedawno w watku pod identycznym tytulem: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=178&w=13437078&a=13437078 Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: Czym jest czat? 05.09.04, 17:28 rivers kliknął w Moje forum > Ulubione > skopiował linkę > napisał: > Swoja wizje czata przestawilem niedawno w watku pod identycznym tytulem: > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=178&w=13437078&a=13437078 :) Odpowiedz Link Zgłoś
kamila77 Re: Czym jest czat? 05.09.04, 17:45 hrhrhrhrhrhrhrhrhrhrhrhrhrhrhrhrh charch :) Odpowiedz Link Zgłoś
she_5 Re: Czym jest czat? 05.09.04, 17:54 rivers napisał: > Swoja wizje etc... Zafsze mowilam, ze vizjoner, chrrrrrrrrrrrrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
tomi6818 Re: Czym jest czat? 05.09.04, 17:33 Wątek powraca to prawda , ale to chyba normalne biorąc pod uwagę że na czacie pojawiają się stosunkowo nowe osoby takie jak np. ja, i to co przez doswiadczonych czatusiów było napewno wielokrotnie roztrząsane mnie cały czas jeszcze intryguje. Odpowiedz Link Zgłoś
agni_me Re: Czym jest czat? 05.09.04, 20:41 Mam propozycję. Opracujmy zestaw odpowiedzi na najbardziej beznadziejne i najczęściej powtarzające się pytania czatowe i foczowe. Gotową odpowiedź można potem umieszczać w wątkach takich jak ten. Zestaw pytań czatowych do opracowania: z kond klikacie, czy jest ktoś z wąbrzeźna, masz komure, jesteś k czy m, o czym rozmawiacie, czy tu nie ma zwyczaju się witać, poklikacie. Zestaw pytań forumowych: czym jest czat, czy można się zakochać na czacie, czy na czacie jest szansa na prawdziwą przyjaźń, dlaczego ludzie są tacy fałszywi, dlaczego nie działa mi czat, co sie dzieje z forum. Nie musicie się wysilać, odpowiedzi mogą być równie błyskotliwe jak pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
tomi6818 Re: Czym jest agni me :)? 05.09.04, 23:07 A ja agni me mam propozycję zeby utworzyć listę najbardziej beznadziejnych i głupich ludzi jakich mozna spotkać na czacie i forum, do których niewątpliwie ty się zaliczasz.Jesli post ci nie odpowiada to spadaj na drzewo a nie wcinaj się tu z jakimis pseudofilozoficznymi wywodami,które swiadczą o twojej frustracji i marnej kondycji intelektualnej.Bo to że podstaw kultury osobistej ci brakuje to każdy widzi i nie musze tego komentowac.Jedynym pozytywem tego twojego wpisu jest to ze potwierdza sie moja teoria na temat autoramentu niektorych ludzi którzy goszczą niestety czasem na czacie i forum.Śmiało mogę cię wrzucić do jednego worka z taką np Agą czy innego tego typu kreaturami,które traktują czat jako miejsce, w którym mogą rozładować swoje życiowe napięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: Czym jest agni me :)? 06.09.04, 09:25 odnieś się do postu a nie do osoby :) Odpowiedz Link Zgłoś
cwi Re: Czym jest agni me :)? 06.09.04, 10:09 E tam, zgodnie z Mounierem i Maritainem, wolę podejście personalistyczne. Liczy się Osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
pwrzes Re: Czym jest agni me :)? 06.09.04, 07:58 Ty jestes docent czy inny profesur? Certyfikat na belkot psychoanalityka juz dostales? Moze krakersa na uspokojenie? W ramach doksztalcania ustawicznego zapoznaj sie z akronimem FAQ. Moze zrozumiesz, ze propozycja agni (wbrew temu co sie tobie) wydaje ma sens. Jestes moim idolem, przyslij fotke z autografem. M. PS. Jakas nowa promocja neostrady czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop Re: Czym jest agni me :)? 06.09.04, 08:45 mors, takich jak wyżej nie sieją, sami się rodzą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rivers Re: Czym jest agni me :)? 06.09.04, 09:22 agni_me zazdroszcze nie psow, nie kotow, lecz goryla. Odpowiedz Link Zgłoś
pwrzes Re: Czym jest agni me :)? 06.09.04, 10:08 Lepiej byc gorylem niz bezmyslna pacynka po lekturze "Psychoanaliza dla innych" M. PS. Flame? Jestes pewien, ze tego *naprawde* chcesz? Czy tak tylko trolujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
bigott Re: Czym jest czat? 06.09.04, 09:33 To jest taki wytwor mysli technicznej, ktory pozornie ulatwia komunikacje miedzyludzka. (pozornie ulatwia, pozorna komunikacje, chyba nawet pozornie miedzyludzka) b_niepozorny ps. czytalem kiedys ze podobne emocje targaly ludzmi w czasach wprowadzania telefonow. chyba powinnismy przerzucic jakies archiwa, moje jakis esej z odleglego juz wieku by sie odnalazl i wniosl jakies nowe tresci do tego watku. Odpowiedz Link Zgłoś
tomi6818 Re: Czym jest czat? 06.09.04, 12:53 Czat i forum jest napewno tubą takich maluczkich ludzików jak agni me i agnipodobnych, których jedyną dewizą jest obsmiać ,opluć, wyszydzić. Szkoda tych biednych istot bo ich zachowanie jest odbiciem ich smutnego życia. Bo przecież ta frustracja i poczucie niedowartosciowania musi mieć gdzies swoją przyczynę.Może by im jakos pomóc jak myslicie? Tylko czy takim ludziom można w jakikolwiek sposób pomóc? Przecież oni uważają się za super idoli czatu ,za niezwykle błyskotliwe osobowosci, a reszta to plebs ktory jest wart smiechu. Tylko nie zdaja sobie sprawy ze tak naprawde to oni sa smiesznymi,pozalowania godnymi,zakompleksionymi ludzikami. Odpowiedz Link Zgłoś
rohasek Re: Czym jest czat? 06.09.04, 13:04 z boku, czat wygląda jak niekończący się pobyt na koloniach lub w sanatorium :) Odpowiedz Link Zgłoś
agni.me Re: Czym jest czat? 06.09.04, 13:13 Rohasek masz racje cos w tym jest.Z usmiechem. T Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: Czym jest czat? 06.09.04, 14:24 rohasek napisała: > pobyt na koloniach lub w sanatorium :) takim sanatorium pod klepsydrą na różowych papierach? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rohasek Re: Czym jest czat? 06.09.04, 15:20 hippy_pottamus napisała: > rohasek napisała: > > > pobyt na koloniach lub w sanatorium :) > takim sanatorium pod klepsydrą na różowych papierach? ;-)) właśnie, właśnie takim :);) choć dramaturgia sięga czasem the million dollar hotel :) Odpowiedz Link Zgłoś
rohasek Re: Czym jest czat? 06.09.04, 14:51 jestem 'zbokiem' i się tego nie wstydzę :) najbardziej lubię pozycję 'forum' :):) Odpowiedz Link Zgłoś
rohasek Re: Czym jest czat? 06.09.04, 15:37 runek napisał: > przeczytałem "zboku" :) dobrze, że dopiero teraz złapałam o co Ci chodziło :):) bo zdążyłam wypić kawę i się nią nie udusić :) ja owszem, bywam dosyć bezpośrednia ale żeby do obcego zwracać się 'zboku' to mnie przerasta :):) Odpowiedz Link Zgłoś
haker666 Re: Czym jest czat? 06.09.04, 14:07 Czat jest miejscem które mozna czasem zablokować:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
januszekpce Re: Czym jest czat? 06.09.04, 16:52 czat jest to jedno wielkie bagno zdemoralizowanych zboczenców Odpowiedz Link Zgłoś
runek Re: Czym jest czat? 25.07.20, 20:06 śmieję się po szesnastu latach - w roku pandemii Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Czym jest czat? 10.09.04, 11:17 i ta mocno nieryginalna myśl skłoniła mnie do wpisu w moim przypadku czat głównie nie jest i trudno forum natomiast jest i trudno czytam wątek i obok znanych mi serialowych postaci (ukłon w stronę dinozaurów FoC) widzę "młodych gniewnych" (życzę wielu sukcesów)... tylko scenariusz się zaciął i wciąż zaczyna się od nowa... cóż, niech się kręci OLDZBOKU (hehehe) Odpowiedz Link Zgłoś
joleczka13 Re: Czym jest czat? 16.09.04, 22:24 to taki real tylko jak by po alkoholu;niektórym hamulce puszczają Odpowiedz Link Zgłoś
lida_1 Re: Czym jest czat? 30.07.20, 16:06 Wspomnieniem za znajomymi nickami z Gazety :D Odpowiedz Link Zgłoś
lida_1 Re: Czym jest czat? 28.08.25, 13:30 Czy sa tu jeszcze znajome nicki z Gazety? Odpowiedz Link Zgłoś