piff_paff_tra_ta_ta Re: KAMERALNY ZLOT W WARSZAWIE 15.11.02, 21:58 coz to ja mialem napisac..hmm..a juz wiem..bede w sobote i w niedziele ..prosze jedno miejsce dla mnie zarezerowwac jesli mozna .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
delfinek_wannowy Re: KAMERALNY ZLOT W WARSZAWIE 17.11.02, 09:29 no dobra kofane dzieci spotkanie ustalone wiemy juz dla kogo nocleg w hotelu dla kogo noclek u morsa. a teraz knajpy. SPOTKANIE w piatek 22.11 godzinka 20 pod kolumną zygmusia na starowce potem idziemy do lezakow (podobno tam fajnie ja knajpy nie znam wiec pretensje do anii@) sobota dzien do zagospodarowania a wieczorem ze wzgledu ze macie ochote podrygac idziemy do ARCO ul. bitwy warszawskiej ..... klub moze3 nie najtanszy ale fajny z parkietem itd muzyka rozna dla kazdego cos dobrego moze pomiescic tylko 120 osob wejscie hm nie wiem aler sie dowiem ale mysle ze nie wiecej niz 20 pln. oczywiscie mozna zmienic plany na sobote ja sie przy niczym nie bede upierał . I JESZCZE JEDNO !!!!!! JA ANII@ TYLKO POMAGAM ZORGANIZOWAC TEN ZJAZD WIEC PROSZE WSZYSTKO USTALAC Z ANIĄ@. dziekuje za kfilke uwagi i do zobaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PCX Re: KAMERALNY ZLOT W WARSZAWIE IP: 213.17.181.* 20.11.02, 09:19 Hej, obawiam sie, ze na 20:00 moge nie zdazyc [w tym dniu zawita do mnie wieczorem facet z Astercity i bedzie mi instalowal lacze... nareszcie koniec z Telepsa i dial-up'em... :-))) ], wiec rzuc mi prosze na mail jakis kontakt komorkowy zebym mogl Was wszystkich znalezc... PCX Odpowiedz Link Zgłoś
pwrzes ZLOT W WARSZAWIE Duke proszony na scene. 19.11.02, 16:21 Duke , mozesz sie ze mna skontaktowac mailowo coby ustalic szczegoly ? Adres u gory. Mors Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dUKE Re: ZLOT W WARSZAWIE Duke proszony na scene. IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.02, 13:15 Morsik....siedze na robotach przymusowych w Riese;-)))) Do jutro powinienem sie odrobic wiec sie odezwe...zmykam bo zaraz ktos mnie nakryje na rzekomym obijaniu sie;-) Pozdrawiam i dzieki za pamiec. Odpowiedz Link Zgłoś
pwrzes Re: ZLOT W WARSZAWIE Duke proszony na scene. 20.11.02, 14:05 oki czekam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maverickb Re: KAMERALNY ZLOT W WARSZAWIE 20.11.02, 08:20 Milej zabawy zycze...:-) mave PS. ale kameralnie, to ten zlot sie raczej nie zapowiada...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margit Re: KAMERALNY ZLOT W WARSZAWIE IP: *.stacje.agora.pl 20.11.02, 11:17 Podzielam pogląd mavika co do kameralności, hihi. Ale i tak miłej zabawy wszystkim uczestnikom życzę :-) margit_zbyt_kameralna_na_ten_zlot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggie Re: KAMERALNY ZLOT W WARSZAWIE IP: lintvnch:* / 192.168.5.* 22.11.02, 16:06 cy to jus dzisiaaaaaaaaaaaaaaaaj? Magaaaaaaaaaa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania@ Re: KAMERALNY ZLOT W WARSZAWIE IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 22.11.02, 16:27 Szykuj sie Maga, Ty i Twe szlachetne Zyzki. nadchodzi Tornado... ann Odpowiedz Link Zgłoś