Dodaj do ulubionych

KAMERALNY ZLOT W WARSZAWIE

• piff_paff_tra_ta_ta Re: KAMERALNY ZLOT W WARSZAWIE 15.11.02, 21:58
      coz to ja mialem napisac..hmm..a juz wiem..bede w sobote i w
      niedziele ..prosze jedno miejsce dla mnie zarezerowwac jesli mozna .Pozdrawiam
    • delfinek_wannowy Re: KAMERALNY ZLOT W WARSZAWIE 17.11.02, 09:29
      no dobra kofane dzieci spotkanie ustalone wiemy juz dla kogo nocleg w hotelu
      dla kogo noclek u morsa. a teraz knajpy. SPOTKANIE w piatek 22.11 godzinka 20
      pod kolumną zygmusia na starowce potem idziemy do lezakow (podobno tam fajnie
      ja knajpy nie znam wiec pretensje do anii@) sobota dzien do zagospodarowania a
      wieczorem ze wzgledu ze macie ochote podrygac idziemy do ARCO ul. bitwy
      warszawskiej ..... klub moze3 nie najtanszy ale fajny z parkietem itd muzyka
      rozna dla kazdego cos dobrego moze pomiescic tylko 120 osob wejscie hm nie wiem
      aler sie dowiem ale mysle ze nie wiecej niz 20 pln. oczywiscie mozna zmienic
      plany na sobote ja sie przy niczym nie bede upierał . I JESZCZE JEDNO !!!!!! JA
      ANII@ TYLKO POMAGAM ZORGANIZOWAC TEN ZJAZD WIEC PROSZE WSZYSTKO USTALAC Z
      ANIĄ@. dziekuje za kfilke uwagi i do zobaczenia
      • Gość: PCX Re: KAMERALNY ZLOT W WARSZAWIE IP: 213.17.181.* 20.11.02, 09:19
        Hej,
        obawiam sie, ze na 20:00 moge nie zdazyc [w tym dniu zawita do mnie wieczorem
        facet z Astercity i bedzie mi instalowal lacze... nareszcie koniec z Telepsa i
        dial-up'em... :-))) ], wiec rzuc mi prosze na mail jakis kontakt komorkowy
        zebym mogl Was wszystkich znalezc...

PCX
    • pwrzes ZLOT W WARSZAWIE Duke proszony na scene. 19.11.02, 16:21
      Duke , mozesz sie ze mna skontaktowac mailowo coby ustalic szczegoly ?
      Adres u gory.

Mors
      • Gość: dUKE Re: ZLOT W WARSZAWIE Duke proszony na scene. IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.02, 13:15
        Morsik....siedze na robotach przymusowych w Riese;-)))) Do jutro powinienem sie
        odrobic wiec sie odezwe...zmykam bo zaraz ktos mnie nakryje na rzekomym
        obijaniu sie;-)

Pozdrawiam i dzieki za pamiec.
        • pwrzes Re: ZLOT W WARSZAWIE Duke proszony na scene. 20.11.02, 14:05
          oki czekam :-)
    • maverickb Re: KAMERALNY ZLOT W WARSZAWIE 20.11.02, 08:20
      Milej zabawy zycze...:-)

mave

PS. ale kameralnie, to ten zlot sie raczej nie zapowiada...:-)))
      • Gość: margit Re: KAMERALNY ZLOT W WARSZAWIE IP: *.stacje.agora.pl 20.11.02, 11:17
        Podzielam pogląd mavika co do kameralności, hihi. Ale i tak miłej zabawy wszystkim uczestnikom życzę :-)
        margit_zbyt_kameralna_na_ten_zlot
    • Gość: Maggie Re: KAMERALNY ZLOT W WARSZAWIE IP: lintvnch:* / 192.168.5.* 22.11.02, 16:06
      cy to jus dzisiaaaaaaaaaaaaaaaaj?

Magaaaaaaaaaa:)
      • Gość: ania@ Re: KAMERALNY ZLOT W WARSZAWIE IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 22.11.02, 16:27
        Szykuj sie Maga,

Ty i Twe szlachetne Zyzki.

nadchodzi Tornado...

ann

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka