Gość: wisia IP: 217.97.175.* 13.10.02, 22:51 Przyjaciolom i znajomym - blizszy i dalszym i calkiem dalekim - bywalcom czatu i forum z najlepszymi zyczeniami wisia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melancho Re: Happy Thanksgiving!!! 13.10.02, 23:59 Zamerykaniała sie nam wisiuchna dokumentnie, nie długo to bez ostróg i lassa nie podchodź... ;-)) No, ale niech jej będzie, pod warunkiem, że możmy liczyć na indyka, którego nam wisia pokroi (dla mnie skrzydełko silwuple) ;-)) Co by sęksgywyn był prawdziwa trzeba rzec za co się jest wdzięcznym. Dziękuję wszystkim za zaskoczenia, powitania, pożegnania i za pewien poziom, który się tu jako tako czasem trzyma. Dziękuję za grupę dobrych duchów tego miejsca (zycząc im naoliwienia lancuchow i kajdan oraz wycia wysokiego C). Dziękuję...za uwagę. Dziadek melancho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylda Re: Happy Thanksgiving!!! IP: *.demo.pl 14.10.02, 00:18 melu drogi, podziękowania zostały przyjęte ;-)) Tylda Pan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tu_i_tam Re: Happy Thanksgiving!!! IP: *.home.cgocable.net 14.10.02, 23:03 Wisiu...(i nie tylko),mam nadzieje,ze te zyczenia byly i do mnie...dzieki Wam... Odpowiedz Link Zgłoś
oslatko_ Re: Happy Thanksgiving!!! 14.10.02, 23:14 A i ja dziekuję za zyczenia :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hera Re: Happy Thanksgiving!!! IP: *.biaman.pl 14.10.02, 23:29 Wisiuniu a i Tobie również :-) Have a nice Columbus Day :-) Buziaczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zeb Re: Happy Thanksgiving!!! IP: hpcache:* / 192.168.143.* 15.10.02, 08:50 I ja dziękuje. I również życze wszelkiej radości i dużo uśmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
calindra Re: Happy Thanksgiving!!! 15.10.02, 09:07 fęk ju wisia, ent a hapi tęsk kiwink tuu... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sarenka Re: Happy Thanksgiving!!! IP: *.washdc3.elnk.dsl.genuity.net 15.10.02, 13:08 Indyczek pieczony, a przed tym dobrze "pieszczony" z bukietem warzywnych kwiatow i deserowym dyniowym ciastem zycze Wszystkim po obu stronach Wielkiej Wody. /pienkie jest nasladowac obce zwyczaje, kulture sie wzbogaca/ We-getar-ianka Odpowiedz Link Zgłoś