wichrowe_wzgorza 11.11.06, 22:28 tworczy;) PS. o tworczosc sie uprasza!m :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zosia.samoosia Re: nowy wątek.... 11.11.06, 22:30 dzisiaj ... kazdego dnia .. brak ... co to jest tworczosc??? Odpowiedz Link Zgłoś
hippy_pottamus Re: nowy wątek.... 12.11.06, 21:29 zosia.samoosia napisał: > dzisiaj ... kazdego dnia .. brak ... co to jest tworczosc??? yy, miesiecznik taki? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
zosl Re: nowy wątek.... 12.11.06, 21:54 czekam z utęsknieniem , na twórcę naszego czatowego , el .. ser.. niech się uzewnetrznia!! Odpowiedz Link Zgłoś
el_morfeusz Re: nowy wątek.... 13.11.06, 07:32 zosl napisała: (...) el .. ser.. niech się uzewnetrznia!! Droga Zofio. Genialna prowokacja w stylu Dr. Jekyll & Mr. Hyde - żałuję, że sam na to nie wpadłem:) Poczucie humoru „sera” i krytyków, utwierdzonych w przekonaniu o mojej schizofrenii, pozwalają mi mieć nadzieję na rozwój tego scenariusza. Tylko co na to Freud i sir_elmin? Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: nowy wątek.... 13.11.06, 07:41 Był kiedyś czas upijsiów błogi, był i polemik barwnych rządek. Dziś cichy spokój sercu drogi ktoś zadbał wreszcie o porządek. OLDPACEM ;0) PiS scriptum: TKM. Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: nowy wątek.... 13.11.06, 11:50 tfu-rczość jest gdzie indziej ;) tfu! Odpowiedz Link Zgłoś