27.10.09, 19:55
Doktor Robert Nowacki, niesamowity człowiek. Dobry fachowiec, przy
tym odpowiada cierpliwie na kazde zadane przeze mnie pytanie, zawsze
odbiera telefon(jesli nie, to oddzwania!) Moje poronienia
potraktował powaznie, w przeciwienstwie do innych lekarzy i zalecił
wiele badan. Ma takie zwykłe ludzkie odruchy, przy zejsciu z fotela
pomaga trzymając za reke. Jak stwierdził, ze moja ciąza jest
obumarła, powiedział zwyczajne "bardzo mi przykro". Same wiecie,
jakie to wazne w takiej chwili. Można o nim pisac w samych
superlatywach, przede wszystkim jednak, jak juz wspomnialam to
bardzo dobry fachowiec.
Obserwuj wątek
    • dzidzia2010 Re: Lubin 29.01.10, 19:08
      Alicja Obara-lekarz z powołaniem,ginekolog położnik,uratowała nie jedno życie,poprowadziła nie jedną ciężką ciąże z pozytywnym zakończeniem,bardzo bezposrednia nie przebierająca w słowach,oddana każdej kobiecie ktora dba o siebie,przywiązuje się do swoich pacjentek,skrupulatna i konsekwentna,kontakt w każdej chwili,gabinet dobrze wyposażony,wizyty mogą odbywać sie w towarzystwie bliskiej osoby,polecam bez wahania
    • aureolle Re: Lubin 16.07.11, 16:26
      Zgadzam się z powyższą odpowiedzią i z czystym sumieniem polecam dr Nowackiego. Kulturalny, kompetentny, miły i sympatyczny. Ogromny szacunek. Taki lekarz to skarb.
    • 2paulina24 Re: Lubin 11.10.12, 18:06
      Ja jestem w strasznym szoku i lapie sie za glowe bo poruszam sie wszedzie ! Nie mowiac juz o srodowisku lekarskim gdzie jestem czwartym pokoleniem lekarzy u mnie w rodzinie . Zeby bylo smieszniej to dziadkowie czyli rodzice od strony Ojca (Mama i Ojciec) jak rowiez ze strony Mamy ( Mama i Ojciec) byli ginekologami z tytulem profesora .
      Ja tez jestem lekarzem ale dentysta co nie przeszkadza mi kompletnie w sledzeniu poczynan i trendow u moich kolezanek i kolegow z UM i po UM. Duzo nazwisk slyszalam bo mysle , ze z 90% wszystkich znam.
      Ale na BOGA !!! dr Robert Nowacki ??? - co to za persona ??? Moze ja bylam zamknieta przez 15 lat w piwnicy ! ??? To , ze nie znam to male piwo ! Ale nawet mi sie o uszy nie obilo nigdy i nigdzie !!! Kto to jest ??? Adiunkt ? z Lublina czy ze wsi ? A jak ze wsi to skad ?
      Prosze o litosc kto to jest ???
      Nazwiska typu : Prof. Kwasniewska , Prof. Kotarski , dr Kraczkowski ,Prof. Czekierdowski , dr Skrzypczak , dr Wawrzycka , dr Mazurek , dr Wieczorek , dr Proll , dr swatkowski itd.
      Ale na Boga dr Robert Nowicki ??? Moze On przyjmuje wieksza czesc roku w Londynie i stad ten brak posluchu ! ?
      • majka-1980 Re: Lubin 24.12.12, 23:55
        No patrz jak to czasami bywa, cztery pokolenie lekarzy z tytułami profesora, ba! nawet od strony matki i ojca, a ty- dentystka leczaca swoje kompleksy na forum.
      • igmu87 Re: Lubin 03.09.13, 09:00
        Bo to forum o LUBINIE, a nie o LUBLINIE, może stąd twoje wielkie zdziwienie... czytaj dokładnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka