Dodaj do ulubionych

Tarnowskie Góry - śląsk

09.04.04, 20:28
dr. M.Jarolim "prawa ręka ordynatora" w szpitalu rejonowym przyjmuje w dwóch
przychodniach ale tam do niego nie mozna sie dopchac zapisy 3 miesiace do
przodu i u siebie w prywatnym gabinecie... tel 601 44 83 67 wizyty prywatne w
pon i czwartki cena 50zl z usg
mily sympatyczny delikatny i bardzo dobry fachowiec polecam
    • kredka-szpila Re: Tarnowskie Góry - śląsk 11.04.04, 08:55
      Witamsmile)
      Bardzo dobry wątek.
      Polecam dr.Gwoździa,pracuje również w szpitalu numer 3 w T-Górach, jest
      najlepszym fachowcem jakiego znam.
      Przyjmuje w gabinecie prywatnym na ulicy Szkolnej 1,
      zapisy na telefon 384-17-41 oraz na ulicy K.Miarki ale niestety nie znam
      namiarów.
      Jest specjalistą bardzo fachowym, grzeczny i symatyczny.
      Spokojnie odpowiada na każde zadane mu pytanie.
      Prowadzi moją ciążę, chodzę do niego na wizyty razem z mężem i jesteśmy
      zadowoleni.
      Koszt wizyty z USG to 60 zł.
      Gorąco polecam.
    • a.g9910 Re: Tarnowskie Góry - śląsk 04.11.04, 21:55
      nervusmama napisała:

> dr. M.Jarolim "prawa ręka ordynatora" w szpitalu rejonowym przyjmuje w dwóch
      > przychodniach ale tam do niego nie mozna sie dopchac zapisy 3 miesiace do
      > przodu i u siebie w prywatnym gabinecie... tel 601 44 83 67 wizyty prywatne w
      > pon i czwartki cena 50zl z usg
      > mily sympatyczny delikatny i bardzo dobry fachowiec polecam
      Napisz jeszcze raz to imię i nazwisko.Czy to czasem nie chodzi o Jaronima
      Kmiecik????
    • ariwo Re: Tarnowskie Góry - śląsk 08.11.04, 18:25
      Przypuszczam że nie chodzi o doktora Kmiecika ale o Macieja Jarolima.
      Rzeczywiście jest naprawde fajnym lekarzem. Prowadził mi ciążę a potem równiez
      przy nim rodziłam. Tak jak napisała nervusmama jest sympatyczny, delikatny i
      jest bardzo dobrym fachowcem.
      Pozdrawiam Iwona
      • merci1811 Re: Tarnowskie Góry - śląsk 23.11.04, 15:21
        A co wiecie o Kmieciku? Na stroszku ma prywatny gabinet, mieszkam niedaleko,
        wiec chetnie dowiedziałabym się czegos o nimsmile Pozdr.
        • a.g9910 Re: Tarnowskie Góry - śląsk 23.11.04, 15:44
          Osobiście znam panią:dr.Kmiecik,chodzi mi o żonę p.Kmiecika,bo również jest
          lekarką;OTOLARYNGOLOG, i również przyjmuje na Stroszku w prywatnym gabinecie.
          Jesli pan: Jaromir Kmiecik jest tego usposobienia co jego żona to
          POLECAM,JESZCZE RAZ POLECAM!!!!!
          Pani kmiecik jest bardzo dobrą ,fachową,lekarką,która doradzi,wysłucha ,pomoże.
        • kate60 Re: Tarnowskie Góry - śląsk 10.12.04, 13:02
          o Kmieciku są opinie na czarnej liście ginekologów - a to mówi już samo za
          siebie. Co do jego żony: leczyłam się u niej i nic mi nie pomogła (owszem
          miła, ale swoje wzięła za to)-nic specjalnego.
          • a.g9910 do Kate 60 12.12.04, 19:40
            kate60 napisała:

> o Kmieciku są opinie na czarnej liście ginekologów - a to mówi już samo za
            > siebie. Co do jego żony: leczyłam się u niej i nic mi nie pomogła (owszem
            > miła, ale swoje wzięła za to)-nic specjalnego.

JAK TO WZIĘŁA SWOJE?/ CO?? CI WZIĘŁA??? OTWARŁA TOREBKĘ I WZIĘŁA??BO CZEGOŚ NIE
            KUMAM TUTAJ!!!
    • baba113 Re: Tarnowskie Góry - śląsk 28.12.04, 13:58
      Czy którejś z was prowadził doktor Jarolim ciążę? Jakie wrażenia? A co możecie
      powiedzieć o szpitalu: personel, wyposażenie itp?
      • marina54321 Re: Tarnowskie Góry - śląsk 20.03.09, 21:03
        Chodzę do doktora Jarolima do przychodni. Nie polecam. Zawsze mu się śpieszy do
        szpitala... Robił mi USG w 20 tygodniu ciąży, następne dopiero w 35 tyg.Wiecznie
        nie ma czasu. Nie polecam
    • gagat100 w Tarnowskich Górach- kobieta!!! szukam 31.12.04, 10:56
      cytat

dobry ginekolog w Tarnowskich Górach- kobieta!!!
      Autor: jawa21
      Data: 31.12.2004 00:31 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
      dziewczyny, mam prośbę- możecie mi polecić jakiegoś ginekologa w Tarnowskich
      Górach ewentualnie w okolicach? ale zależy mi na tym żeby to była kobieta-
      jest mi to obojętne czy będzie to prywatnie czy państwowo...

• jagata.l Re: w Tarnowskich Górach- kobieta!!! szukam 24.01.05, 23:26
        gagat100 napisała:

> cytat
        >
        >
        > dobry ginekolog w Tarnowskich Górach- kobieta!!!
        > Autor: jawa21
        > Data: 31.12.2004 00:31 + dodaj do ulubionych wątków
        >
        > + odpowiedz cytując + odpowiedz
        >
        > -----------------------------
        • ewelinka19849 Re: w Tarnowskich Górach- kobieta!!! szukam 01.06.10, 22:39
          Pani doktor MICHNIKOWSKA wcale nie jest taka wspaniala lekarka.. ja chodzilam do
          niej i gdy sie przenioslam do Dr,Jarolima w 5 miesiacu to okazalo sie ze pani
          doktor nie zorbila mi polowy badan ktore mialam miec zrobione i badan
          dodatkowych z powodu przebytego poronienia!!! osobiscie szczerze ODRADZAM!!!!

ps. moim znajomym przez cala cieze twierdzila ze beda miec syna do ostatniego
          dnia przed porodem a na swiat przyszla dziewczynka.. i niby na dobrym sprzecie
          pracowala...

ODRADZAM!!!!!
      • szpekla Re: w Tarnowskich Górach- kobieta!!! szukam 27.02.05, 21:06
        Ja osobiście polecam doktora Romana Nowaka z Tarnowskich Gór. Jest doskonałym
        lekarzem ze świetnym podejsciem do pacjentek. Rodzilam u niego pare miesiecy
        temu i nastepne dziecko tez chciałabym urodzic pod jkego opieką.
        Przyjmuje na Piastowskiej 3 w Tarnowskich Górach nr tel 285 33 71.
        Jest delikatny, dyskretny i bardzo miły. nigdy wczesniej nie spotkałam tak
        dobrego lekarza. polecam
        • karin44 Re: w Tarnowskich Górach- kobieta!!! szukam 27.01.09, 20:57
          szpekla napisała:

> Ja osobiście polecam doktora Romana Nowaka z Tarnowskich Gór. Jest doskonałym
          > lekarzem ze świetnym podejsciem do pacjentek. Rodzilam u niego pare miesiecy
          > temu i nastepne dziecko tez chciałabym urodzic pod jkego opieką.
          > Przyjmuje na Piastowskiej 3 w Tarnowskich Górach nr tel 285 33 71.
          > Jest delikatny, dyskretny i bardzo miły. nigdy wczesniej nie spotkałam tak
          > dobrego lekarza. polecam
          jeżeli chodzi o tego Nowaka, który przyjmuje również we Świerklańcu to mam
          przykre doświadczenie, miałam otarcia po badaniu wziernikiem, co spowodowało
          infekcję (poszłam do niego, bo potrzebowałam tabletki antykoncepcyjne, a moja
          lekarka była na urlopie-Michnikowska naprawdę jest ok)
      • bozmar Re: w Tarnowskich Górach- kobieta!!! szukam 01.03.05, 14:28
        polecam dr .Chmiel, przyjmuje na oś Przyjaźń, bardzo dobry fachowiec a poza tym
        niezwykle taktowna. Chodzę juz do niej od 17 lat, prowadziła dwie moje ciąże.
        Rejestracja tel 2851067 (od godz 20 do 21)
        • kamila_milka83 Re: w Tarnowskich Górach- kobieta!!! szukam 30.08.05, 21:11
          Ja tez polecam pania dr.Chmiel,jest dobrym lekarzem a do tego jest mila i
          sympatyczne smile
          • taternica Re: w Tarnowskich Górach- kobieta!!! szukam 03.01.06, 09:07
            Ja tez do niej chodze. Jest rewelacyjna
    • szpekla Re: Tarnowskie Góry - śląsk 27.02.05, 21:07
      Ja osobiście polecam doktora Romana Nowaka z Tarnowskich Gór. Jest doskonałym
      lekarzem ze świetnym podejsciem do pacjentek. Rodzilam u niego pare miesiecy
      temu i nastepne dziecko tez chciałabym urodzic pod jkego opieką.
      Przyjmuje na Piastowskiej 3 w Tarnowskich Górach nr tel 285 33 71.
      Jest delikatny, dyskretny i bardzo miły. nigdy wczesniej nie spotkałam tak
      dobrego lekarza. polecam

• amino1 Re: Tarnowskie Góry - śląsk 31.03.05, 18:03
      ja także polecam dr Macieja Jarolima. Prowadził moje dwie ciąże i był przy obu
      porodach. Bardzo miły, kompetentny i dobrze zorganizowany. Ja byłam na wizytach
      prywatnie, nie wiem w jakich przychodniach przyjmuje. Szpital nr 3 w TG również
      polecam. Bardzo dobra opieka matki i dziecka, sala porodowa jednoosobowa, sale
      po pordzie max dwuosobowe.
      • ktkasik Re: Tarnowskie Góry - śląsk 16.04.05, 18:21
        a mogłabyś podać namiary? (adres gabinetu i nr telefonu) Będę wdzięczna smile
    • kachna78 Re: Tarnowskie Góry - śląsk 20.04.05, 22:50
      ROMAN NOWAK!!!!!!! Moim zdaniem najlepszy lekarz pod słońcem. Polecam to
      świetny specjalista, prowadził moją całą ciąże i odbierał trudny poród. Nie
      wiem co by było gdyby nie ten opanowany i doskonały specjalista.
    • anek130 Re: Tarnowskie Góry - śląsk 21.04.05, 11:19
      ja się [podpisuję pod obydwoma lekarzami.
      Roman Nowak jest moim lekarzem odkąd poszłam pierwszy raz do ginekologa i
      prowadził moją ciążę. jest konkretny, miły, bardzo delikatny i chyba jest
      dobrym specjalistą (tego nie mogę osobiście potwierdzić, bo nie chorowałam
      nigdy a ciąża przebiegała bez żadnych dolegliwości). Natomiast pana JArolima
      poznałam przy porodzie - jest bardzo sympatyczny, uśmiechniety - kobiey go
      bardzo lubią i chwalą. Jeżeli chodzi o szpital nr 3 i oddział położniczy - to
      też gorąco polecam - miły i usmiechnięy personel zarówno na położnictwie jak i
      na noworodkach. W salach leżą najwyżej dwie kobiety - ktoś z rodziny może
      przebywać właściwie na okrągło przy Tobie - miło i sympatycznie.

Ania
      • aammsstt Re: Tarnowskie Góry - śląsk 13.05.05, 09:48
        dr. M. Jarolim
        Gabinet:pn, czw.15:30 - 19:00(lub do ostatniej pacjentki)
        ul Bałkańska 10
        tel.601448367
        cena 50zł
        cytologia 10zł
        usg na miejscu
        współprowadzi szkołę rodzenia przy trójce w Starych Tarnowicach
        B. miły, fachowiec, badania i zwolnienie bez problemu.
        • baba113 Re: Tarnowskie Góry - śląsk 20.05.05, 19:35
          Słyszłyście może czy dr Jarolim ma doświadczenie w leczeniu niepłodności? Czy
          zajmuje się takimi przypadkami?
          • aammsstt Re: Tarnowskie Góry - śląsk 01.06.05, 15:27
            Z tego co mi wiadomo, to nie zajmuje się tym. Do tego potrzebne jest zaplecze
            diagnostyczne, a pan doktor w gabinecie takiego nie ma. Najbliższa znana mi
            klikia to bytomskie Antrum.
          • ewelinka19849 Re: Tarnowskie Góry - śląsk 01.06.10, 22:47
            wiem ze na Fazosie na ulicy Wesołej jest taki specjalista i podobno bardzo dobry ale nie pamietam jak sie nazywa
        • gogusia212 Re: Tarnowskie Góry - śląsk 13.06.10, 11:16
          Dane nie aktualne... cena wizyty to minimum 80 zł! Warto też
          wspomniec że w poczekalni a raczej na klatce schodowej jest ok 4
          godziny czekania... nawet w 9 miesiącu ciąży! Ale Pan Doktor
          sympatyczny...
    • tusia.ms Re: Tarnowskie Góry - śląsk 06.06.05, 14:00
      kochane dziewczyny z przyczyn "technicznych" z żalem muszę zmienic ginekologa
      który do tej pory prowadził moją ciążę i zaproponowano mi pana dr Drebkowskiego
      który przyjmuje w przychodni BI-MED w Tarnowskich Górach (generalnie pracuje w
      Bytomiu na Batorego)i mam ogromną prośbę, czy któraś z was mogłaby mi coś
      powiedzieć o dr Drebkowskim, bardzo was proszę o opinie. z góry wielkie dzięki
      Patrycja
    • jolek DOKTOR RYSZARD PILIS 08.07.05, 16:13
      a ja polecam dr Pilisa. opiekowal sie mna i dzieckiem cala ciaze. bardzo mily i
      spokojny czlowiek. jego sila spokoju podczas mojego porodu podzialala jak dobre
      znieczulenie surprised)
      przyjmuje popoludniami we wtorki i srody w przychodni Srodmiescie.
      POLECAM BARDZO!
      • wena20 Szukam ginekologa 20.07.05, 17:18
        Czy mogłybyście mi polecic jakiegos dobrego specjalistę w sprawach
        antykoncepcji w Tarnowskich Górach?Który lekarz bez problemów udziela
        informacji na ten temat i u którego będe mogła dostac recepte na tabletki?byłam
        u doktora Urbańczyka ale to była totalna porażka - potrzebuję dobrego fachowca
        (najlepiej w przychodni ale moze tez byc prywatnie - jesli mozecie podajcie
        cene) u którego nie trzeba długo czekac w kolejce. z góry dziekuję.
        • jolek Re: Szukam ginekologa 25.07.05, 15:34
          polecam przychodnie Środmieście (ul. Bytomska) i jej poradnie dla kobiet
          (2pietro). no i np. doktora Pilisa (przyjmuje we wtorki i srody po poludniu).
          choc na temat antykoncepcji mozna chyba do kazdego z przyjmujacych tam ginekologow.
          • jawa22 Re: Szukam ginekologa 28.08.05, 16:53
            przychodnia na bytomskiej- ta k/policji, doktor Zajda [[imię chyba Bogusław,
            nie pamiętam wink ]]tel. do przychodni 285 30 61
        • brownbeata Re: Szukam ginekologa 03.12.08, 00:38
          Hejsmileja chodze do Dr.Nowaka on przyjmuje koło byłego kina"Europa".Jest naprawde
          świetnym lekarzem.Za wizyte bierze 60zł.
    • annalalik Re: Tarnowskie Góry - śląsk 31.10.05, 21:07
      CYTAT:

maja78r 31.10.05, 20:31 + odpowiedz

Bardzo Was proszę o informację n.t. lekarzy z Tarnowskich Gór. Chodzi mi o
      gin-położnika, w szczególności takiego, który potrafi poprowadzić trudną
      ciążę, "specjalistę" od poronień
      • taternica Re: Tarnowskie Góry - śląsk 03.01.06, 09:18
        Pani dr chmiel. namiary sa powyzej. Mojej kuzynce doprowadzila jako jedyna
        ciaze do 3 m-ca. Potem zmienila lekarza (nie wiem dlaczego) i zaraz poronila.
        Znajomej przeprowadzila dwie ciezki i trudne ciaze. Dziewczynki sa zdrowe.
    • milania Re: Tarnowskie Góry - śląsk 18.02.06, 11:01
      Polecam panią doktor Iwonę Michnikowską-Grzegorczyk smile
      Po pierwsze miła, sympatyczna.
      Po drugie cierpliwie wyslucha.
      Po trzecie miła atmosfera i rozładowanie strachu po wejsciu do gabinetu(bynajmniej jesli chodzi o mnie)
      Po czwarte to mogłabym jeszcze wymieniać wiele zalet ale najlepiej spróbujcie same. Naprawdę warto!
      • lisc_klonu Re: Tarnowskie Góry - śląsk 25.10.06, 22:12
        Owszem, jest bardzo sympatyczna, miła itd, ale "nie przepisuje pacjentkom
        środków antykoncepcyjnych, bo takie ma zasady". Jak dla mnie trochę to dziwne,
        bo "zasady" chyba powinno się zostawiać przed przwiami gabinetu. Rozumiem gdyby
        chodziło o aborcję, ale o pigułki...? Hmm... oceńcie same.
        • milania Re: Tarnowskie Góry - śląsk 28.10.06, 16:40
          Mi przepisała bez żadnego problemu. Poza tym znam 2 osoby, którym tez nie robiła problemów. A może w Twoim przypadku były jakieś przeciwkazania?
          • lisc_klonu Re: Tarnowskie Góry - śląsk 29.10.06, 14:01
            Nie było żadnych przeciwwskazań, zresztą nawet gdyby były to nie mogła o tym
            wiedzieć bo mnie nie zbadała ani nie przeprowadziła wywiadu. Bardzo się
            zawiodłam, tym bardziej że słyszałam o niej bardzo dobre opinie. Cóż, zdarza
            się. Najważniejsze, że znalazłam już odpowiedniego lekarza, który "mógł
            sprostać moim oczekiwaniom".
    • daria253 Re: Tarnowskie Góry - śląsk 13.10.06, 19:50
      A co sądzicie o fachowości Dr Kasperczyka??
    • mytha Re: Tarnowskie Góry - śląsk 23.10.06, 14:00
      A czy któraś z was wie coś na temat dr Tobora?
      mnie sie wydaje, że jest ok, ale tak samo myślałam o moim poprzednim lekarzu,
      który mi conieco zaszkodził?
    • lisc_klonu Re: Tarnowskie Góry - śląsk 29.10.06, 14:06
      Zgadzam się, dr.Maciej Jarolim jest bardzo kompetentnym, doświadczonym a do
      tego sympatycznym lekarzem. Zna się na rzeczy, stara się pomóc, a
      nie "odbębnia" swojej pracy. Udziela wielu wyczerpujących informacji na różne
      tematy. Do tego na miejscu (przynajmniej prywatnie) robi usg oraz cytologię
      (10zł). Nie zamieniłabym go na żadnego innego lekarza, a mam
      trochę "doświadczenia" z tarnogórskimi ginekologami. Pozdrawiamsmile
      • visiteur Re: Tarnowskie Góry - śląsk 19.12.06, 22:49
        Interesuje mnie Pani doświadczenie z tarnogórskimi lekarzami. Czy miała Pani
        kontakt z dr Gwóździem? Jeżeli tak to proszę coś mi o nim napisać. Dziękuję
        • lisc_klonu Re: Tarnowskie Góry - śląsk 20.12.06, 13:49
          Nie miałam okazji być pacjentką dr Gwoździa więc nie jestem w stanie udzielić
          informacji.
          • feromonka Re: Tarnowskie Góry - śląsk 03.01.07, 19:56
            A czy któraś z Was była/jest pacjentka dr Kmiecika?
            • feromonka Re: Tarnowskie Góry - śląsk 05.01.07, 19:57
              A może macie jakiegoś sprawdzonego gina na NFZ?
              • justin207 Re: Tarnowskie Góry - śląsk 13.02.07, 18:28
                Chwalą bardzo dr Jarolima, przyjmuje w Miasteczku z NFZ i pracuje w szpitalu
                nr3. Ja mam pytanie czy któraś próbowała leczyć niepłodność, no jeszcze nie
                wiadomo tak do końca czy niepłodność, u któregoś z tarnogórskich lekarzy ginów.
                Prosze o opdowiedź. Pozdrawiam
            • justusia.75 Re: Tarnowskie Góry - śląsk 02.07.07, 14:18
              Jestem pacjentką pana Jaromira Kmiecika już od 14 lat i bardzo sobie go chwalę.
              Uważam go za dobrego fachowca, konkretnego człowieka. Od kilku lat chodzę do
              jego prywatnego gabinetu na Stroszku i tam też zauważam coraz większe
              zainteresowanie pacjentek.
              • smerfetka-only ciaza nadcisnienie i niewydolnosc 25.08.07, 07:59
                Witam szukam solidnego i kompetentnego ginekologa na stale, bylam juz naprawde u
                wielu "specjalistów" szukam tego wspanialego za wzgledu na moja chorobę
                niewydolnosc nerki i nadcisnienie tętnicze szukam lekarza ktory zna sie na tym i
                kiedys poprowadzi moją ciążę bez przerazenia w oczach. Jezeli ktos ma podobny
                problem lub poprostu zna owego specjaliste bardzo prosze o podpowiedz, narazie
                po raz pierwszy umowiona jestem na wizyte u Doktora Szydełko w Sante ale to
                dopiero za miesiac, jeszcze raz bardzo prosze o odpowiedzi z gory dziekuje i
                pozdrawiam. Albo prosze o podpowiedz na adres e-mail jeanacmok@interia.pl jak
                komu pasuje ale prosze o podpowiedzi.
    • po_trzydziestce1 Dr Kasperczyk - Tarnowskie Góry - śląsk 19.08.07, 18:33
      Czy któraś z Was leczyła się u dr Kasperczyka???
    • klaudynka23 Re: Tarnowskie Góry - śląsk 29.09.07, 12:00
      witam wszystkich!!!!!!!!!
      mam pytanie odnośnie doktora Dariusza Ćwioka, czy może mi ktoś coś o nim blizej
      powiedzieć, jakim jest fachowcem i czy warto do niego chodzoć za odpowiedz z
      góry dziękuję
    • moniaz125 Re: Tarnowskie Góry - śląsk 20.01.08, 19:55
      Zdecydowanie polecam dr Macieja Jarolima. Przyjmuje w prywatnym
      gabinecie na osiedlu Przyjażń Tarnowskie Góry. Obecnie chodzę do
      niego, prowadzi moja ciążęsmile Jestem zadowolona w 100%. Wizyta
      kosztuje obecnie 70 zl z usg - wartosmile Lekarz jest mily, delikatny,
      zawsze odpowie na kazde pytaniesmile Polecam tego lekarzasmile
      • olap_81 Re: Tarnowskie Góry - śląsk 29.01.08, 13:11
        Witam.
        Ja od samego początku chodze do dr. Jarolima. Aktualnie prowadzi moją pierwszą ciąże. Nie byłam nigdy u innego lekarza, więc nie mam porównania, ale zgadzam sie z moimi kolezankami. dr. Jarolim...zawsze uśmiechnięty, odpowie na każde pytanie, bardzo kompetentyny człowiek. Przyjmuje w Miasteczku w Eko-prof-med ale ze względu na to, że tam terminy to ok 2 miesiące czekania...teraz chodze prywatnie. Wszystko oki bo USG na miejscu ale minus to brak listy. Jak przyjdziesz to ustawiasz sie w kolejce i czekasz. Ja ostatnio czekałam ponad 3,5 godz w tym godz stojąc na korytarzu bo tyle było pacjentek (moniaz125 może też tam byłaś 10 stycznia?) Ale to jak narazie jedyny, malutki minus smile
        • tro-cki Re: Tarnowskie Góry - śląsk 25.03.08, 13:37
          Cześć skoro jest taki dobry to moze sie skuszę... winkMogłabys podać
          jego namiary w Tarnowskich górach???Ew,w okolicach,z góry dzięki!
          • olap_81 Re: Tarnowskie Góry - śląsk 26.03.08, 19:21
            Witam i odpowiadam.
            dr Jarolim przyjmuje w Miasteczku Śląskim w centrum Eko-Prof-Med na ul.Cynkowej w środy od 12 do ok 14. Trzeba sie wcześniej zarejestrować. Można telefonicznie pod nr 032 288 88 82. Tam jedyny koszt to wziernik 3 zł. Reszta idzie z kasy. Wiem, że przyjmuje też na Osadzie Jana ale namiarów nie znam.
            Prywatnie to Stare Tarnowice-os. Przyjaźń ul. Bałkańska 10/1 w poniedziałki i w czwartki od ok 14 do ostatniej pacjentki najcześciej do 21. Trzeba swoje odstać w kolejce bo nie ma wcześniejszych zapisów. Ja najdłużej czekałam 4 godz a najkrócej 1 min więc różnie z tym bywa. Tu płacisz w zależności od badań ale standardowo 70 zł.
            Pozdrawiam
            • tro-cki Re: Tarnowskie Góry - śląsk 26.03.08, 20:06
              Dzięki!A masz nr do niego na Ohio??Z góry dzięki.Pozdrawiam
              • olap_81 Re: Tarnowskie Góry - śląsk 27.03.08, 08:46
                Tam nie ma stacjonarnego. Dzwonić można tylko na jego komórke 0601 448 367.
                Prosze bardzo smile
                • tro-cki Re: Tarnowskie Góry - śląsk 27.03.08, 19:17
                  Dzięki! smile
        • aldi.0 Re: Tarnowskie Góry - śląsk 26.03.08, 08:18
          szukam dobrego lekarza ginekologa w Tarno-górach.Naprawde dobrego
          który bedzie przede wszystkim miły, fachowy, kompetentny.Byłam juz u
          trzech i nikt mi nie pomógl.Słyszałam ze na Gruzełki przyjmuje
          podobno dobry lekarz nie znam nazwiska starszy pan który jest
          specjalista od ,,trudnosci z zajsciem w ciaze".
          • po_trzydziestce1 Re: Tarnowskie Góry - śląsk 28.03.08, 15:19
            Ten starszy pan to dr Kasperczyk, przyjmuje na ul. Radosnej (blisko
            Gruzełki) w poniedziałki i w czwartki, nr tel. 285-45-86.
            • aldi.0 Re: Tarnowskie Góry - śląsk 02.04.08, 09:26
              dzięki.A nie wiesz jaki on jest? tzn czy sympatyczny a przede
              wszystkim czy kompetentny?
              • re98 Re: Tarnowskie Góry - śląsk 29.09.08, 20:01
                hej ja polecam panią doktor chmiel z tg miła fachowa bardzo uprzejma
                przyjmuje na Bałkańskiej za wizyty nie bierze zbyt dużo a także w
                ramach NFZ w Kaletach korzystałam z jej usług i tam i tam i mam
                porównanie że jeśli chodzi o panią doktor to czy prywatnie czy z
                kasy nie ma różnicy jedynie może sprzęt w prywatnym gabinecie
                lepszy, ale to nie jest wina pani doktor pozdrawiam
    • meedow Dr Jaromir Kmiecik 06.01.09, 13:16
      Czy któraś może mi coś napisać o tym lekarzu. Bardzo prosze
    • majself Re: Tarnowskie Góry - śląsk 08.04.09, 15:04
      Ja chodzę do dr Romana Krawca - przyjmuje w przychodni SantiMed na Karola Miarki
      (prywatnie i na fundusz) oraz u siebie w gabinecie w środy od 16, ulica Poranna 16.

Bardzo dyskretny, uśmiechnięty lekarz, dobry fachowiec. Nie rodziłam jeszcze u
      niego, dopiero zamierzam, słyszałam dobre opinie także od koleżanek.
      Profesjonalista.
    • mamusia.agusia DR Jarolim 16.06.09, 16:09
      Poszukuję aktualnych danych dr Jarolima. Niedawno przeprowadziłam się do TG i o
      tym lekarzu przeczytałam same dobre opinie nie tylko tutaj. Bardzo mi zależy. Z
      góry dzięki
    • gogusia212 Re: Tarnowskie Góry - śląsk 13.06.10, 11:21
      Teraz jest już minimum 80 zł, warto też wspomniec, ze pacjentka
      nawet w 9 miesiącu ciąży spędza w poczekalni, a często na klatce
      schodowej ok 4godziny... taka jest kolejka!!! Ale Pan Doktor miły...
    • euge.nia Re: Tarnowskie Góry - śląsk 02.07.10, 13:25
      Mam pytanie, czy któraś z was może coś napisać o ginekologu dr. Andrzej Krawiec
      z Tarnowskich Gór?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka