19.04.04, 21:50
Nowa Sól - lekarze godni polecenia to
S. Laber oraz Gąsior

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=11291201
    • mamamajki Re: Nowa Sól 01.05.04, 00:39
      zgadzam się z koleżanką wyżej i polecam jeszcze p.Roberta Zawrotniaka - zawsze
      uśmiechnięty,baardzo życzliwy.........i przystojny smile))
      Asia mama Mai
    • francja1974 Re: Nowa Sól 08.12.04, 10:32
      polecam Marka Bajona (przyjaciel kobiety 2004 "Twój Styl"-i Roberta
      Zawrotniaka. Pierwszy prowadził moją ciąże, drugi odbierał poród. P.Bajon zaraz
      po moim porodzie miał dyżur, przyszedł do mnie przed obchodem, z zapytaniem czy
      wszystko w porządku i jak się czuję. Polecam szpital w Nowej Soli. Kompetentny
      zespół, miła i fachowa obsługa.
    • mama.tadka Re: Nowa Sól 21.12.04, 18:18
      Gąsior odbieral mi poród (cesarka). Polecam, fachowiec
    • anella11 Re: Nowa Sól 15.01.05, 00:44
      Jak najbardziej polecam Sławomira Gąsiora.
      Robił mi laparoskopię.
      Bardzo dobry fachowiec,mam do niego 100%zaufania.Zastępca ordynatora w Nowej
      Soli.
    • gagat100 cytaty 23.02.05, 11:27
      Nowa Sól
      goykaa 10.02.2005 20:22 + odpowiedz

czy ktoś może mi polecić jakiegoś dobrego ginekologa z Nowej Soli lub Wschowy..
      (woj. lubuskie)pilnie musze się wybrać do
      lekarza..a raz juz sie zraziłam do pewnej pseudo pani doktor...wiec zależy mi
      by tym razem trafić na "dobrego fachowca". proszę
      o szybką odpowiedz. z góry dziekuje i pozdrawiam

• Re: Nowa Sól
      maussa 22.02.2005 21:34 + odpowiedz

Z całego serca polecam dr Gąsiora, który przyjmuje w Nowej Soli na
      ul.Muzealnej. Jest zastępcą ordynatora tutejszego odz. ginekologii. Człowiek
      niezwykle kompetentny i b.miły, potrafi słuchać.
      Maussa
    • rudak1 Re: Nowa Sól 30.03.05, 08:38
      Serdecznie polecam dr Arura Wachowiaka z Nowej Soli.
      Przemiły Pan, profesjonalista, super lekarz.
      Posiada bardzo dobry sprzęt, wszystkie badania robi na miejscu, pełen komfort
      psychiczny-POLECAM
      • biala_brzoza Re: Nowa Sól 27.09.05, 00:31
        mam pytanie o doktora Wachowiaka gdzie bylas u niego w gabinecie? w Aldencie na
        Kosciuszki? Ja chodze teraz prywatnie do innego ginekologa,ale zalezy mi na
        takim, ktory moze wykonac jakies badania na miejscu,bo juz sporo czasu biegam
        na wizyty i nic.... I ostatnie pytanko,jesli prywatnie do niego chodzisz,to
        powiedz ile kasuje za wizyty.pozdrawiam.
    • emka1014 Re: Nowa Sól 24.04.05, 14:14
      To prawda dr. Gasior to dobry fachowiec ale bardzo sie ceni. np za konsultacje
      mojej kuzynki( bez badania) zainkasowal 80zl, za wypisanie recepty dla mojej
      siostry rowniez 80 zl. A co do doktora Zawrotniaka to ostatnio mam mieszane
      uczucia, teraz szukam jakiegos ginekologa w Poznaniu.
      • rudak1 Re: Nowa Sól 28.04.05, 13:55
        Dlaczego piszesz, że masz mieszane uczucia co do dr Zawrotniaka?
        Mozesz napisac?
        • emka1014 Re: Nowa Sól 20.05.05, 10:56
          nie wiem na poczatku bylo ok. Ale teraz moze troche ma za duzo pacjetek i jest
          troche zakrecony. Ale jak sie idzie prywatnie to owszem poswieci Ci czas, zbada
          ale mnie na to nie stac zwlaszcza ze musialabym byc czestym gosciem no i chodze
          na Witosa. Ostatnio bylam prywatnie i sie okazalo, ze mam duza nadzerke ale ja
          juz do niego chodze ponad rok i do tego czasu jej nie mialam? Zreszta wszystkie
          kuzynki po wizycie u niego wychodza z "bardzo brzydkimi nadzerkami". Pozodow
          jest kilka dla ktorych chcialabym go zmienic tylko nie wiem na kogo bo w Nowej
          Soli to chyba rzeczywiscie on jest najlepszy.
          • nelka6 Re: Nowa Sól 21.08.05, 21:35
            jestem pacjentką dr zawrotniaka od 2lat,gdyby nie on pewnie dłuuugo nie
            bylibysmy rodzicami (problemy z hormonami u mnie).Żaden z lekarzy w tym m.in.dr
            Gąsior nie wpadł na pomysł,żeby zbadać moje hormony,a Zawrotniak na pierwszej
            wizycie wysłuchał mnie i dał skierowania na chyba wszystkie możliwe
            badania.Poprzedni lekarze przepisywali mi tylko tabl.antykoncepcyjne,po których
            odstawieniu miałam cudownie zaciążyć-efekt odbicia.Skutek-nasilenie
            mogreny.Poza tym zawsze służy radą przez tel.czy w szpitalu na dyżurze.Fakt ma
            bardzo dużo pacjentek,ale nawet moje "sędziwe" sąsiadki idą tylko do niego.Robi
            też specjalizację z endokrynologii,więc jeśli ktoś ma problemy z zaciążeniem
            naprawdę polecam.Nelka i Córcia 40tc
            • teska1979 Re: Nowa Sól 30.08.05, 23:02
              dr Zawrotniak robi dopiero teraz specjalizację z ginekologii - tak powiedzieli
              mi w przychodni, a mi nie pasuje ten jego ciągły pośpiech i zapominanie,
              namawial mnie tez na leczenie prywatnie nadzerki ktorej nie mialam (opinia dwoch
              innych gin.)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka