agnes123 25.04.04, 15:34 Gorąco polecam ginekologa-położnika dr.ZBIGNIEWA STUDZIŃSKIEGO.... Link Obserwuj wątek
kasiam22 Re: SŁUPSK... 06.12.04, 12:48 A ja uważam,że dr Markiewicz jest niekompetentny. Jakiś czas temu byłam nim zachwycona - wspaniale rozluźniał atmosferę podczas badania. Jednak miesiąc temu stwierdził że mam nadżerkę. I co??? Nie robiąc badania cytologicznego zaproponował zabieg za 350 zł. Uważam że zrobił się strasznie pozerny na pieniądze - od momentu kiedy NFZ nie podpisał z nim umowy. Teraz jestem w trakcie poszukiwań nowego ZAUFANEGO lekarza. Pozdrawiam kasia Link
kasiam22 Szukam zaufanego ginekologa z dobrze wyposażonym.. 06.12.04, 22:09 Czy możecie polecić mi kogoś zaufanego, z dobrze wyposażonym gabinetem. jeśli już płacę za wizytę to chciałabym, żeby był wyposażony conajmniej w aparat do robienia USG. Pozdrawiam Link
nathalia32 SŁUPSK Dr Goertz - Vitrodent - ul.Sołdka 2 08.02.05, 22:52 Dr Krzysztof Goertz to doskonały fachowiec i wspaniały człowiek,przy czym, również posiada bardzo dobrze wyposażony gabinet. Leczy niepłodność - osiągając wiele sukcesów, dr Goertz służy poradą o każdej porze dnia - pod telefonem, wiele znajomych go również docenia. Przy okazji wizyty, na miejscu, można wykonać niezbędne badania labolatoryjne. Przyjmuje w gabinetach VITRODENT ul.Sołdka 2 tel.(059)8412-450 Link
anulka0-1 Re: SŁUPSK Dr Goertz - Vitrodent - ul.Sołdka 2 12.03.09, 12:00 a ja nie polecam pana Goertza. byłam u niego przypadkowo w 18tyg. ciązy i nie zauważył nawet, że u płodu nie ma obydwóch nerek. a podobno ma taki super sprzęt. wszystko było świetnie w/g niego. a nerki tworzą się do 4tyg. ciąży.nie polecam tego lekarza. a ciąże musiałam mieć zakończoną niestety. Link
lisanka Re: Szukam zaufanego ginekologa z dobrze wyposażo 19.09.06, 12:16 zdecydowanie, po wielu poszukiwaniach i zmianach polecam dr. nauk medycznych - ADAMA CIEMIŃSKIEGO, przyjmuje prywatnie na ul.Prostej i w Salusie oraz ma praktyke w szpitalu w Ustce - fachowiec z prawdziwego zdarzenia z dobrze wyposazonym gabinetem i nie drogi. Ma pacjentki nawet z zagranicy - doskonały w leczeniu niepłodnosci - w moim przypadku zaszłam w ciąże po 4 miesiach pod jego "okiem" po 7 latach bezskutecznego leczenia u innych lekarzy m.in u pana Markiewicza - zdecydowanie odradzam - o podstawowe badania trzeba sie upominac i na glupie malo przyjemne uwagi tez trzeba sie nastawic u tego pana, a najchetniej pan Markiewicz za kaske chce leczyc i to nie mala za to malo kompetentnie Link
pantera77z Re: Szukam zaufanego ginekologa z dobrze wyposażo 19.10.07, 22:39 A dla mnie to ostatni z lekarzy których bym wybrała. Jego decyzji "zawdzięczam", że moja córka dostała tylko 2pkt. Link
popf Re: SŁUPSK... 07.08.04, 13:22 a ja polecam Krzysztofa teodorowicza przyjmuje na Starym Rynku i w Salusie, pozdrawiam Link
glonik Re: SŁUPSK... 21.08.04, 16:21 popf napisała: > a ja polecam Krzysztofa teodorowicza przyjmuje na Starym Rynku i w Salusie, > pozdrawiam Zgadzam się. W razie jakichkolwiek nieprawidłowości reaguje błyskawicznie i kompetentnie, choć słyszałam też opinie niepochlebne, ale ja nie mam zastrzeżeń. Pozdrawiam również. Link
madzia22-82 biała lista ginekologów 29.10.04, 20:49 ja również bardzo polecam dr Teodorowicza. Bardzo propaguje akcję przeciwko tamponom, w przeciwieństwie do innych ginekologów. Jestem pewna, że uratował mi życie, kiedy bardzo kiepsko się czułam. Ja również bardzo chciałabym przestrzec amatorki "wygodnych" tamponów. Zamknięcie dopływu powietrza w pochwie prowadzi w końcowym stadium do rozwoju gronkowca złocistego - śmiertelnej bakterii. Początkowo pacjentka odczuwa objawy jak przy grypie, następnie pojawiają się wymioty, a także ogólne osłabienie organizmu i omdlenia, co w konsekwencji prowadzi do śmierci z powodu zapalenia mięśnia sercowego. To nie są bajki. Link
ketlean Re: SŁUPSK... 24.01.05, 22:14 Odnosnie pana Teodorowicza powiem tylko tyle ze w na mojej pierwszej wizycie nawet mnie nie zbadal ale od razu przepisal pigulki antykoncepcyjne. Pelen profesjonalizm! Prawda jednak jest ze nie czulam sie skrepowana pod czas badania. Pozdrawiam Link
gabc25 Re: SŁUPSK... 29.10.04, 08:37 a ja polecam Marka Piliszczuka. Cierpliwy, z dobrym sprzętem, nie naciąga na kasę. Dobry kontakt. Prowadził moją pierwszą ciążę, zakończoną jak najbardziej szczęśliwie ,trafnie określił datę porodu. Teraz prowadzi też drugą. Link
johana19 Re: SŁUPSK... 06.12.04, 10:46 Sławomir Kaliński - ma swój gabinet na ul. Kalinowej (przyjmuje nie tylko prywatnie ale też w ramach NFZ). Prowadzi moją ciążę i póki co jestem zadowolona. Asia i Dzidzio (32tc) "lilypie.com/days/050130/0/21/1/+1" Link
gosiadi Re: SŁUPSK... 04.02.06, 12:18 ja polecam doktora Markiewicza, zajął sie mną po poronieniu, zawsze miał czas, prowadziła całą moją ciążę.Polecam. Gosia mama 7 miesięcznej Julki Link
beatka1406 marek piliszczuk 06.08.06, 12:31 czesc mam pytanie czy doktor marek piliszczuk przyjmuje na kase chorych a jezeli tak to gdzie,dziekuje z gory Link
forget-me-not1 Re: SŁUPSK... 25.06.07, 20:36 Polecam dr Rafała Iwaszko, przyjmuje na Filmowej 3B. Link
aparatka_od_28_02_07 Re: SŁUPSK... 22.10.07, 13:49 Szukam dobrego ginekologa w Słupsku. To będzie moja pierwsza wizyta więc jeśli znacie kogoś godnego polecenia to byłabym bardzo wdzięczna. Proszę o podanie adresu albo numeru kontaktowego gabinetu. Z góry dziękuje. Link
rp.babler Re: SŁUPSK... 16.01.08, 12:31 Markiewcz chyba wpadł w rutynę, czasy świetności są już za nim, teraz sztuka jest sztuką, póki wszystko jest ok, to jest fajnie i przyjemnie jak zaczynają się kłopoty to wyciąga kasę i leczy dłłłłuuggoo oczywiście za odpowiednią kasę, jak nie pytacie to nic nie powie. Ciemiński słyszałam, że dobry ale drogi niestety A M.Piliszczuk no cóż sama nie byłam ale koleżanka do niego chodziła w ciąży, niby wszystko było ok, ciąża prawidłowa, a dziecko zmarło w drugą dobę Wrodzona wada, co powinien wykryć na USG i wówczas poród odbył by się Gdańsku lub tam gdzie jest sprzęt do tego typu porodów. Link
gosia_815 Re: SŁUPSK... 22.04.08, 13:33 dziewczyny który z wymienionych wyżej lekarzy jest otwarty na dogadanie się co do cesarki,ja już miałam jedną cesarkę i teraz też chcem,dajcie znać jeśli macie jakieś info na ten temat Link
johana19 Adam Ciemiński 25.04.08, 21:05 Nie znam lepszego fachowca i bardziej życzliwego lekarza! Trafiłam do niego na początku tego roku, w sumie przez przypadek i bardzo się cieszę! Miałam bardzo poważne problemy zdrowotne natury kobiecej i to on mnie właśnie w końcu prawidłowo zdiagnozował, poprowadził leczenie jak i przeprowadził niedawną operację. Jest bardzo troskliwym i lekarzem z niesamowitym podejściem do pacjenta! Z czystym sumieniem polecam! Link
agatka256 Dr RAFAŁ IWASZKO ul.filmowa 3 b 31.05.08, 21:42 Miły ,sympatyczny,na pierwszej wizycie zrobił mi cytologie,zbadał piersi i nie musiałam go o to prosic.Szczegolnie polecam kobieta ciezarnym.sama wizyta trwa 40 minut i o wszystkim spokojnie mozna porozmawiac bez zadnego pospiechu.Minus długie kolejki. Link
pysiaczek123-1 Re: Dr RAFAŁ IWASZKO ul.filmowa 3 b 20.06.08, 14:49 czy możesz podać nr telefonu do dr Iwaszko i w jakie dni przyjmuje? no i czy pod tym adresem przyjmuje ktoś jeszcze? chyba branicka, prawda? Link
agatka256 Re: Dr RAFAŁ IWASZKO 27.06.08, 20:59 prosze musisz liczyc sie z tym ,ze mimo umowionej godziny zawsze jest duze opoznienie,ale bedziesz zadowlona (duzo czasu poswieca ciezarnym) Link
maksymilianowa Re: Dr RAFAŁ IWASZKO 03.11.09, 12:12 przyjmuje prywatnie na filmowej, na NFZ chyba na spacerowej. Nie polecam Iwaszki, bo: 1. mimo wyników moich wskazujących na nadczynność tarczycy i silnych wymiotów, które nadczynnośc powiększają, zapisał mi Feminatal (zawierający jod) 2. moje maleństwo przestało się rozwijać w 11 tyg, natomiast "doktor" podczas badania w 12 i 16 tyg. uznał, że wszystko jest w jak najlepszym porządku. dopiero w 21 tyg. stwierdził, ze serduszko nie bije. 3. rzeczywiście miły, jednak umówione wizyty przeciągają się o ok. 1,5 godz., a kompetencje pozostawiają wiele do życzenia (nie przytoczę komentarzy innego słupskiego ginekologa i ginekologa-endokrynologa z gdańska, powiem jedynie, że do tej pory nie mogę sobie wybaczyć tego wyboru 4. pracuje w szpitalu, a to dla niektórych może być plusem Link
radkinho Re: SŁUPSK... 28.04.10, 12:43 Ja również polecam doktora Studzińskiego, Miastko wiele zyskało na tym, że ten specjalista dojeżdża do szpitala! Link