gagat100 dr Witolda Skręta_______Autor: drozdolek 05.11.04, 15:12 Rzeszów Autor: drozdolek Data: 04.11.2004 13:02 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- W Rzeszowie (do niedawna także na oddziale w szpitalu w Kolbuszowej)dr Witolda Skręta. Niezwylke ciepły, życzliwy prawdziwy "LEKARZ", który odpowie na wszystkie twoje nawet najgłupsze pytania bez nuty zniecierpliwienia... Poradzi, a jesli nie czuje sie kompetentny - skieruje do specjalisty. Naprawde polecam! Link
gagat101 dr Witolda Skręta 13.01.05, 09:43 CYTAT Potwierdzam dr Witolda Skręta Autor: lobuzerka Data: 12.01.2005 08:43 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz cytując + odpowiedz ----------------------------- Link
kamilkapl Re: dr Witolda Skręta 13.01.05, 17:09 czy moglabym sie dowiedziec gdzie doktor Skreta przyjmuje i jakie sa koszty wizyty?? Link
kat_cwy Re: dr Witolda Skręta 07.06.07, 02:08 Ja polecam doktor Kluz Sabinę, byłam u niej w Medikorze koło PKS w Rzeszowie. Bardzo jestem zadowolona. Jest miła, wszystko wyjaśni i wogóle jest OK. Pracuje też w szpitalu. Link
kat_cwy Sabina Kluz 07.06.07, 02:08 Ja polecam doktor Kluz Sabinę, byłam u niej w Medikorze koło PKS w Rzeszowie. Bardzo jestem zadowolona. Jest miła, wszystko wyjaśni i wogóle jest OK. Pracuje też w szpitalu. Link
aksza6 Re: Sabina Kluz 08.07.07, 21:14 Witam,a mógłby ktoś podac dokładniejszy namiar na ta panią Sabinę Kluz - tel.jak się do niej zarejestrowac i jaka to jest ulica bo jak szukam w necie Mediocorów jest kilka, także jaka jest cena wizyty oraz mniej więcej ile trzeba czekac ?? Link
aaggdd Re: Sabina Kluz 08.01.08, 16:27 czesc mam numer telefonu do tego medikoru co ona tam przyjmuje 17 852 61 58 lub 170852 63 84 adres jest taki: Medicor, ulica Jablońskiego 2/4 tj obok stacji PKS Link
aaggdd Re: Sabina Kluz 08.01.08, 16:29 Aha wizyta 70 zł czekasz okolo tygodnia nie ma jakichs specialnych kolejek. Rejstracjs telefoniczna choc lepiej osoboscie Link
aneta828-online Re: Sabina Kluz 08.02.08, 18:04 czy ktos mógłby mi napisac gdzie przyjmuje dr,Jacek śliwa w Ropczycach? wczesniej przyjmował w intertonie a teraz podobno gdzies sie przeniósł? Link
ewel26_net Re: Sabina Kluz 22.07.09, 22:30 jestem dziewica a wsadzalam sobie cos do pochwy czy ginekolog przy badaniu zauwazy to czy nie co mam powiedziec jak pojde Link
szoo1 Re: Rzeszow 08.02.05, 11:51 czesc dzewczyny ja pana doktora Skręta nie znam ale polecam wszystkim dziewczyno szukajacym pomocy w sprawach kobiecych w rzeszowie dwoch wspanialych lekarzy. Jeden z nich to doktor Mariusz Szklarczyk (przyjmuje w przychodni pod patronatem Feminy ul.Zbyszewskiego rzeszów tel.8569177 trzeba sie rejstrowac i jest to wizyta na NFZ )Polecam gorąco. Drugiego pana doktora Artura Dorskiego polecam dla dziewczyn, ktore maja problemy z ciąża lub problem z zajsciem w ciaże również wspaniały lekarz (obecnie sama jestem pod jego opieka) Na wizyte mozna sie mowic do prywatnej przychodni MEDICOM (gdzie panuje mila atmosfera)w rzeszowie na ul. plac wolności 17 trzeba sie rejstrować tel 852-52-40. Gorąco polecam !!!!! Link
aliczee Re: Rzeszow 08.02.05, 17:03 hmm co do dokrota Dorskiego to polecam się dobrze zastanowić. jA OSOBISCIE NIE KORZYSTAŁAM Z JEGO PORAD I NIE MAM ZAMIARU. Kilka moich koleżanek korzystało z jego usług i nie powiem żeby były zadowolone. Jedna z nich podejrzewana przez Pana Doktora o raka piersi, wcale go nie miała. Pan doktor tez twierdził ze ona napewno dzieci miec juz nie moze, co było przyczyną jej depresji i załamania i zupełną nieprawdą. Po zmianie lekarza urodzila zdrowego syna . Pierś tez była zdrowa... W kazdym razie ja nie ryzykowałabym. Słyszałam o Doktorze Skręcie, fachowic, doskonałe podejście do pacjentki, miałam z nim kontakt na patologii ciązy, wspaniały jako lekarz. Sama korzystam z usług Doktora Romana Kluzy. Bardzo dokładny, ostrożny i wspaniały lekarz. Dzięki niemu po kilku latach prob zaszłam w ciążę, doskonale się mną opiekował i podczas pobytu w szpitalu i w domu. Mogłam dzownic o każdej porze dnia i nocy i zawsze mogłam liczyc na jego pomoc. Miałam bardzo trudną ciążę ale dzięki niemu urodzilam zdrowego chłopczyka. Link
portka1 Re: Rzeszow 15.02.05, 19:43 witam, czy mozesz napisac w którym szpitalu rodziłaś, i gdze przyjmuje dr kluz, albo skręt? Jstem w trakcie staran i chciałabym odwiedzic dobrego lekarza... Link
aliczee Re: Rzeszow 21.03.05, 08:59 Ja rodziląm w szpitalu na Szopena, nigdzie indziej bym się nie odważyla Tam też pracuje i doktor Roman Kluza i doktor Skręt. Kluza przyjmuje prywatnie w domu tel 17 8622 269, Skęt tez ale telefonu nie mam. Kluzę Polecam z ręką na sercu. Naprawde dobry i dokładny lekarz. A co najwazniejsze w szpitalu naprawde sie Tobą opiekuje a nie zostawia na pastwe innych. Link
lune-lune Re: Rzeszow 04.09.07, 13:30 Ja również polecam ginekologa Romana Kluzę - świetnie prowadzi moją ciążę. Jest miły delikatny nie straszy. Opiekował się mną podczas pobytu w szpitalu. Posiada szeroką wiedzę medyczną nie tylko ze specjalizacji położniczej i ginekologicznej. USG jest wliczone w cenę wizyty. Sądząc po ilości pacjentek w ciąży w poczekalni- przyszłe mamy go bardzo lubią. Link
eufemiza Re: Rzeszow 03.12.07, 00:11 witam mam pytanie odnośnie dr Batora, przyjmuje na Rejtana możecie mi coś powiedzieć na jego temat?? Link
mpl89 Re: Rzeszow 18.12.08, 10:23 Dr.Bator- NIE POLECAM.Moze i jest wykształcony ale atmosfera w przychodni ginekologicznej na rejtana jest okropna,zaczynajac od rejestratorki kończąc na lekarzach.Osobiscie byłam raz i nigdy juz nie wybiorę sie do dr.Batora. Link
kat_cwy Re: Rzeszow 07.06.07, 21:21 dr Kluz Sabina pracuje na Szopena i przyjmuje w Medikorze, polecam ją bo jest bardzo życzliwa i cierpliwa Link
ewawiton Re: Rzeszow 17.09.08, 09:47 witam mam takie pytanko czy któryś z lekarzy wykonuje USG 3D Bardzo mi zalezy żeby takiego znależć. Bo jestem w 18 tygodniu ciąży i jestem pełna obaw czy wszystko jest ok z dzidzią bo pierwszw dziecko poroniłam. Prosze o odpowiedz Link
kiero_k Re: Rzeszow 02.10.08, 22:20 USG 3D zrobisz w Przychodni PRO FAMILIA na Podwisłoczu..polecam Dr. Adama Mrozka Link
ewel26_net Re: Rzeszow 22.07.09, 22:32 jestem dziewica a wsadzalam sobie cos do pochwy czy ginekolog przy badaniu zauwazy to czy nie co mam powiedziec jak pojde Link
zyletaaaaa Re: Rzeszow 15.02.05, 19:46 czy ktos zna dr lewandowska?jaka ona jest i gdzie przyjnuje?ile kosztuje wizyta? Link
gagat100 dr Jacka Śliwę 21.02.05, 22:04 cytat Ginekolog w Rzeszowie Autor: arlettakubicka Data: 21.02.2005 20:00 + dodaj do ulubionych wątków + odpowiedz cytując + odpowiedz -------------------------------------------------------------------------------- Polecam dwóch: dr Jacka Śliwę, który pracuje w szpitalu na Lwowskiej, przyjmuje w Asklepiosie (prywatnie) i w przychodni w szpitalu na Lwowskiej. Taktowny, miły, delikatny i kompetntny. Również ze spokojem odpowiada na głupie pytania. Drugi to dr Zbigniew Parkot, również bardzo miły i kompetentny, przyjmuje w Medicomie przy Pl. Wolności, pracuje w Szpitalu Miejskim na Rycerskiej. Link
haidi1976 Re: dr Jacka Śliwę 22.02.05, 14:49 Witam, na forum eDziecko - podkarpacie założony jest wątek w którym dziewczyny wyrażają swoje opinie na temat rzeszowskich ginekologów. Zapraszam Haidi Link
ewr Re: dr Jacka Śliwę 31.05.05, 12:42 Ja również polecam dr Jacka Śliwę. Bardzo miły i kompetentny lekarz. Link
edizerun Re: dr Jacka Śliwę 05.05.09, 12:06 a ja już nie polecam dr Jacka Śliwy. Jeszcze kilka lat temu tak ale w tej chwili ma tysiące kobiet i przez jego rutynę nie żyje moje dziecko. Poprostu nie wyleczył mnie do końca w czasie ciąży z glonkowca - nie wykonał niezbędnych badań. Po śmierci dziecka tłumaczył się że nie może wszystkim pacjentkom robić wymazów. Przestrzegam przed przesadnie miłymi lekarzami. Lekarz ma być przede wszystkim rzetelny. Apropo jeszcze interwencji na telefon o której panie tu piszą - to ten lekarz zignorował mój telefon gdy w 33 tyg odeszły mi wody płodowe. Kazał mi jechać do szpitala i nie zaczekał na mnie ani chwili choć był na dyżurze. Link
patatajowa Re: Rzeszow 22.02.05, 17:15 A ja bardzo polecam pania dr Bożennę Możejko -Augustyn.Opiekowała się mną w czasie ciązy, b. miła, cierpliwa i odpowie na wszystkie twoje pytania.Przyjmuje chyba tylko prywatnie. Link
zyletaaaaa Re: Rzeszow 26.02.05, 12:43 czy masz moze namiary do dr Bozeny Mozejko-Augustyn? gdzie i kiedy przyjmuje?ile kosztuje wizyta?z gory dziekuje. Link
ragdollek Re: Rzeszow 24.04.05, 10:26 Doktor Bożenna Możejko-Augustyn (imię własnie takie!) przyjmuje w Rzeszowie w na ul. Krakusa 14 tel. 85-34-386. Z tego co wiem to przyjmuje tylko w środy od 16.00 i tylko tych, którzy wcześniej się zarejestrowali telefonicznie. Bywa lekko oschła - dosyć trudno przystępna, ale tym się nie zrażaj. To własnie u niej byłam, gdy pierwszy raz w życiu wybrałam się do gin. A wspomnienie z pierwszej wizyty u gin zawsze zostaje w pamięci. Jest jednak dobrym lekarzem, który odpowida na wiele pytań. Nie wiem ile dokładnie kosztuje wizyta, ale coś ok.60 zł. Link
dawida_24 Re: Rzeszow 04.03.05, 07:58 Cześć, jestem z Krosna, ale miałam przyjemność jeździć do dr Dorskiego, gdy dwóch poprzednich lekarzy zawiodło. I Dorski również zwalał winę na męża. W końcu nie wytrzymałam i znalazłam świetną lekarkę, która od razu zauważyła co mi jest. Pozdrawiam i od razu piszę, że nikogo nie chciałam urazić, jeśli chodzi do Dorskiego, ale rok mam przez niego zmarnowany. Pozdrawiam jeszcze raz. Link
achaja2 Re: Rzeszow 06.03.05, 19:36 Znalazłam świetnego ginekologa i jest nim dr. Tomasz Kluz ,naprawdę dobry lekarz,chętnie wyjaśnia i tworzy przyjazną atmosfere ponadto jest konkretny i wie jak leczyć. Dr. Dorski to porażka najczęściej stosuje hormony na wszystko. Link
malena-24 Re: Rzeszow 08.03.05, 13:42 polecam dr Jarosława Janeczke. mily, kulturalny, dobry fachowiec Link
asikm22 Re: Rzeszow 15.03.05, 12:04 A ja polecam dr. Bogdana Obrzuta! Przyjmuje w Medicorze. Polecam! Link
moretta1 Dr.Jacek Śliwa 15.04.05, 08:23 Super specjalista - miły, kulturalny (nawet rękę poda, gdy schodzisz z fotela) Pomimo że jestem młoda (mam 25 lat) to gdy do niego trafiłam powiedziałam ze od 2 lat staramy się z mężem o dziecko, to potraktował to poważnie. Skierował nas na badania (mnie i męża), a nie faszerował od razu lekami.I pomimo że musiałam jeszcze rok odczekać (badania, leki, i zabiegi, tyle trwały) to dziś jestem mamą półtora rocznego synka. Dziś już niestety pan doktor nie ma etetu w szpitalnej przychodni (podejzewam cięcia budzetowe), to zawsze mozna skozystać z wizyty prywatnej. adres to: Asklepios ul Podwisłocze 22A. Pan dr. przyjmuje w czwartek lub piątek (nie bardzo pamiętam)w godzinach od 15. do ostatniej pacjentki. Nie trzeba sie rejestrować. Pozdrawiam wszystkie panie. Link
beta755 Gdzie można zrobić USG 3D lub 4D w Rzeszowie? 15.04.05, 13:10 Gdzie i w jakiej cenie można zrobić usg #D lub 4d w Rzeszowie, będę bardzo wdzięczna za odpowiedź Pozdrawiam! Link
madziczek79 do bety 755 26.04.05, 21:22 jesli chodzi o USG polecam MEDICOR przy stacji PKS.Bardzo dobry sprzęt i bardzo dobra drMazurek która takie usg wykonuje. pozdrawiam Link
beta755 Re: do bety 755 27.04.05, 11:05 Dziekuje za odp. Nie wiesz może ile kosztuje wizyta, jak długo trzeba czekać oraz w jakie dni ta pani przyjmuje? Link
madziczek79 Re: do bety 755 28.04.05, 19:06 Witam ! drMzurek przyjmuje codziennie od 9-16,nie trzeba się rejestrować,tylko czekasz w kolejce(czasem kolejka jest czasem nie ma).Najlepiej spytaj w rejestracji gdzie jest usg bo mozna w tym budynku głowę stracić).Jeśli chodzi o koszt to ok 60-80 zł,masz opis wydruk usg i do tego bardzo fachową obsługę-polecam. cieszę sie ze mogłam ci pomóc Link
madziczek79 Re: Rzeszow 26.04.05, 21:19 ja polecam dr.Marka Janickiego,lecze sie u niego od lat,niestety ma teraz tylko prywatny gabinet.Gdy zadzwoniłam do niego ze poroniłam(niestety nie było go na miejscu bo miał jakieś szkolenia)jechał dla mnie specjalnie z Krynicy aby sprawdzić czy faktycznie ze mna wszystko w porządku.Gdyby nie on nie mogłabym mieć pewnie nigdy dzieci,bo to co mi przepisali w szpitalu nie wystarczyłoby.Jezeli miałybyście jakiekolwiek pytania,watpliwosci dr tłumaczy wszystko po kawałku.Raz siedziałm u niego 1,5 godziny!!nie patrzy na zegarek,nie wzdycha ze go męczysz pytaniami,jest bardzo konkretny i rzeczowy.Jest również seksuologiem takze zadne tematy nie sa mu obce.Polecam każdej dziewczynie. Link
orchi20 Re: Rzeszow 18.07.05, 14:47 madziczek79 napisała: > ja polecam dr.Marka Janickiego,lecze sie u niego od lat,niestety ma teraz tylko > > prywatny gabinet.Gdy zadzwoniłam do niego ze poroniłam(niestety nie było go na > miejscu bo miał jakieś szkolenia)jechał dla mnie specjalnie z Krynicy aby > sprawdzić czy faktycznie ze mna wszystko w porządku.Gdyby nie on nie mogłabym > mieć pewnie nigdy dzieci,bo to co mi przepisali w szpitalu nie > wystarczyłoby.Jezeli miałybyście jakiekolwiek pytania,watpliwosci dr tłumaczy > wszystko po kawałku.Raz siedziałm u niego 1,5 godziny!!nie patrzy na > zegarek,nie wzdycha ze go męczysz pytaniami,jest bardzo konkretny i > rzeczowy.Jest również seksuologiem takze zadne tematy nie sa mu obce.Polecam > każdej dziewczynie. do madziaczek79 A mogłabyś napisac gdzie ten lekarz przyjmuje i ile kosztuje wizyta?? Będę wdzięczna... Pozdrawiam..Orchi Link
madziczek79 Re: Rzeszow 23.07.05, 13:45 DrJanicki przyjmuje w swoim prywatnym gabinecie na ul.Chodkiewicza, jest to boczna Hetmańskiej.Jak masz pizzerię grafitti to skręcasz zaraz w lewo,jest taki budynek w kształcie litery L.Od poczatku budynku jest to druga klatka i na domofonie pisze -gabinet lakarski.Nie trzeba sie rejestrować.Godziny przyjęć- pon 17.30-19,WTOERK I CZWARTEK-16-18,zazwyczaj siedzi do 21,w zalezności ile ma pacjentów.Wizyta kosztuje 80zł już z usg,za cytologię płacisz 10zł dodatkowo.Polecam każdemu bo jest to jedyny lekarz z powołania jakiego znam a pracuję w służbie zdrowia takze wierz mi że mam porównanie.Jakbyś miała jakies pytania słuze pomocą-gg3239514 POzdrawiam) Link
11zuza11 dr J.Śliwa 04.08.09, 15:17 Ja również polecam dr Jacka Śliwę jestem z Ropczyc i chodzę do niego już z drugą ciążą, poleciła mi go moja siostra która również chodziła do niego przez obie ciąże, no i oczywiście jak jeszcze coś wypadnie to też, jest sympatyczny można do niego dzwonić o każdej porze dnia i nocy, ja przynajmniej tak robiłam, zawsze grzeczny, miły doradzi i poradzi jeszcze raz polecam pana dr Jacka Śliwę. Link
marlinek Re: Rzeszow 02.08.05, 13:34 W swoim życiu miałam kontakt z następującymi lekarzami: Augustyn Bator - nie polecam Wiesław Janicki - ok Artur Dorski - nie spodobał mi się Adam Mrozek - ok Link
annalalik Re: Rzeszow 05.08.05, 22:06 CYTAT _________________________________________________ mulatka2 05.08.2005 21:45 + odpowiedz Proszę o opinię o dr.Zimny. Link
dcloud Re: Rzeszow 17.11.05, 14:40 Córka sie u niej leczy i bardzo ją chwali ..pomogła jej juz wiele razy..polecam Link
nuit4 Re: Rzeszow 08.02.07, 12:02 Dr. Zimny jets dobra od wypisywania recepty na tabletki antykoncepcyjne.I na tym koniec.Jak zaszłam w ciażę kazała mi zrobić badania na grupę krwi (mi i mojemu partnerowi,aby wykluczyć konflikt serologiczny)-powiedziała że mam to zrobić prywatnie,czyt. sama zapłacić,chociaż takie badanie należało mi się za darmo (byłam w ciaży).Pieniadze odzwyskałam składając skargę na nią w NFZ.Więcej już u niej nie byłam i baaaaardzo ODRADZAM! Link
lune-lune Roman Kluza 04.09.07, 13:25 Ja również polecam ginekologa Romana Kluzę - świetnie prowadzi moją ciążę. Jest miły delikatny nie straszy. Opiekował się mną podczas pobytu w szpitalu. Posiada szeroką wiedzę medyczną nie tylko ze specjalizacji położniczej i ginekologicznej. USG jest wliczone w cenę wizyty. Sądząc po ilości pacjentek w ciąży w poczekalni- przyszłe mamy go bardzo lubią. Link
marlinek Re: Rzeszow - ginekolog - endokrynolog 14.09.05, 14:39 Czy możecie polecić dobrego gin-endokrynologa? Link
marlinek Re: Rzeszow 20.09.05, 14:51 tominek1 napisała: > Goraco polecam dr M.Lewandowską Witaj! Mam kilka pytań do Ciebie: 1. Dlaczego polecasz M. Lewandowką? 2. Gdzie ona przyjmuje, prywatnie czy na NFZ? 3. Ile kosztuje wizyta? 4. Czy jest też endokrynologiem? 5. Czy daje bez problemu skierowania na badania? Czekam na Twoją odpowiedź i pozdrawiam Link
tominek1 Re: Rzeszow 21.09.05, 00:06 Witam! Pani dr Lewandowska prowadzila moja ciaze.Nigdy sie na Niej nie zawiodlam,moglam o wszystko sie spytac i zawsze uzyskiwalam wyczerpujaca odpowiedz.Zawsze byla "pod telefonem", moglam dzwonic o kazdej porze.To naprawde madra kobieta a do tego ma duze poczucie humoru co ja osobiscie uwazam za wazne. W tej chwili przyjmuje w Kolbuszowej,w przychodni przy szpitalu( wtorki) oraz prywatnie (budynek sklepu "Orzech")- srody Ja chodzilam prywatnie( w zwiazku z tym za badania placilam),wizyta kosztuje 50 zl. Nie wiem czy jest rowniez endokrynologiem,wiem,ze ginekologiem - poloznikiem. Wydaje mi sie,ze ze skierowaniami na badania nie powinno byc problemu( ale jak pisalam wyzej robilam je prywatnie wiec reczyc nie moge) Pozdrawiam serdecznie Link
speed30 Re: Rzeszow 27.11.05, 13:29 M.Lewandowska nie jest endokrynologiem. Jest ginekologiem-położnikiem z pierwszym stopniem specjalizacji. Link
89mika dr. Obrzut 25.09.05, 11:06 hej dziewczyny mam pytanie co myślicie o doktorze B. Obrzucie, chyba pracuje w szpitalu na szopena, jestem po poronieniu i szukam lekarza do prowadzenia ciąży wysokiego ryzyka, poradźcie Link
anetka75 dr Bogdan Obrzut 14.12.05, 17:28 Pracuje na Szopena. Prowadził moją ciążę i ciążę mojej szwagierki. Byłam po poronieniu. Super doktor!!! Jestem mamą już od siedmiu miesięcy!! Miałam problemy z ciśnieniem pod koniec ciąży i od razu była decyzja z jego strony: szpital. Moja znajoma od siedemnastu lat (!!!!) starała się zajść w ciążę i dzięki jego leczeniu w końcu urodziła córunkę. Link
asikm22 Re: dr. Obrzut 12.03.06, 18:58 Polecam dr. Obrzuta!!! Pracuje rzeczywiście na Szopena, a gabinet ma w Medicorze. Prowadził moją ciążę, odpowiadał na wszystkie (!) moje pytania i wątpliwości. Polecam także szpital na Szopena. Link
moncheri77 Re: Rzeszow 11.11.05, 09:34 A ja polecam dr.A.Chruściela!! Odpowiada na wszystkie moje pytania,a muszedodac, ze zawsze mam ich mnostwo. Nie lekceważy nawet tych z pozoru prostych i oczywistych, i w ogole mnie jako pacjentki. Jest delikatny, kulturalny i grzeczny.Długo szukalam zanim go znalazłam,ale teraz bede się go trzymać.Dla zainteresowanych moge dodac,ze przyjmuje we wtorki i czwartki od 15.00,w przychodni przy WSK. Pozdrawiam wszystkie forumowiczki ) Link
kizdam47 Re: Rzeszow 20.11.05, 23:04 Moncheri77, czy mogę Cię prosić o jakieś bliższe informacje nt. dr Chruściela? Też mam miłe doświadczenia, zwłaszcza z porodu. Zresztą sama odezwę się na pocztę Pozdrawiam. Link
fasollek dr A. Fronc 26.11.05, 12:04 cześć.. czy byłyście kiedykolwiek w dr Andrzeja Fronca przyjmującego w szpitalu na Lwowskiej? Link
speed30 Re: dr A. Fronc 27.11.05, 13:23 W szpitalu przy ulicy Lwowskiej 60 w Rzeszowie nie ma ginekologa o tym nazwisku. Link
annalalik Re: Rzeszow 19.11.05, 21:29 CYTAT dcloud 18.11.05, 14:10 + odpowiedz Pani DR Zimny jest bardzo dobra z poczuciem humoru .Już wiele razy pomogła mojej córce Link
ankawojcik Re: Rzeszow 02.12.05, 13:56 Witam Ja jestem obecnie w 19 tygodniu ciaży a podczas mojej dotychczasowej kariery z ginekologami miałam styczniość z 3 1. Stanisław Rzucidło - polecam lecze się u niego od samego początku i teraz prowadzi moją ciąże 2. Hydzik- przyjmuje w Feminie- byłam przypadkowo u niego jak Rzucidło miał urlop a pilnie potrzebowałam porady lekarskiej. Nastraszył mnie iz mam nadrzerke i od razu chciał abym przyszłą do niego prywatnie na wymrażanie- Okazało się że NIE MAM WCALE nadrzerki!!!!! - ale to powiedział mi juz inny ginekolog którym był Dariusz Śliwa 3. Dariusz Śliwa - byłam u niego 2 razy i bardzi mi się spodobał, fachowo i cierpliwie odpowiadał na moje męczące pytania mimo iz byłąm u niego Państwowo Link
wioszk Re: Rzeszow 20.06.06, 05:42 czy może ktos polecić dobrego ginekologa leczącgo z powodzeniem nawracające stany zapalne pochwy? Link
gosik794 Re: Rzeszow 16.10.06, 17:24 ja polecam doktora Bogdana OBRZUT!!!!!!!!!!!!!! jest super lekarzem! Przyjmuje prywatnie w MEDICOR /koło stacji PKS / wizyta koszztuje 80 zł ale naprawde warto iść do niego. Ja odkąd mam uraz do pani ginekolog chodze teraz tylko do niego. NAPRAWDE szczeże go POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link
ramadayes Re: Rzeszow 02.11.06, 12:46 słuchajcie, a jak jest z wizytami u tych ginekologów, o których piszecie? czy robią USG, czy może wizyta sprowadza się do zwykłego badania i ew. wypisania recepty? pytam się, bo szukam gina, który zrobi mi USG na wizycie i chciałabym, żeby to USG było wliczone w cenę wizyty. nie chcę oddzielnie płacić za USG i oddzielnie za wizytę. polećcie proszę kogoś. z góry dziękuję i pozdr. Link
bara4122 Re: Rzeszow 28.11.06, 22:44 T. Kluz I B. Obrzut. Obaj pracuja na szopena, prowadza też praktyki prywatne, usg w gabinecie. Wszystko wyżej opisane, nie będę się powtarzać. Leczyłam się u Kluza bo miałam problem z zajściem w ciążę, pokierował mnie dobrze, dwa lata temu robił mi cięcie. Link
kati1979 Dr Sabina Kluz 18.01.07, 10:02 byłam już u kilku ginekologów i ostatnio trafiłam za namową koleżanki do pani doktor Kluz, przyjmuje we wtorki o 18 w Medikorze koło dworca autobusowego, poza tym pracuje w szpitalu na Szopena. Bardzo miła, porozmawia z pacjentką i wszystko wytłumaczy, jest młoda ale wiedzę ma dużą. Mi pomogła. Polecam wszystkim. Link
marias111 Re: Dr Sabina Kluz 07.02.07, 17:20 potwierdzam, bardzo miła osoba, byłam w szpitalu na szpoena i była bardzo uprzejma i zawsze miała czas dla pacjentki czego nie mozna powiedziec o jej starszych kolegach z oddziału - oni ciągle zniecierpliwieni i nie mieli czasu, zresztą jak byłam w szpitalu (kilka tygodni) to sie dużo przyglądałam pracy lekarz - ci młodsi dużo pracują i ciągle przyjmuja pacjentki i są na sali porodowej, zaprzyjazniłam sie z kilkoma dziewczynami które już urodziły i o dr Kluz zawsze mówiły dobrze, jak będę w ciąży to do niej pójde i wszystkim polecam Link
marias111 Re: Dr Sabina Kluz 07.02.07, 17:24 Jeszcze dopisuje ze na oddziale pracuje też doktor Kluz Tomasz ale podobno to nie rodzina i ten był troche dziwny, nie potrafił podejmować decyzji i ciągle sie kogoś o coś pytał, bał sie o wszystko. Link