Dodaj do ulubionych

Jazda na feldze

26.01.24, 23:26
To przekracza najśmielszą odwagę. Kobietka na samej feldze skutecznie umykała pościgowi policyjnemu, dopóki jej nie zablokowali.
Przy okazji, co nas czeka z autami starszymi niż 15 lat. Od 43 min. i do 51:33.
Obserwuj wątek
    • qqbek Re: Jazda na feldze 27.01.24, 23:03
      Oglądać mi się (znów) nie chce - chemtrailsy będą?
      Prawa autorskie do wykorzystania w foliarskiej audycji cudzego materiału rzecz jasna masz, czy już się srasz o potencjalny pozew?
      Niestety nie obejrzę foliarskiego materiału, bo mi się zapętla reklama VW na nim. Z 6 razy klikałem i "Volkswagen jest dla tych...". Jakiś error macie towarzyszu foliarzu.

"Od 43 minuty"
      Akurat.
      Nigdy materiał tak przez ciebie oznaczony nie zaczynał się tak, jak miał się zaczynać.
      Musiałeś putlerowski pokurczu jeszcze ze 2-3 minuty swojej propagandy tak wcisnąć.

Już się więcej nie złapię (w sensie, że później, bo teraz to się na tym twoim gównie naprawdę reklama VW zapętliła, więc i tak nie mam jak).
      SPIERDALAJ GNOMIE!
      • al.1 Re: Jazda na feldze 29.01.24, 02:19
        qqbek napisał:

> Oglądać mi się (znów) nie chce - chemtrailsy będą?

Skoro pytasz, masz.

> Prawa autorskie do wykorzystania w foliarskiej audycji cudzego materiału rzecz
        > jasna masz, czy już się srasz o potencjalny pozew?

Niech Cię o to głowa nie boli.

> Niestety nie obejrzę foliarskiego materiału, bo mi się zapętla reklama VW na nim.
        > Z 6 razy klikałem i "Volkswagen jest dla tych...". Jakiś error macie towarzyszu
        > foliarzu.

Czego nie jesteś w stanie pojąć, nazywasz foliarstwem. Niestety, niektórzy takie ograniczenia mają. Może masz komputer zainfekowany cowidem, albo zadziałała cenzura?
        Trafiłeś kulą w dziurawy płot. Nigdy nie należałem do żadnych komunistycznych organizacji.

> "Od 43 minuty"
        > Akurat.
        Nawet od 42:56 ((!))

> Nigdy materiał tak przez ciebie oznaczony nie zaczynał się tak, jak miał się zaczynać.

Zawsze staram się dokładnie podać czas. Trudno tak co do sekundy zanotować.

> Musiałeś putlerowski pokurczu jeszcze ze 2-3 minuty swojej propagandy tak wcisnąć.

Czyżby tumanku ((?)) Część drugą podałem nieumyślnie o 20 sek. za wcześnie. Miało być 51:53 a pomyłkowo odczytałem 51:33. Jakie 2 – 3 minuty? Poza tym zawsze możesz suwakiem błyskawicznie znaleźć miejsce, o którym mowa.

> Już się więcej nie złapię (w sensie, że później, bo teraz to się na tym twoim gównie
        > naprawdę reklama VW zapętliła, więc i tak nie mam jak).
        > SPIERDALAJ GNOMIE!

Ooooo, jakie groźby. Jesteś tu wymiataczem?

--
        Cornflakes beware of me, I am a cereal killer
        • hell-raiser1 Re: Jazda na feldze 29.01.24, 02:54
          Nie wiesz tego. Jest tu władcą pierścieni i wszystko wie😀
        • qqbek Re: Jazda na feldze 29.01.24, 11:06
          al.1 napisał:

> Ooooo, jakie groźby. Jesteś tu wymiataczem?

Jakie groźby?
          Grzecznie poprosiłem, żebyś się z tym foliarskim gównem więcej tu nie produkował, bo to spam.
          Prosiłem jeszcze grzeczniej wcześniej, ale nie skutkowało.
          • al.1 Re: Jazda na feldze 02.02.24, 23:34
            qqbek napisał:

> al.1 napisał:
            >
            > > Ooooo, jakie groźby. Jesteś tu wymiataczem?
            >
            > Jakie groźby?
            > Grzecznie poprosiłem, żebyś się z tym foliarskim gównem więcej tu nie produkował,
            > bo to spam.
            > Prosiłem jeszcze grzeczniej wcześniej, ale nie skutkowało.

D..a srantus. To nie jest spam. Zauważ, że wszystko o czym piszę, jest zgodne z tematem Auto-Moto.
            Bum tararta

--
            właściciele planety

• waga173 Re: Jazda na feldze 03.02.24, 21:12
        Al.1 jazde uciekajacej kobiety na feldze skomentowal "To przekracza najśmielszą odwagę". Najwyrazniej mieszaja mu sie dwa pojecia, odwaga i glupota, i siebie uwaza za odwaznego.
    • bolo2002 Re: Jazda na feldze 28.01.24, 09:18
      Odpowiadam-auta starsze niz 15 lat beda dalej pomykać i nic nas nie czeka. Ja swoim to conajmniej do 20-tych urodzin pomykać bedę- bo stary ale jakże jary.
    • hell-raiser1 Re: Jazda na feldze 28.01.24, 11:37
      Była bardzo zdesperowana kobiecina. Na felgach to ja z kumplem po Wiedniu jeździłem jak nam Polacy, ziomale przebijali opony i nie pomagało zmienianie parkowania auta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka