star242 17.09.04, 16:42 Dr Piech-wspaniały i przyjazny lekarz,odpowie rzeczowo na każde pytania,ponadto na miejscu jest USG,jestem zadowolona że do niego trafiłam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
78monika cofam to co napisalam - NIE polecam!!!! 31.03.05, 21:37 dziewczyny, z perspektywy czasu musze stwierdzic, ze nie polecam dr.Piecha ani jego zony. Niestety ale jestem mocno rozczarowana ich podejsciem do pacjentek, mam wrazenie, ze prowadza rodzinny biznes , a nie praktyke lekarska. Pozdrawiam! monika Odpowiedz Link
klaudia25_net Polecam!!!! 05.03.10, 14:01 Moniko, od tego czasu wiele się zmieniło na dobre !!! Jestem bardzo zadowolona z usług. Po moich doświadczeniach z innym lekarzami, jedynym wiarygodnym jest tylko Pan dr Piech Odpowiedz Link
pacjentka07 Re: cofam to co napisalam - NIE polecam!!!! 26.07.10, 21:56 Dr Piech to wybitny specjalista i dobry człowiek. Leczy najtrudniejsze przypadki. Jest bardzo dokładny i rzeczowy. Dzięki jego fachowości jestem zdrowa. Polecam z całego serca. Odpowiedz Link
star242 Re: Będzin 13.10.04, 20:34 Aaaaaa a nr.telefou to 2674150 .Przepraszam ze dopiero teraz. Odpowiedz Link
mbm76 Re: Będzin 22.10.04, 15:12 Od niedawna mieszkam w Będzinie i nie znam środowiska lekarzy. Trafiłam do doktora Pikuły (ordynator odziału położniczego szpitla w Będzinie). Czy kotś może wyrazić swoją opinię na temat dr Pikuły? Odpowiedz Link
star242 Re: Będzin 26.10.04, 11:26 Cześć nie znam tego lekarza,ale o szpitalu w Będzinie nie mam dobrego zdania,mojej koleżance o mało nie usunęli zdrowej ciąży,stwierdzili że ciąża obumarła,dzięki Bogu jej mąż wziął ją do innego szpitala,mała ma teraz 1,5 roku.Przepraszam że tak z grubej rury.Pozdrawiam Odpowiedz Link
mbm76 Re: Będzin 27.10.04, 08:00 Dzięki za odpowiedź. Również ja słyszałam takie opinie o szpitalu. Potrzebuję dobrego lekarza z okolic, więc wynajdę coś z listy. Pozdrowienia. Jeszcze raz dzięki. Odpowiedz Link
wilim1 Re: Będzin 31.07.08, 11:43 wszyscy chwalą przychodnię w zajezdni tramwajowej. świetni lekarze, dobry sprzęt oraz kultura osobista lekarzy i personelu.polecam! Odpowiedz Link
zuelka Re: Będzin 01.11.04, 19:36 mbm76 napisała: > Od niedawna mieszkam w Będzinie i nie znam środowiska lekarzy. Trafiłam do > doktora Pikuły (ordynator odziału położniczego szpitla w Będzinie). > Czy kotś może wyrazić swoją opinię na temat dr Pikuły? Nie jestes moze z Gorek Malobadzkich? Odpowiedz Link
margaretka35 polecam... 30.11.04, 11:35 Ja chodziłam z poprzednią ciążą do doktora Pikuły.Byłam i jestem bardzo zadowolona.Długo szukałam dobrego lekarza . Szczerze mówiąc straciłam już nadzieje ,że go znajdę.Staralismy sie z męzem o dziecko ponad trzy lata. Dopiero leczenie podjęte przez doktora przyniosło zamierzony "skutek".Przez cała ciąże mogłam liczyć na fachową pomoc i opiekę . Rodziłam w Bedzinie i wiem , że nie tylko ja mialam tam zapewnioną dobra opiekę. Polecam Pana Doktora , dzięki niemu leży koło mnie łóżeczku moje Maleństwo . Pozdrawiam i życzę abyście mogły być równie szczęsliwe jak Ja teraz Odpowiedz Link
insidevoodoo Re: Będzin 11.01.05, 11:01 co do dr Pikuły--przeważnie się spóźnia, ale to dlatego, że ma dużo operacji i zabiegów w szpitalu....bardzo miły, przyjazny i rzeczowy, polecam Odpowiedz Link
niokusia Re: Będzin-Pikuła -nigdy w życiu 09.11.06, 21:59 za szybko mi się przycisnęło, po tygodniowym pobycie w szpitalu w Będzinie stwierdzam że majego synka tam nie urodzę obserwując dr Pikułę, który interesuję się pacjentkami wyłącznie po włożeniu koperty w kieszeń! na własnym i innych przykładzie Odpowiedz Link
malwinka85r Re: Będzin-Pikuła -nigdy w życiu 23.11.07, 09:07 Wg mnie moja przedmówczyni ma 100% racji, dr Pikuła zachowuje się jak niezrównoważony psychicznie człowiek. Miałam poważny zabieg w szpitalu, a on sobie jaja z tego robił popisując się przed pozostałymi. Zero jakiejkolwiek dyskrecji i delikatnosci. Jest bardzo roztrzepany, ciężko cokolwiek od niego się dowiedzieć... Po prostu PORAżKA!!! Odradzam go wszystkim kobietom. Za to gorąco polecam zastępcę ordynatora w Będzinie- dr Buczyńską. Ta kobieta jest poprostu świena!!! Nie dość, że zna się na rzeczy to jeszcze potrafi z Tobą rozmawiać - a to też niezwykle ważne w tym zawodzie. Widać, że robi to z pasji, a nie z musu. Ja leczę się obecnie tylko u niej, bo sądzę, że niewielu już zostało PRAWDZIWYCH lekarzy - a ona się do nich zdecydowanie zalicza. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
sarkneci Re: Będzin-Pikuła -nigdy w życiu 12.07.09, 22:21 Chciałbym się wypowiedzieć na temat Pani Dr. Buczyńskiej. Żona chodziła do niej całą ciążę i wszystko przebiegało w porządku. Komplikacje pojawiły się w najbardziej nieodpowiednim momencie. Ośmielam się stwierdzić, że gdyby nie szybka i zdecydowana reakcja Pani Doktor dzoszło by do tragedii... Wynika z tego, że to nie tylko miła osoba, ale przede wszystkim lekarz z powołania. Stąd też podzielam opinię o niej, którą podała malwinka85r Odpowiedz Link
mamaszyma Re: Będzin 27.10.04, 11:36 ja cghodziłam do dr Buczyńskiej a teraz do dr Pikuły. Rodziłam w Będzinei, wczesniej leżałam tam przez miesiąc (zagrozona ciąża) i wszystko było ok. MOja sietra i dwie inne kolezanki tez tam rodziły (u dr Buczyńskeij) i są bardzo zadwolone. Odpowiedz Link
smartka Re: Będzin 01.11.04, 20:55 Ja też rodziłam w Będzinie. Całą ciążę chodziłam do dr Szumilas. Wspaniała!!! Tyle że przyjmuje w gabinecie w Psarach (ZOZ). Też przeleżałam trochę w szpitalu i ze wszystkich tamtejszych ginów najlepiej wspominam dr Szumilas i dr Buczyńską. Do mamaszyma też mam Szymka ur. w czerwcu 2004! Kiedy rodziłaś? Pozdrawiam Odpowiedz Link
star242 Re: Będzin 04.11.04, 15:45 Hej dziewczyny,ostatnio słucham samych pozytywów o szpitalu w Będzinie,wiec może teraz jest inaczej,sama niewiem.Koleżanka teraz urodziła tam i mówi że jest bardzo dobra opieka.Więc może jednak to był tylko incydent?Pozdrawiam Odpowiedz Link
bacha33 Re: Będzin 14.11.04, 19:00 Witam! Też jestem z Będzina rodziłam 3 dzieci w szpitalu bedzińskim. Naprawde wiele się tam zmieniło od czasów przed dr Pikułą który jest bardzo dobrym lekarzem - wiem bo do niego chodziłam jeszcze zanim został ordynatorem szpitala. On właśnie postarał się o godziwe warunki i doskonałą opiekę. Wszystko pozmieniał wyposażenie, jest sala porodów rodzinnych i mnóstwo nowego sprzętu nawet można wejść do ciepłej wody (taki mały basenik) jeśli potrzebujesz w czasie porodu się odprężyć. Moja siostra chodzi do dr Buczynskiej i też ją chwali, a u dr Szumilas rodziłam ostatnie dzieciątko córeczke (po dwóch chłopakach) - przyniosła mi szczęście. Jest tam naprawde dużo dobrych lekarzy i miły personel - polecam. To że kiedyś tam było nieciekawie to już zamierzchła przeszłość pozdrawiam. Odpowiedz Link
mbm76 Re: Będzin 23.11.04, 15:08 Witam i pozdrawiam. Interesują mnie bliższe namiary do Pani Doktor Szumilas. Czy oprócz wizyt w przychodni można liczyć na prywatne wizyty (chodzi mi o USG)? Czy jest dobrą osobą do prowadzenia ciąży (planujemy maleństwo a ostatnio nie skończyło się dobrze) Pozdrowienia. Pa Odpowiedz Link
kathrby Re: Będzin 25.11.04, 09:51 ja stawiam na jednego doskonałego lekarza - dr Włusek. Dzięki niemu uniknęłam biopsji piersi i mam zdrowe bliźniaki - 1,5 roku. Doskonały lekarz! Przede wszystkim jest ludzki... Odpowiedz Link
margaretka35 Re: Będzin 30.11.04, 11:37 Nie znam tego doktora. Chodziłam do innego do Doktora Pikuły forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=15870993&a=18145958 Odpowiedz Link
jussy Re: Będzin 06.12.04, 11:42 Witam, moim ulubionym lekarzem w Będzinie jest dr Mandat, kiedyś przyjmowała w ZOZ w Psarach teraz przyjmuje w Łagiszy, do tego szpital w Będzinie. Chodziłam do niej w czasie ciąży, rodziłam pod koniec 2001 roku, i przez następne dwa lata i jestem bardzo z niej zadowolona.Zna sie na rzeczy i ma naprawdę super podejście do pacjentek (podczas wizyt mąż mi towarzyszył i pani dr nie miała sprzeciwu, nawet odpowiadała na jego pytania),w czasie wizyt bez męża też było ok. Polecam,wiele moich znajomych, rónież z rodziny u niej rodziło i sie leczyło i wszystko jest jak najbardziej ok Ps Pani dr Mandat przyjmuje w Wojkowicach Komornych w prywatnym gabinecie, ja chodziłam do nie jej do Psar. Pozdrawiam Odpowiedz Link
kramla Re: Będzin 09.12.04, 22:20 Jeszcze żadna z was nie wspomniała o doc.Anicie Olejek.Pracuje w klinice w Bytomiu, gdzie jest szefową, w Będzinie przyjmuje na ulicy Długiej o ile pamiętam.Stanowczo jedna z najlepszych (i najdroższych) w okolicy.Ma bardzo dobry sprzęt, jest niewatpliwym fachowcem (w szpitalu ma tytuł profesora) i w ogóle mozna powiedziec, ze jest lekarką od trudnych przypadków.Chodziłam do niej z pierwszą ciążą.Polecam zwłaszcza tym co to chcą się czuć bezpiecznie a przy okazji maja kasę. Odpowiedz Link
joisana Re: Będzin 24.01.05, 22:57 Byłam jej studentką i ofiarą, mało mnie i córki nie wyprawiła na tamten świat podczas cesarki. Teraz muszę usunąć macicę, dzięki błędowi w sztuce pani "profesor". Jedno z czym się zgodzę to cena za wizytę, za prowadzenie ciąży zostawiłam u niej prawie 3 tys., za cc nie płaciłam , może dlatego je spartoliła ;-(? Odpowiedz Link
am0204 Re: Będzin 25.10.06, 15:17 Ja jestem pacjentką Pani prof. Olejek od 9 lat, urodziłam w tym czasie dwóch zdrowych synów (chociaż pierwsza ciąża była zagrożona). Uważam ją za świetnego fachowca, jedyny minus to cena za wizytę i długi czas oczekiwania na wizytę. Z powodu wysokiej ceny myślę o zmianie lekarza, ale boję się że na takiego dobrego fachowca nie trafię. Odpowiedz Link
alemag Re: Będzin 09.03.05, 11:06 nie no ja zdecydowanie wolę doktora Wuska. Dr Mandat jest bardzo miła ale co do jej fachowości i wiedzy mam zastrzeżenia. A ja polecam dr Magaczewskiego - jest już na emeryturze ale jeszcze w szpitalu odbiera porody, jest tani i ma dużą wiedzę. Przyjmuje w prywatnym gabinecie w Wojkowicach (tel. 267 23 85) oraz pracuje w przychodni w Dąbrowie Górniczej - tam też pracuje dr Wusek. Na prawdę polecam - duże doświadczenie, spokój, no i nie jest nastawiony na wyciąganie kasy. pozdrawiam Odpowiedz Link
maja961 Re: Będzin 12.07.05, 20:47 Witam Magaczewski przyjmuje w Będzinie na oś Warpie a Włusek na Ksawerze pozdrawiam Majka Odpowiedz Link
maja961 Re: Będzin 12.07.05, 20:50 Witam Znam szpital w Bedzinie "od podszewki" Miałam nieszczęście leżeć tam 3 razy Nie mogę powiedzieć dobrego słowa na lekarzy tam pracujących, jedyne co było w porządku to obsługa pielęgniarska Słyszałam o wielu przypadkach tragicznych, jak równiez sama takiego doświadczyłam kilka lat temu Przyszłym mamą odradzam pozdrawiam Majka Odpowiedz Link
areczynska Re: Będzin 15.04.05, 08:18 Potwierdzam w 100%. Do dr Piecha chodze od 10 lat i jestem w pelni zadowolona. Najpierw chodzilam do prywatnego gabinetu przez pare lat a po otwarciu ProFeminy chodze na kase chorych - jestem traktowana tak samo (serdecznie i zyczliwie). Z dr Der-Piech mialam malo stycznosci, ale uwazam ze tez jest bardzo dobrym fachowcem. Polecam rowniez dr Der swietny fachowiec, odbierala moje malenstwo na swiat-bardzo mi pomogla. Aga Odpowiedz Link
aska.g6 Re: Będzin 15.04.05, 14:27 Powiedz mi proszę w jaki sposób zapisujesz się tam na kasę chorych. Ja raz próbowałam. Od godz 14.00 do 16.30 dzwoniłam tam z częstotliwością co 5 min lub częściej i cały czas telefon był zajęty a jak się już w końcu dodzwoniłam to okazało się, że już nie ma miejsc na kasę chorych i jak chcę się umówić to tylko prywatnie. Osoba w rejestracji powiedziała, że najlepiej przyjść osobiście się zarejestrować ostatniego dnia każdego miesiąca (wnioskuję, że na kasę chorych zapisują się tylko kobiety bezrobotne, bo pracujące kobiety o 14.00 są w pracy. Dr Der-Piech oceniam dość dobrze ale więcej tam nie pójdę, bo nie stać mnie na prywatne wizyty. Odpowiedz Link
justinem75 Re: Będzin 31.08.05, 13:03 Witam! Również polecam Profemine z Będzina. Ja leczę się u Pani dr Joasi Der. Niestety moja ciąża zakończyła się poronieniem. Pani dr Der wszystko mi wyjaśniła, zaopiekowała sie mna w szpitalu w Ligocie gdzie pracuje. Zrobiłam zlecone przez nią badania. Pomogła mi w depresji. Od kilku cykli staram się o dziecko i mam nadzieje, że teraz będzie wszystko w porządku. Dostaliśmy "zielone światło" i działamy. Trzymajcie kciuki. Co do wizyt na karte z NFZ to kilka razy udało mi się skorzystać. Nie jest to wina Profeminy czy lekarzy tylko NFZ. Myślę, że i tak opłata za wizytę u specjalisty w Profeminie nie jest powalającą kwotą jak u innych ginekologów z Będzina i okolic. Moge też polecić dr Arkadiusza Jastrzębskiego jk_medical@o2.pl Ma prywatny gabinet "na miescie" obok PKO. w Będzinie przyjmuje we wtorki i czwartki po 16:00 a pracuje w szpitalu w Tychach. Również podszedł do tematu bardzo fachowo. Niestety wizyta jest dużo droższa. Odpowiedz Link
tigerente44 Re: Będzin PROFEMINA 05.10.07, 08:43 Profemina - dr. Der - nie polecam, nie ważne na którą godzinę się umówicie zawsze trzeba czekać ok. godziny. Ostatnio pani doktor przyjmowała na czas średnia wizyta trwała ok 8 min. Powiedziałam Pani doktor że niepokoją mnie plamienia przed miesiączką od kliku miesięcy, Pani doktor nie zadając żadnego pytania i nie badając mnie już wiedziała co to jest "jakieś zakażenie" po zbadaniu wypisała receptę i tyle (5 minut) musiałam się wypytywać co za zakkażenia od czego itp. dowiedziałam się tylko że to takie zwykłe zakażenia i że musiało mi się "napatoczyć". Bardzo "fachowa" obsługa. Pójdę do innego lekarza gyż chcęwiedzieć na co biorę tabletki. NIGDY WIĘCEJ nie pójdę do PROFEMINY. Odpowiedz Link
klaudia25_net Re: Będzin PROFEMINA 05.03.10, 14:06 @tigerente44 Nie zgadzam się z tobą! Od lat jestem pacjentką dr Piech. Czasami wybierałam inny gabinet, ale wracałam. Nigdy nie zostawiał mnie bez pomocy, zawsze grzeczny, uprzejmy, badana jestem kompleksowo. Rejestracja przebiega sprawnie, nie trzeba godzinami czekać na przyjęcie tak jak piszesz. Odpowiedz Link
annalalik Re: Będzin 31.05.05, 21:04 CYTAT *********bannydt 05.05.2005 08:53 + odpowiedz to jeszcze raz ja....własnie znalazłam wątek o Będzinie czy ktos mi może dać namiary na dr Pikułe? jakis nr tel, adres?bo nawet nie napisałyście czy przyjmuje państwowo czy prywatnie.napiszcie coś pleeeeeeeeeease! Odpowiedz Link
mart555 dr Pikuła 01.07.05, 19:43 witam czy dr pikula przyjmuje prywatnie i gdzie oraz jaki jest koszt wizyty??? Odpowiedz Link
proszanek Re: dr Pikuła 07.08.06, 13:04 Witam, ostatnio miałam (wątpliwa) przyjemność wizyty u dr Pikuły. Nie jestem w stanie ocenić go jako specjalisty- lekarza. Jednak nie wywarł na mnie dobrego wrażenia- podczas badania "poproszona" zostałam o przytrzymanie sobie wziernika(!), ponadto zrobił mi cytologię z programu "profilaktyki", podczas gdy to było konieczne badanie,a nie zadna profilaktyka, przez co na wyniki muszę czekać miesiac, a nie okolo tygodnia.. Odniosłam wrażenie, że niewiele mu zależy na zdrowiu pacjentki, po prostu "odwala" swoja robotę. Mam nadzieję, że potrafi przynajmniej dobrze zdiagnozować.. Pzdr. PS.Dodam ze wizyta byla z NFZ, w poradni przyszpitalnej na ul. Małachowskiego. Być może w prywatnym gabinecie pan dr potrafi pobrac wymaz bez pomocy pacjentki.. Odpowiedz Link
kajkap7 Re: Będzin 29.10.05, 20:29 Witam, czy któraś z Was może coś powiedzieć na temat dr. Piotra Lewandowskiego? Będę Wszystkim bardzo wdzięczna za opinie. W rejonie mam do wyboru dwóch lekarzy między innymi właśnie tego Pana i stąd pytanie. Dzięki. Odpowiedz Link
odrey Re: Będzin 02.03.06, 15:06 Chodzę do pro feminy od dawna. Miałam stycznośc z 3 lekarzami z tej przychodni (teraz jest już ich więcej). Leczę sie przede wszytskim u pani der - piech. Przez dlugi czas bardzo ją ceniłam, teraz mocno się zastanawiam. Pigułki antykoncepcyjne przepisała mi bez zmróżenia okiem, nigdy nie miałam próby wątrobowej (3 lata antykoncepcji hormonalnej), na kase chorych nie udało mi się zapisać od niepamiętnych czasów. Czasami mam wrażeniem, że przyjmuje pacjentki jak z linii produkcyjnej. Byle szybciej i niekoniecznie tłumaczy co się właściwie dzieje. czekam na kolejny, drugi zabieg krioterapii ( jak będą na niego punkty ). Chyba jednak nie o takiego lekarza mi chodzi... Godna polecenia jest poradnia profilaktyki chorób piersi. Każde badanie to zrobione USG. Odpowiedz Link
carmen776 Re: Będzin 15.11.06, 14:24 A jakie macie opinie o Pani dr Agnieszce Potępie-Dąbrowskiej, jakim jest lekarzem, czy ma dobrze wyposazony gabinet? Wybieram się do niej, poleciła mi ją znajoma, przyjmuje na Sączewskiego w Będzinie. Odpowiedz Link
hadriana_siloe Re: Będzin 19.11.06, 19:06 słyszałam opinie pozytywne. Ale sama nie byłam, więc nie rozwinę odpowiedzi. Odpowiedz Link
sauerkirsch Re: Będzin - Kumor? 21.12.06, 20:38 Czy któras z was się leczyla u dr Kumora? Przyjmuje w ZOZ na Syberce. Nie wiem, czy ma prywatny gabinet, w kazdym razie nic na ten temat nie slyszalam. Dzieki za opinie Odpowiedz Link
gabrysiakoziel Re: Będzin - Kumor? 10.05.07, 18:26 Dr. Kumor byl pierwszym lekazem do ktorego poszlam jako nastolatka. Wszystko bylo w porzadku dopoki kilka lat pozniej niezaszlam w ciaze. Przez jego ,,leczenie,, mialam nielada problemy przy porodzie Odpowiedz Link
sauerkirsch Re: Będzin - Kumor? 14.06.07, 20:09 Możesz coś więcej napisać, bo właśnie jestem w ciąży i zamierzam chodzic do niego. Odpowiedz Link
izaarte1 Re: Będzin - Kumor? 27.11.13, 11:13 Odradzam, gbur, człowiek skrajnie nieuprzejmy. Odpowiedz Link
rena197716 Re: agnieszka potępa dąbrowska 09.01.07, 18:21 znacie może tę lekarkę? jakieś opinie o niej czy dobrym fachowcem. Czy maria potepa to jej matka? jeśli któraś z was leczyła się u nich to proszę o opinie. Odpowiedz Link
carmen776 Re: agnieszka potępa dąbrowska 22.01.07, 11:47 Dr Agnieszka jest córką dr Marii Potępy. Obie są dobrymi lekarkami, w kontakcie łatwiejsza jest dr Agnieszka. Dobrze tłumaczy i dobrze leczy. Odpowiedz Link
rena197716 Re: agnieszka potępa dąbrowska 22.01.07, 16:28 carmen czy orientujesz się może czy dr dąbrowska ma w gabinecie usg dopochwowe, a jak jest u niej z badaniami zleconymi czy kieruje do szpitala w którym pracuje, czy trzeba za wszystko płacić? a w którym szpitalu ona pracuje. Zadałam tak dużo pytań bo słyszałam o niej wiele dobrych słów ale zupełnie od przypadkowych kobiet - w kolejce do kasy w rejonie energetycznym. zgóry dzięki za wszyskie informacje, pozdrawiam. Odpowiedz Link
carmen776 Re: agnieszka potępa dąbrowska 19.02.07, 13:33 Usg dopochwowego nie ma w gabinecie, ale jeśli trzeba daje namiar. To gabinet prywatny więc badania robi się odpłatnie. Pracuje w Szpitalu na Zagórzu. Pozdrawiam Odpowiedz Link
papryczka32 Re: agnieszka potępa dąbrowska 17.08.10, 20:33 Pani dr prowadziła moją bliżniaczą ciążę, z pełnym zaangażowaniem i świetnym efektem końcowym Trafiłam do niej przypadkiem w 6tyg ciąży i nie chciałam już nic zmienić. Mimo tego że jest młoda (ja rodziłam 4 lata temu w Zagórzu) pełen profesjonalizm. Oby takich lekarzy było więcej. Dodam że moja ciąża, jak to ciąża mnoga do nieskomplikowanych się nie zaliczała... ps. miałam też kontakt z panią Marią (mamą Agnieszki) faktycznie w rozmowie jest trudniejsza ale wiedzę ma ogromną. Odpowiedz Link
zorka64 Re: agnieszka potępa dąbrowska 29.02.08, 20:33 Do pani dr Agnieszki Potępy chodzę od niedawna. Nie narzekam jest przyjazna ale są długie terminy oczekiwania na wizytę (w przychodni przy Hucie Katowice).Jest młoda mam nadzieję, że kasa jej nie zmanieruje bo zapowiada się na świetnego lekarza. Pani Agnieszko proszę taką pozostać!!!! Odpowiedz Link
ewelina-24 Re: agnieszka potępa dąbrowska 05.11.10, 12:57 Zobacz opinie o Pani dr Agnieszce Potępie Dąbrowskiej Odpowiedz Link
dzielna22 Dr Arkadiusz Jastrzębski 03.02.07, 17:59 Proszę o wypowiedzi... Według mnie pan dr jest jakby trochę zagubiony i oszczędny w słowach. Po jednej wizycie nie wiem czy można mu ufać. Odpowiedz Link
moo22 Re: Będzin 02.03.07, 09:30 Witam. Chcialabym sie dowiedziec czy ktoras z was miala kontakt z dr Krzysztofem Szymańskim? Przyjmuje on w Grodzcu. Bardzo zalezy mi na opinii na jego temat. Jestem tu na studiach i nie znam lekarzy ani przychodni, a mam powazne problemy. Kolezanka polecila mi wlasnie dr Szymańskiego,ale wolalabym wiedziec o nim troche wiecej. Odpowiedz Link
bedzin83 Re: Dr Arkadiusz Jastrzębski 30.07.08, 11:21 ja chodze do dr jastrzębskiego od początku ciąży,jestem bardzo zadowolona. Fakt jest drogo w porównaniu z innymi-ale to lekarz mający renomę, długie tradycje rodzinne w połoznictwie. jest to człowiek kulturalny,delkatny,mający ogromne podejście do kobiet. jest bardzo ceniony o czym świadcza długie kolejki w poczekalni. nie widziałam kobiety która po wyjściu z jego gabinetu byłaby wystraszona. ponadto u dr rodzi sie w Tychach w najlepszej chyba klinice. polecam. naprawde wart. Odpowiedz Link
bedzin83 Re: Dr Arkadiusz Jastrzębski 30.07.08, 13:18 i jeszcze jedno-jest to pierwszy ginekolog dzięki któremu nie boje sie panicznie wizyt i tych wszystkich badń ginekologicznych które wiadomo nie sa przyjemne. Jak najbrdziej polecam-i wpisuję na białą listę Odpowiedz Link
bedzin83 Re: Dr Arkadiusz Jastrzębski 12.09.08, 17:48 Tylko on bierze do Tychów na porodówkę-a ja odradzam ten szpital. Zero opieki,położne traktuja kobiety jak krowe które zakłócaja spokój,oddział noworodkowy tragedia. Robią łaskę że podaja matkom mleko do karmienia dzieci. Nawet ojciec nie ma prawa wejsc na sale odwiedzin-odwiedziny sa na korytarzu gdzie sa wieczne przeciągi i bakterie. Porodówka nowoczesna alereszta tragedia. I nie ma co liczyc ze doktor przyjedzie do porodu-nawet jesli chodzilyscie do niego całą ciaze. Odpowiedz Link
marta123432 Re: Będzin 07.06.07, 21:08 raczej nie polecam kumora nfz w przychodni poprost aby odbębnić miałam u niego wypalanke wszystko ok ale jest taki troch gburowaty prosze o namiar na tą pro feminę i dr der piecha moze tam sprubuje ale jakos wątpie czy mozna znalezc dobrego gina i nie tylko pediatry tez szukam dla dzieci i jakoś przez 3 lata nie udało mi sie to tak jk leczy wiekszość antybiotyk na pałe i nic wiecej kazdy antybiotyk m szerokie spektrum działania wiec i ja bym kazdego wyleczyła jesli ktos moze kogos polecic gina i pediatre na nfz oczywiscie to wdzieczna bede Odpowiedz Link
genovefa Re: Będzin 05.06.08, 20:28 cytat: dr. Olejek zaslona4 05.06.08, 19:29 Odpowiedz Czy któras z Was leczyła sie u tej lekarki prosze o komentarze Wiem ze przyjmuje w Będzinie na ul.Długiej 40 podobno bardzo dobra doświadczona lekarka właśnie sie do niej wybieram i chciałabym poznac Waszą opinie.Dzięki za odpowiedzi i pozdrowionka Odpowiedz Link
zaslona4 Re: Będzin 11.06.08, 12:39 Czy naprawde nikt nie słyszał o tej lekarce hmm... podobno jest znana.Dziewuszki co jest pisac mi tu i juz hahaha.Pozdrowionka Odpowiedz Link
zaslona4 Re: Będzin 11.06.08, 12:41 zaslona4 napisała: > Czy naprawde nikt nie słyszał o tej lekarce hmm... podobno jest > znana.Dziewuszki co jest pisac mi tu i juz hahaha.Pozdrowionka No przypominam ze chodzi o dr.Anite Olejek która przyjmuje w Będzinie na ul.Długiej Odpowiedz Link
martina_p Re: Będzin 21.07.08, 15:25 Ja jestem/byłam pacjentka prof! Olejek. Bardzo mila i sympatyczna.Widac,ze zna sie na rzeczy.Zlecila mi najpierw kompelet badan,a nastepnie zaczela leczenie.Pomogla mi w jedenej sprawie,w innej troche sie na niej zawiodlam,nie chce wchodzic w szczegoly,gdzy to moje prywatne sprawy. Ale moge ja polecic. Raz w miesiacu przyjmuje w Bytomiu na ul.Rostka Odpowiedz Link
ania_m001 Re: Będzin 23.07.08, 18:37 WITAJ JA CHODZĘ DO PANI PROF. OLEJEK OD 96 ROKU CZYLI OD 12 LAT, PROWADZIŁA DWIE MOJE CIĄŻE. JA OSBIŚCIE BARDZO JĄ CENIĘ I POMOMI ŻE JEST DOŚĆ DROGA NIE MAM CHĘCI NA ZMIANĘ LEKARZA. UWAŻAM,ŻE JEST BARDZO DOBRYM FACHOWCEM (GDYBY TAK NIE BYŁO NIE ZOSTAŁABY KIEROWNIKIEM KLINIKI W BYTOMIU) POZDRAWIAM Odpowiedz Link
akmanosu Re: Będzin 07.08.08, 08:47 Witam serdecznie. Czy mógłby mi ktoś napisać coś o dr Buczyńskiej... czy i gdzie przyjmuje prywatnie, czy ma dobry sprzęt do usg i jakim jest lekarzem.Będę bardzo wdzięczna. Odpowiedz Link
malwinka85r Re: Będzin 19.09.08, 15:15 Dr Buczyńska jest naprawdę super. Szczerze Ci ją polecam - przyjmuje na będzińskim Warpiu. Ma bardzo dobry sprzęt. Osobiście chodzę do niej juz jakies 2 lata i jestem bardzo zadowolona! Krótko: kobieta zna sie na rzeczy - i tyle Pozdrawiam Odpowiedz Link
akmanosu Re: Będzin 30.09.08, 19:34 Czy ten gabinet pani dr Buczyńskiej jest prywatny? (na takim mi zależy). Bardzo dziekuje za informacje. Odpowiedz Link
szatina25 Re: Będzin 28.02.09, 18:50 Czy mogłabym prosić adres pod jakim przyjmuje dr. Buczyńska z Warpia oraz w jakie dni i godziny? Odpowiedz Link
ariadna_1 Re: Będzin 21.11.08, 11:52 A ja po doswiadczeniach z ginekologami w Będzinie.Nie polecam Dr.Jastrzębskiego bazuje na opini ojca.Interesuja go tylko pieniądze.Prowadził moja ciąże.Zdarzyło się raz że musiała siedzieć godzine i na niego czekać w jego gabinecie,bo zapomiał czegoś z domu.A pozatym paotrzy tylko na pieniądze.Rodziłam w Tychach ale on się mna nie zainteresował.A była tam ponad tydzień( miałam problemy).A za poród z jego udziałam zyczył sobie ok. 1000 złotych. Kolezanka miała Pania doktor z D.G. i ona raz chociaż po porodzie do niej zajrzała. Ale za to polecam Panią doktor Ewa dedo-Gawior jest dobra.Przyjmuje w poradni w łagiszy ul.Pokoju 14 Odpowiedz Link
lexretrononagit83 Re: Będzin 15.12.09, 15:41 A ja baardzo polecam dr Jastrzębskiego. Tez rodziłam w Tychach, z tym że mną dr opiekował się cały czas, codziennie był przy moim łózku, bardzo pomógł przy porodzie (mimo że nie był obecny). Mogłam na niego liczyć przez cały pobyt. Po porodzie również pomógł mi w wyleczeniu schorzenia. Jestem bardzo zadowolona, myślę że wart jest tych 100 zł. Nie bardzo rozumiem gdy ktoś pisze że jest za drogi-100 zł to niewiele, ma super sprzęt w gabinecie, a jego osoba naprawdę koi nawet takiego nerwusa jak ja Polecam szczerze i pozdrawiam dr jastrzębskiego Odpowiedz Link
e-agniesia85 Re: Będzin 28.02.10, 13:43 Też jestem zadowolona z Pana doktora, polecam wszystkim !!! Odpowiedz Link
rozgwiazda83 Re: Będzin 03.03.10, 16:24 A na dodatek Pan doktor mega przystojny. Pozdrawia stała pacjentka Odpowiedz Link
rozgwiazda83 Re: Będzin 03.03.10, 16:32 rozgwiazda83 napisała: > A na dodatek Pan doktor mega przystojny. Pozdrawia stała pacjentka Oczywiście dr Jastrzębski Odpowiedz Link
klaudia25_net Dr Piech 05.03.10, 13:58 Od lat jestem pacjentką dr Piech. Czasami wybierałam inny gabinet, ale wracałam. Nigdy nie zostawiał mnie bez pomocy, zawsze grzeczny, uprzejmy, badana jestem kompleksowo. Rejestracja przebiega sprawnie, nie trzeba godzinami czekać na przyjęcie. Odpowiedz Link
gajas1234 Dr Piech 05.01.11, 08:41 Trafiłam do doktora Piecha z "przypadku". Cieszę się że trafiłam właśnie na niego: świetny lekarz ,ma podejście do pacjentek, doradza jak najlepiej. Polecam ! Odpowiedz Link
1.dagas Pro Femina Będzin 08.03.10, 09:16 Polecam placówkę wszystkim zainteresowanym !!! Jestem bardzo zadowolona że trafiłam Pana dr Piech!!! Odpowiedz Link
greenkatarzyna Pro Femina Będzin 15.03.10, 12:37 Zgadzam się z Tobą. Super poradnia, wspaniali lekarze, super kontakt! Polecam wszystkim!!! Odpowiedz Link
magdaa_easy Pro Femina Będzin - Dr Piotr Piech 16.03.10, 14:31 Polecam Pana doktora Piotra Piech, to świetny specjalista i dodatkowo potrafi podnieść na duchu, co przecież też jest istotne! Odpowiedz Link
pacjentka07 Pro Femina Będzin - Dr Piotr Piech 07.04.10, 18:22 To jest lekarz z którym można rozmawiać , jest zawsze na miejscu , w każdej sytuacji można na niego liczyć i dzięki jego trafnej diagnozie i leczeniu, w końcu jestem w ciąży ! Świetny specjalista ! Odpowiedz Link
ztyka33 Pro Femina Będzin - Dr Piotr Piech 13.04.10, 12:35 Polecam wszystkim przychodnię Pro Femina ! Wizyty u dr Piecha są krótkie, rzeczowe i na temat. Chodziłam zarówno prywatnie i na NFZ. Nie ma różnicy w obsłudze. Zapisałam się tam z polecenia kilku osób i nie zawiodłam się. Odpowiedz Link
danusia-bedzin Pro Femina Będzin - Dr Piotr Piech 13.04.10, 21:54 Do doktora Piecha trafiłam przypadkiem szukając w necie dobrych ginekologów w okolicy Będzina. Przeprowadziłam się niedawno i nie miałam rozeznania co do okolicznych ginekologów. Trafiłam na stronę profemina.pro. Potwierdziło się to, że dr jest bardzo kompetentny i miły. Jest to jeden z niewielu lekarzy do którego mam 100 % zaufanie. Odpowiedz Link
beacia_1 Pro Femina Będzin - Dr Piotr Piech 07.04.10, 18:33 Fachowa pomoc,wysoka kultura osobista w podejściu do pacjentek, uprzejmie i konkretnie. Rzeczowa informacja o badaniach refundowanych przez NFZ. Polecam! Odpowiedz Link
super-niania-net Pro Femina Będzin - Dr Piotr Piech 19.04.10, 09:18 Pomimo trudności z rejestracją do dr-a Piecha bardzo go chwalę za profesjonalne podejście do każdego "przypadku" z jakim przychodzę. Jestem jego pacjentką już od 9 lat i zawsze na kolejnej wizycie pamięta wszystko co mnie dotyczyło, nie tylko to co zapisane jest w karcie. Zawsze słucha uważnie i służy radą. Polecam w 100 %! Odpowiedz Link
majka-zamkowe Pro Femina Będzin - Dr Piotr Piech 11.05.10, 16:55 Świetny lekarz, ale przede wszystkim bardzo dobry człowiek, którego cechuje profesjonalizm i wspaniałe podejście do pacjentek. Odpowiedz Link
joanna-bedzin Pro Femina Będzin - Dr Piotr Piech 28.05.10, 09:10 Dr Piech jest najlepszym lekarzem jakiego znam. Trafiłam do niego po 4 latach walki z donoszeniem ciąży. Jest wspaniałym specjalistą i dzięki niemu mam wymarzoną córeczkę. Polecam go z całego serca!!! Odpowiedz Link
tola-6 Pro Femina Będzin - Dr Piotr Piech 07.11.10, 11:19 Jestem pacjentką pana Piotra Piecha od kilku lat. Obecnie prowadzi moją ciążę. Polecam go ze względu na fachową opiekę i ludzkie podejście. Uważam, że jest uroczym, przemiłym i kompetentnym lekarzem. Odpowiedz Link
tolas_0 Re: Pro Femina Będzin - Dr Piotr Piech 08.11.10, 22:08 Dr Piotr Piech to bardzo kulturalny i rzeczowy lekarz. Odpowiada zrozumiale na każde pytanie. Jest delikatny i taktowny, a podczas wizyty nie czuje się presji. Zleca badania, prowadzi wnikliwy wywiad. Polecam. Odpowiedz Link
klaudia_53 Pro Femina Będzin 10.11.10, 08:34 W Pro Femina w Będzinie polecam dr Małgorzatę Der Piech. Jest super! Po prostu bardzo profesjonalna a do tego miła babka. Zawsze komplet badań, usg, ostatnio zawsze ktg... Polecam gorąco wszystkim paniom. Jedyny problem to dostać się do niej, ale jak ktoś już się dostanie to stwierdzi, że warto było czekać... Odpowiedz Link
dagmara_4 Re: Pro Femina Będzin 19.11.10, 09:43 Nie znam lepszego ginekologa niż Pani Małgorzata Der Piech. Do doktor, ja i moja córka chodzimy od ładnych kilku lat. Zawsze jesteśmy zadowolone. Wysokiej klasy specjalista. Godna polecenia . Odpowiedz Link
kasiulcia.0 Re: Pro Femina Będzin 22.11.10, 08:29 Panią Doktor Małgorzatę Der-Piech polecę każdej kobiecie! Super lekarz z prawdziwego zdarzenia! Ciepła i życzliwa osoba. Prowadziła moją zagrożoną ciążę. Zawsze uspokajała i podtrzymywała na duchu. Odpowiedz Link
ewelina-24 Re: Pro Femina Będzin 02.12.10, 09:57 Polecam Panią doktor Małgorzatę Der Piech. Kompetentna, dokładna, bardzo delikatna przy badaniach. Bardzo dobrze prowadziła moja ciąże. Ponadto to wspaniała, mila i ciepła kobieta ,która doskonale zna się na swoim fachu. Serdecznie polecam! Odpowiedz Link
dagas-1 Re: Pro Femina Będzin 24.11.10, 14:30 Polecam doktora Piotra Piecha. Gdyby nie pan dr, nie byłoby na świecie mojego najukochańszego synusia. Błyskawicznie i trafnie zdiagnozował zagrożenie ciąży. Każdej kobiecie życzę takiej opieki podczas ciąży. Dziękuję ! Odpowiedz Link
gajas114 Pro Femina Będzin 05.01.11, 09:11 Serdecznie polecam Panią Dr Małgorzatę Der Piech. Jest kompetentną, dokładną i sumienną osobą. Stawiane przez nią diagnozy były jak do tej pory trafne, a moje dolegliwości prawidłowo leczone. Zawsze pamięta o wykonaniu cytologii i badania piersi co wśród ginekologów jest rzadkością. Odpowiedz Link
alicja.123 Re: Pro Femina Będzin 07.01.11, 10:03 Drogie Koleżanki - Pani Dr Małgorzata Der Piech to bardzo dobry ginekolog z powołaniem. Leczyłam się u kilku innych ginekologów, jednak Pani Doktor jako jedyna postawiła trafna diagnozę. Ponadto jest oddana pacjentce, a do tego bardzo miła. Z trudem szukać takich lekarzy. Odpowiedz Link
beata123-3 Re: Pro Femina Będzin 11.01.11, 11:09 Do Pani Dr Małgorzaty Der Piech chodzę na wizyty od ok.5 lat. Uważam, że jest profesjonalnym, rzetelnym i taktownym lekarzem. Badanie przeprowadza bardzo delikatnie, udziela mi szczegółowych wyjaśnień dotyczących przebiegu leczenia. Każdy mój problem zdrowotny był przez nią rozwiązany. Polecam Panią Doktor ! Odpowiedz Link
karolina12.34 Re: Pro Femina Będzin 17.01.11, 14:36 Pani doktor jest bardzo dobrym lekarzem, a ponadto miła i kulturalna. Prowadziła moją ciążę, wszystkie wizyty odbywały się bez pośpiechu. Bardzo polecam gabinet i panią Małgorzatę Der Piech. Odpowiedz Link
ewa12-34 Re: Pro Femina Będzin 31.01.11, 12:28 Pan Bóg zesłał mi Panią Doktor Der Piech,gdyby nie Pani Doktor pewnie nigdy nie miałabym możliwości bycia po raz drugi matką,jestem wdzięczna z całego serca za to jak bardzo mi pomogła i nadal pomaga. Polecam Panią Doktor Odpowiedz Link
magda1285 Pro Femina Będzin 24.01.11, 10:08 Pani doktor Joanna Der to najlepsza ginekolog jaką znam - w Będzinie i na całym śląsku, a odwiedziłam już wiele gabinetów. Pani Doktor Joanna jest kompetentna, delikatna, zainteresowana pacjentką. Serdecznie polecam ! Odpowiedz Link
agata12.3 Re: Pro Femina Będzin 01.03.11, 09:31 Chodzę do Pani Dr Joanny Der. Byłam u innych ginekologów i nacięłam się. Teraz już wiem, że Pani doktor to trafny wybór. Dwie ciąże, poważne problemy i super pomoc. Polecam ! Odpowiedz Link
alicja.123 Re: Pro Femina Będzin 07.03.11, 10:14 Wybrałam się do Pana Dr. Piotra Piecha z polecenia koleżanek i teraz wiem, że był to trafny wybór. Pan dr przeprowadza dokładny wywiad ginekologiczny, delikatnie bada, wyjaśnia wszelkie wątpliwości, a przy tym jest na prawdę bardzo miły i pomocny. Polecam Pana Doktora, bo warto Odpowiedz Link
dagmara.1234 Re: Pro Femina Będzin 15.03.11, 11:46 Zapisałam się na profilaktyczną wizytę do ProFeminy z NFZ-u. Byłam tam pierwszy raz i jestem bardzo zadowolona. Dr Piotr Piech to mily i konkretny lakarz, badanie przeprowadzil bardzo delikatnie, wyjaśnił wszelkie problemy i watpliwości. Odpowiedz Link
pola.68 Re: Pro Femina Będzin - Dr Piotr Piech 18.11.10, 12:57 Dr Piotr Piech to bardzo dobry ginekolog z dużym doświadczeniem i sympatyczny człowiek. Szybko podejmuje decyzje i stawia dobre diagnozy. POLECAM !!! Odpowiedz Link
ala-15 Re: Pro Femina Będzin - Dr Piotr Piech 29.11.10, 10:23 Pan dr Piotr Piech to profesjonalista . Miły, uprzejmy,a także dokładny i rzeczowy. Interesuje się pacjentką, potrafi doradzić. Podczas badania jest bardzo delikatny. Polecam wszystkim. Odpowiedz Link
anita_64 Re: Pro Femina Będzin - Dr Piotr Piech 01.12.10, 13:57 Dr Piotr Piech to kulturalny, rzeczowy, dokładnie podchodzący do sprawy ginekolog. Bada dokładnie, zleca wykonywanie niezbędnych badań. Odpowiada na wszelkie pytania dotyczące ciąży. Odpowiedz Link
paula-90 Re: Pro Femina Będzin - Dr Piotr Piech 06.12.10, 08:46 Dr Piotr Piech to wspaniały człowiek i fachowiec w swojej dziedzinie. Bardzo dokładnie i delikatnie bada. Zrozumiale tłumaczy problem, z którym przychodzi się. Konkretny i rzeczowy. Polecam ! Odpowiedz Link
maziula.1 Re: Pro Femina Będzin - Dr Piotr Piech 08.12.10, 12:59 Dr Piech to świetny fachowiec, konkretny, rzeczowy i przede wszystkim słowny. Ponadto to bardzo życzliwy człowiek, spokojny, taktowny i z poczuciem humoru. Jestem mu wdzięczna za to co dla mnie zrobił w ciągu ostatnich kilku lat. Byłam już wcześniej u kilku dobrych ginekologów ale Pan doktor jest najlepszy ! Odpowiedz Link
hot-news-today Pro Femina Będzin 15.04.10, 17:26 Zgadzam się z Tobą. Ja równieżgorąco polecam poradnię Pro femina. Dr Piech to prawdziwy specjalista i wspaniały człowiek, planuję drugie dziecko i nie wyobrażam sobie żeby prowadził mnie ktoś inny. Odpowiedz Link
info-manka Pro Femina Będzin 26.04.10, 16:18 Przez 7 lat chodziłam do jednej pani ginekolog w Będzinie. Faszerowała mnie rożnymi medykamentami, a nie zrobiła mi ani razu usg!!! Poszłam do ośrodka Pro Femina w Będzinie, trafiłam do dr-a Piecha, zdiagnozował mnie od razu (zespól policystycznych jajników), no i po roku od tego wydarzenia jestem w ciąży!!! Odpowiedz Link
zegata-live Pro Femina Będzin 27.04.10, 15:30 Dr Piech to lekarz miły, rzeczowy, o wysokim poziomie kultury osobistej i pełen profesjonalizmu. Warto mu zaufać i powierzyć w opiekę zdrowie nie tylko swoje, ale również i maleństwa, które ma się narodzić! POLECAM !!! Odpowiedz Link
agniesia.1 Pro Femina Będzin 03.11.10, 07:51 Dr Piech to bardzo kompetentny lekarz! Wytłumaczy wszystkie wątpliwości związane z ciążą, dokładnie robi i omawia usg, a także wszystkie wyniki, delikatny przy badaniu. Polecam go bez wahania !!! Odpowiedz Link
1joasia Pro Femina Będzin 05.11.10, 12:36 Polecam doktora Piotra Piecha !!! Bardzo miły, rzeczowy, wszystko dokładnie i rzetelnie objaśnia. Jest wspaniałym człowiekiem!! Jestem spokojna o swoje dziecko i bardzo zadowolona ze trafiłam przypadkiem do Pro Feminy. Odpowiedz Link
agata12.3 Pro Femina Będzin 16.02.11, 08:48 Polecam doktora Piotra Piecha! Jest po prostu przesympatyczny! Nigdy nie spotkałam się z tak miłym i profesjonalnym lekarzem!!!! I to na NFZ ! Odpowiedz Link
pogodny-poranek Pro Femina Będzin 16.04.10, 11:50 Dr Piotr Piech to bardzo dobry specjalista. Przekonałam się o tym osobiście dzięki niemu urodziłam zdrową córeczkę, po kilku latach prób, niepewności i rozpaczy. Poleciłam Pana doktora moim znajomym i również pozytywnie mówią o wizytach w Pro Feminie.Ma bardzo dobre podejście do swoich pacjentek daje się odczuć, że nasze problemy nie są mu obojętne. Na dzień dzisiejszy nie znam lepszego ginekologa. Odpowiedz Link
sarulja1 SPECJALISTA OD ENDOMETRIOZY 31.05.10, 20:33 Dziewczynki, poradźcie mi proszę jakiegoś ginekologa, który byłby dobrym specjalistą od endometriozy. Niedawno wróciłam z zagranicy na stałe do Polski. Mam endo niestety. Proszę doradźcie - kto jest DOBRY na Śląsku i okolicach. Czuję się okropnie, że nie wiem do kogo się zwrócić. Tyle jest negatywnych opinii o lekarzach, pomóżcie mi proszę, bo czuję się kompletnie zagubiona... . POZDROWIENIA!!! Odpowiedz Link
ewa74555 Re: Będzin 02.05.11, 10:56 Dziewczyny, czy chodzi któraś z Was do Pani dr Agnieszki Potępy z Będzina? Jakim jest lekarzem, dobrym, delikatnym ? Czy ma dobrze wyposazony gabinet? Jakie ma podejście do pacjentek, czy długo się czeka w poczekalni na wizytę? Jaki jest koszt wizyty? Pozdrawiam. Ewa. Odpowiedz Link