Dodaj do ulubionych

Krosno, Strzyżów

15.11.04, 14:16
Polecam dr Janusza Słowika,naprawde swietny specjalista
Przyjmuje w gabinecie prywatnym w Krosnie i jest ordynatorem oddziału
ginekologiczno-położniczego w Strzyżowie w szpitalu.

Naprawde polecam,
pozdrawiam , baby244 i Maxiu 26 tc
    • gagat100 Krosno________________Autor: toop.toop 08.12.04, 11:16
      KROSNO - czy są dobrzy ginekolodzy?
      Autor: toop.toop
      Data: 07.12.2004 17:48 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
      Cześć.
      Widzę, że na liście nie ma miasta Krosna. Czyżby nikt nie był zainteresowany?
      O.... jakże ubolewam nad tym. To świadczy ( niestety) o poziomie
      zainteresowania pacjentek.
      Ja osobiscie wiele dobrego moge powiedzieć o dr Andrzeju Kotiuszko, ale może
      ktoś ma inne zdanie? Chetnie wysłucham, i myślę, że nie tylko ja.
      Pozdrawiam.
      Elcia

• tania42 Re: Krosno, Strzyżów 12.12.04, 21:35
      Cześć dziewczyny,
      cieszę się,że w końcu na tej liście pojawiło sie KROSNO.Ja osobiście nie znam
      lekarza bardzo dobrego w Krosnie, ale byc może jeszcze na takiego nie
      trafiłam.Byłam juz u dr Słowika,m ale w moim przypadku nie wiedział co mi
      dolegało.Nie zaprzeczam,że jest dobry, napewno jest bardzo miły!
      Dużo dobrego słyszałam również o dr Nowak.Czy wiecie coś na jej temat?
      Mam nadzieje, że ten wątek sie rozwinie.Pozdrawiam Was i czekam na jakies
      wiadomości, Tania
      • toop.toop Re: Krosno, Strzyżów 16.12.04, 20:00
        Tania, sprawdź pocztę.
        dr. Nowak ? Masz na myśli Agatę Nowak? Jest nie zła, ale pacjentkom każe
        przychodzić na USG do szpitala ( tak było jeszcze w ubiegłym roku). Ja to
        nazywam ubożeniem lekarza. Prowadziła ciążę mojej siostry. Ona była zadowolona.
        Ja osobiście wolę faceta. Co do dr Słowika: cieszy się bdb opinią wśród
        pacjentek. Nie byłam. Może czas się wybrać?
        • aga.com Re: Krosno, Strzyżów 22.12.04, 17:28
          Czy u któregoś z tych ginekologów można zrobic usg podczas wizyty?prosze o
          jakieś informacje.Aga.
          • tania42 Re: Krosno, Strzyżów 23.12.04, 23:41
            Cześć,
            bardzo sie ciesze, że w końcu ktos z naszych okolic sie odezwal!
            U dr Słowika można zrobić, ale nie zawsze, ponieważ aparat do USG jest często
            zajęty...Najlepiej przedzwonic i sie spytac w rejestracji kiedy sie zapytać
            zeby usg było wolne.Telefon chyba- 4322200.
            Jeśli chodzi o dr Nowakowej-USG zawsze na miejscu bez problemu.Trudności sa
            tylko zeby sie zapisać do niej- straszne kolejki( przyjmuje we wtorki i
            czwartki w przychodni prywatnej kolo straży poż.)-telefon, też chyba,
            4366050.Powodzenia i Wesolych Świat.
    • wiolettaj Re: Krosno, Strzyżów 12.01.05, 09:02
      Nie mam dużego doswiadczenia z ginekologami. Do pierwszej pani ginekolog
      poszłam na studiach w Rzeszowie. Niestety była niedelikatna i nawet nie
      znalazła 5 minut czasu żeby ze mną porozmawiać. Obecnie jestem w 20 tyg. ciązy
      i na lekarza prowadzącego wybrałam panią Agate Nowak, z której jestem bardzo
      zadowolona. Na początku ciąży miałam problemy i niestety potrzebny był pobyt w
      szpitalu, ale własnie wtedy przekonałam się że wybrałam dobrego lekarza. Pani
      doktor od razu się mną zajęła i codziennie sprawdzała stan zdrowia mojego i
      mojego dzidziusia. Zobaczymy jak bedzie dalej ale jak do tej pory to tylko moge
      wszystkim polecić pania Agate Nowak
      • tania42 Re: Krosno, Strzyżów 10.02.05, 23:45
        Witaj Wioletto!
        Ja jestem w 10 tyg. ciąży i również chodze do p.dr Nowak.U mnie to poczatek
        ciąży i ciesze sie, ze przeczytalam pozytywny post odnośnie tej pani doktor-
        nie byłam pewna czy dobrze wybralam.Jak na razie jestem zadowolona z dr
        Nowakowej,ale wiesz jak to na poczatku bywa : siedzisz i myslisz gdzie by tu
        pójść i do kogo żeby mieć jak najlepsza opiekę podczas ciąży i porodu.Dobrze,
        że juz z Wami wszystko w porządku.Mam nadzije, że teraz juz wszystko jest ok?
        Jak sie czujesz? Pozdrawiam Ciebie i Dzidziusia.Tania
      • vika14 Re: Krosno, Strzyżów 07.11.05, 20:25
        Jestem poważnie chora na "sprawy kobiece" z nie do końca jeszcze postawioną
        diagnozą i dlatego pilnie potrzebuję dobrego ginekologa, aby się u niego
        leczyć prywatnie.Sprawa jest dość pilna. Nie pochodzę z Krosna i dlatego nie
        wiem do kogo się zwrócić i dlatego proszę o poradę i polecenie mi dobrego,
        sprawdzonego lekarza. Z góry dziękuję
    • adziekw Re: Krosno, Strzyżów 24.01.05, 23:13
      Witam
      Jestem z Sanoka ale z "usług" ginekologów korzystałam w Krośnie.
      bardzo polecam dr Agatę Nowak prowadziła moją ciążę, wszystko zakończyło się
      wielkim sukcesem, jestem zadowolona z opieki Pani Nowak, gorąco polecam tez
      Pana dr Marka Pelca Ordynatora połoznictwa w Krosnie, bardzo dobry lekarz.
      Pozdrawiam
      • tania42 Re: Krosno, Strzyżów 10.02.05, 23:47
        Witaj!
        ciesze sie , że juz dwie osoby potwierdziły kompetencje i dobra opieke p.dr
        Nowak.Pozdrawiam Ciebie i Twoje Dzieciatko, Tania
      • gebi66 Re: Krosno, Strzyżów 30.09.05, 13:07
        Ja chodziłam w Sanoku do ginekologa 2 lata temu gdy tam jeszcze mieszkałm, do
        dr Anny Pająk, dopóki chodziłam prywatnie była miła, a w szpitalu nawet nie
        weszła na moją salę. Bardzo mi było przykro, gdy miała mi ściągać szwy po
        cesarce (była na dyżurze w szpitalu) i robiła to jedną ręką a drugą trzymała
        komórkę i rozmawiała przez nią, koszmar. Nie wspomnę już o braku badań co nie
        pozwoliło wykryć zachamowania wzrostu dziecka w dziewiątym miesiącu. Dr Nowak
        jest super, moja kuzynka przy nie rodziła i jest zachwycona.
    • jagdarj Re: Krosno, Strzyżów 02.06.05, 10:39
      Ja również leczę się u dr Słowika i muszę Wam powiedzieć, że według mnie jest
      to bardzo dobrzy specjalista, który jest konkrtetny i zna się na rzeczy smile
      Zaufanie do lekarza jest bardzo ważne, dlatego też ja czuję się berzpieczna u
      niego. Teraz zaczynam starania i mam nadzieję, ze mój lekarz zrobi wszystko,
      aby nam się udało......smile
      Jeżeli chodzi o dr Nowak, to też słyszałam, zę jest dobrym lekarzem. Pozdrawiam
    • aqua27 Re: Krosno, Strzyżów 20.06.05, 15:48
      Witajcie. Polecam dr Nowak.Słyszałam o niej wiele dobrego,teraz prowadzi moją
      12 tygodniową ciążę. Jestem zadowolona. Ma usg u siebie (tzn. w prywatnym
      gabinecie)i za każdym razem jak u niej jestem (ebz względu na to, czy teraz w
      ciąży, czy wcześniej)robiła mi usg. A do tego wypisuje bez proszenia
      skierowania na badania w państwowych przychodniach lub w szpitalu. Pozdrawiam
      gorąco.
      • pigwa30 Re: Krosno, Strzyżów 23.08.05, 14:57
        jesli ktoras moze mi udzielic rad odnosnie dr Marka Weklara to bede bardzo
        wdzieczna. Podobno jest z Krosna
        • adypka TYLKO Dr M.WĘKLAR z KROSNA!!! 26.08.05, 09:41
          pigwa30 napisała:

> jesli ktoras moze mi udzielic rad odnosnie dr Marka Weklara to bede bardzo
          > wdzieczna. Podobno jest z Krosna
          Witam wszystkie forumowiczki z KROSNA!
          Już myslałam, że naszego miasta i okolic nie ma wogóle na forum, a tu jaka
          niespodzianka.
          Tak sobie czytam i doszłam do wniosku, ze wszyscy sa za pania dr A.Nowak, wg
          mnie jest dobra w tym co robi i zna się "na rzeczy", ale dla mnie nr ! jest Pan
          dr Marek Weklar.Leczył mnie jeszcze przed ciążą (hiperprolaktynemia i guz
          przysadki), kierował na mnóstwo bezpładnych badań w szpitalu i tomograf
          kompuetrowy,az wreszcie załatwił wizyte i leczenie w Klinice Endokrynol. w
          Krakowie, gdzie wszystko skończyło się wielkim sukcesem za co jestem mu bardzo
          wdzięczna.Później prowadził moją ciążę,USG ma w swoim prywatnym gab. w Krośnie
          na ul.Staszica, gdzie przyjmuje pon., sroda i czwartek rejestracja od. 12.00
          pod nr telefonu (013)4364801 i praktycznie przy każdej wizycie robi USG (z
          wyjatkiem juz zaawansowanej ciąży).oprócz tego przyjmuje 1 w tygodniu w
          Przychodni na Paderewskiego (ale tam miesięczne kolejki)i nie ma USG tylko
          trzeba chodzic do gab.prywatnego, ale nie płaci się za USG.ja osobiście nie
          znam LEPSZEGO SPECJALISTY i gorąco polecam pana dr M. Weklara!
          pozdrawiam wszystkie Krośnianki!
          • edytka_73 Re: TYLKO Dr M.WĘKLAR z KROSNA!!! 02.05.06, 18:30
            Potwierdzam i polecam. Kiedyś mieszkałam w Krośnie, to był mój pierwszy
            ginekolog i - jak dotąd - najlepszy, jakiego spotkałam. Dokładny, sympatyczny,
            fachowiec. Traktuje pacjentki bardzo indywidualnie, nie ma sztampy.
          • silvermusk Re: TYLKO Dr M.WĘKLAR z KROSNA!!! 01.07.13, 19:24
            potwierdzam, że dr. Marek Węklar jest świetnym specjalistą. W Krośnie byłam u niego pierwszy raz, teraz wyprowadziłam się do Wielkiej Brytanii i tam zaglądam do niego podczas weekendowych przyjęć w przychodni Sensimed. Do-sko-na-ły ginekolog.
    • ela696 Re: Krosno, Strzyżów 29.11.05, 22:03
      Czy ktoś coś słyszał o dr. Łysikowskim albo o dr. Kotiuszce. Krórego wybrać?
      • dziewczynka_bez_zapalek Re: Krosno, Strzyżów 31.07.06, 11:58
        polecam dr Kotiuszkę. chodziłam do niego prywatnie pod koniec ciąży i
        żałowałam, że wcześniej do niego się nie zgłosiła, choć byłam tylko na 2
        wizytach to interesował się mną w szpitalu, codziennie zachodził do sali, pytał
        o samopoczucie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka