15.04.05, 19:48
Czy jest w tym miescie ginekolog ktory patrzy gdzie powininen czy w oczy?
Dziewczyny znacie.podzielcie sie opiniami :
    • aniagaj Re: Gdynia. 15.04.05, 21:48
      witam. Znam dobrego ginekologa w Gdyni. Przyjmuje na Swietojanskiej i uwierz
      naprawde jest wspaniały jako lekarz. Spokojnie.... w oczy nie zaglada, ja
      jestem zadowolona z jego opieki lekarskiej. Oczywiscie ma prywatna praktykę.
      Nazywa sie Zdzisław Trawiński.
      • dzuli1 Re: Gdynia. 01.07.06, 14:59
        CZy ten lekarz przyjmuje w szpitalu w Redłowie? 3 lata temu miałam zabieg po
        poronieniu i żaden lekarz mnie tak nie potraktował jak on - jak rzeźnik. Nie
        dość, że czekano na zabieg za długo to potem jeszcze był poirytowany i niemiły i
        wstrętny. Może za pieniądze, na wizytach prywatnych jest miły, ale w szpitalu
        państwowym nie. Do tej pory się trzęsę na samo wspomnienie....
    • keti Re: Gdynia. 15.04.05, 21:58
      dr Janusz Zalewski
      przyjmuje w budynku Atrium na Starowiejskiej
      pracuje w szpitalu w redłowie
      rewelacja po prostu
      • nati.g1 Re: Gdynia. 26.04.05, 15:03
        dr Janusz Zalewski jest wspaniałym lekarzem, prowadził moją ciążę i uważam go
        za najlepszego lekarza u jakiego byłam mozna z nim pogadać i dowiedziec się
        wszystkiego a co najważniejsze pamięta każdą kobiete przynajmniej mnie pamieta
        chociarz chodzę teraz tylko rutynowo a i tak dokładnie mnie pamieta, wiec
        polecam
      • kuciapa3 nadżerka 11.10.06, 21:38
        czy ktos moze mi polecic najlepsza metode na pozbycie sie nadżerki(każdy lekarz
        mowi mi co innego) i ew ginekologa ktory dobrze to robi
        z gory dziekuje
        • magdalena18 Re: nadżerka 16.10.06, 21:43
          Napiszę Ci naprv
        • zuziulek1 Re: nadżerka 20.01.08, 18:58
          Ja robiłam sobie nadżerkę poprzez zamrożenie u dr. Wiesława
          Bednarza, przyjmuje na śląskiej wGdyni, w wyszukiwarce znajdziesz
          jego stronę intrnetową. Polecam!!!
    • asiulka1976 cytaty 16.04.05, 19:13
      W zwiazku z tym ze w watku "Trojmiasto" zagesciło sie postanowiłam rozdzielic
      na Gdansk, Sopot i Gdynie.

-------------------------------------------------------------------------------

ania.sobolewska 10.03.2005 14:27

czy ktoraś z Was chodzi do dr Kiełkowskiego, który przyjmuje w Gdyni na Placu
      Kaszubskim??
      ja mam jak najbardziej pozytywną opinie o tym ginekologu
      bardzo kompetetny, miły, z dużą wiedza i doswiadczeniem, potrafi słuchac i
      dobrze sie z nim rozmawia, jest doktorem nauk medycznych
      wykonywał u mnie zabieg łyzeczkowania macicy po obumarciu ciąży na Oddziale
      Ginekologii w Szpitalu w Wejherowie - bardzo pozytywne wspomnienia mimo bólu po
      utracie ciąży
      polecam tego lekarza
      Ania

--------------------------------------------------------------------------------

dkosciolko 17.04.2004 19:08
      Gdynia Orlowo dr Piotr Bierzynski, jezeli kiedykolwiek bede musiala opuscic
      Trojmiasto to jego bedzie mi najbardziej zal, kazda kobieta wie jakie to wazne
      miec dobrego ginekologa. Prowadzil moja druga ciaze a potem odebral porod w
      szpitalu miejskim w Gdyni. Rzeczowy, kulturalny, troche (tylko troszeczke)
      rutynowy, ale nie mam pretensji i sie nie dziwie. Poza tym, moje drogie swietny
      gabinet a najlepszy fotelik: miekki, rozowy i skorzany. Pelny komfort, ekstra
      obsluga, szczegolna wrazliwosc na ciezarne i niskie ceny. Polecam choc z tego co
      wiem bardzo oblegany.
      --------------------------------------------------------------------------------

fasolka31 21.04.2004 13:32

Potwierdzam inf. o dr.Bierżyńskim, prowadził moją pierwszą ciąże i jesli będzie
      druga a taką mam nadzieję to chyba tez do niego pójdę.

joasik30 28.04.2004 11:30

A mnie szanowny pan doktor Bierżyński leczył 3 lata, wiele złego mi wyrządził,
      nie zrobił podstawowych badań - m.in. prolaktyny, a na laparo wysłał mnie 16
      d.c. ! Dziekuje za takie leczenie, no ale oczywiście zawsze byl bardzo miły,
      tylko, że to "troszke za mało"!!!

lucynalew 25.01.2005 13:11

Ja takze odradzam dr Bierzynskiego. Mialam problem ze swiadem w okolicach sromu
      (zapisam masc ktora tylko pogorszyla sprawe) i krwawienie z odbytu - stwierdzil
      (slusznie), ze to szczelina odbytu, ale powiedzial ze "to beznadziejna sprawa,
      nie da sie tego wyleczyc". Jak mozna powiedziec tak pacjentowi?!!!! Poszlam
      gdzie indziej i ze szczelina klopotow nie mam
      pozdrawiam
      Mama Asi

• asiulka1976 cytaty 16.04.05, 19:22

katerzinka 23.04.2004 21:43

Podpisuje się obiema rękoma i nogami- dr Piotr Bierżyński z Orłowa, naprawdę
        dobry lekarz, niskie ceny, kontaktowy, rzeczowy i dowcipny smile)) Polecam tez dr
        Goworka prywatny gabinet w Gdyni Wlk Kacku, pracuje w szpitalu Miejskim w Gdyni.

saba76 29.04.2004 19:39

Bierżynski jest bleeeeeeeeee -mnie przyją z łaski i to dllatego ze juz byłam w
        13tyg- i nirbył to początek ciązy.
        Byl opryskliwy i niemiły- nawet na moje pytania odpowiadal zbywająco i zaco ja
        płaciłam / żyby nic sieniedowiedziec.

Moze znaciwe w Gdyni inny dobry gabinet

beta321 22.02.2005 13:40

Czy ktoś może ma opinie na temat d. Koprowskiego? Przyjmuje on w przychodzni na
        Obłużu.
        pozdrawiam

karolinka1981 15.04.2005 03:35

juz do niego nie chodze, ale bardzo polecam, chodzilam zarowno prywatnie jak i
        panstwowo jak jeszcze przyjmowal na warszawskiej, naprawde kompetentny,
        dokladny i mily lekarz

katinka555 19.06.2004 23:43

ten lekarz sprawil, ze mam slicznego synka, bardzo mi pomogl i podrzymywal na
        duchu w gorszych chwilach. przyjmuje w dawnym Osrodku Diagnostyki Medycznej na
        Zabiance (naprzeciw supermarketu na deptaku)i naprzeciwko dworca PKP Gdynia
        Glowna, pracuje w szpitalu na Zaspie. jest delikatny, profesjonalny, nigdy sie
        nie spieszy, ale tez nie przedluza w nieskonczonosc wizyt, ma rzeczowe uwagi i
        zawsze tlumaczy w jakim celu robi dane badanie. ostatecznie moj porod
        przebiegal dosc dramatycznie i synek urodzil sie w ciezkim stanie, pan
        Sztramski i wtedy mi pomogl smile aha, podczas kontrolnych wizyt bada piersi smile

asiarol 22.06.2004 00:09

dr Grzybowska z Gdyni pracuje w szpitalu w Redłowie, co o niej sądzicie? jakie
        macie doświadczenia

epo1 02.07.2004 14:21

Nie chce skrzywidić nie potrzebnie dobrego lekarza, moze to zbierzność nazwisk,
        ale jeżeli jest to młoda lekarka i pracuje również w przychodni w Gdyni-
        Dąbrowa, to niestety nie polecam. Leczyłam się u niej ponad rok i miłam
        problemy z zajściem w ciązę, nie zaleciła mi przez ten czas żadnych badań
        hormonalnych, które od razu by mogły stwierdzić co jest nie tak (rozumiem że są
        płatne, ale to ja płace, więc mogła mi powiedziec, ze moge zrobić badania, ale
        za nie zapłacę, poleciałabym jak na skrzydłach,ja nawet nie podejrzewałam, ze
        powinnam je zrobić), zmieniłam po roku lekarza i poszłam prywatnie do dr.
        Miśkiewicza z Gdyni (również pracuje w szpitalu w Gdyni na Placu Kaszubskim,
        słyszałam o nim dobre opinie), pierwszą rzeczą, którą zrobił to zlecił mi
        badania, wyszło że mam makabrycznie niski progesteron! Jest bardzo miły i
        wszystko wytłumaczy, niestety jestem z Gdańska i ciężko mi było jeźdźić do
        Gdyni, więc zminiełam lekarza i teraz chodzę do dr. Fiutowskiego - dusza
        człowiek-polecamsmile
        A jeżeli to ta Grzybowska, to polecam sie zastanowić.

bejbesg 06.12.2004 08:32

Mieszkam na Dąbrowie i uczęszczałam do pani Grzybowskiej przyjmującej w
        tutejszej publicznej przychodni. Swego czasu pojawiły się u mnie problemy z
        cerą i włosami, na które nie pomagały rózne sposoby dermatologiczne. Kiedy
        spytałam p. Grzybowskiej czy może powinnam zrobić jakies badania hormonalne - z
        góry założyla, że takie badania nic nie wyjaśnią. Kiedy po jakimś czasie
        zrobiłam je sobie z własnej inicjatywy, okazało się jednak, że wyjaśniły. Po
        drugie - p. Grzybowska należy niestety do tych lekarzy, którzy
        pobierają "opłatę" za przyjęcie pacjentki w przychodni (!!!) poza kolejnością.
        Kiedyś bezzskutecznie próbowałam się do niej zarejestrować - niestety za każdym
        razem słyszałam, że limit na dany miesiąc już został wyczerpany mimo, że był
        początek miesiąca. Jednak zostałam poinfomowana, że mogę zostać przyjęta już
        jutro za drobną opłatą 50 zł. Wtedy musiałam, więc zapłaciłam, ale to była moja
        ostatnia wizyta u tej pani. Nie po to płacę składki co miesiąc, żeby za wizytę
        w przychodni lekarz kasował mnie dodatkowo. Nie polecam !!!!

boliwier 06.12.2004 19:43

Pani dr Grzybowska faktycznie chyba pomyliła się z powołaniem.Dwa razy robiła
        mi usg była przy tym bardzo mrukliwa i niemiła.Bylam w upragnionej ciązy i
        bardzo bałam się o dziecko(poźno zaszłam w ciążę).Na pytanie co z dzieckiem
        odpowiedziała mi "dziecko jest" , o tym żeby pokazała na monitorze maleństwo
        nie było mowy.Zawsze mówiła ze płód jest mniejszy niż powinien a ja po tych
        wizytach płakałam i umierałam ze strachu.Synek urodził się z wagą 3850 więc nie
        wiem czy póżniej tak szybko urósł??????. Z drugim dzieckiem już do niej nie
        chodziłam i nie polecam nikomu.

------------------------------------------------------------------------------

cmk 29.01.2005 11:26

w gdyni bylem u niejakiej grzybowskiej stymze przyjmomwala mnie jako dermatolog
        nawet mila dla oka
        lecz rozum szybko ustosunkowal mnie do niej negatywnie, strata pieniedzy,
        czasu, zadnej woli pomocy i konkretnie zadnej pomocy
        niestety za takich lekarzy dziekujemy..!!!!

• asiulka1976 cytaty 16.04.05, 19:34

piastka 23.06.2004 13:54

Bardzo polecam dr Krzysztofa Maciejewskiego świetnego ginekologa i położnika -
          obecnie ordynatora w Wejherowie (przedtem był ordynatorem, czy też z-cą
          ordynatora w Szpitalu Miejskim w Gdyni).
          Przyjmuje w Gdyni, ul. Obrońców Wybrzeża 12/2, tel do gabinetu 620-62-71
          (wtorki i piątki po 16-stej), rejestracja codziennie godz 9-11 pod tel.
          7121600, a także gdzieś na Fikakowie.
          Ciepły, życzliwy, doskonały fachowiec (zawsze szokuje mnie swoją doskonałą
          pamięcią). Bez zarzutu prowadził moje ciąże i ciąże moich koleżanek. Niestety,
          trochę drogi (100 zł z USG) i dużo pacjentek, ale można się umówić na godzinę.
          Aha - leki zapisuje tylko wtedy, kiedy są naprawdę potrzebne.

kornelcia75 13.07.2004 21:19
          Witam a dlaczego niema mojego dr Zinkiewicza???Pewnie dlatego ze przyjmuje w
          przychodni,zanim trafiłam do niego troche ginekologów (poznałam)w 2 szpitalach
          Wojewódzki i Pck w Gdyni wiec mam co porównywac.Dr Zinkiewicz to wspaniały
          lekarz i człowiek.Wieczne kolejki do niego i zapisy na mc do przodu.Zawsze
          wysłucha nawet bezsensownych(by sie wydawało pytan)Teraz prowadzi moja ciąze to
          30 tydz.Nie zamieniłabym go na zadnego innego.Na usg kieruje mnie zawsze do
          Doeringa i jego tez chwale bo namówił mnie na laparoskopie i po niej zaszłam w
          ciąze.Niemusi duzo mówic(poznałam miłych i gadatliwych-dziekuje za nie których)
          I przyszedł sobie na mój zabieg choc nie musiał.Zabieg wykonywał dr tylicki
          fajny facet ale krótko go znam,hehehe.Moze trafie na któregos przy porodzie.Bo
          mój dr Zinkiewicz niestety z Zaspy.Ale sie rozpisałam.Pa

igulka2 06.12.2004 12:19

Zdecydowanie polecam dr Bierżyńskiego. Przyjmuje w Orłowie - z Dąbrowy chyba
          121 jedzie. Bardzo miły i profesjonalista. Dba
          o wszysktie badania, piersi, cytologia... młodzież ucząca się ma zniżkę - płaci
          30zł za wizytę z badaniem, a normalnie to
          nie wiem, chyba 50. Dopłaca się jedynie za badania które zawozi do
          laboratoruim. Na prawdę zależy mu na pacjentach. Poza tym
          spoko koleś.

korra 09.12.2004 14:53

czy mozesz podac dokladne namiary na dr Bierzynskiego?
          w Orlowie - to przyjmuje prywatnie czy panstwowo?
          czy pracuje w jakims szpitalu?
          z gory dziekuje!!!

izka84 08.01.2005 14:00

lek.med.Piotr Bierżyński
          81-526 Gdynia
          ul.Jodłowa 2
          tel.624-80-31
          602-642-790

powodzenia!!!

izka84 08.01.2005 14:06
          ...podpisuje sie pod wszystkimi opiniami kierowanymi ku D. Bierżyńskiemu!!!!
          Jest po prostu NAJLEPSZY!!!!!!!!!!!

izka84 08.01.2005 14:10
          ludzki,profesjonalny,kompetentny,zasadniczy,taktowny-----Dr.Bierżyński!!!!!!!!
          Jestem mu bardzo wdzieczna!!!!

• Re: Trojmiasto-Gdynia dr MAciejewski
          aganet 31.10.2004 19:32

cześć dziewczyny
          Jakos nic nie mogę znależć na temat dr maciejewskiego z Gdyni.
          Prowadził moją pierwszą ciażę i byłam zadowolona bardzo, miły, bardzo
          kompetentny lekarz, USg na miejscu ale teraz jest ordynatorem w Wejherowie,
          więc jak by co to daleko jechać tam rodzić.
          Ciekawa jestem opinii na jego temat, bo nie wiem czy teraz w drugiej ciąży do
          niego wrócić czy szukać kogoś innego np od razu powiązać gop z konkretym
          szpitalem?

• gosiaaa Re: cytaty 24.01.07, 13:19
          Przez nie uwage dr. Bierżyńskiego moja ciąża zakończyła sie cesarką, nie
          dopatrzył sie nadiśnienia w odpowiednim czasie, w rezultanie czego odkleiło mi
          sie łożysko i doszło do krwawienia.
      • sandra775 Re: cytaty 23.04.05, 18:38
        Ja chodzę do dr.Kiełkowskiego i mam bardzo,bardzo pozytywne zdanie o nim.bardzo
        miły,konkretny,ma zawsze czas na wysluchanie,nie spieszy się choc czeka na
        niego zawsze kilka pacjentek.wykonywał mi zabieg łyzeczkowania po obumarciu
        ciązy w 7 tygodniu w gdańsku politechnika w szpitalu ginekologicznym na
        oddziale septyczym.opieka pielęgniarska i lekarska na tym oddziale równiez
        wsapniala.gdy byłam w ciązy i żle sie czułam ,bole brzucha i krzyża zadzwoniłam
        do niego na komorke i kazal mi przyjechac do gabinetu na placu kaszubskim w
        gdyni głównej w sobote choc nie pracuje w ten dzien niestety okazalo się ze to
        wlasnie bylo obumarcie mojego maleństwa.zabieg wykonywal osobiscie bez zadnych
        komplikacji.polecam każdej z was tego specjalistą ,nie ma wygórowanych cen w
        razie jakiegoś problemu zawsze mozna się z nim kontaktowac na komórkę
        • xyz9922 dr Kiełkowski 20.03.06, 11:54
          Ja również polecam dr Kiełkowskiego, miałam ciążę z problemami ale dzięki
          dobrej opiece wszystko skończyło się urodzeniem zdrowego dziecka. Jest bardzo
          kompetentny, i przy tym sympatyczny, słucha pacjentki i ma dla niej czas.
          Zaletą jest też, że ma usg w gabinecie więc nie trzeba nigdzie latać a jak się
          coś dzieje to można od razu sprawdzić czy wszystko O.K. Mnie na dzień dobry
          wręczył wizytówkę z telefonem komórkowym a jak były problemy to położył na
          patologii w Wejherowie, gdzie też miałam b.dobrą opiekę. Przy tym nie jest
          wcale drogi w porównaniu z innymi ginekologami. Naprawdę serdecznie polecam.
          • herrmannka Re: dr Kiełkowski 10.09.06, 12:36
            znam tego lekarza choc nie lecze sie u niego...bylam przez kilka tyg. w szpitalu
            w wejherowie na patologii ciazy gdzie on przyjmuje...podczas pierwszego kontaktu
            z nim ,gdy robil usg, odnioslam wrazenie ze jest troche mrukliwy i niezbyt
            kontaktowy,ale kolejne spotkania byly juz lepsze....potrafi pozartowac,ale poza
            tym jest dosc dokladny i na pewno dobry skoro ordynator Maciejewski zlecal mu co
            wazniejsze badania do zrobienia smile u mnie ciaza zakonczyla sie szczesliwie,choc
            nie dzieki Kielkowskiemu,bo nie byl lekarzem prowadzacym,ale mam o nim mile
            wspomnienia i znam kilka kolezanek,ktore sie u niego z powodzeniem lecza smile pzdr
            wszystkie pacjentki z Gdyni i ...nieskromnie polecam mojego ginekologa-dr Piotra
            Chmielewskiego (pracuje w szpitalu Miejskim w Gdyni, prywatnie w biurowcu na
            Pl.Kaszubskim i w wejherowskim szpitalu)- jest fantastyczny i nie zamienilabym
            go na innegosmile ...w ogole ostatnio dochodze do wniosku,ze co lepsi ginekolodzy
            przyjmuja w Wejherowie(Kilekowski, Goworek, Maciejewski i moj lekarz tez)
            -dlatego warto sie tam leczyc...szpital w Redlowie to takie zapomniane
            zadupie,gorsza aparatura i duzo skarg slyszalam...kiedys dostali nagrode ,ale
            chyba nie duzo zrobili by podtrzymac swoja renome sad
            • malabru Re: dr Kiełkowski 30.09.06, 21:43
              Gorąco polecam. Dr Kiełkowski prowadził moje dwie ciąże. Jestem z niego bardzo
              zadowolona. Z tego co wiem jest biegłym sądowym w dziedzinie USG więc stąd
              pewnie to zaufanie dr Maciejewskiego do jego kompetencji smile
          • annagdynia Re: dr Kiełkowski 16.02.09, 11:31
            ja nie polecam Kiełkowskiego Andrzeja. Zignorował moje dolegliwości, coś na
            zasadzie, kobieta w ciąży jest przewrażliwiona. Sama na własna rękę zrobiłam
            badania i wtedy był dopiero niezadowolony. Szczerze odradzam!!!!
        • amlec Re: cytaty 12.11.08, 17:35
          bardzo prosze o adres gdzie przyjmuje dr Kiełkowski!!!lub o numer
          telefonu!!!mam pecha co do ginekologow a teraz jestem w pierwszych
          tygodniach ciazy i chcialabym w koncu trafic na lekarza a nie
          jakiegos rzeznika.
          • ktmj Re: cytaty 10.02.09, 02:15
            a ja niestety wybije sie tutaj i wcale nie polece dr kielkowskiego. jego
            traktowanie pacjentek jest zalezne od humoru. sprzet poza swoim laptopem ma
            lekko przestarzaly i nie dziwie sie ze jest expertem do spraw usg skoro widzi
            cokolwiek na tym swoim aparacie. nie pamietam juz do ktorego tygodnia ciazy,ale
            do pozna badal mnie dopochwowo kiedy inni ginekolodzy juz dawno badali przez
            powloke brzucha. poza tym zamiast poinformowac mnie o nadzerce i o tym co sie
            moze dziac przy tym jak sie jest w ciazy to wolal mnie niezle nastraszyc,
            zapisac duphaston i kazac plackiem lezec w domu... najlepiej do konca ciazy. To
            sie nazywa zyc bezstresowo. Leczyl mnie lekami, o ktorych go informowalam ze nie
            dzialaja w moim przypadku. RObil to przez pierwsze 4mce ciazy na slepo bo bez
            zlecenia odpowiednich badan. Naprawde czasami potrafi byc sympatyczny i calkiem
            do rzeczy ale ja nie place za pogawedki i usmiechy a za rzetelna ale i mila
            obsluge a nie wysylanie mnie na L4 bo to sluzy. Nie o to chodzi.
      • dada27 Re: cytaty 26.04.05, 21:58
        Zdecydowanie odradzam Bierżyńskiego. Zawiodłam sie na nim podczas porodu.
        Zaczynałam rodzić a on stwierdził, że to nic takiego i chciał odesłać mnie do
        domu i zasugerował żebym przyjechała do szpitala za 24 godziny. Całe szczęście
        postanowiłam zostać i po kilku godzinach urodziłam. A po porodzie bezczelny
        stwierdził, że ja to chyba jestem nieodporna na ból.
      • rumiana6 Re: cytaty 13.05.06, 01:53
        również polecam dr Bierżyńskiego(gabinet w Orłowie blisko Klifu ) ul.Jodłowa2
        jest fachowy i ma dobry sprzęt Mnie uratował życie 6lat jemu zawdzięczam
      • maja1114 Re: cytaty 11.10.06, 12:26
        ja nie polecam Kiełkowskiego. Notorycznie mam wrażenie, ze nie bardzo
        interesuje go moja osoba. Poprostu mnie spławia...
    • cafe_justysia Re: Gdynia. 16.04.05, 20:38
      Cześć,ja się wybieram na moją pierwszą wizytę u ginekologa do doktora
      Maciejewskiego(prowadzi ciążę mojej kumpeli,kiedyś chodziła też do niego moja
      mama).Z ich opisów wynika,że świetny lekarz. Za całą wizytę płacę 150 zł
      (cytologia+USG),trochę drogo ale staram się nie oszczędzać na zdrowiu a jak już
      pisałam to jest dobry lekarz.
    • pszczolaasia Re: Gdynia. 20.04.05, 15:47
      ja z czystym sumieniem polecam dr. Sczypka. profesjonlany, miły, przyjmuje na
      NFZ i prywatnie. prywatnie wizyta 30 pln, niestety trzeba dopłacić za usg-30
      pln, cytologia, 15 pln. pozdrawiam. pracuje również w szpitalu w Redłowie. z
      opini usłyszanych od koleżanek, które tam rodziły , dr. Szcypek ma zdecydowanie
      u nich duży PLUS. pozdrawiam.
      • pszczolaasia Re: Gdynia. 20.04.05, 17:29
        Szczypka, dr. Szczypka miało być...
    • katheleen Re: Gdynia. 20.04.05, 20:42
      Potrzebuję namiary do dr piotra Chmielewskiego !!
      Pomóżcie, proszę!!
    • asiulka1976 Gdynia._____cytaty 21.04.05, 09:43
      CYTATY

• ****** Gdynia-Dąbrowa
      malenka79 16.10.2004 10:15 + odpowiedz

witajcie!W wątku Trójmiasto nie mogłam sie przebićsmile.Dlatego załozyłam nowy
      wątek.Szukam dobrego ginekologa gdzieś w pobliżu lub w tej dzielnicy.Mam małe
      dziecko,niedawno sie tu wprowadziłam z drugiego konca Polski i chciałabym sie
      przebadać.Proszę,poradźcie,bedę wdzięczna

•****** Re: Gdynia-Dąbrowa
      danka24 20.10.2004 23:32 + odpowiedz

Na Dąbrówce jest duża przychodnia; polecam Ci dr Grzybowską
    • asiulka1976 Re: Gdynia. CYTATY 21.04.05, 09:53
      Bierżyński
      igulka2 06.12.2004 12:25 + odpowiedz

W Gdyni (Orłowo) dla mnie króluje Bierżyński. Ludzki i fachowy.

• Re: Bierżyński
      korra 09.12.2004 15:00 + odpowiedz

czy mozesz podac dokladne namiary na dr Bierzynskiego?
      w Orlowie - to przyjmuje prywatnie czy panstwowo?
      czy pracuje w jakims szpitalu?
      z gory dziekuje!!!
      Gdynia dr Miśkiewicz
      Autor: karola774
      Data: 25.11.2004 16:18 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

Dr Miśkiewicz pracuje w Szpitalu Miejskim w Gdyni oraz ma własny gabinet w
      centrum. Prowadził całą moją ciążę oraz robił mi cesarskie cięcie w
      szpitalu.Kapitalnie sie mną zajmował czułam się bezpiecznie a i po operacji
      nie miałam żadnych komplikacji w odróżnieniu od innych pacjentek szpitala
      operowanych przez innych lekarzy. Doktor w swoim gabinecie ma profesjonalny
      sprzęt a i klientki w poczekalni bardzo go chwalą.
      Re: Trojmiasto
      ukenka 15.12.2004 20:18 + odpowiedz

Witam! ja polecam gabinet prywatny lekarza Wladyslawa Musiala na ul.
      Podolskiej14/4 w Gdynii. Lekarz w pelni profesjonalny i ludzkismile Ja leczylam u
      niego nadzerke ale wiem ze swietnie prowadzi ciaze(jest poloznikiem) Cena
      wizyty przystepna bo 60zl
      • Re: Trojmiasto
      ader6 07.01.2005 14:50 + odpowiedz

Witam!
      Czy ktos zna dr Rybinskiego? Przyjmuje w Gdyni na Obluzu i w Szpitalu w
      Wejherowie. Czekam na opinie.
      Poza tym poszukuje lekarza specjalizujacego sie w trudnych ciazach - mam za
      soba dwa poronienia. Moze znacie kogos, do ktorego warto sie wybrac?
      Pozdrawiam

• Re: dr Rybiński i inni
      ader6 10.01.2005 13:46 + odpowiedz

Witam!
      Czy ktos zna dr Rybinskiego? Przyjmuje w Gdyni na Obluzu i w Szpitalu w
      Wejherowie. Czekam na opinie.
      Poza tym poszukuje lekarza specjalizujacego sie w trudnych ciazach - mam za
      soba dwa poronienia. Moze znacie kogos, do ktorego warto sie wybrac?
      Pozdrawiam

• magdawittbrot Re: Gdynia. CYTATY 26.04.05, 10:06
        Dr. Rybinski zakladal mi spirale. Tanio, ale tez bardzo oszczedny w slowach.
        Sama musialam sie zapytac jak nazywa sie typ spiralki, bo by mi nie
        powiedzial.Poza tym uzyl kamery i pokazal mi moja szyjke macicy smile)
        Mam jednak jeszcze lekkie zastrzezenia co do higieny jego prywatnego gabinetu.
      • gwizdon1 Re: Gdynia. CYTATY 16.03.06, 23:38
        a ja zdecydowanie odradzam bierzyńskiego chociaż byłam jego pacjentka przez 4
        lata. Kiedyś (jeszcze przed przeprowadzką do nowej willi) był ok. - miał czas i
        szacunek dla każdej pacjentki. obecnie zachowuje się skandalicznie, a jego
        gabinet przypomina linię produkcyjną: mnóstwo kobiet, którym poswięca czasem po
        3 minuty swojego cennego czasu, nie kojarząc ich w ogóle. trzeba mu samemu
        przypominac o badaniach kontrolnych, bo mimo,że teoretycznie ma każda stałą
        pacjentke w kompie -nic nie kojarzy i ciagle zadaje te same pytania w stylu : to
        pani ma kłopot z zajściem w ciążę?albo: to co przepisujemy tabletki
        antykoncepcyjne itp.) Fakt jest tani, no ale ja od ginekologa wymagam czegoś
        więcej... Na prawdę zobił się bardzo arogancki, pewny siebie, potrafi otworzyć
        drzwi do swojego gabinetu, sugerując tym samym koniec wyzyty. Skandal! albo w
        poczekalni, wsród innych pacjentek zadaje osobiste pytania a kobiety, które nie
        zdążyły się o cos zapytać w gabinecie -w chamski sposób po prostu zbywa.
        Zdecydowanie idzie teraz na ilość, a nie na jakość jak jeszcze do niedawna. szkoda.
        • ktmj Re: Gdynia. CYTATY 10.02.09, 02:01
          Hej. No niestety musze przyznac przedmowczyni racje. Poszlam do niego z
          polecenia bo niby taki dobry itp itd. Wpierw uslyszalalm ze jak jestem po slubie
          2 lata i bez antykoncepcji i dzieci nie mamy to juz napewno patologia jest i
          napewnoe trzeba mnie leczyc. Moj maz myslal ze go wywali razem z tym jego
          rozowym fotelikiem. Oboje pracujemy wyjazdowo wiec sorrki ale pan doktor
          przesadzil z nadinterpretacja. A na kolejnej wizycie wmawial mi dodatkowe
          schorzenia , zupelnie nie pamietajac o diagnozie poprzedniej. Ponadto to jego
          szeptanie lekarstw do wypisania do tej jego asystentki, ktora wszystkie dane
          osobowe wypytuje sie przy pelnej poczekalni / nie wspominajac ze poczekalnia ma
          moze 4m2 i wszystko slychac co mowi sie w gabinecie/ to juz lekka przesada. Jego
          USG ktore w ostatnim roku bylo chyba ze dwa m-ce nieczynne i zamiast uprzedzic
          kobiety w ciazy ze usg nie bdzie tym razem to dawaj, niech przyjezdzaja i kase
          mu nabijaja. SOrry, ale pan sie chyba lekko zagubil. Nie jast najdrozszy ale i
          nie najtanszy a jakosc uslug pozostawia wiele do zyczenia. Niewazne czy jadasz w
          McDonladsie czy w extra restauracji = efekt ma byc ten sam = masz byc najedzona
          i nie mozesz sie struc. Ja od Bierzynskiego wyszlam delikatnie mowiac
          zniesmaczona... Nie polecam.
          • vanilia_cz Re: Gdynia. CYTATY 14.01.10, 02:02
            tak na poczatku, mój syn zmarłnie przez lekarzasmile

Poszlam do niego z
            > polecenia bo niby taki dobry itp itd. Wpierw uslyszalalm ze jak jestem po slubi
            > e
            > 2 lata i bez antykoncepcji i dzieci nie mamy to juz napewno patologia jest

mnie tez sie pytał ile staramy sie o dziecko? na poczatku oczywiscie, odparłam
            ze półora roku ale jakos nic nie powiedział oprucz tego ze rok normalnie tak
            bywasmile

jak by nie było wiesz co znaczy patologia? odbieganie od norm7y i nie ma o co
            sie obrazac, bo widocznie mial racjesmile
            > napewnoe trzeba mnie leczyc
          • vanilia_cz Re: Gdynia. CYTATY 14.01.10, 02:05
            nie wiem jakie wymiary miała poczekalnia w lutym ale jesli miala 4 m2 to
            przepraszam. teraz jest super, gosc jest madry i zadna wada mu nie ucieknie, to
            prpfesjonalistasmile
    • asiulka1976 CYTATY 21.04.05, 10:03

• dr Piskulak z Gdyni???
      kulinska.135 24.01.2005 17:55 + odpowiedz

Piszcie co o nim myślicie?

• Re: dr Piskulak z Gdyni???
      pszczolaasia1 24.01.2005 19:59 + odpowiedz

wiesz... ja u niego osobiscie nie byłam. cała moja rodzina u niego się leczyła.
      potem do naszego ośrodka przyszedł dr. Szczypek. zaczął zdobywać "serca" Pań. i
      odeszły wszystkie od dr. Piskulaka. Niespecialnie miał czas podobno się nimi
      zajmować, spóźniał się. ja powtarzam to co słyszałam. poleciły mi dr . Szczypka
      dlatego się spytałam, czy ktoś o nim coś słyszał. ale jak dałaś swoją odpowiedź
      to nie wiem. już nic. może dla każdego coś innego jest dobrego. One są z niego
      zadowolone - dosyć.
      • Re: dr Piskulak z Gdyni???
      kulinska.135 26.01.2005 12:26 + odpowiedz

Ja byłam u niego i rzeczywiście bywał zabiegany,ale jeśli chodzi o
      prefesjonalną obsługę (kiedy już znalazł czas) to było to o niebo lepsze niż u
      Szczypka .
      Szczypek badając mnie na "samolocie" tworzył opowieści np. o szkodliwości kotów
      itp. np. przez 2 minuty (w tym czasie przygotowywał narzędzia ) a ja w tym
      czasie -sory -rozkraczona przodem do mówiącego -jakoś mało intymnie, niezbyt
      sprzyjająca dla mnie pozycja do głębszych rozmów.
      Najlepiej idź do niego -może przez te trzy lata (wtedy ostatnio go odwiedziłam )
      dojrzał jako lekarz i już nie popełnia takich błędów.
      • agunia00 DR.PISKULAK 27.03.06, 17:34
        przyjmuje w gdyni na ulicy warszawskiej ,i w szpitalu pck w redlowie.Lekarz
        idealny nic dodac nic ujac.
    • dysza2 Re: Gdynia. 23.04.05, 22:54
      Planuję wybrać się na konsultacje do ginekologa przed rozpoczęciem współżycia.
      Chciałabym, żeby doradził mi najlepszą metodę, myślałam też o zaopatrzeniu się
      w pigułki day after pill. Możecie poradzić jakiegoś lekarza, który umie
      wysłuchać, dobrze doradzić i jest liberalny? wink
      • lllmaja Re: Gdynia. 12.05.05, 19:34
        a czy ktoś znak dobrego ginekologa w Gdyni który pomógł zajść w ciąże przy
        zespole PCO
        • maria_swiderska SZCZYPEK 26.09.05, 15:50
          ODRADZAM!! usilowal wyciagnac ode mnie 250 zl za usuniecie nadzerki, mowiac, ze
          nie jest refundowana z NFZ'u chociaz jest!!

mily, przystojny i sympatyczny, ale ma lepkie raczki jak widac!!!
    • kaisa_m Re: Gdynia. 05.07.05, 10:55
      A czy któraś z Was wie coś na temat dr Chrostowskiego? przyjmuje na Dąbrowie.
      Chodziłam do niego nie będąc w ciąży, ale jaki jest prowadząc ciążę, to nie mam
      pojęcia. dajcie znać, plizzz
    • whisky7 Re: Gdynia. 16.07.05, 07:47
      a co powiecie o Chrostowskim?przyjmuje w Przychodni Dabrowa-Dabrowka..Macie
      jakies doswiadczenia odnosnie tego lekarza?
    • annalalik Re: Gdynia. 22.07.05, 17:40
      CYTAT

anetasz2 22.07.2005 10:40 + odpowiedz
      czy coś wiecie o doktorze Sztramskim???

• Re: gdyniaginekolog
      wodniczka1 22.07.2005 14:06 + odpowiedz
      Nigdy w życiu do niego nie idż...
      Nie polecam.

• anetasz2 Re: Gdynia. 23.07.05, 17:35
        RATUNKU, mam do niego mieszane uczucia ale tez slyszalam dobre opinie. Planuje
        urodzic dziecko w szpitalu na Zaspie i tym sie sugerowalam w duzym stopniu.
        Przed ciaza chodzilam do Chmielewskiego - jest naprawde bardzo dobrym lekarzem-
        ale bym musiala rodzic w Szpitalu Miejskim w Gdyni.
        • anetasz2 Re: Gdynia. 23.07.05, 17:38
          caly czas na tapecie Sztramski
          • antomi Re: Gdynia. 12.10.05, 14:03
            aneta prosze napisz mi co sadzisz o dr Sztramskim!!!!! ide do niego na wizyte w
            piatek i sie boje bo przeczytalam nieprzychylne opinie o nim
      • antomi Re: Gdynia. 06.02.06, 12:47
        dlaczego nie polecasz?
    • pszczolaasia tu też jest parę nazwisk z Gdyni. 22.07.05, 18:11
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=617&w=26325817&a=26325817
      • lusia223 Re: tu też jest parę nazwisk z Gdyni. 06.04.06, 18:21
        Chciałam Wam także polecić dr.Utkiewicza z Grabówka.Może nie jest zbyt wylewny ale robi to co trzeba.Zrobił mi cytologię i potem "zamroźił" nadżerkę.
        Wszystko w ramach NFZ
    • 2aw Maciejewski 25.07.05, 11:23
      w gdyni polecam K. Maciejewskiego.
      przyjmuje w 2 gabinetach :
      1 - w centrum na obrońców wybrzeża
      2 - w Wielkim Kacku na Fikakowie

osobiście polecam drugi gabinet, lepsze warunki i nowszy sprzęt.
      rejestracja jest pod numerem 712 16 00 do obu gabinetów.

co tu dużo mówić, kompetentny, wszystko wytłumaczy jak trzeba (nie trzeba od
      niego wyciągać), nie naciąga na badania.
      chodzę do niego od 10 lat. jest fachowcem, cały czas aktualizuje i uzupełnia
      swoją wiedzę.
      pierwszy raz trafiłam do niego w wieku ok 20 lat. miałam ciągłe infekcje i
      lekarz u którego leczyłam się dotychczas (od około roku) powiedział
      cyt."najlepiej jakby pani w ciążę zaszła, bo wtedy organizm się uspokaja".
      przepisywał mi tylko jakieś płukanki ziołowe pochwy.
      jak usłyszałam ten tekst to odpadłam i poszłam za namową koleżanki do
      Maciejewskiego.
      On zapisał mi jakiś specyfik, sprowadzany ze szwajcarii (jeszcze wtedy za
      pośrednictwej jedynej apteki w polsce robiącej takie rzeczy). zapłaciłam coś
      około 50 zł - więc nie straszny majątek. Maciejewski popaciał mi tym szyjkę
      macicy i miałam święty spokój.

prowadził moje obie ciąże i byłam bardzo zadowolona.
      pierwszego synka rodziłam jak był na dyżurze w szpitalu, został do końca porodu
      pomimo tego,że jego dyżur juz dawno się skończył i nie wziął za to ani grosza.

mam do niego zaufanie, poza tym jest bardzo sympatyczny i taktowny.
      • herrmannka Re: Maciejewski 10.09.06, 12:46
        widze ze ten post byl dosc dawno napisany,ale dopowiadam swoje smile
        tez dolaczam sie do pochwał dla dr Krzysztofa Maciejewskiego...teraz jest
        ordynatorem oddzialu gienk-poloz. w Wejherowie i widac ze ma facet respekt wsrod
        lekarzy!-wszystkiego pilnuje, od rana do popoludnia siedzi w szpitalu, wykonuje
        zabiegi,doglada pielegniarek, super dokladny-jak ma watpliwosci to robi 3 x te
        same badania(u mnie tak bylo i naprawde bylam spokojna wiedzac ze ten lekarz
        wszystkim dowodzi)..jak ktos trafi na niego w szpitalu w wejherowie moze byc
        pewnie ,ze bedzie dobrze "obsluzony"..dobral sobie do pracy samych specjalistow
        dlatego polecam rodzenie w Wejherowie smile co wazne w obecnych czasach -tez
        slyszalam,ze Maciejewski wiele razy pomaga ,zostaje po dyzurze i nie ma slowa o
        jakichs kopertach, doplatach itp...szkoda ze w Gdyni nie jest ordynatorem-wtedy
        chyba wiecej kobiet by tu rodzilo! w jego prywatnym gabinecie nie bylam,bo
        chodze do dr P.Chmielewskiego(zreszta sie znaja oboje i maja o sobie bardzo
        mile zdanie-ja tez!!),ale slyszalam,ze jak na taka osobistosc wcale nie bierze
        duzo a jest faktycznie do dyspozycji non-stop...Maciejewski to naprawde
        pracowity i rzetelny lekarz! po urodzeniu coreczki byl u mnie w wejherowie na
        obchodzie ,pytal jak sie czuje,gratulowal i widac ze zalezy mu by pacjentki
        opuscily szpital z usmiechem na twarzy !
        • niesiah Re: Maciejewski 29.12.06, 22:42
          Ja również dołączam do pochwał dla pana doktora. Faktycznie nie jest drogi,
          strasznie, taktowny, miły i kompetentny! Gorąco polecam!
        • sarninka Re: Maciejewski 14.06.07, 13:50
          Także polecam dra Maciejewskiego! Bardzo kompetentny i dokładny lekarz. Wszystko dokładnie wytłumaczy, a pod jego opieką ma się poczucie bezpieczeństwa.
    • kaisa_m Re: Gdynia, Chrostowski????? 03.08.05, 13:28
      Nieustajaco czekam na opinie o Chrostowskim z Dabrowy i nicsad Czy zadna z Was go
      nie zna? Hmm, juz sama nie wiem co w takim razie o nim myslec. Pozdrawiam

tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;307/st/20060128/dt/6/k/68cf/preg.png
      • ella_with_luv Re: Gdynia, Chrostowski????? 07.09.05, 08:47
        Czy On aby nie wyjechał za granicę?
      • basmarp Re: Gdynia, Chrostowski????? 25.10.05, 07:45
        Ja tez poproszę o jakies opinie na temat dr Chrostowskiego przyjmującego na
        Dąbrowie
      • daria.dawid Re: Gdynia, Chrostowski????? 05.11.05, 01:48
        Chodzilam do niego z nadzerka.leczyl ja jakimis dziwnymi plynami (koszt jednej
        buteleczki 70zl),po czym poszlam do innego lekkarza,ktory mi powiedzial ze to
        jest metoda bardzo malo skuteczna i sie jej nie stosuje.Wydalam mnostwo kasy,
        nie spalam po nocach,juz mialam wizje raka.Nie polecam!!!Wrecz odradzam.Blisko
        z Dabrowy jest dr Maciejewski, przyjmuje na Fikakowie -bardzo polecam!Trzeba
        sie wczesniej umawiac bo kolejki.Tel 7121600.Pozdrawiam
        • basmarp Re: Gdynia, Chrostowski????? 15.11.05, 08:13
          Dziekuje Daria za odpowiedz. A mozesz jeszcze powiedziec dokładniej gdzie
          przyjmuje ten dr którego polecasz i ile bierze za wizytę??
    • aasik25 Dr Marcin Liro 12.08.05, 21:20
      Serdecznie polecam. Bardzo dobry i dokładny a do tego niedrogi smile Przyjmuje w
      Vitamdzie na Al. Piłsudkiego 6614154.

Asia - mama Huberta i Dominiki
    • kontaminacja Re: Gdynia. 13.08.05, 22:48
      Baaardzo polecam dr. Miśkiewicza. Nie przyjmuje juz przy hali, przeniosl gabinet na jedna z przecznic miedzy Swietojanska a Wladyslawa IV. Niestety zatrudnil srednio mila polozna, ale to da sie przezyc. Natomiast stanowczo odradzam dr. Koprowskiego. Mialam z nim stycznosc 2 razy. Poszlam, zeby potwierdzic ciaze, a on z dziwna mina sie zapytal 'a testu sikanego pani nie robila?'!. Nastepnym razem natknelam sie na niego w szpitalu. Mialam krwawienia w 7 miesiacu, a on stwierdzil, ze mu tylko glowe zawracam... Bez komentarza.
      • javert Re: Gdynia. 19.08.05, 17:46
        Nie mogę sie nadziwić, że żadna z was nie wspomniała jeszcze o dr Pilarskiej,
        która przyjmuje w przychodni w Gdyni i w Evi-medzie. Na wielu wątkach w necie
        znajduje sie o niej mnóstwo pozytywnych opinii. Ja jestem pacjentką już kilka
        ładnych lat. Wyleczyła mnie z torbieli w piersiach, ze zbyt duzej prolaktyny i
        nadzorowała cała moja ciaże. Jest wpaniała. Ciagle usmiechnieta, zyczliwa i
        wyrozumiala, ale nade wszystko jest kompetentnym lekarzem, wykrywa zagrozenai w
        pore, rozsadnie wskazuje leki, itd. Pisze z włąsnego doswiadczenia, ale tez w
        imieniu mamy, ktora do niej chodzi i dziesiatek innych pacjentek z ktorymi o
        niej rozmawialamsmile Teraz jestem w drugiej ciazy, i choc mieszkam w Wejherowie,
        oczywiscie bede jezdzic do Gdyni, do dr Ewysmile Goraco polecam!!!
        • mamusia_synusia Re: Gdynia. 26.10.05, 22:15
          Ja też chodzę do dr Pilarskiej. Trafiłam do niej po długich poszukiwaniach
          właściwego lekarza i mogę o niej pisać tylko w samych superlatywach smile.
          W całości zgadzam się z opinią Javert.
          POLECAM GORĄCO
          ----------------------------------
          <a href=http://lilypie.com/baby1/060207/3/15/0/+1/.png">Mój Krzyś ma dzisiaj</a>
    • amelia117 Re: Gdynia. 05.09.05, 21:16
      POLECAM DR DARIUSZA WÓJCIKA !!!
      konkretny, taktowny,szczegółowo informuje pacjentke co sie dzieje i co trzeba
      bedzie zrobic, bardzo dobry lekarz.
      trafilam do niego w momencie, kiedy wydalam juz mnostwo kasy na innych lekarzy,
      ktorzy faszerowali mnie(jak potem sie okazalo niepotrzebnie) hormonami i
      naciagali na kase. Planuje ciaze i juz wiem ze moim lekarzem bedzie pan Wójcik.
      Przyjmuje w prywatnym gabinecie w przychodni Srodmiescie, i w Swiss Medzie w
      gdansku.
      • olivka_83 Re: Gdynia. 07.09.05, 18:59
        Gorąco polecam dr.D. Wójcika!!!! Jest świetnym lekarzem.
        Dr.K. Maciejewski też jest dobry ale... właśnie jest pewne "ale".
        Muszę dodać, że moja mama pracuje w Szpitalu Miejskim w Gdyni i siłą rzeczy zna
        wszystkich lekarzy również ginekologów.
        Osobiście też bylam i polecam: dr.P.Chmielewskiego
        Pozatym chodziłam też do przychodni "Na Wzgorzu" do dr. Liliany Żurek (prywatny
        gabinet w okolicy C.H. Klif).

POZDRAWIAM oraz życze samych miłych relacji z podanymi przeze mnie
        ginekologami!!(w koncu daje tu za nich glowesmile)

Mama Oliwiera z Gdyni..::})i({::..

• kalina01 Re: Gdynia. 19.10.05, 13:42
          Czy moge prosic namiary na dr Chmielewskiego. W spoldzielnie przyjmuje tylko
          raz w miesiacu...
      • jppl Re: Gdynia. 03.01.06, 01:09
        Ale mr Wójcik jak coś mu nie idzie, to potrafi zachować się jak gówniarz i
        spławić pacjenta - stało się to naszym nieprzyjemnym doświadczeniem, gdy
        próbowaliśmy począć dziecko. Po kilku latach okazało się to możliwe (nb. stąd
        przeglądam to forum), ale Wójcik ma u nas dużą krechę.
        M&J

amelia117 napisała:

> POLECAM DR DARIUSZA WÓJCIKA !!!
        > konkretny, taktowny,szczegółowo informuje pacjentke co sie dzieje i co trzeba
        > bedzie zrobic, bardzo dobry lekarz.
        > trafilam do niego w momencie, kiedy wydalam juz mnostwo kasy na innych
        lekarzy,
        >
        > ktorzy faszerowali mnie(jak potem sie okazalo niepotrzebnie) hormonami i
        > naciagali na kase. Planuje ciaze i juz wiem ze moim lekarzem bedzie pan
        Wójcik.
        > Przyjmuje w prywatnym gabinecie w przychodni Srodmiescie, i w Swiss Medzie w
        > gdansku.
    • marcyska5 Re: Gdynia. 07.09.05, 18:18
      Bardzo prosze o opinie o doktorze Tomaszu Skweresie ze Szpitala w Wejherowie,
      przeszlam do niego od Chmielewskiego, o ktorym byla juz tu mowa i chcialabym sie
      upewnic ze dobrze zrobilam.
      pozdrawiam
      Marta
      • paolapaola ciąża pozamaciczna 07.09.05, 20:52
        może ktoś ma namiary na dobrych lekarzy, zajmujących się takimi przypadkami -
        a dokladniej prowadzeniem pacjentki po ciąży pozamacicznej
        • pszczolaasia Re: ciąża pozamaciczna 07.09.05, 23:21
          jestem po pozamacicznej. przy wypisie ze szpitala (leżałam w Redłowie)
          rozmawiał, ze mną ordynator i powiedział mi, ze leczę sie u dobrego specjalisty
          w tego typu przypadkach. leczę się u dr. Szczypka. jestem jego pacjentką od 2
          lat i jestem zadowolona. do tej pory.
          • paolapaola Re: ciąża pozamaciczna 08.09.05, 19:38
            Wielkie dzieki za odpowiedz
            Ja tez lezalam w Redlowie ale mi niestety nie udalo sie tam z nikim porozmawiac
            i uzyskac jakiejkolwiek porady.
            Wprawdzie musze jeszcze poczekac do stycznia aby zaczac "dzialac" ale nie chce
            marnowac czasu i w pore wyeliminowac ewentualne problemy
            Goraco pozdrawiam
          • paolapaola Re: ciąża pozamaciczna 10.09.05, 18:09
            Pszczolaasia mam do Ciebie wielka prosbe.Wyczytalam,ze dr Szczypek takze
            pracuje w Redlowie a jak pewnie sie domyslasz po mojej "przygodzie" w tym
            szpitalu nie do konca mam pozytywne opinie o niektorych lekarzach. Nie
            wszystkich znam z nazwiska ale wiekszosc kojarze z wygladu. Ponizej podaje link
            do zdjecia lekarzy z oddzialu ginekologii w Redlowie. Jakbys mogla rzucic okiem
            i szepna, ktory to ten dr Szczypekto bylabym wdzieczna
            www.szpital-morski.pl/poloz4.jpg
            • pszczolaasia Re: ciąża pozamaciczna 11.09.05, 10:03
              napisałam ci na priv. pozdrawiamsmile
      • kalina01 Re: Gdynia. 25.10.05, 19:10
        Czy mozesz napisac dlaczego odeszlas od dr Chmielewskiego? Chce wlasnie do
        niego 'uderzyc'.
      • magdalenabp Re: Gdynia. 24.11.06, 17:11
        Nie wydaje mi się byś dobrze zrobiła, spotkałam obu lekarzy. Dr Chmielewski jest
        miłym, kulturalnym i przesympatycznym, oprócz tego ,że dobrym, lekarzem. Jeśli
        chodzi o dr Skweresa to nie mam do niego zaufania w ogóle. Leżąc w szpitalu z
        zagrożoną ciążą potrafił zachować się bardzo nieladnie wobec mnie powodując,
        lekko mówiąc, pewien dyskomfort, narażając mnie na stres, co było wówczas bardzo
        niewskazane. Wydaje mi się, że w tym zawodzie wskazane jest poczucie taktu i
        pewna wyrozumiałość, a ten lekarz nie posiada absolutnie takich cech. Stanowczo
        odradzam!!!
        • kategra40 Re: Gdynia. 26.08.07, 08:48
          Jeżeli myśliśmy o tym samym lekarzu, który przyjmuje obecnie w Swissmedzie - to
          dla mnie jest on ideałem lekarza. Byłam na razie u niego po raz pierwszy
          (leczenie niepłodności) i jestem zachwycona jego podejściem do pacjenta i
          wiedzą. Wcześniej leczyłam sie u gin. w moim mieście - który np. zalecił mi
          branie leków wywołujących owulację bez żadnego monitoringu, a diagnostykę
          nasienia męża stawiał na ostatnim miejscu - po moich eksperymentach z
          pobudzeniem owulacji... Dr Skweres od razu zlecił badanie męża i monitoring
          przy moim zażywaniu leków.
    • sandra775 co sądzicie o tym lekarzu...........??? 17.10.05, 18:23
      która z was chodzi do dr.Maciejewskiego?słyszałam o nim dobre
      opinie ,chciałabym dowiedzieć się ile kosztuje wizyta i czy w wizytę wliczona
      jest cytologia i usg?jesli nie są wliczone to ile dodatkowo kosztują pozdrawiam
      • asiulka1976 szelzinski-sopot 17.10.05, 18:59
        Polecam szelezinskiego przyjmuje w Sopocie wiec info na poscie "sopot"
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=22818659&v=2&s=0
        • maktyna Re: szelzinski-sopot 03.11.05, 22:34
          Ja mam pytanie, czy slyszla ktos o doktor Chwastek (chyba Monika) czy warto do
          niej isc czy tylko zbywa pacjentów? prosze o solidna opinie...to moja pierwsza
          wizyta i chcialabym jakiegos kompetentnego lekarza, moze jakis inny, aha i jesli
          przyjmuja prywatnie to prosze mniej wiecej o cene wizyty
          • aniahb Re: szelzinski-sopot 30.12.05, 20:47
            Byłam raz u pani doktor, zrobiła na mnie dobre wrażenie. Niestety nie mogła
            mnie leczyć, bo w Medicover w ramach abonamentu "firmowego" nie może zajmować
            się leczeniem niepłodności (jestem po 2 poronieniach), prowadzi ciążę mojej
            koleżanki po 1 poronieniu i ona jest zadowolona.
    • gusia210 Re: Gdynia. 30.12.05, 21:50
      a ja Trawinskiego nie polecam,niby mily i sympatyczny ale jak pytalam sie o
      badania prenatalne to stwierdzil ze sa niepotrzebne (a jednak byly
      potrzebne),prywatnie bierze 80 zlotych za wizyte
    • agunia00 PISKULAG SUPER LEKARZ 27.03.06, 17:12
      DOKTOR PISKULAK WSPANIALY LEKARZ INTERESUJE SIE EWENTUALNA CHOROBA A NIE
      PACJENTKA W SENSIE WIZUALNYM .PROWADZI MOJA CIAZE POLECAM!!!!!!!
    • agunia00 PISKULAK NIE PISKULAG POMYLILAM SIE 27.03.06, 17:14

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka