malaria25 04.11.07, 18:33 Czy znacie moze dobrego ginekologa w tym malenkim miasteczku?? Link Obserwuj wątek
marysiaskw Re: Krapkowice 12.11.07, 19:54 Czesc.ja tez szukam ginekologa z Krapkowic.Moja kolezanka chodzi do doktora Letachowicza na XXX-leciu.Ja chyba tez do niego pójde. Link
katarzyna1311 Re: Krapkowice 23.01.08, 14:15 Witam, oprócz dr Letachowicza mogę polecic również panią dr Radziukiewicz. Gabinet znajduje się w starej przychodni na ul. Jagiellońskiej. W sprawie wizyt można dzwonić pod ten nr 601-295-710. Link
gossia-75 Re: Krapkowice 07.02.08, 19:46 w tym małym miasteczku polecam ginekologa Piotra Mydlarza, który pracuje w tutejszym szpitalu ale przyjmuje w Gminnym Ośrodku Zdrowia w Gogolinie. Można sie tam zapisać jako pacjentka w ramach funduszu NFZ, a dodam że standard wizyt, zarówno u tego lekarza jak i u drugiej pani Katarzyny Seweryn-Serkis (również lekarza Krapkowickiego szpitala), jest (jak to zwykło się przyjmować) na poziomie drogich wizyt prywatnych - a tu całkowicie w ramach ubezpieczenia) Jestem z Otmętu, tej części Krapkowic która jakieś siedem lat temu straciła Publiczną Przychodnię Ginekologiczną i wtedy będąc w pierwszej ciąży korzystałam z prywatnego gabinetu, nie mam powodu do narzekań tyle tylko że tą samą troskę i fachowość znajduję teraz u Dr Mydlarza (nie dopłacając To nie najważniejsze (bo dla dobra dziecka pieniążków się nie liczy) jednak jeszcze przed ciążą doświadczyłam pewnego rodzaju "naciągania" ze strony innego z lekarzy na płatne zabiegi, bo w końcu sama nie ocenię co mi jest, a strach przed chorobą ma wielkie oczy - jak sie okazało po wizycie w Gogolinie -nie jest tak źle) o czym świadczy także już spory brzuszek i mam nadzieję w szczęśliwe zakończenie)) Link
bara83 Re: Krapkowice 22.02.08, 22:09 odradzam letachowicza po cytologii, podczas której uszkodził mi nadżerkę i krwawiłam przez kilka dni po tej wizycie...nie umiałam siedzieć- a to nie był okres!!!! polecam dr kubilas, przyjmuje na dole w otmęcie, ale najlepsza jest dr radziukiewicz i to ona prowadzi moją ciążę Link
smiecha20 Re: Krapkowice 23.08.08, 21:19 polecam dr Radziukiewicz, konkretna, sympatyczna, odpowie na każde pytanie, nie straszy ale i nie obiecuje gruszek na wierzbie, po prostu fachowiec Link
sygitka21 Re: Krapkowice 10.08.09, 19:54 Dwuletnie spóźnione podziękowania za poradę (malaria25) Link