Dodaj do ulubionych

Krapkowice

04.11.07, 18:33
Czy znacie moze dobrego ginekologa w tym malenkim miasteczku?? sad
    • marysiaskw Re: Krapkowice 12.11.07, 19:54
      Czesc.ja tez szukam ginekologa z Krapkowic.Moja kolezanka chodzi do
      doktora Letachowicza na XXX-leciu.Ja chyba tez do niego pójde.
      • katarzyna1311 Re: Krapkowice 23.01.08, 14:15
        Witam, oprócz dr Letachowicza mogę polecic również panią dr
        Radziukiewicz. Gabinet znajduje się w starej przychodni na ul.
        Jagiellońskiej. W sprawie wizyt można dzwonić pod ten nr 601-295-710.
    • gossia-75 Re: Krapkowice 07.02.08, 19:46
      w tym małym miasteczkusmile polecam ginekologa Piotra Mydlarza, który pracuje w tutejszym szpitalu ale przyjmuje w Gminnym Ośrodku Zdrowia w Gogolinie. Można sie tam zapisać jako pacjentka w ramach funduszu NFZ, a dodam że standard wizyt, zarówno u tego lekarza jak i u drugiej pani Katarzyny Seweryn-Serkis (również lekarza Krapkowickiego szpitala), jest (jak to zwykło się przyjmować) na poziomie drogich wizyt prywatnych - a tu całkowicie w ramach ubezpieczeniasmile) Jestem z Otmętu, tej części Krapkowic która jakieś siedem lat temu straciła Publiczną Przychodnię Ginekologiczną i wtedy będąc w pierwszej ciąży korzystałam z prywatnego gabinetu, nie mam powodu do narzekań tyle tylko że tą samą troskę i fachowość znajduję teraz u Dr Mydlarza (nie dopłacającsmile
      To nie najważniejsze (bo dla dobra dziecka pieniążków się nie liczy) jednak jeszcze przed ciążą doświadczyłam pewnego rodzaju "naciągania" ze strony innego z lekarzy na płatne zabiegi, bo w końcu sama nie ocenię co mi jest, a strach przed chorobą ma wielkie oczy - jak sie okazało po wizycie w Gogolinie -nie jest tak źlesmile) o czym świadczy także już spory brzuszek i mam nadzieję w szczęśliwe zakończeniesmile))
    • bara83 Re: Krapkowice 22.02.08, 22:09
      odradzam letachowicza po cytologii, podczas której uszkodził mi nadżerkę i
      krwawiłam przez kilka dni po tej wizycie...nie umiałam siedzieć- a to nie był
      okres!!!!

polecam dr kubilas, przyjmuje na dole w otmęcie, ale najlepsza jest dr
      radziukiewicz i to ona prowadzi moją ciążę
    • smiecha20 Re: Krapkowice 23.08.08, 21:19
      polecam dr Radziukiewicz,
      konkretna, sympatyczna, odpowie na każde pytanie,
      nie straszy ale i nie obiecuje gruszek na wierzbie,
      po prostu fachowiecsmile
    • sygitka21 Re: Krapkowice 10.08.09, 19:54
      Dwuletnie spóźnione podziękowania za poradę smile (malaria25)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka