daggy4 09.02.06, 16:36 czy ktoś go zna? jeśli tak to: co o nim sądzicie? jakie są wasze opinie na temat jego leczenia?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: cudo Re: internista dr.Bukacki IP: *.kom / *.os1.kn.pl 13.02.06, 00:02 witam znam dr Bukackiego.przyjmuje prywanie w przychodni na pabianickiej,jest troche dziwny ale lubie go.robilam badania do pracy u Niego.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: internista dr.Bukacki IP: *.ip.fastwebnet.it 14.02.06, 12:08 podrywana pacjentki.......brrrr..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CUDO Re: internista dr.Bukacki IP: *.kom / *.os1.kn.pl 14.02.06, 21:30 bUKACKI?PODRYWA?CZY MY MOWIMY O TYM SAMYM?MARKU?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: internista dr.Bukacki IP: *.ip.fastwebnet.it 16.02.06, 13:57 dokladnie, marek bukacki, przychodnia na wittiga + szpital na katedralnym + pabianicka, rocznik 1957, 186cm wzrostu i dziwny glos. moze sie zmienil, bo juz dawno go nie widzialam, ale na polibudzie byl z tego znany...:-) to dlaczego dlaczego napisalas, ze jest troche dziwny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cudo Re: internista dr.Bukacki IP: *.kom / *.os1.kn.pl 16.02.06, 19:29 wydał mi sie dziwny:)tysiace koralików mial na szyji:)az dziwnie jak na faceta;))dziwnie tez mówil..nie wzbudził mojej sympatii po 2 pierwszych zdaniach wypowiedzianych,ale póżniej okazał sie "ludzki" i sympatyczny:) nie wiem jak leczy.poniewaz robilam tylko badania do pracy,a on mi wydal za zaświadczenie ze sie do niej nadaje;)nie moge sobie go wyobrazić podrywającego kobiete;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cudo Re: internista dr.Bukacki IP: *.kom / *.os1.kn.pl 16.02.06, 19:30 aha, a skad wiesz ze to ten rocznik i ze dokladnie ma tyle wzrostu?:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: internista dr.Bukacki IP: *.ip.fastwebnet.it 17.02.06, 09:38 zgadnij :-)))) w kazdym razie nie polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cudo Re: internista dr.Bukacki IP: *.kom / *.os1.kn.pl 17.02.06, 10:06 :)))HM...BRZMI INTERESUJąCO.CHETNIE POSLUCHALABYM WIECEJ " O TYM";))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: internista dr.Bukacki IP: *.ip.fastwebnet.it 17.02.06, 10:25 dlaczego nie...tylko ze tutaj wszyscy czytaja...pomysl jakby on tez to przeczytal.... te koraliki to chyba widzialam....bordowo-brazowe o ile dobrze pamietam? w kazdym razie mysle, ze on byl bardziej na chodzie 12 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjetka Re: internista dr.Bukacki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 08:30 Droga Alu mozesz byc pewna ze poinformuje doktora o toczacej sie na jego temat dyskusji.Skoro ktos wyglasza za czyimis plecami jakies opinie o ktorych nie chcialby aby dowiedzial sie obgadywany to znaczy ze nie sa one prawdziwe ,a wogóle jest to mało eleganckie .Ja nie ufałabym takiej osobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cudo Re: internista dr.Bukacki IP: *.kom / *.os1.kn.pl 18.02.06, 21:34 nie widze sensu informowac o tym doktora.poniewaz moze byc mu przykro.a wlasciwie to po co ???co to zmieni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjetka Re: internista dr.Bukacki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 22:36 Czy to cos zmieni? Moze dr przestanie nosic koraliki ,ktore tak sa trudne do zaakceptowania przez co niektore pacjetki.A moze Ty nie bedziesz tak głodna pikanterii o ktora sie upominasz.A napewno dr Bukacki straci dwie pacjetki ale mysle ze nie bedzie z tego powodu załamany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cudo Re: internista dr.Bukacki IP: *.kom / *.os1.kn.pl 19.02.06, 14:20 Mi koraliki nie przeszkadzają .może nosić co chce.akurat temat koralików byl po to.zeby potwierdzic czy mowa o tej samej osobie.jesli chodzi o dr Bukackiego to szanuje go.nie pisalam o jego osobie nic złego.mysle ze jest swiadomy tego.ze istnieją takie FORA i ze temat jego osoby może być poruszany.jesli nie ma nic na sumieniu to nie powinien sie tym przejmować, tak jak Pani,Droga Pacjentko...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: internista dr.Bukacki IP: *.146.69.97.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.04.16, 15:20 Dr Bukacki jest osobą o szerokich zainteresowaniach interdyscyplinarnych. Ale nie sądzę aby Panie o tak skromnych zasobach intelektualnych był w stanie to zauważyć i docenić. Odpowiedz Link Zgłoś