Gość: marsha IP: *.kask.net.pl 08.09.01, 23:03 Ponoć niektórych nudzi ten tasiemcowy wątek... zatem,specjalnie dla nich, otwieram kolejną jego część - nudźcie się ile tchu,na zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: diabełek Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: 213.76.92.* 08.09.01, 23:05 fajnie mieć wątek do ponudzenia się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.kask.net.pl 08.09.01, 23:17 o,właśnie... ziewanie (z braku snu i z nudy) wskazane! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktotam Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.09.01, 23:15 Witam i z przyjemnością wynudze się z Wami :) tej przygnebiającej, jesiennej nocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.09.01, 23:19 Gość portalu: ktotam napisał(a): > Witam i z przyjemnością wynudze się z Wami :) tej przygnebiającej, jesiennej > nocy czemu wszędzie, wszyscy (prawie) mówią o jesieni? Przecież jeszcze jest LATO tylko troche ciut chłodniejsze. Po co sobie samemu skaracać pory roku. One i tak są za krótkie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabełek Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: 213.76.92.* 08.09.01, 23:21 no więc mi udało się dzięki przekonaniu że jeszcze jest lato złapać paskudne przeziębienie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miro Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 23:22 Dobra, kupilem sobie pol litra wodki i chetnie sie przekonam o co chozdi z ta wasza bezsennoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktotam Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.09.01, 23:25 no to przyjemnego nudzenia się:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.kask.net.pl 08.09.01, 23:26 > Dobra, kupilem sobie pol litra wodki ... kurcze,ja jestem na antybiotykach,zatem pić nie mogę :( Miro, jeden kielonek niech będzie za tych, który jesienne lato chorobą uraczyło... pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: BEZSENNOŚĆ XII... przepis na trunek wysoko%owy IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.09.01, 23:37 Gość portalu: marsha napisał(a): > > > Dobra, kupilem sobie pol litra wodki ... > > kurcze,ja jestem na antybiotykach,zatem pić nie mogę :( > Miro, jeden kielonek niech będzie za tych, który jesienne lato chorobą uraczyło > ... > pozdrawiam! > Marsho i ja tak myślałam (antybiotyk contra alkohol), ale Feran jest innego zdania. W wątku o anginie, czy grypie pisze, że można sobie łyknąć. Wymienia jednak nazwę jednego, mocno konfliktowego z C2H5OH (ciekawe, czy pamiętam dobrze przepis na alkohol: weź 2 miarki węgla dodaj 5 wodorów i zalej zubożoną wodę HO ale w odwrotnej kolejności - to prostsze jak kupowanie 1/2 litra wódki) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktotam Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.09.01, 23:23 chyba ze względu na temeperaturę, jest wyjątkowo nie letnia. Wypada powiedieć, że jesienna. Chociaz można też, że jest wiosenna, jest jeszcze zielono na dworze:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.09.01, 23:25 Gość portalu: ktotam napisał(a): > Chociaz można też, że jest wiosenna, jest jeszcze zielono na > dworze:). To się nazywa pozytywne myślenie!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktotam Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.09.01, 23:31 i tak staneło, że mamy piekną, orzeźwiającą jesi.., wiosenną noc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.09.01, 23:34 na zdrowie, diabełku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktotam Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.09.01, 23:37 oj uważaj, do szkółki idziesz dopiero w pażdzierniku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabełek Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: 213.76.92.* 08.09.01, 23:40 choruję na zapas później w nawale mej kulturalnej edukacji czasu na tak ambiwalentne rozrywki raczej mieć nie będę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktotam Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.09.01, 23:43 brawo, to sie nazywa poważne podejście do sprawy. Tylko nie wiem czy to ambi...cos tam czasem mnie nie obraża:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.09.01, 23:42 do zobaczenia o 1.20 , lecę oglądać film braci Wachowsky''ch (tych od Matrix''a)!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diabełek Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: 213.76.92.* 08.09.01, 23:44 dziś o 1.10 -go- limana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miro Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.01, 23:35 Czy Was kompletnie porabalo? Jaka noc? O co chodzi? Mimo bardzo melancholijnego nastroju nie mam pojecia "gdzie sa nasi". Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolowski Re: BEZSENNOŚĆ XII... 08.09.01, 23:53 niezly poczatek, cos stracilam przez tych kilka ostatnich nocy ? bzzz Odpowiedz Link Zgłoś
efka Re: BEZSENNOŚĆ XII... 08.09.01, 23:54 Nie wiem co się stało, ale właśnie wyłączyli wodę...w tych okolicznościach przyrody jest to wyjątkowo stresująca świadomość. Czyżby znowu jakaś wielka rura nie wytrzymała napięcia przełomu letnio/jesiennego i pękła po cichutku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.kask.net.pl 08.09.01, 23:59 dzięki za przypomnienie o filmie! "do zobaczenia" po... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.09.01, 01:18 przegapiłam film :-(... za to jestem tu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.09.01, 01:20 strasznie krwawa ta "Więź", ale zdjęcia doskonałe Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: BEZSENNOŚĆ XII... 09.09.01, 01:36 Z tego wszystkiego nie zauważyłem, że rozpoczęliście dziś 12 część Bezsenności i wpisałem się jeszcze do częsci 11... Dobry wieczór we Wrocławiu nocne Marki !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feran Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.txucom.net 09.09.01, 01:46 Wszystko jest w dole.Gielda spadla .Dudek znowu puscil 3 bramki.Musialem pracowac pomiedzy 3 a 5 rano.Lato chyba sie nie skonczylo bo kolibry sa wciaz obecne. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: BEZSENNOŚĆ XII... 09.09.01, 01:48 Jutro znów bezie nowy dzień Feran i świat znów będzie piękniejszy, tak więc się nie martw i niczym nie przejmuj... Więcej optymizmu i pozdro ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.09.01, 01:58 roberto65 napisał(a): > Jutro znów bezie nowy dzień Feran i świat znów będzie piękniejszy, tak więc się > > nie martw i niczym nie przejmuj... > Więcej optymizmu i pozdro ! Po co mu optymizm?? On widzi KOLIBRY !!!! I jeszcze marudzi. Wstyd feran ;) Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: BEZSENNOŚĆ XII... 09.09.01, 02:02 Optymizm Lili jest zawsze potrzebny i to każdemu bez wyjątków... Pozdro ! Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: BEZSENNOŚĆ XII... 09.09.01, 02:35 Dzisiejszy nocny dyżur na forum zakończony... DOBRANOC !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 03:28 roberto65 napisał(a): > Dzisiejszy nocny dyżur na forum zakończony... > DOBRANOC !!! Już ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Godi Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 03:42 Hrrr hrrr wrocek śpi Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: BEZSENNOŚĆ XII... 09.09.01, 22:04 Dzisiejszą BEZSENNOŚĆ czas zacząć. Dziś nocny dyżur będą pewnie prowadzić inni forumowicze. Ja Wam już mówię DOBRANOC i do spotkania na naszym forum w środę / czwartek. PA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.kask.net.pl 09.09.01, 22:05 R.Wojaczek "nigdy nie otwierać okna" pamiętaj nigdy nie otwieraj okna w czterech ścianach wiatr nie wieje dbaj o głowę i o różę i zaczerpuj wciąż na nowo wprost ze źródła mieszczańskiego nie myśl o tym że ci się odnawia stygmat ty... nie pisz listów do siebie kto to widział pisać listy do zmarłych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FraMauro Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: 213.76.92.* 09.09.01, 22:39 Siedze sobie, czytam watki (ktorych wciaz wiecej i wiecej)i smutno mi jakos...oj, zasmiecilo sie to nasze Forum... toczy je robactwo w postaci roznych marusow, andziow i innych takich-to-a-takich, watki sie powtarzaja, niektorzy myla je z czatem, epitety coraz dosadniejsze, wiadra pomyj dawno sie przelaly, najwierniejsi bywalcy zaczynaja powoli odchodzic. Czy to poczatek konca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.09.01, 22:47 FraMauro... ech... ale może Bezsenność nam się ostanie... Dobry Wieczór :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolowski Re: BEZSENNOŚĆ XII... 09.09.01, 22:52 Racja Tirso, nie damy sie :-) dobry ... bzzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.kask.net.pl 09.09.01, 23:08 >ech... ale może Bezsenność nam się ostanie... nawet bezsenność zaczyna mieć przeciwników... dopóki będziecie tu zaglądać,dopóty będę otwierać nowe edycje tego nocnego wątku. pozdrawiam wszystkich jeszcze NIE-znudzonych :) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolowski Re: BEZSENNOŚĆ XII... 09.09.01, 22:51 Witaj Marsha, cos musi wisiec w powietrzu, bo ja wlasnie pisze list do zmarlego przyjaciela ... bzzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FraMauro Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: 213.76.92.* 09.09.01, 22:56 Drogi pszczolowski, z calym szacunkiem, ale nie wydaje mi sie, aby byla to czynnosc produktywna. A moze to tylko metafora ? Napewno tak tylko ja jestem tak malo uduchowiona. Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolowski Re: BEZSENNOŚĆ XII... 09.09.01, 23:04 Masz pewnie racje, ale pisanie do zmarlych jest przeciez potrzebne tym co zostaja. To tak jak w '' Doswiadczeniu smierci'' Rainera Marie Rilke : O tych odejsciach , których nasz los nie obchodzi, nie wiemy nic, Nie ma powodu , bysmy okazywali milosc, nienawisc lub podziw smierci, która odksztalca w sposób tak wymyslny tragicznej skargi maska i zaloba. Swiat jeszcze pelen jest ról, które gramy. Dopóki nam zalezy, czy sie podobamy, gra takze smierc, chociaz sie nie podoba. Lecz gdys odchodzil zablyslo na scenie pasmo rzeczywistosci przez te szpare gdzies zniknal: zielen prawdziwej zieleni, prawdziwy promien, las, któremu dales wiare. Lecz gramy dalej. Ciezko, gorzko wyuczone recytujac , z gestami, z minami niekiedy ; lecz zycie twoje od nas odddalone i usuniete z tej naszej komedii moze nas najsc jak wiedza o doznanej rzeczywistosci, spadajac wsród blasku, tak,ze mozemy na chwile porwani istnienie grac, nie myslac o oklasku. (tlum. M. Jastrun) ------------------------------------------------------------ Nous ne savons rien de ce départ qui ne partage rien Avec nous. Nous ne devons ni haine Ni admiration, ni amour ŕ cette mort, rien Qu''une bouche de masque tragique étrangement déformé. Le monde est rempli encore de rôles que nous jouons. Tant qu''il nous importe de plaire, la mort Jouera aussi son jeu męme s''il ne plaît point. Pourtant comme tu marchais, un rayon de réalité Pénétra sur la scčne, ŕ travers de cette faille Par oů tu t ''en allais : vert d''un vert vrai, Du vrai soleil, une vraie foręt. Nous continuons de jouer. Récitant, inquiets, Des choses apprises avec peine, Cueillant des visages d''ici, de lŕ ; mais ta présence Si lointaine, arrachée ŕ notre rôle peut nous surprendre parfois, comme une connaissance qui sombre vers nous de cette réalité au point qu''un instant, emportés par l''élan nous jouons la vie, sans penser aux applaudissements. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.kask.net.pl 09.09.01, 23:16 są tylko cztery istotne pytania: -co jest święte? -co jest materią ducha? -dlaczego warto żyć? -za co warto umrzeć? odpowiedź na wszystkie jest jedna: to wyłącznie miłość! Byron Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.09.01, 23:26 Pszczółek... miło, że wróciłaś... nawet, jeśli z listami do zmarłych przyjaciół w ręce... witaj :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolowski Re: BEZSENNOŚĆ XII... 09.09.01, 23:35 zawsze sa jakies powroty , tu wracam jak do siebie :-)) bzzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.09.01, 23:39 pszczolowski napisał(a): > zawsze sa jakies powroty , tu wracam jak do siebie :-)) > bzzz heh... a ja tu ciągle się czuje jak gość :-))) a dziś znikam, by z gościny za długo nie korzystać ;-))) poranne pobudki się zaczeły :-((( Dobrej Nocy :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.kask.net.pl 09.09.01, 23:56 Gość portalu: Tirsa napisał(a): > heh... a ja tu ciągle się czuje jak gość :-))) Ty-jak gość? ciekawe,a niby kto gospodarzy podczas moich nieobecności?! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vibber Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.01, 23:57 Poczytajcie sobie postępowanie administracyjne.Od razu zachce wam się spać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.kask.net.pl 09.09.01, 23:26 Wojaczek: kończę się w twoich oczach umiem być ciszą kończę się w twoim śnie ostatnie echo jest ciszą to miejsce gdzie kończy się twoje spojrzenie sen mnie oślepia,rozjarzona iskra serca kończę się w twoim sercu przez sen,przez ciebie donoszę siebie do twojej śmierci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.09.01, 21:34 Plączemy się wśród nadbrzeżnych skał. Bierzemy boczny wiatr. W granice cienia wchodzimy jutro. Dziś spakujemy tylko dom. I zadzwonimy do przyjaciół, że odjeżdżamy zostając tutaj. witam Bezsennych :-) ech... przypomnijcie mi... kto "zdania perlił jak pereł kolię"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.09.01, 00:23 Gość portalu: Tirsa napisał(a): > ech... przypomnijcie mi... > kto "zdania perlił jak pereł kolię"... Witaj Tirso! Dla Ciebie wszystko: ciut przekręciłaś cytat, ale to Tuwim "zdania perlił jak Z pereł kolię" /a przynajmniej się starał/ Julian Tuwim - Sen złotowłosej dziewczynki 1 Pani pachnie jak tuberozy. To nastraja i to podnieca. A ja lubię zapach narkozy, A najbardziej - gdy jest kobieca. Mówię ładnie? I melodyjnie? Zdania perlę jak z pereł kolię? Pani patrzy - melancholijnie... Skąd ma pani tę melancholię? Sen? Doprawdy? Jak dymu kółka? Sen zmysłowy małej dziewczynki? Hebanowa lśniąca szkatułka; Pomarańcze i mandarynki. 2 Pani usta wtula w swe futro... Pewno... miękkie jest to futerko... Przeczulenie? Cóż będzie jutro? Ach, cóż powie srebrne lusterko? Podkrążone po balu oczy I matowość pachnącej twarzy, I sen zwiewny panią omroczy, I o wczoraj pani zamarzy. Pani pyta, czy walca tańczę? Ach, zatańczę... jak sen dziewczynki! Mandarynki i pomarańcze, Pomarańcze i mandarynki. 3 O, dziewczynko! O, złotowłosa! O, zmysłowa dziewczynko blada! Sen się iskrzy, jak z papierosa Dym, gdy słońca złocistość wpada. A tymczasem - po pustej sali Pierrot szuka zgubionej róży, Z Leonielią tańczy Allali, Leonielia oczęta mruży. Gdy się bajka roztopi w mroku, Przyjdą cudne, smutne dziewczynki: Na obciętym położą loku Pomarańcze i mandarynki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosz Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: 195.116.104.* 11.09.01, 15:30 Witam bezsennych - polecam witrynkę http://www.go2sleep.be/ ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FraMauro Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 22:11 Kochani , wielu z nas dlugo dzis nie zasnie...Horror ! nie jestem w stanie zebrac mysli... Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: BEZSENNOŚĆ XII... 12.09.01, 22:04 Bezsenni pozdrawiam was i życzę wkońcu przespanej nocy a ja zaraz zastanowię sie czy dzis zasnąć... Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: BEZSENNOŚĆ XII... 12.09.01, 22:14 ...nie zasypiaj, wszak to dopiero 22 z minutami... Odpowiedz Link Zgłoś
kinga!!! Re: BEZSENNOŚĆ XII... 12.09.01, 22:16 jutro trzeba wstać rano choć chyba nie ma sensu iść spać :) Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: BEZSENNOŚĆ XII... 10.09.02, 23:14 Gość portalu: FraMauro napisał(a): > Kochani , wielu z nas dlugo dzis nie zasnie...Horror ! nie jestem w stanie > zebrac mysli... i już minął rok Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: BEZSENNOŚĆ XII... 12.09.01, 22:42 Ja również żegnam się z Wami i mówię wszystkim DOBRANOC ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.kask.net.pl 13.09.01, 00:24 oby poranek przywitał nas tylko dobrymi nowinami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.09.01, 00:43 Niestety. Zimno i deszczowo. O babim lecie zapomniałem. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: BEZSENNOŚĆ XII... 13.09.01, 22:45 Ech, widzę, że nocne dyżury na naszym forum coraz krótsze (wiadomo to środek tygodnia)... Pozdrawiam dzisiejszych BEZSENNYCH i mówię wszystkim DOBRANOC !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.kask.net.pl 13.09.01, 22:48 roberto65 napisał(a): > Ech, widzę, że nocne dyżury na naszym forum coraz krótsze ... cały czas czuwam,ale przez wydarzenia wtorkowe odechciało mi się wypisywania błahostek. coś niemrawo się czuję. taka aura... Odpowiedz Link Zgłoś
meg_s Re: BEZSENNOŚĆ XII... 13.09.01, 22:51 fakt, że wszystko co się chce powiedzieć, jakieś takie miałkie, ale tym ważniejsza świadomość, że za tym monitorem jest jeszcze ktoś Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: BEZSENNOŚĆ XII... 13.09.01, 22:56 Ruszyłem BEZSENNOŚĆ i od razu widzę pojawiły się nasze Bezsenne Forumowiczki... Pozdro ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.kask.net.pl 13.09.01, 22:59 jeszcze całkiem niedawno wiele na to wskazywało,że opuszczę Polskę: byłabym od miesiąca w Nowym Jorku... przestałam żałować,że nie jestem. kto ze stałej grupy "bywalców Bezsenności" jest dziś obecny? trzymajcie się wszyscy ciepło! :) spokojnej nocy! M. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: BEZSENNOŚĆ XII... 13.09.01, 23:04 ...los Marsho lubi płatać często figle (a propo''s Twojego wyjazdu do NY)... Dobranoc, spokojnej nocy Marsho ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.09.01, 01:10 jestem.... czytam..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feran Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.txucom.net 14.09.01, 02:39 Ja jestem.Ciagle w szoku.Wydaje mi sie ze jak wylacze telewizor to ten film sie skonczy i wroce do normalnosci.Nie wracam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.kask.net.pl 14.09.01, 20:59 spoglądam w dal... niemal w każdym oknie widać płomyki świec niesamowite wrażenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsha Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.kask.net.pl 14.09.01, 22:23 roberto65 napisał(a): > Dobry Wieczór wszystkim... Witaj! I nie daj się tym wszystkim poparańcom,może w końcu odpuszczą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 14.09.01, 23:01 Witam Bezsennych!! Czas jak zwykle pomalu goi rany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.09.01, 00:36 Gość portalu: lili napisał(a): > Witam Bezsennych!! > Czas jak zwykle pomalu goi rany Co tak ucichło? Przenieśliście się wszyscy na http://9news.com/newsroom/13294.html ? Dobranoc (mnie się spać odechciało). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.09.01, 00:53 faktycznie dzisiaj pustawo na forum. Mam nadzieję, że nie powodu ataku nierozumnych na forum. Ja stosuje, w przypadkow tego typu postow, metode nieotwierania -jesli dadzą się po tytule poznać - w przciwnym wypadku - nieczytania. Polecam!!! A także: "Róbmy swoje, póki jeszcze ciut się chce!" Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: BEZSENNOŚĆ XII... 15.09.01, 01:13 Gość portalu: lili napisał(a): > faktycznie dzisiaj pustawo na forum. Mam nadzieję, że nie powodu ataku > nierozumnych na forum. Ja stosuje, w przypadkow tego typu postow, metode > nieotwierania -jesli dadzą się po tytule poznać - w przciwnym wypadku - > nieczytania. Polecam!!! > A także: > "Róbmy swoje, póki jeszcze ciut się chce!" Też zauważyłem tą pustkę na forum, jedynie zostali "najwierniejsi", czyli Wy Drogie Forumowiczki oraz ja i Janek oraz Długopis (oczywiście chodzi o wpisy w piątek)... > Pozdro! > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: 156.24.231.* 15.09.01, 02:04 Gość portalu: MKK napisał(a): > Gość portalu: lili napisał(a): > > > Witam Bezsennych!! > > Czas jak zwykle pomalu goi rany > > Co tak ucichło? > Przenieśliście się wszyscy na > http://9news.com/newsroom/13294.html ? > > Dobranoc (mnie się spać odechciało). To dobrze, bo mnie tez :) Strasznie sie rozkleilem od wtorku. Lewy diabel wyglada straszniej, ale prawy zrobil na mnie jeszcze wieksze wrazenie, bo dalbym glowe ze juz te twarz gdzies widzialem. I rzeczywiscie, w koncu sobie przypomnialem gdzie... Az dziwne jakie szczegoly czlowiek potrafi przechowac w podswiadomosci przez tyle lat... Odpowiedz Link Zgłoś
wedzonka do MKK !! do MKK !! do MKK !! 16.09.02, 11:00 Gość portalu: MKK napisał(a): > Gość portalu: lili napisał(a): > > > Witam Bezsennych!! > > Czas jak zwykle pomalu goi rany > > Co tak ucichło? > Przenieśliście się wszyscy na > 9news.com/newsroom/13294.html ? > > Dobranoc (mnie się spać odechciało). Znalazlem cos co moze Ci sie spodobac: On the first anniversary of the terrorist attacks on New York City, a date often referred to as simply 9/11, the evening numbers drawn in the New York Lottery were 9-1-1. “The numbers were picked in the standard random fashion using all the same protocols,” said Lottery spokeswoman Carolyn Hapeman. “It’s just the way the numbers came up.” (...) According to past winning numbers listed on the Lottery Web site, Wednesday was the first time in more than a year that 9-1-1 combination came up. A similar coincidence occurred last Nov. 12 when the numbers 5-8-7 came up in the New Jersey Lottery the day American Airlines Flight 587 crashed in Rockaway, Queens. Przyjemnych snow! :) Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: BEZSENNOŚĆ XII... 15.09.01, 01:11 Gość portalu: marsha napisał(a): > roberto65 napisał(a): > > > Dobry Wieczór wszystkim... > > Witaj! I nie daj się tym wszystkim poparańcom,może w końcu odpuszczą... Witaj Marsho ! Jak widzisz podjęłem próbę (ciężką , bo cięzką, ale jednak) dotarcia do tych 2- 3 "zabawnych" z naszego forum czyli *pl i Andzi (wątek: propozycja dla *pl i andzi). Jeżeli nie są całkowitymi "świrami" to podejmą rzeczową dyskusję bez wulgaryzmów i wpisów typu ty geju itp). Mam nadzieję, że wszystko sobie wyjaśnimy i życie na forum powróci do normalności... Pozdrowionka... Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: BEZSENNOŚĆ XII... 15.09.01, 01:15 Czy ktoś z Was wie może, gdzie podziewa się nasz Prezydent HRABIA ??? Brakuje jego wpisów na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.09.01, 01:25 Wydaje mi się Roberto, że rzeczowa dyskusja nie leży w naturze tych ludzików. Dlatego wydaje mi się, że to nie odniesie oczekiwanego skutku. No, ale może mi się tylko wydawać... Jednak to Ciebie przede wszystkim atakują (no cóż, poznaj cenę sławy) i to jest Twoja decyzja. Pozostaje mi życzyć powodzenia, co niniejszym czynię. Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: BEZSENNOŚĆ XII... 15.09.01, 01:31 Myślę, że zawsze warto próbować (odnośnie tych "ludzików"), a nóż nie są tacy, na jakich próbują się na forum kreować... Zawsze należy próbować do skutku... Co prawda najczęsciej te "ludziki" atakują moją skromną osobę, ale od pewnego czasu także min Janka, który najwidoczniej w jakiś sposób im czymś "podbadł" (tylko nie wiem czym). Myślę, że dla całego forum bezie najlepiej, jak ta "wojna" się skończy... ...no chyba, że "Panom" *pl i Andzi vel 100 nicków zależy przede wszystkim na "totalnym rozwaleniu" naszego forum... Dziękuję za życzenia powodzenia Lili i serdecznie pozdrawiam ! (A co do sławy - choc nie czuję się "sławny", to widzę, że czym wiecej moich wpisów tym mam na naszym forum coraz liczniejsze grono, powiedzmy to fanów, ale i wrogów...no coż, samo życie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktotam Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.09.01, 01:44 Witajcie, u mnie grzeje i jestem w doskonałym nastroju. Życzę powodzenia Roberto i rzeczowych dyskusji z tymi "ludzikami" "przez ile dróg musi przejść każdy z nas, by mógł sie czlowiekiem stać?" B.Dylan Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: BEZSENNOŚĆ XII... 15.09.01, 01:47 Dobry Wieczór KTOTAM i dziękuję za kolejne ciepłe słowa... Mam nadzieję, że uda się dojść do porozumienia z tymi dwoma "Panami" -*pl i Andzią i "normalność" znów zawita na nasze Forum... Pozdrawiam serdecznie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feran Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.txucom.net 15.09.01, 01:48 Roberto:pozdrowienia.Nie przejmuj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: BEZSENNOŚĆ XII... 15.09.01, 01:52 Dzięki Feran i ciepło pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.09.01, 02:02 Hmmmm.... Brakuje tylko okrzyku: "Roberto kochamy Cię!!!" Więc proszę, oto jest :) Pozdro! P.S. naprawdę jest to wpis bez złośliwości (gdyby ktoś miał jakieś wątpliwości), ale nie mogłam się powstrzymać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: 156.24.231.* 15.09.01, 02:10 Gość portalu: lili napisał(a): > Hmmmm.... > Brakuje tylko okrzyku: "Roberto kochamy Cię!!!" > Więc proszę, oto jest :) > Pozdro! > > P.S. naprawdę jest to wpis bez złośliwości (gdyby ktoś miał jakieś > wątpliwości), ale nie mogłam się powstrzymać ;) Moze to zabrzmi staroswiecko, ale Roberto ma zone... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.09.01, 02:15 Gość portalu: wędzonka napisał(a): > Moze to zabrzmi staroswiecko, ale Roberto ma zone... :) Wiem o tym i cierpię... (a chciałam napisać w imieniu większości forumków :( Cóż, chciałam dobrze, a wyszło jak zwykle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wędzonka Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: 156.24.231.* 15.09.01, 02:22 Gość portalu: lili napisał(a): > Gość portalu: wędzonka napisał(a): > > > Moze to zabrzmi staroswiecko, ale Roberto ma zone... :) > > Wiem o tym i cierpię... > (a chciałam napisać w imieniu większości forumków :( > Cóż, chciałam dobrze, a wyszło jak zwykle... Nie zalamuj sie, tak naprawde to tylko kwestia dyskrecji! :) Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: BEZSENNOŚĆ XII... 15.09.01, 02:23 Wędzonko, żona śpi od dobrych 2 godzin a ja pełnię nocny dyżur na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: BEZSENNOŚĆ XII... 15.09.01, 02:17 Gość portalu: lili napisał(a): > Hmmmm.... > Brakuje tylko okrzyku: "Roberto kochamy Cię!!!" > Więc proszę, oto jest :) > Pozdro! > > P.S. naprawdę jest to wpis bez złośliwości (gdyby ktoś miał jakieś > wątpliwości), ale nie mogłam się powstrzymać ;) Dzięki Lili !!! Pozdro ! Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: BEZSENNOŚĆ XII... 15.09.01, 02:22 Ani ja, ani moja małżonka nie mamy Ci za złe Lili, ze napisałaś "Roberto kochamy Cię"... PS: Pewnie jutro "nieczyste siły - *pl i Andzia vel 100 nicków" będą znów wyśmiewały się na naszym forum z naszych dzisiejszych wpisów i z prawieniu sobie komplementów...ale co tam, nas to nie obchodzi, prawda Lili ??? Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: BEZSENNOŚĆ XII... 15.09.01, 02:25 No i dzięki Wam Moi Mili, udało sie dzisiejszej nocy podtrzymać naszą starą tradycję: "PIĄTKÓW NA FORUM", czyli wielkiej aktywnosci naszego forum w piątki pomiędzy 23:00 a 1:00, 2:00 w nocy... Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: BEZSENNOŚĆ XII... 15.09.01, 02:40 No, mój dzisiejszy nocny dyżur na Forum dobiegł końca, zyczę wszystkim DOBRANOC i KOLOROWYCH SNÓW... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.09.01, 03:01 Branoc wszystkim. Karaluchy pod poduchy a szczypawki do zabawki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.09.01, 03:39 Wszyscy śpicie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.09.01, 20:28 Sesję sobotnią uważam za otwartą. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.eu.org 15.09.01, 20:29 Gdy pokazał się post, wiedziałem, iż to MKK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKK Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.09.01, 20:32 Hrabio walca czas zacząć :) to już 101 post. Czas na BEZSENNOŚĆ XIII... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.eu.org 15.09.01, 20:36 ... a muzyczka ino, ano... Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: BEZSENNOŚĆ XII... 15.09.01, 20:43 Oby tylko ta 13 część sagi BEZSENNOŚĆ nie okazała się pechowa... Jesteście przesądni, wierzycie w pecha zwiazanego z "13" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
roberto65 Re: BEZSENNOŚĆ XII... 15.09.01, 21:39 Znikam już dziś z Forum, mówię Wam wszystkim DOBRANOC i do jutra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafis Re: BEZSENNOŚĆ XII... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.09.02, 20:09 roberto65 napisał(a): > Znikam już dziś z Forum, mówię Wam wszystkim DOBRANOC i do jutra... Roberto czy to Ty? hehe chodzi mi o to,że kiedys był tu taki Roberto, który wiedział dużo o inwestycjach. czy to Ty? Odpowiedz Link Zgłoś