Gość: ania lewicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 14:11 Witam, duzo slyszalam o Carlo w Rynku,wiem ze mają klilku dobrych stylistów,polećcie jakąś fryzjerkę,please... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krysia Re: Carlo Biani w Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 14:12 Polecam Agnieszkę, jest tam niedawno, ale świetnie wyszkolona. I ceny w porzo. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewasa Re: Carlo Biani w Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 14:15 ja bylam u sylwii i na pewno się tam jeszcze wybiorę. Moj facet chodzi do baski i wyglada zaje.... polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Carlo Biani w Rynku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 21:21 Byłem i zdecydowanie mi się nie podobału a recepcjonistka tragedia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaya Re: Carlo Biani w Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 14:23 Czy to tutaj pracuje teraz krzysiu ze studio broadway? mozecie mi napisac jaki sa tutaj ceny, dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miu miu Re: Carlo Biani w Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 14:56 Ceny spoko, samo cięcie 40, balejaż od 100 do ? Zalezy co chcesz. Z tego co wiem, mozesz spokojnie isc do Piotra, jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Carlo Biani w Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 15:00 Ja bylam u anki ktora wczesniej byla w Gabrielu(siec salonów) i było super. Na pewno warto tam isc. zresztą widzialam ich na pokazie i wygladali naprawde profesjonalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Carlo Biani w Rynku IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.12.05, 22:31 zwrocmy uwage na IP i godziny wiadomosci minuta po minucie reklamujemy sie sami jestem wasza klientka nie ladnie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jola_wroc Re: Carlo Biani w Rynku 27.12.05, 09:08 myslisz ze IP neoplus nie ma prawa miec wiecej osób? Bo ja sądze że neostrade posiada wiekszość ludzi. Co nie znaczy że nie mozesz mieć racji... Odpowiedz Link Zgłoś
polibius Re: Carlo Biani w Rynku 07.09.05, 20:35 Poczytaj tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=187&w=27572947 PO wyjściu z salonu byłam bardzo zadowolona. Z obcięcia kesetem w dalszym ciągu zadowolona, ale odnoszę wrażenie, ze kolor nie trzyma się zbyt długo. Do fryzury polecam Piotra ( taki młody czarny) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta_228 Re: Carlo Biani w Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 10:27 A jak dawno byłaś? Bo generalnie kolory tekie jak np czerwienie lub coś w tym stylu nie trzymają się długo i to niezaleznie gdzie je robisz. To samo dzieje się gdy masz na przyklad włosy rozjasniane i potem nakladasz kolor na te pasemka - szybciej się spłukują. Te informacje pochodzą od fryzjera i sama się kiedys dziwilam dlaczego tak się dzieje i zapytałam. Farby profesjonalne nie trzymają się tak długo jak te kupione w markecie, ale za to nie niszczą włosów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
polibius Re: Carlo Biani w Rynku 08.09.05, 11:30 Tak było. Pierwszy raz w ogóle miałam nakładane 2 kolory. Jeśli to prawda, to potwerdzam fachowość tego fryzjera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Carlo Biani w Rynku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 21:18 Odwiedzam obydwa salony Carlo Biani w rynku i na Biskupiej jednak zdecydowanie lepsi fryzjerzy pracują na biskupiej. W rynku polecić mogę jedynie Piotra reszcie brakuje naprawdę Dużo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beatka Re: Carlo Biani w Rynku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 21:20 Ostatnio oglądałam stronę carlo biani (www.carlobiani.pl) i nie ma tam adresu carlo biani w rynku czy ktoś wie dlaczego? Stronka jest naprawdę super zrobiona i zawiera wszystkie potrzebne newsy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miriam Re: Carlo Biani w Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 13:47 Bo strony carlo Biani sa 2: carlobiani.com i carlobiani.pl pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DD Re: Carlo Biani przy Biskupiej IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.05, 09:28 witam, Godna polecenia jest Kinga z Biskupiej,tak dobierze fryzurkę, że można iść w ciemno, zrobiłam tak jak miałam slub wyszło superr... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia22 Re: Carlo Biani w Rynku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 11:06 widziałam obydwie strony i ta z .com to jakiś kawał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajala Re: Carlo Biani w Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 12:09 Carlo Biani w rynku i Carlo Biani na Biskupiej to są dwa różne salony, nie żadna sieć! Dwa konkurencyjne zakłady fryzjerskie. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_wroc Re: Carlo Biani w Rynku 12.10.05, 18:47 jak to ? Nie moga się nazywać tak samo jeśli to konkurencja... Odpowiedz Link Zgłoś
puchatek41 Re: Carlo Biani w Rynku 15.09.05, 10:05 Już pisałam w innym wątku. Piotr z Carlo Biani w Rynku. Wart polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisienka Re: Carlo Biani w Rynku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 10:36 Ja tez chodzę do Carlo, do super fryzjerki Basi. Zobaczcie jej włosy a zrozumiecie dlaczego. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Carlo Biani w Rynku IP: *.kom / *.os1.kn.pl 01.01.06, 17:54 jestem zadowolona z fryzur Piotra z Rynku, super, wybieram się niedługo ponownie:) Odpowiedz Link Zgłoś
marta7775 Re: Carlo Biani w Rynku 05.01.06, 00:40 no pewnie ze Carlo Biani! Tylko że ja NIE CHODZĘ do Piotra tylko do Gosi i onaq jest the best! Pozdro dla fanów Carlo Rynek Podobno niedługo już w Opolu... Odpowiedz Link Zgłoś