Dodaj do ulubionych

Pizzeria Da Grasso

01.12.05, 10:01
UWAGA KARALUCHY!!! Wczoraj tam byłem. nie pierwszy raz, ale pierwszy raz,
gdy siedzialem na miekkiej, czerwonej, skórzanej kanapce, wyszedl zza niej
karaluch(alebo prusak), tak, tak, wiem co to za zwierz, bo mieszkałem długo w
akademiku (moze za dlugo) i juz nie odwiedze nigdy tego lokalu, mimo pysznej
pizzy i sosikow. Jak pomysle ze one noca biegaja po wszystkim...Mikrokosmos:)
(ogladal ktos?)
Obserwuj wątek
    • anastazja212 Re: Pizzeria Da Grasso 15.01.06, 19:22
      uwazam ze pizza w smaku byla taka sobie skladnikow pod lupa szukac,troche sera
      pieczrki i na tym sie skonczylo,darmowe sosy ten jeden smakowal jak sam
      nieprzyprawiony ketschup,drugi czosnkowy byl ok.obsluga taka sobie. wystroj
      niby podchodzi pod nowoczesny ale zero tam jakiejs duszy,serca by w to troche
      wlożyli,ceny ciekawe nie jest drogo a to w tych czasach najwazniejsze!wielkośc
      pizzy robi wrazenie czekalismy 25minut,najedlismy sie bardzo przez 3 dni
      odbijalo nam sie tymi sosami a niesmak czuje do dzis!pamietajcie wybor nalezy
      do was.....!!!ale przynajmniej to przeczytajcie g.borusek i spolka
      • Gość: klisza Re: Pizzeria Da Grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 20:15
        ja jak juz dzwonie do Da Grasso to tylko po margerite duza- GORACO POLECAM!! jest extra duza i te sosiki sa przeciez mniam mniam, cana mikro, pizza makro...czego wiecej chciec??? ludzie bez przesady, nie wybrzydzajcie!!.....no i to co najwazniejsze mily dostawca zawsze na czas!!:*:* pozdrawiam obsluge;)
        • robak_wroc Re: Pizzeria Da Grasso 03.02.06, 01:35
          pizze robia w sumie dobra, a za ta cene i rozmiar mozna by powiedziec ze
          naprawde bardzo dobra, ale obsluga w zaleznosci od zmiany to masakra. jest tylko
          jedna pani ktora jak sie ja o cos poprosi to jest to o co sie poprosilo. reszta
          ma to kompletnie w dupie i sie dziwi o co mi chodzi. wraz ze znajomymi zawsze
          zamawiamy pizze wylacznie z czerwonym sosem. zamawiamy ja kilka ulic dalej (moze
          jakies 600m). juz tam olac czesto ponad godzinne czekanie - maja tanio, to
          zamowien duzo, ale z sosami na jakies 40 zamowien przyjechali tylko z 10 razy
          jak powinni. a jeden z kierowcow jest taki, ze ma sie ochote na niego co chwila
          smski wysylac na ten numer co podaja w ulotce do wysylania skarg. wielce
          obrazony, ze robimy mu problemy skoro prywozi nie takie sosy jak zamawialismy.
          dodatkowo pani odbierajaca telefon jak uslyszy ulice, to sie pyta gdzie to jest.
          jak mowie przy jakiej wiekszej, to sie dalej wypytuje gdzie to, na co zwykle
          odpowiadam ze kierowca byl tu wielokrotnie, wiec wie jak trafic, na co ona
          'nieszkodzi, ja tez chce wiedziec' i truje dupe gdzie to jest zamiast sprawdzic
          sobie na mapie skoro taka ciekawa. jest 2 kierowcow naprawde zajebistych i oni
          dostaja zawsze napiwek, czasem sie trafilo ze prawie o wartosci pizzy, a ten
          dupek co obrazony przyjezdza jakby wozil te pizze za kare nie dostaje zlamanego
          grosza - w wystarczy ze by przywiozl to co bylo zamawiane i sie usmiechnal i byl
          na czas. choc z drugiej strony juz nawet nie o ten czas chodzi - byle pizza
          ciepla byla (raz sie trafila zimna!). jeden z kierowcow spoznil sie ze 20 minut,
          ale wytlumaczyl dlaczego i nie bylo zadnego problemu. jak umie zagadac to nawet
          spozniony dostanie napiwek.

ps. tam sa karty stalego klienta, ale nikomu o tym jakos nie chca mowic. jeden z
          kierowcow nam to powiedzial. stali klienci maja duza pizze w cenie malej! jak
          nie maja kart to przynajmniej nie doliczaja dojazdu jak sie powie, ze jest sie
          stalym klientem.

ps2. bardziej polecam pizze nr 15 z pizza speed (kazda pizza za 10pln) - na
          glowe idealna! a do tego facet ktory ja tam robi jest po prostu profesjonalista,
          a nie typkiem z ulicy pracujacym w pizzerii bo inej pracy nie dali. nie dosc, ze
          potrafi doradzic jaka pizza bedzie dobra po tym jak mu powiedzialem co lubie, to
          jeszcze na prosbe ze prosze na ostro zrobil wg zyczenia idealnie tak jak
          prosilem, a nie "na ostro" ze trzeba sie domyslac ze tam cos ostrego dali.
          obsluga mila i zawsze jest jak trzeba. po prostu pizzeria idealna. moze w srodku
          tak marny wyglad tam jest, ale zarcie pycha.
          • Gość: onia Re: Pizzeria Da Grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.08, 18:08
            pizza może być ale dziś zamówiłam ją chyba ostatni raz! Pamiętam, że kiedyś
            zamówiłam dwie duże i za przywiezienie wyszło jakieś 3zł. Dziś zamówiłam małą za
            20,60zł nr15 i wszystko byloby ok gdyby nie koszt transportu: 15zł!! Pizzę
            przywiózł mi facet wyglądający jak żul, śmierdziało od niego czosnkiem i
            zastanawialam sie czy nie jadl mi pizzy po drodze, ktoś, kto dowozi pizze to w
            jakiś sposób wizytówka firmy a ten żul wyglądał jak śmieć!!!! i śmierdział, za
            przywiezienie zaplacilam prawie tyle ile kosztuje pizza, żarty!
    • Gość: janek Re: Pizzeria Da Grasso IP: *.ar.wroc.pl 28.03.06, 21:52
      a gdzie numer telefonu?????
      • Gość: w ferio ? Re: Pizzeria Da Grasso IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.03.06, 09:24
        bo ta pizeeria jest w ferio na gaju, tak ?
    • Gość: DaGrasso Re: Pizzeria Da Grasso IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.04.06, 23:07
      Chcialbym poinformowac iz pizzeria DaGrasso jest stale monitorowana przez
      profesjonalna firme zajmujaca sie insektami i od poczatku jej istnienia nie
      odnotowano ani jednego (slownie: zero) :) przypadku wystapienia jakiegokolwiek
      szkodnika czy insekta. Pozdrowienia dla zeczliwej konkurecji - prosimy o
      cywilizowany sposob konkurowania z nami.
    • Gość: stic Re: Pizzeria Da Grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 15:07
      pisze się ŻYCZLIWEJ :D
      • Gość: gość Re: Pizzeria Da Grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 12:05
        w pizzeri na wyszyńskiego czekałem pół godziny na pizzę - po czym Pani o
        rączkach pięknie pociętych sznytami odburknęła mi, że zapomniała.
    • Gość: JAZDA 27 Re: Pizzeria Da Grasso IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.06, 21:35
      NO JAKOŚ DA RADE ALE NIE DOŚC ŻE LUDZIE Z ULICY A NA DODATEK WSZYSCY NIE ZBYT
      WZBUDZAJACY ZAUFANIE I SMAKA DO TEGO OSTANIO ZNALAZŁAM PAZNOKCIA W KAWAŁKU I TE
      DZIEWUCHY TO TAKI BLUSZCZE CZELUŚCIE. I SAMI WIECIE NIE POLECAM
      • Gość: 1950 Re: Pizzeria Da Grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 12:44
        Ogólnie pizza niezła, ale ten lokal na Wyszyńskiego nie wzbudza mojego zaufania :]
    • Gość: EAE -PWR Re: Pizzeria Da Grasso IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.06.06, 00:06
      Chodzę z kumplami z uczelni niemal dokładnie co tydzień do tej pizzerii i uważam
      ,że serwują tam jedną z najlepszych pizz w mieście. Odpowiada mi zarówno wystrój
      lokalu ( bo nie szukam miejsca na romantyczną kolację a jedynie na walkę z
      głodem),widok kucharza przy pracy ( bynajmniej wiem jakie są warunki, w których
      powstaje coś co mam zamiar zjeść - i odpowiadają mi one).Kelnerki też są niczego
      sobie ,choć czasem mają problem z zapamiętaniem zamówień (jak mówię pizze
      podzielić na 3 osoby to mam na myśli 3 kawałki,6k ,9k lub każdą następną
      wioelokrotność 3 , a nie 8! )Sosiki ekstra! Kończąc, duża Margherita za 12 zł to
      najlepsza oferta we Wrocku, jeśli przymierasz głodem , nie masz wielkich wymagań
      estetycznych i jesteś w pobliżu Wyspiańskiego to polecam!

ps. adasko33 a może ten karaluch to jakiś Twój stary znajomy z akademika?
    • Gość: aaaaaaaaaa Re: Pizzeria Da Grasso IP: *.magma-net.pl 15.08.06, 21:11
      gdzie jest nr telefonu!
      • Gość: pizzomaniak Re: Pizzeria Da Grasso IP: *.180.219.81.magma-net.pl 17.08.06, 13:45
        ostatnio sie polepszylo dagrasso, ale i tak sporo odstaje od pizzy z
        http:/.www.pizza.wroc.pl !!!
      • Gość: pizzomaniak Re: Pizzeria Da Grasso IP: *.180.219.81.magma-net.pl 17.08.06, 13:45
        www.pizza.wroc.pl !!!
    • Gość: Jacobs Pizzeria Da Grasso IP: 62.233.249.* 18.08.06, 10:25
      "Gorzej, że dokładnie tam, gdzie przez lata karmił gości po zbójnicku egzotyczny wobec mizerii dolnośląskich gór Juhas"-
      pewnie nie wiecie ale okoliczni mieszkańcy przyjęli likwidacje Juhasa z radością i ulgą , a to dlatego że prowadzony przez alfonsa oferował dziewczyny na godziny , kradzione samochody i obicie mordy jak komuś się usługa nie spodobała . Dziś przejął to lokal Kika - jak ktoś lubi full zestaw to polecam .
      Pojawienie się "Pizzeria Da Grasso" to zmiana jakościowa - tak przynajmniej odbierają to sąsiedzi .
      PS
      Jedzenie : dużo i smacznie
      Obsługa : mogły by dziewczyny być trochę milsze
      Lokal : mógłby być trochę większy no i przydała by się klimatyzacja
      • Gość: abotototak Re: Pizzeria Da Grasso IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.10.06, 18:18
        Rzeczywiście pizza robi wrażenie głównie pod względem rozmiarów i ceny. Do tego
        dwa sosy gratis, całkiem pozytywny oraz smaczny akcent jeżeli mówimy o sosie
        czosnkowym. Nawiązując do drugiego sosu - pomidorowego - jest on poprostu mdły w
        smaku. Mi jako zwolennikowi pizzy jedzonej ręką nie przeszkadza smak ketchupu,
        który według włochów niszczy smak pizzy :) niestety ketchupu w dagrasso niema..
        Minusem jest płatny dowóz, chociaż trzeba to zrozumieć - gdyby doliczyć dojazd
        pizza w lokalu nie miała by takiej fajnej ceny. No i obsługa - kelnerki ok,
        jednak mam wątpliwości co do kompetencji chłopaków z kuchni, którzy kiedyś
        lubili alfabet morsa (kropka-kreska). Mam nadzieje, że już zerwali z
        przeszłością ale mi to cały czas zostaje w głowie, a niektórzy moji ludzie
        poprostu tam nie jedzą, bo się boją "kwasa w peperoni" ;)
        • robak_wroc Re: Pizzeria Da Grasso 08.10.06, 11:37
          obsluga na wyszynskiego nadal marna, a panie odbierajace telefony NIE SLUCHAJA
          co sie do nich mowi, po czym kierowcy jezdza w kolko jak durnie i nie wiedza jak
          trafic do klienta.
    • Gość: alienka Pizzeria Da Grasso IP: *.magma-net.pl 17.12.06, 21:40
      Zdecydowanie radze omijac Da Grasso szerokim lukiem. Dzisiaj w pizzerii na
      Bulwarze Ikara zamowilam pizze ze zmienionymi skladnikami, 3 (!) razy
      powtarzalam do sluchawki skladniki, czego ma nie byc a co ma byc w zamian. Pizze
      dowiezli po ponad 1,5 godziny (mimo ze pizzeria jest 100 m od mojego domu, na
      nastepnej ulicy), ledwo ciepla i oczywiscie.. z innymi skladnikami niz
      zamawialam, a tak sie sklada ze na te akurat jestem uczulona. Zadzwonilam z
      nadzieja wyjasnienia sytuacji, ale pani stwierdzila ze drugiej pizzy nie
      dostane, bo nie maja kierowcow i czegos tam jeszcze. Zwrotu pieniedzy tez nie
      dostane. I ona nie wie co zrobic. Zostalo mi sie wydlubywanie niechcianych
      skladnikow z sera, przez co pizza calkiem wystygla i byla juz calkiem niedobra.
      Pizza Hut moze ma wysokie ceny, ale przynajmniej szanuje klienta - kiedys
      pomylili sie (na moja korzysc) w skladnikach, za co dostalam druga pizze gratis
      (mimo, ze nawet nie chcialam tego). A w Da Grasso maja klienta gleboko w d****
      • Gość: alienka Re: Pizzeria Da Grasso IP: *.magma-net.pl 17.12.06, 21:44
        A jesli mam wydac ponad 20 zlotych na jedzenie, ktore potem musze wyrzucic, bo
        nie daje sie zjesc, to wole wplacic te pieniadze na jakas fundacje, przynajmniej
        ktos bedzie mial z tego pozytek, a ja nie bede sie przez 2h wkurzac.
        • robak_wroc Re: Pizzeria Da Grasso 18.12.06, 17:43
          Gość portalu: alienka napisał(a):

> A jesli mam wydac ponad 20 zlotych na jedzenie, ktore potem musze wyrzucic, bo
          > nie daje sie zjesc, to wole wplacic te pieniadze na jakas fundacje, przynajmnie
          > j
          > ktos bedzie mial z tego pozytek, a ja nie bede sie przez 2h wkurzac.

co do fundacji, to zapraszam tutaj: www.FundacjaTara.info
          a co do pizzy to moge smialo polecic ta: www.pizza.wroc.pl

co do dagrasso to masz 100% racji. ja jak zamawialem u nich (wyszynskiego) pizze
          wraz z dwoma czerownymi sosami, to 8 razy na 10 dostawalem czerwony i bialy
          (bialy jest ochydny i ma slodki posmak - blee). pani zawsze byla niemila jak
          zadzwonilem ponownie zeby dostac wlasciwy sos i jak juz go wyprosilem, to
          docieral poltorej godziny pozniej z wielka laska rzucony przez kierowce. dla
          mnie obsluga w dagrasso to DNO. jedyne miejsce gdzie jeszcze nie nawalili to na
          swieradowskiej. bylem tam 3 razy i na te 3 razy bylo cacy.
          • robak_wroc Re: Pizzeria Da Grasso 18.12.06, 17:45
            aaa...
            na ulotkach podaja numer do pisania smsow z opiniami (przynajmniej kiedys
            podawali), no to napisalem do nich 2 razy. raz na temat tego ze nie sluchaja co
            mowi klient i i tak podaja to co zawsze nie patrzac na preferencje (choc mowia
            ze ok, spoko, jak najbardziej mozna zamienic skladniki/sosy), a w lokalu na
            wyszynskiego czesto nie ma papieru toaletowego ani recznikow papierowych. po
            prostu maja gdzies klienta.
            • Gość: jms80 Re: Pizzeria Da Grasso IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.01.07, 19:36
              a ja jadłam często w DG w Poznaniu i we Wrocławiu - i owszem - trochę się
              czeka, sama pizza mi smakuje, karaluchów nie widziałam, sosy spoko- cena w
              stosunku do wielkości super! W Poznaniu jeszcze na Wierzbięcicach koło kina
              Wilda sprzedają za 5 pln pyszną margeritę, gotowa po 10 minutach, jedna osoba
              się obje, a dwie najedzą - polecam jak ktoś będzie :)))
              • Gość: Wojtas Re: Pizzeria Da Grasso IP: 212.160.172.* 07.05.07, 14:34
              • Gość: Wojtas Re: Pizzeria Da Grasso IP: 212.160.172.* 07.05.07, 14:35
                No nie... debile... Da Grasso to jedna z najlepszych pizzeri we Wroclawiu,
                tanio, smacznie. polecam na gaju oraz kolo astry. na Wyszynskiego nie mozna
                placic karta to minus;/ a wy macie pojecie o smacznej pizzy.. jedzcie sobie ją
                z keczupem i najlepiej kupujcie mrożonki z tesco
                • defenestrator Re: Pizzeria Da Grasso 08.05.07, 12:49
                  Jak mi ostatnio prawie dwie godziny dowozili pizze to zwątpiłem w sens
                  zamawiania u nich posiłku.
                  • Gość: raf Re: Pizzeria Da Grasso IP: *.wroclaw.mm.pl 08.05.07, 18:13
                    Jadłem raz pizze na Wyszyńskiego. Rozmiar, wygląd i cena pizzy idealne ale po
                    pierwszym gryzie straciłem apetyt - cały spód pizzy był przypalony (czarny jak
                    węgiel). Jak można coś takiego podać??? Do tego stoliki nie są zbyt czyste.
                    Byłem tam pierwszy i ostatni raz. Stanowczo - NIE polecam
                    • Gość: kaczki_i_psy Re: Pizzeria Da Grasso IP: *.lanet.net.pl 11.05.07, 22:41
                      to ciesz sie ze nie dostales takiej jak moja... cala mokra... co to mialo byc??! pizza czy zupa??! zero wypieczenia... co za porażka
                • robak_wroc Re: Pizzeria Da Grasso 10.05.07, 10:57
                  Gość portalu: Wojtas napisał(a):

> No nie... debile... Da Grasso to jedna z najlepszych pizzeri we Wroclawiu,
                  > tanio, smacznie. polecam na gaju oraz kolo astry. na Wyszynskiego nie mozna
                  > placic karta to minus;/ a wy macie pojecie o smacznej pizzy.. jedzcie sobie ją
                  > z keczupem i najlepiej kupujcie mrożonki z tesco

porownaj sobie panie nie debilu tylko najlepszy i wyjatkowy panie pizze np z
                  pizza speed, a ta ktora jest z dagrasso. wiekoscia jej jest nierowna, ale
                  smakiem i iloscia skladnikow jak na pizze za 10pln po prostu rozwala wszystkie
                  pizzerie w miescie.
      • Gość: anty hut Re: Pizzeria Da Grasso IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.09, 12:10
        gó..no a nie pizza hut szanuje klienta.
        Miałem o nich dobre zdnanie do czasu gdy w lokalu na grunwaldzie
        podali mi zimną, odgrzaną pizzę.
        Wstyd!
        Więcej już tam nie pójdę. Polecam lokal Dobra Pizza na Bulwarze
        Ikara.
    • Gość: kamel Pizzeria Da Grasso IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.07.07, 11:11
      Pizza PYCHA!Jest ogromna!!! ten sosik czosnkowy mniam..
      Ale kto zatrudnia te dziewczyny do pracy?Odpryskliwe,niesympatyczne,nie usmiechniete -a przeciez mila obsluga to podstawa! dlatego pizzy nie zmieniam,ale lokal tak (dobrze ze sa inne w miescie) bo nie mam ochoty juz tam jesc...
    • www.szarlatan.pl Re: Pizzeria Da Grasso 02.07.07, 16:31
      Ja jestem ZA - pizza smaczna i nieźle wypada też w kategorii cena/jakość.
      Polecam po prostu spróbować...
      • Gość: Zdegustowany Re: Pizzeria Da Grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.07, 19:27
        Pizza smaczna, chociaż trzeba długo czekać. Muzyka głośna i okropna.
        Nie każdy lubie techno. Najgorsze są kelnerki. Niemiłe, opryskliwe,
        często się mylą, nie potrafią zapamiętać prostej prośby typu: Proszę
        nie kroić lub proszę pokroić na 6 kawałków. Nie wiem jakim cudem
        dostały tam pracę. Psują całą opinie o tej pizzeri.
        • Gość: gall anonim polecam co innego IP: 194.169.127.* 20.11.07, 09:40
          da grasso ma to do siebie, że raz się trafi dobrą pizze a raz nie.. szansa jest
          50/50, ja tam nie lubię ryzykować i jak jestem głodny to chcę dobrze zjeść,
          dlatego się przerzuciłem po kilku nieudanych zamówieniach na dominium pizze i
          jak na razie jeszcze się nie zawiodłem, zobaczymy, mam nadzieję, że nic nie
          spierniczą, bo bedę musiał szukać dalej, ale póki co polecam!
        • Gość: Wojtasek Re: Pizzeria Da Grasso IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.08.10, 19:33
          Pizza smaczna, sosiki też pycha, aż palce lizać. Obsługa karygodna jest tylko
          jedna pani która jakoś zasługuje tam na pracę reszte wszystkie do zwolnienia. Co
          do jedzonka polecam co do obsługi i lokalu mówie NIE.
    • Gość: milu Re: Pizzeria Da Grasso IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.11.07, 19:48
      To, co ostatnio mi zafundowali, przechodzi ludzkie pojęcie. Siostra poleciła mi
      tę pizzerię (mówiła tak jak Wy: stosunek cena/jakość wypada, jej zdaniem,
      super). Ponieważ domyślałam się, że w niedzielne popołudnie może być spory ruch,
      zamówiliśmy jedzenie z dużym wyprzedzeniem. Dziewczyna przyjmująca zamówienie
      poinformowała nas, że czas oczekiwania może wynosić nawet do 2h. Zgodziłam się
      bez problemu. Niestety, minęły ponad dwie godziny i ani śladu dostawcy.
      Zadzwoniłam do lokalu, gdzie zdziwiona babka popytała i (pewnie, żeby mnie
      spławić), powiedziała, że pizza już wyjeżdża. Luz, nie jestem furiatką,
      pomyślałam, że mają dużo pracy. Niestety, minęła kolejna godzina, a pizzy nadal
      nie było. Po kolejnym telefonie wymusiłam (dosłownie, bo ani "przepraszam" ani
      słowa wytłumaczenia, chęci zrekompensowania tego co zawalili) bezpłatną dostawę.
      Zaczęło się robić późno- zdecydowanie za późno, żeby zamawiać gdzie indziej.
      Ostatecznie prawie jedzenie przyjechało po 3h 20 min(sic!). Jedyne co zostawiło
      dobre wrażenie to miły dostawca, którego było stać na przeprosiny, aż mi go było
      żal, że pewnie dostaje od wszystkich po d...e za ignorantów w lokalu! Gdyby
      pizza była ciepła, przypuszczam, że całkiem fajnie by smakowała.
      Nigdy więcej:/
      • robak_wroc Re: Pizzeria Da Grasso 07.12.07, 02:39
        bo kelnerki tam sa niepelnosprytne umyslowo! mowa konkretniej o dagrasso na
        wyszynskiego. wielokrotnie zamawialem pizze i DWA CZERWONE sosy. kierowca
        wielokrotnie przyjezdzal z czerwonym i bialym. czesto tez szanowne panie co im
        sie jak krowie na rowie tlumaczy, zeby kierowcy przekazaly jak trafic, bo
        napewno bedzie mial problem, to maja to w dupie i pizza potem przyjezdza z
        wieeelkim opoznieniem, zimna i sosy i tak pomylone. szlak trafia czlowieka
        wtedy. najlepszym patentem jest zamowienie pizzy na ks. witolda 48 gdzie
        trafialo sie zamawiac pizze z dagrasso. kierowca na karteczce ma zwykle napisane
        "ks.witolda 48, hurtownia". zadna baba z dagrasso nie byla laskawa nazwy
        napisac, a hurtowni tam jest z 5 porozrzucanych po pietrach i calym placu. zanim
        pizza trafi do wlasciwej, to juz jest zimna. dlatego tez wole www.pizza.wroc.pl
        bo dojezdzaja zawsze szybko (albo mowia konkretnie ze nie dadza rady i beda za
        40min) a poza tym pizza rowniez wychodzi calkiem niezle wzgledem ceny i jest
        smaczna, a kucharz jak sie powie czego sie oczekuje (np. ostrosc pizzy) zrobi
        dokladnie tak jak chcemy. szkoda ze teraz mam do tej pizzeri ponad 2kkm ;/
    • Gość: pip Pizzeria Da Grasso litewska wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.08, 22:50
      ci to są giganci pizzeria od 13 jest czynna jakis psi kutas otwiera
      dzwi i mówi czego za nim mała czarna myje podłoge potem zbiera
      zamówienie i mówi że ma tylko ser i szynke maaasakra podobno upadaja
      maja straszne długi a jezdza koreańcem warto czasami poczytać
      lektury np wyspiański wesele miałes .... no właśnie do tele pizzy
      cioły
      • Gość: TelePizzaFun Re: Pizzeria Da Grasso litewska wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.11, 10:35
        i to nie jedno z tego co wiem!
    • Gość: haneul Pizzeria Da Grasso IP: 78.8.143.* 18.12.08, 21:54
      jestem z Poznania, ale wlasnie przebywam tymczasowo we Wroclawiu i zamowilem
      pizze da grasso na telefon. wiec tak...pizza w dagrasso jest droga,
      dostarczaja ja chlodna, niedobra, dziwna i wogole zjadlem tylko troche bo
      myslalem ze zwymiotuje.NAJOKROPNIEJSZA PIZZA JAKA JADLEM!!! na dotek czekalem
      na nia 2h i jeszcze dostalem zla. jak powiadomilem o tym restauracje to
      przywiezli mi ta, ktora zamawialem, no ale niestey musialem odgrzac w
      piekarniku (zeby chociaz cene obnizyli). zaluje ze nie kupilem piwa bo teraz
      czuje ja w przelyku i nie nalezy to do przyjemnego uczucia,. radzilbym osoba
      zarzadzajacym da grasso przywiazywac uwage do zatrudnionego personelu i tym ze
      klient sie w koncu liczy!!! jak sie nie wyrabiacie w czasie to dali byscie cos
      od siebie (cole albo piwko :D)zamowilem w dagrasso pierwszy i ostatni raz! NIE
      POLECAM!!!
    • Gość: ania Pizzeria Da Grasso IP: *.tvkdiana.pl 16.01.09, 23:39
      pizza nie smaczna, sucha, mało składników nie polecam. Więcej z
      usług pizerii nie skorzystam
    • opocznianka82 Pizzeria Da Grasso 30.01.09, 14:10
      Byłam w Pizzerii DaGrasso w Warszawie na Solcu (czyli pod Mostem Poniatowaskiego)...:
      - mój szwagier znalazł w pizzy kawał czarnego twardego plastiku (długości ok. 3-4 cm), a mój mąż włosa... - ohyda!!! już nigdy więcej nie odwiedzimy tego lokalu, mimo że mamy bardzo blisko!!!
    • opocznianka82 Pizzeria Da Grasso - Warszawa - Stary Mokotów 30.01.09, 14:43
      ...a na Starym Mokotowie kelnerka podchodziła do nas co 5 minut i pytała się czy
      może już zabrać talerze; byliśmy naprawdę tym bardziej zaskoczeni, że jeszcze
      jedliśmy...
      - odnieśliśmy wrażenie, że chciała się nas jak najprędzej pozbyć...
    • Gość: sierzant_garsyja Pizzeria Da Grasso IP: *.dialog.net.pl 08.02.09, 22:02
      Konsumpcja zakończyła się wymiotami całej rodziny. Pierwszy i ostatni mój kontakt z DaGrasso.
    • Gość: Jakiś Ktoś Pizzeria Da Grasso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 17:53
      Chciałem przedstawić swoje wrażenia z kilku pobytów w pizzeri
      dagrasso,
      konkretnie we Wrocławiu na ul świeradowskiej.

1. Zawartość składników na cieście to loteria ok 3 - 5 cm wokół
      najczęsciej nie ma nic, zostaje gratisowy sos. Szczególnie jak jest
      dużo
      ludzi.
      Jak jednak przychodzą zanjomi pracowników to jest konkretna ilość
      składników do brzegu i bez kolejki. No to potem tym bardziej trzeba
      zaoszczędzić. Obserwacje mojego brata ( pizzeria okolice ul
      Legnickiej ) są takie same
      i twierdzi, że na wynoś jest trochę więcej składników, bo zawsze
      można
      nie przyjąć.
      2. Spotkała mnie sytuacja, że pizza miała być za 25 min , na miejscu,
      wróciłem do stolika za 15 -18 min i czekałem do 40 min, gdzie w
      międzyczasie przechodziły kilka razy dziewczyny z obsługi, po
      upomnieniu się padła
      odpowiedż że nie było nikogo przy stoliku, za chwilę podano zimną
      pizzę,
      a po zwróceniu uwagi stwierdzono że nikogo nie było przy stoliku a
      pizza
      leżała w kartonie na piecu. W efekcie jedliśmy odgrzaną. Para
      siedząca
      obok stwierdziła, że cały czas siedzieli przy stoliku i dostali
      pizzę po
      40 min i też nie za ciepłą.
    • Gość: gosc Pizzeria Da Grasso IP: *.217.146.194.generacja.pl 29.03.09, 04:09
      a ja wam powiem ze nie znacie sie na pizzy!!!!!! Da grasso jako
      jedyna pizeria sama wyrabia ciasta i sosy a nie jak pizza hut czy
      tellepizza gdzie wszystko jest zamrazane i w lodowkach lezy po kilka
      dni .... i tylko w niej mozecie popatrzec sobie jak robiona jest
      wasza pizza,wiem bo sama jestem pracownikiem Da Grasso i wiem co sie
      swieci a wy tylko pieprzycie glupoty ze az was co niektorych zal,ze
      papieru w lokalu nie ma ze lokal brzydko wystrojony i inne
      pierdoly ....a co wy katy ogladac przyszliscie czy zjesc??? ja
      wiem ze to jest tez wazne ale co niektorzy "kuturalni" klienci sami
      niszcza wszystko a narzekaja na personel...nikt co minute nie z
      pedzlem latal nie bedzie i malowal...a kelnerki?? jak maja byc mile
      skoro to czasem klienci sa nie mili?? tylko narzekac umiecie to sami
      sobie zrobcie pizze w domu jak czyjas wam nie smakuje!!!! karaluchy
      to moze i sami z domu na spacer zabraliscie i przyszly z wami do
      lokalu przypadkiem!!!!macie prawo zmieniac sobie lokal ale ja wam
      jednego zycze...zebyscie zawsze jak zamowicie z np. pizza hut pizze
      mieli glupie wrazenie ze moze jak wasza piza byla robiona gdzies z
      tylu na zapleczu to mozliwe ze ktos do niej naplul albo co innego!!!!
      smacznego:)(o tym tez wiem bo pracowalam tez w innych pizzeriach i
      nie takie cuda kucharze klientom robili:D:D)
    • Gość: OBURZONY !!!!!!! Pizzeria Da Grasso IP: *.media4.pl 17.05.09, 12:08
      Da Grasso Litewska.Wczoraj kolo 19 -tej zamowilem 2 pizze ,ktore dotarly do mnie
      po 22-wiec do wlascicieli lokalu :Was to dobrze wyslac po "smierc".Widac jak Wam
      zalezy na klientach-zapewniano mnie ,ze do godziny czasu max bedzie dostawa.Jak
      zadzwonilem tam po godzinie to blond lalunia beszczelinie odpowiedziala ,ze maja
      duzo pracy-A mnie to lotto-skoro sie nie wyrabiacie to zatrudnijcie prawdziwego
      piekarza lub dwoch -doskonale wiecie ,ze na weekend jest duzo pracy-5 osob stoi
      i rzadzi a jeden pizzer sie uwija jak moze-skandal.Wlasciciele lokalu zrobcie
      cos -bo jak tak dalej pojdzie to lokal zacznie swiecic pustkami.(te sytuacje sa
      nagminne)
      • kurzofretka Re: Pizzeria Da Grasso 24.08.09, 12:28
        Ja niestety mam złe wrażenia. CO prawda nie zamawialam pizzy, ale
        sałatkę.
        Skład tejże sałatki obejmuje min. tuńczyka, jajko, warzywa, sos, etc.
        Ze zdziwieniem odkryłam, ze na talerzu, jaki otrzymałam, żadnego
        jajka nie ma. Podeszłam do baru i poprosiłam o wyjaśnienia. Kobieta
        sucho poinformowała mnie, że "to jest tylko tak napisane. Jajka nie
        mamy". Tak osłupiałam, że nawet nie chciało mi się wszczynać
        awantury...

--------------------
        www.pubtrotter.pl
    • elly2 Pizzeria Da Grasso 29.08.09, 22:48
      Ciasto w pizzy to jeden wielki gniot. Nie wiem jak można to jadać .
      Składniki z rzadka - z wierzchu nie dopieczona a od spodu
      przypalona - masakra . Nie polecam choć wiem , że wśród wielu ma
      amatorów co to lubią gniota - rzecz gustu.
      Uwielbiam Pizza Hut choć drogo ale smacznie - dla mnie.
    • Gość: Michał Pizzeria Da Grasso IP: *.chello.pl 17.10.09, 19:58
      Lokal Gdynia-Dąbrowa. Bardzooo słaba! W porównaniu z innymi w trójmieście.
      Gorsza w smaku, mało składników i cena wyższa ponad 40% ( licząc z dowozem)
    • Gość: MARTIN NYSA Re: Pizzeria Da Grasso IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.09, 20:22
      SZCZERA ALE PRAWDZIWA PRAWDA
      PIZZERIA W NYSIE NIE POLECAM OBSŁUGA W SKAL 1-10 TYLKA I AŻ 1.
      DZISIEJSZY PRZYPADEK TO SZCZYT BEZSZCZELNOŚCI, GDY SPRZEDAWCA
      ZAOBSERWOWAŁ ŻE PODCZAS CZEKANIA ZAMÓWIŁEM ICH PIWO STWIERDZIŁ ŻE
      MOGE SOBIE CZEKAĆ, PRZYBYWAJA NASTĘPNI KLIENCI I JEDZĄ PIZZE A JA
      JAK FRAJER CZEKAM, PO 40 MIN. GDY ZAPYTAŁEM GDZIE MOJA PIZZA
      OKAZOŁO SIĘ ŻE CZEKA NA PIEC. DNO W STOSUNKU CO DO KLIENTA, JESZCZE
      RAZ N IE POLECAM PIZZERI DA GRASSO W NYSIE.
      MARTIN

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka