astria1 09.06.04, 00:30 Andrzej tlen wysiada - nie mogę się połączyć... :((( pozekam jeszcze moment.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martini_very_bianco Re: Awinn - priv.... 09.06.04, 10:33 a ja się dopiszę - jestem na tlenie jako uwka_kreskuwka:) 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link
lilka91 Re: Awinn - priv.... 11.06.04, 16:50 Błagam, nie odchodźcie na priv. Od kilku dni czytam tę listę, ba pochłaniam nawet zaciekłe starcia i dyskusje. Cieszę się, że wreszcie jakies forum homeo naprawdę działa i tak szybko się rozwija. Oczywiście nie mam nic przeciwko kontaktom prywatnym; nie wszystko można, należy, wypada upubliczniać, ale będę bardzo wdzięczna, jeżeli wszystkie dyskusje dotyczące meritum bedą toczone jednak tutaj. Kto nie chce - w szczegóły nie musi wnikać, a wymiana wszelkich poglądów dot. różnych szkół, nawet w ostrzejszej formie(do pewnych granic!) jest jak najbardziej pożądana. Dziękuję pomysłu założycielowi i składam szczególne podziękowania tym kilku osobom, które tak aktywnie uczestniczą w dyskusjach i dzielą się swoim doświadczeniem. Tak trzymać! Pozdrawiam, Odpowiedz Link
martini_very_bianco Re: Awinn - priv.... 11.06.04, 16:58 Witaj kolejny oszołomie:) Spoko, nikt nigdzie nie odchodzi, ja jestem tylko tutaj, a Astria i Awinn pewnie mają jakieś swoje porachunki mafijne:) Ja też mam nadzieję, że większość wymiany zdań toczy się tutaj. Ja w każdym razie nie robię skoków w bok:) 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link
martini_very_bianco Re: Awinn - priv.... 11.06.04, 18:18 ale stwierdził ze dla mnie jednej nie będzie się "wysilał" cffffaniak jeden ;-) Milion razy mówiłam, że ja też chcę coś wiedzieć, a gdzie mam się uczyć, jak nie tu. to powiedzice to na forum ze jestescie zaintersowani - nie moge się wypowiadać za kogoś sto razy mówiłam. wrrr. hehe, domowników się nie słucha, ale jak goście przyjdą, to od razu inaczej:) Może grono domowników nam się rozszerzy? 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatyczne forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19760 Odpowiedz Link
astria1 Re: Awinn - priv.... 11.06.04, 18:36 No wlasnie !!! dla swoich to mu się niechce :(( a ja przez niego tak jestem rozdarta ze hej :( - ale do Indii przeciez nie pojadę bo co sama ? :-) - ale ta szkoła to cakiem ...całkiem.... Odpowiedz Link
beba2 Re: Awinn - priv.... 11.06.04, 18:43 Ja też chcę, ja też chcę !!! Awinn, opowiadaj :))) A na privie z Awinnem to tylko dziecię moje własne leczę - przewlekle, cierpliwie... Odpowiedz Link
lilka91 Re: Awinnie - prosimy! 11.06.04, 18:43 Miałam Astrię zacytwać (i skomentować), ale coś nie wyszło. Zapewniam, że mnie nie zanudzicie! Nie bądźcie tacy ego... Odpowiedz Link