tropem_misia1 03.11.12, 09:55 kawę................ Bym mogła stanąć na barykadzie dnia. Bym splot wydarzeń na klatę przyjęła. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Nową podajcie mi 03.11.12, 12:37 A nie lepsza kawa z koniakiem,ale bez kawy?Po czyms takim natychmiast wypelnia cie uczucia bohaterskie i wypelniac bedziesz mogla czyny epickie. No,jakies tam-wstápilam na dzialo-a dzialo jak wyj.balo-czy cos w tym stylu. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Nową podajcie mi 03.11.12, 13:08 leziox napisał: > A nie lepsza kawa z koniakiem,ale bez kawy?Po czyms takim natychmiast wypelnia > cie uczucia bohaterskie i wypelniac bedziesz mogla czyny epickie. > No,jakies tam-wstápilam na dzialo-a dzialo jak wyj.balo-czy cos w tym stylu. mój ulubiony Izydor cudnie to ujął: " wstąpiłem na ciało,samo tego chciało" Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Nową podajcie mi 03.11.12, 12:58 Jeszcze jedna kawa? Walcząc z sennością o tej porze myślę sobie, że lepiej jej ulec może? Sen zdrowszy, niż kawa, co witaminkę B wypłukuje za co potem wątroba pokutuje. Ha! Jeśli teraz spać się położę, potem do północy dotrwam może? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Nową podajcie mi 03.11.12, 13:09 moja wątroba ma się dobrze nie waham się w wyborze między otępieniem ,a kujką w boku Odpowiedz Link