rybka.11 Re: Widać?;) 24.03.14, 17:08 Z telefonu - słaba jakość, ale chciałam na szybko.... Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: yes,yes.... 24.03.14, 18:19 a czy to bezpiecznie tak koło drucików tam chyba prąd ? Odpowiedz Link
rybka.11 Re: yes,yes.... 24.03.14, 18:28 Dla ptaków bezpieczne Zreszta, te druciki to sporo poniżej - tylko taka perspektywa To raczej te bociany niebezpieczne są dla tych drucików - zdarza się często, że na rozsypują patyków na te druciki i ktoś musi posprzątać - najczęściej energetycy Odpowiedz Link
anus-hka Re: Widać?;) 24.03.14, 18:35 Widzę kuper na słupie z patykami to chyba bocian Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Widać?;) 24.03.14, 18:45 zgadza się widać ,że to kuper)) bociani na pewno nie kurzy) Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Widać?;) 24.03.14, 19:02 anus-hka napisała: > Widzę kuper na słupie z patykami to chyba bocian __________________________ Bo nie chciał mi się dziobem ustawić Pokazał mi...no Odpowiedz Link
zegor Re: Widać?;) 24.03.14, 19:09 Siedział bocian w gnieździe a Rybka pod słupem to się bocian obraził i pokazał jej dupę Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Widać?;) 25.03.14, 08:55 zegor napisał: > Siedział bocian w gnieździe > a Rybka pod słupem > to się bocian obraził > i pokazał jej dupę ________________________ Genialna "twórczość" Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Widać?;) 24.03.14, 20:12 Dwa bociany dzisiaj widziałam,ale zapomniałam aparat. Odpowiedz Link
leziox Re: Widać?;) 25.03.14, 16:39 No to jak nie masz dowodow to jak Ci teraz wierzyc? Na slowo`? Odpowiedz Link
zegor Re: Widać?;) 26.03.14, 09:30 Poleciał wody szukać,żeby ten osmolony przez zwarcie na kablach tyłek umyć.... Gdzie z brudnym tyłkiem żonę znajdzie ?????? Odpowiedz Link
rybka.11 Wczoraj 27.03.14, 08:21 znowu chciałam mu fotkę pstryknąć Ale on chyba nie chce się "upubliczniać" - ilekroć już go miałam w ładnym ujęciu to skurczybyk robił fru z gniazda i odlatywał Złośliwiec jeden Odpowiedz Link
zegor Re: Kamera - bociany w gnieździe 29.03.14, 11:13 www.bociany.edu.pl/stream-ustron.php Odpowiedz Link
zegor Re: Kamera - bociany w gnieździe 29.03.14, 21:01 Czy kogoś zainteresowały te kamery ? Odpowiedz Link
rybka.11 Re: Kamera - bociany w gnieździe 29.03.14, 21:33 Ja spoglądam I na te i na moje za oknem Odpowiedz Link
zetka50 Re: Kamera - bociany w gnieździe 02.04.14, 13:04 zegor napisał: > Czy kogoś zainteresowały te kamery ? Zegor ja akurat teraz lukałam i trafiłam na bocianie bara bara Odpowiedz Link
zegor Re: Kamera - bociany w gnieździe 02.04.14, 20:07 Zetka....... Ty to masz zawsze szczęście Odpowiedz Link
zetka50 Re: Kamera - bociany w gnieździe 02.04.14, 20:54 a to ja Ci opowiem jak to było: ogladałam te z Ustronia , może 5 min; w gnieździe był jeden bocian, wypatrywał swej połówki, nie wiedziałam, czy to pan lub pani... aż tu nagle przyleciał jeden brudny cały z blota, się otrzepał a za moment... hop siup ten czysty z uciechy że pani wróciła teraz to tylko czekać na jaja, a potem pisklęta)) Odpowiedz Link
zegor Re: Kamera - bociany w gnieździe 02.04.14, 21:04 Ale ..."jaja" !!!!! Ten co ubłocony.....wrócił "pan" a czysta pani dała mu kuperka A tak naprawdę,bardzo lubię oglądać takie kamery i cieszę się,że Wam się podobają Odpowiedz Link
zetka50 Re: Kamera - bociany w gnieździe 02.04.14, 21:16 zegor napisał: > Ale ..."jaja" !!!!! > Ten co ubłocony.....wrócił "pan" > a czysta pani dała mu kuperka nie, nie nie Zegor to było na odwrót, pani bocianowa była z błotkiem, ale pan bocian zupełnie nie zwracał na to uwagi > A tak naprawdę,bardzo lubię oglądać takie kamery > i cieszę się,że Wam się podobają ja też żubry i sarny w okresie zimowym ogladam Odpowiedz Link
zegor Re: Kamera - bociany w gnieździe 02.04.14, 21:25 Bo to bardzo ciekawe A wiesz....fajnie,że można rozmawiać Odpowiedz Link
zetka50 Re: Kamera - bociany w gnieździe 02.04.14, 21:52 zegor napisał: > A wiesz....fajnie,że można rozmawiać można, mozna ) Odpowiedz Link
zegor Re: Kamera - bociany w gnieździe 02.04.14, 22:37 To rozmawiajmy bez ...podglądających A bociany są super !!!!!!!! Odpowiedz Link
zegor Zetko,powtórzę ! 03.04.14, 19:59 Ty jednak masz szczęście....... Ja podglądałem dzisiaj,był jeden bociek. w pewnej chwili wstał i zaczął tyłem iść w stronę końca gniazda! Reszta włosów mnie się zjeżyła i mało nie zacząłem się drzeć:Bo spadniesz kutolu !!!!! Nie spadł..... Wystawił kuper za gniazdo i dżyznął !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
zetka50 Re: Zetko,powtórzę ! 03.04.14, 20:41 no chyba miałam szczęście oglądać " numerek" bociani Odpowiedz Link
zegor Re: Zetko,powtórzę ! 03.04.14, 20:43 Właściwie,to i ja miałem szczęście..... przecież mógł się do mnie kuprem odwrócić ! Odpowiedz Link
zetka50 Re: Zetko,powtórzę ! 03.04.14, 20:50 no widzisz, po co ci zadek bociani oglądać a bociek chyba coś wyczuł,że ludziska oglądają Odpowiedz Link
zegor Re: Zetko,powtórzę ! 03.04.14, 20:53 Kamera na gniazdem już pewnie od lat, to taki bociek - celebryta Odpowiedz Link
zegor Re: Kamera - bociany w gnieździe 08.04.14, 21:16 Zetko,Jak napisałaś,że jest jajo,zajrzałem i faktycznie,bociany na zmianę wysiadywały !!!!! Od dwóch dni nie mam czasu,wyjeżdzam rano i wracam wieczorem,bo wnuczka chora i zajrzałem przed chwilą. Widzę jednego stojącego bociana,więc nie siedzi na jaju, a jaja nie widać ! Odpowiedz Link
zegor Re: Kamera - bociany w gnieździe 08.04.14, 21:20 Cofam wszystko !!!!!!!!!! Zdążyłem napisać i puściłem jeszcze raz kamerę ! Ten co stoi,to stoi na straży,a stoi tak,że nie widać tego, co siedzi na jaju. No to jednak będą młode,a już się obawiałem Odpowiedz Link
zegor Już są trzy jaja 10.04.14, 08:49 No właśnie,już są trzy, a przed chwilą bocian wlazł na bocianicę Odpowiedz Link
zegor Re: Już są trzy jaja 22.05.14, 20:52 W pierwszej dekadzie maja wykluły się cztery pisklaki. Były deszcze,bociany nie mogły wyżywić młodych,cały lęg nie przeżył Odpowiedz Link