Dodaj do ulubionych

Czy trudno

05.11.12, 13:07
zalożyć sklep internetowy?
Czy ma ktoś w tym temacie jakieś doświadczenie?
Jakieś sugestie?
Obserwuj wątek
    • tropem_misia1 Re: Czy trudno 05.11.12, 15:29
      Nigdy się na to nie przymierzałam.
      Chyba potrza mieć swoją stronę?Domenę? czy cóś?
      • super.halusia Re: Czy trudno 05.11.12, 17:08
        nie myślałam nigdy o tym
        • leziox Re: Czy trudno 05.11.12, 17:56
          Zalozyc nie jest trudno.Istnieja firmy ktore ci wynajmuja "ramki" sklepu z gotowym software,mozesz to ubarwic i upiekszyc wg swojego widzimisie.Placi sie przewaznie cos tam na miesiac.Wazniejsze jest to aby to wszystko zaczelo zarabiac,wiec wpisy w googlach i innych wyszukiwarkach no i cala masa cierpliwosci.
          A co chcesz sprzedawac?
          • rybka.11 Re: Czy trudno 06.11.12, 06:28
            Sama nie wiem, co można by skutecznie tą drogą sprzedać?...smile

Szukam sposobu, na życie.
            • lvova Re: Czy trudno 06.11.12, 11:54
              Rybcia a nie lepiej sprzedawać swoje produkty za pomocą istniejących już ?

Założysz sklep internetowy sama dla siebie i co dalej? Kto o nim będzie wiedział? Reklama,marketing,promocja marki,to wszystko jest konieczne przecież by zaistnieć na rynku. Z grona przyjaciół,znajomych,rodziny będziesz miał marny interes,więc może lepiej korzystać z dużych istniejących już.
              • leziox Re: Czy trudno 06.11.12, 14:16
                Na duzych portalach jest zatrzesienie sklepów ale z pewnoscia na poczatek moze to byc jakas metoda startu.Wziac trzeba pod uwage Allegro,Ebay,inne tego rodzaju portale,ale przede wszystkim trzeba miec pomysl i wiedziec mniej lub wiecej co chce sie robic.
                Wez pod uwage ze trzeba miec kase na inwestycje i jesli juz decydujesz sie na sprzedaz przez internet-ze Izba Skarbowa bedzie wymagala od ciebie placenia z tego tylulu podatku.Itd,itp.
                Cos o tym wiem,od wielu lat to robie wiec moglbym ci spiewac kolysanki na temat.
    • darima_ka Re: Czy trudno 06.11.12, 17:37
      Może najpierw zacznij sprzedaż czegoś na Allegro ,e-bay,
      a jeśli dobrze sprzedaż pójdzie ,to wtedy można pomyśleć
      o sklepie internetowym?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka