smoczysko1 08.01.10, 01:45 Witam wszystkich zgromadzonych na tym forum:) czy ktos moze polecic mi super swietnego, polskojezycznego przewodnika po Petersburgu? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytamanzel Re: Przewodnik po Petersburgu 04.02.10, 16:24 Witaj, czy chodzi Ci o przewodnika miejscowego ze znajomością języka polskiego czy planujesz wyjazd i chciałabyś żeby ktoś poprowadził Cię z Polski? Jeśli to drugie, to mieszkałam w Rosji pół roku na stypendium naukowym, miejscowych polskojęzycznych pilotów i przewodników niestety nie znam, ale sama Petersburg znam całkiem nieźle, więc jedyny sposób w jaki mogę Ci pomóc,to podać kontakt do siebie albo znajomych pilotów, którzy specjalizują się w Rosji. Pozdrawiam, Edyta. bellitadithi@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
tesia122 Re: Przewodnik po Petersburgu 09.04.10, 23:17 moze jeszcze się przyda. Ja korzystałąm z pośrednictwa Pana Leona Chrul, prowadzi biuro turystyczne. Nie znam telefonu tej przewodniczki, którą nam załatwił ale była super. Leon Chrul +7 812 605 38 61, + 79216593003 poloniaspb@yahoo.com Odpowiedz Link Zgłoś