Gość: Bea35 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 09:16 Szukam ludzi na wspólny wypad na narty. wiek 30+- Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nyakoba Re: Razem na narty 20.11.06, 20:36 Byłabym chętna. Daj znać na maila. Pozdrawiam Odpowiedz Link
kaskulec73 Re: Razem na narty 21.11.06, 09:10 Z przyjemnością wypadłabym na narty! Kryterium wieku spełniam:) Nie wiem jakie są pozostałe ? Odpowiedz Link
Gość: radomado Re: Razem na narty IP: 80.48.49.* 25.11.06, 00:43 ja tez chetnie sie podepne:) gdzie z kim na ile i co bedziemy robic?:) Odpowiedz Link
Gość: Piotr Re: Razem na narty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 09:52 Gdzie i na jak długo i kiedy Odpowiedz Link
Gość: Bea35 Re: Razem na narty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 14:13 Bukowina, Białka, Szczyrk lub Ustroń. Pierwszy wypad ok lutego, drugi Dolomity koniec marca początek kwietnia. Odpowiedz Link
Gość: radomado Re: Razem na narty IP: 80.48.49.* 26.11.06, 15:07 jedziemym parami czy sa single:) Odpowiedz Link
nyakoba Re: Razem na narty 26.11.06, 17:23 Sparowani chyba nie szukaliby tutaj towarzystwa na narty? Ale może się mylę;)) Osobiście wolałabym początek stycznia (tydzień), żeby pojechać jeszcze przed feriami unikając tłoku na stokach. I co powiecie na Jaworzynę? Odpowiedz Link
Gość: Bea35 Re: Razem na narty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 17:39 Jestem alone, ale nie mam nic przeciwko tym together Odpowiedz Link
kaskulec73 Re: Razem na narty 29.11.06, 10:44 Hey, ja się opowiadam za Szczyrkiem - z Warszawy najbliżej! co do terminu to idealnie byłoby zdążyć przed feriami:) Odpowiedz Link
Gość: radomado Re: Razem na narty IP: 80.48.49.* 29.11.06, 19:47 Moi drodzy Szczyrk faktycznie najblizszy i najlepszy dojazd ale najgorsze warunki...wezmy to pod uwage wszystko pamieta stan wojenny:) Odpowiedz Link
Gość: P. Re: Razem na narty IP: 157.25.9.* 30.11.06, 14:18 Polecam Białkę Tatrzańską. Super miejsce szczególnie jeśli jedzie się samochodem, można bez problemów wyskoczyć na narty do Zakopanego czy Bukowiny. Odpowiedz Link
Gość: A. Re: Razem na narty IP: 157.25.9.* 30.11.06, 13:37 Czy jeszcze można się dołączyć ??? początek stycznia byłby super, może białka tatrzańska albo bukowina? skoro szczyrk pamięta stan wojenny;) Odpowiedz Link
Gość: marzena Re: Razem na narty IP: 157.25.9.* 30.11.06, 15:48 gdyby sprawa była aktualna - to się piszę!; zdecydowanie opowiadam się za terminem styczniowym, co do miejsca - hmh może być jaworzyna, szczyrk, białka, korbielów Odpowiedz Link
Gość: radomado Re: Razem na narty IP: 80.48.49.* 30.11.06, 20:58 witam:) jak nas bedzie tyle to wynajmiemy autokar:)no i gdzie my nocleg znajdziemy na 20 osob??toz to sie obóz narciarski dla singli zrobi:) Odpowiedz Link
nyakoba Re: Razem na narty 30.11.06, 21:08 hahaha, oby tylko liczba osób była "do pary";))) Odpowiedz Link
Gość: radomado Re: Razem na narty IP: 80.48.49.* 30.11.06, 23:37 na szczescie osoby po 30 cechuje niezwykła zdolnosc dostosowania do sytuacji ....wiec moze bedą zwolennicy innych konfiguracji niz para:):):) i przygarna nieszczesnika::))) Odpowiedz Link
Gość: marzena Re: Razem na narty IP: 157.25.9.* 01.12.06, 10:52 widzę, że kwestie zakwaterowania mamy już prawie załatwioną; cóż pozostaje tylko ustalić miejsce i czas:) Odpowiedz Link
Gość: radomado Re: Razem na narty IP: 80.48.49.* 01.12.06, 12:31 Bea35 chyba kurcze trzeba by sie zając sprawa ogranizacyjna :) tylko jak to zorganizowac?:) Odpowiedz Link
Gość: Bea35 Re: Razem na narty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 16:31 No cóż trzeba zacząć działać... Po pierwsze ustalmy termin. Piszcie kiedy możecie jechać? Coś ustalimy... A może ma ktoś jakieś fajne namiary na noclegi? pozdrowionka Bea Odpowiedz Link
Gość: Wojciech Re: Razem na narty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 17:18 Witam mam dla Was fajną ofertę na wypad do Zakopanego, szczegóły znajdziecie tutaj: www.zakopane-info.pl/akcjareakcja.htm pozdrawienia dla wszystkich Odpowiedz Link
iva33 Re: Razem na narty 02.12.06, 23:48 witam! czy jeszcze można dołaczyć? widzę że grupa się rozrasta ale może gdzieś się zmieszczę?? swój pierwszy wyjazd na nartki w tym sezonie planowałam do białki:-) tylko co z tym śniegiem??? może macie jakieś przecieki z góry kiedy coś spadnie???? :-) Odpowiedz Link
Gość: radomado Re: Razem na narty IP: 80.48.49.* 03.12.06, 07:13 Iva spadnie napewno jak przyjedziemy tylko nie wiem czy to bedzie snieg:)ale spadnie .. Bea jest organizatorem i z tego co wiem trzeba miec wyzsze wykształcenie :) Ale pewnie masz wiec mozesz jechac:) Odpowiedz Link
nyakoba Re: Razem na narty 03.12.06, 13:07 Uff, znalazłam wątek:)) Najważniejszy jest chyba termin. Razem z Kaskulcem optujemy za 6-13 stycznia. Obie chciałybyśmy ominąć termin ferii zimowych. Ludzie spędzający sylwestra w górach już wyjadą, ferie jeszcze się nie zaczną, więc jest duża szansa na jakieś luzy na stoku. Miejsce-gdzie najłatwiej dojechać pociągiem, bo to chyba będzie główny środek transportu. Wypada, że Szczyrk (a może ktoś ma inne propozycje?) Potem będzie już z górki:D Odpowiedz Link
iva33 Re: Razem na narty 03.12.06, 20:17 Nie wiem skąd jest więkoszość chętnych-przypuszczam że stolica??? więc rozumię kwestię dojazdu:-) (choć do szczyrku i tak trzeba sie przesiąść na pks w bielsku) Przypuszczam że białka będzie lepiej przygotowana-w szczyrku z tego co wiem nie dośnieżają-no chyba że stanie sie cud bo na świeta zapowiadają 10st:-) ale w białce pewnie będziecie się nudzić:-) (ja jeżdze dopiero drugi sezon więc dla mnie jest ok) Aha-w szczyrku jakie miejsce-w pobliżu skrzycznego, salmopolu czy czyrna???? wypadałoby wybrać jakąś baze:-) a może jednak ktoś da sie namówić na białkę??? pozdrawiam Odpowiedz Link
Gość: radomado Re: Razem na narty IP: 80.48.49.* 03.12.06, 21:18 szczyrk znam dobrze i naprawde szczerze odradzam ..wchodze w białke:) Odpowiedz Link
Gość: ania Re: Razem na narty IP: *.resetnet.pl 03.12.06, 21:22 hej, czy można jeszcze się przyłączyć? widzę że grupa nieco się rozrasta... Odpowiedz Link
Gość: radomado Re: Razem na narty IP: 80.48.49.* 03.12.06, 21:45 decyduje Bea 35 ale jak dasz koperte moze Cie wezmiemy:)i poczytaj wczesniej zasady noclegów co by nie było rozczarowania:) Odpowiedz Link
kaskulec73 Re: Razem na narty 04.12.06, 14:21 Witajcie! W kwestii terminu - nadal opowiadam się za terminem przedferiowym, proponuję tydzień 6-13 stycznia. Co do miejsca to ponieważ nie byłam chciałabym do Szczyrku pojechać, Białkę znam - jest fajna na dwa-trzy dni, ale cały tydzień jeździć na jednym stoku - trochę monotonne być może. Ale nie mówię nie. Odpowiedz Link
Gość: Bea35 Re: Razem na narty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 15:21 No cóż obserwując pogodę za oknem termin na początku stycznia raczej odpada. Zobaczymy jaka będzie pogoda... Realny jest raczej termin pod koniec lutego pozdrowienia dla all Odpowiedz Link
iva33 Re: Razem na narty 04.12.06, 19:22 witam po weekendzie-niestety nie narciarskim:-(...no chyba że przed tv;-) Bea35 chyba masz rację iż na początku stycznia raczej marne szanse na śnieg-lepiej nie nastawiac się aby nie było rozczarowania:-( W każdym bądź razie jeśli zrobią się warunki z pewnością wybiorę sie-niezależnie od terminu-może na przedłużony weekend 3-4dni (mieszkam w okolicach katowic więc w górki mam niedaleko); jesli ktoś będzie chciał dołączyć będzie mi miło:-) aha-jeździłam w białce i szczyrku-czyrna- oczywiście szczyrk lepszy (lepsze górki, dłuższe i ciekawsze zjazdy-eh....) ale białka lepiej przygotowana infrastruktualnie:-); szczyrk trochę droższy. Wstępnie sie orientowałam-w zasadzie od połowy stycznia do połowy lutego w białce i szczyrku większa częśc kwater zarezerwowana (te lepsze w pobliżu wyciągów). Ale na rozruszanie w nowym sezonie chyba wybiorę białkę-na kilka dni w sam raz:-) Myślę że wrócimy do tematu jak spadnie śnieg-bo na razie to takie plany-marzenia:-) Odpowiedz Link
Gość: marzena Re: Razem na narty IP: *.aster.pl 04.12.06, 20:37 ja jednak mam nadzieję, że śnieg niebawem spadnie i w styczniu będzie można szusować w białce albo szczyrku - czego sobie i wam życzę! aha - ja się piszę w razie co na początek stycznia, luty też zresztą może być. Odpowiedz Link
Gość: radomado Re: Razem na narty IP: 80.48.49.* 04.12.06, 23:33 Iva ja wchodze :) tez mieszkam w okolicach katowic wiec mam tak samo blisko:) jak tylko spadnie snieg mozemy sie gdzies razem wybrac.. na rozruszanie pojedziemy do białki:) pzdr oczywiscie na wpolny wyjazd cały czas czekam:) Odpowiedz Link
iva33 Re: Razem na narty 06.12.06, 20:09 mam nadzieje że jak spadnie śnieg to wątek wróci "na szczyty popularności" a nie zginie w zapomnieniu:-) ......jak będziecie mieli chęci na narty-piszcie-myślę że ktoś sie znajdzie aby dołączyć:-) Odpowiedz Link
Gość: marzena Re: Razem na narty IP: 157.25.9.* 07.12.06, 09:15 nie wiem czy też to słyszeliście - ale zima najwcześniej przyjdzie na przełomie stycznia i lutego !!! ale długo w tym roku będziemy musieli czekać na możliwość ponartowania się Odpowiedz Link
Gość: ania Re: Razem na narty IP: 157.25.9.* 08.12.06, 13:11 zatem wszyscy cierpliwie czekajmy na śnieg! wtedy pozostanie nam tylko dogranie miejsca i terminu; do rychłego spotkania się na stoku !!! Odpowiedz Link
iva33 Re: Razem na narty 09.12.06, 20:18 witam! faktycznie-nie pozostaje nam nic innego jak czekać cierpliwie:-( a może ktoś ma ochotę powłóczyć się po górkach (beskidy) "na piechotę"???? termin-początkowe weekedny stycznia-...o ile oczywiście nie będzie śniegu bo wtedy oczywiscie narty:-) Odpowiedz Link
Gość: Katia Na weekend? IP: *.aster.pl 07.12.06, 14:48 Tez sie chcemy dolaczyc.Moze jakis wypad na weekend do korbielowa? Jezdze tam w swietne miesjce przy stoku. Myslalam ze jakis weekend w polowie stycznia. Niestety ucze w szkole wiec mam ferie z mazowieckim i tez mam sie zamiar wybrac. Jestesmy z wawy i mamy samochod kombi wiec moglibysmy kogos zabrac ze soba. A slyszeliscie ze w decathlonie na weekend mozna wypozyczac narty quechua za darmo? Jak macie pomysl na wypad weekendowy to prosze dac znac.jestesmy para 29-30 lat.pozdrawiamy Odpowiedz Link
anisc Re: Na weekend? 03.01.07, 21:00 witaj k. tez pracuje w szkole wiem co to znaczy palnowac wyjazd tylko w czasie ferii. wiec gdyby plan wypadu weekedowego byl nadal aktualnuy . to ja sie pisze. mam 29 lat. pasuja mi polskie gory, moze slowackie. czekam na odpowiedz i snieg. pozdrawaim Odpowiedz Link
girl Re: Razem na narty 12.12.06, 21:22 hej jestem chętna, prosze o szcegóły na maila; Odpowiedz Link
Gość: marzena Re: Razem na narty IP: 157.25.9.* 26.01.07, 09:20 Hey, śniegu napadało już chyba wystarczająco - co więc z wyjazdem? Są jacyś chętni czy wszystkim tegoroczna wiosna zimą odebrała ochotę na narty. pozdrawiam, marzena Odpowiedz Link
Gość: kasia Re: Razem na narty IP: *.aster.pl 27.01.07, 21:08 od 4.02 na caly tydzien wybieramy sie na chopok www.jasna.sk jeszcze tam nigdy nie bylismy. narazie nie mamy noclegu. zamierzamy jechac w niedziele i poszukac czegos. jestesmy para 30 latkow. jak ktos jest zainteresowany takim wyjazdem to prosze o kontakt way2short@rocketmail.com Odpowiedz Link
Gość: Aśka Re: Razem na narty IP: 157.25.9.* 29.01.07, 09:16 może na koniec lutego zbiera się jakaś silna grupa spragnionych nart??? z przyjemnością przyłączę się, bo bardzo wyposzczona nartowo jestem :) Odpowiedz Link
Gość: Milla Re: Razem na narty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 23:25 my się wybieramy na początku marca - ale jeszcze nie sprecyzowaliśmy miejsca wypadu Odpowiedz Link
Gość: krzys Re: Razem na narty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 15:03 kto jedzie do Austri i zabierze dokwateruje sie Odpowiedz Link
Gość: krzys Re: Razem na narty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 15:08 lub FRANCJA MOJ TEL.668343O74 SLASK Odpowiedz Link
mada_32 Re: Razem na narty 01.02.07, 00:14 Może chociaż parę dni w przyszłym tygodniu ? Może Beskidy?.Jestem z Warszawy, jeżdżę na razie dość przeciętnie, ale strasznie mnie ciągnie na stok :) Odpowiedz Link
cheyenne73 To jak, jedziemy na te narty? Snieg juz jest :) 06.02.07, 11:21 Chyba dojrzalam na tym watku jakies znajome nicki ? :) Grupa znajomych planuje wstepnie kulkudniowy wyjazd na narty, chyba w ostatni weekend lutego ( + dodatkowo ze 2 dni urlopu ). Jesli komus jeszcze zapal do wyjazdu nie przeszedl to zapraszam do kontynuowania watku. Preferowany cel podrozy jest jeszcze ustalany. Moim faworytem jest jednak Bialka :) Odpowiedz Link
Gość: Aśka Re: To jak, jedziemy na te narty? Snieg juz jest IP: 217.153.60.* 07.02.07, 09:20 Ja już straciłam nadzieję i sprzęt schowałam głęboko żeby oczu mych nie drażnił :) chyba trzeba będzie się z nim przeprosić ;) Białka wydaje sie super miejscem na krótki wypad, jedyny tylko minus wyjazdu weekend + 2 dni to tłum i kolejki w weekend właśnie, ale co tam dla spragnionych narciarzy to nie jest problem! Odpowiedz Link
cheyenne73 Re: To jak, jedziemy na te narty? Snieg juz jest 08.02.07, 11:32 wlasnie z powodu weekendowych tlumow dodalam dodatkowe dni :) poza tym jesli w weekend na stoku byloby faktycznie masakrycznie to zawsze mozna zagospodarowac sobie dzien w inny sposob :) bede jechac z wawy Odpowiedz Link
iva33 Re: To jak, jedziemy na te narty? Snieg juz jest 12.02.07, 19:33 witam:-) obserwując prognozy pogodowe to chyba raczej białka nie wyjdzie:-( byłam w ten weekend na skrzycznym i pilsku-warunki są piękne...ale na górze-tzn na skrzycznym od jaworzyny w górę,a na pilsku od hali szczawiny- poniżej ...szkoda mówić (na skrzycznym błotko i trawa, pilsko-taka jakaś brązowa substancja). Białka sporo niżej leży i jeśli nie dosypie naturalny śnieg i temp.poniżej 0 st. to nawet nie bądą mogli dośnieżyć:-( więc może poczekać troszkę...i ewentualnie zmienić cel-np.na korbielów??? dla początkujących jest wyciąg "baba" www.pilsko.pl/uds.asp? i=40¤t_id=517 ,a reszta na pilsko-gdzie też są fajne niebieskie-dacie radę:-) no ale poczekamy-zobaczymy. Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link
kate_73 Re: To jak, jedziemy na te narty? Snieg juz jest 13.02.07, 18:56 Ja juz chyba wyczerpałam limit zimowych wyjazdów w tym roku, ale pozdrawiam znajomych i życzę miłej zabawy Odpowiedz Link
iva33 Re: Razem na narty 07.02.07, 06:09 hej! czy ktoś ze Śląska wybiera sie w tygodniu na dzień na nartki i ma wolne miejsce w samochodzie???? chętnie dołączę:-) polecam pilsko-warunki super!!! Odpowiedz Link
Gość: beta Re: Razem na narty IP: *.chello.pl 18.02.07, 19:16 hej! widzę że wątek chyba "umarł"...:-( moze ktoś ma jednak ochotę wybrać sie na nartki bo w górach śnieg jest:-) jestem ze śląska i w zasadzie nawet na jeden dzień można skoczyć np.na pilsko:-) ktoś dołaczna???? Odpowiedz Link
nikka31 Re: Razem na narty 22.02.07, 10:42 ja byłabym chętna - też jestm ze śląska - ale ten weekend byłoby ciężko - co najwyżej w grę wchodziłaby sobota Odpowiedz Link