Dodaj do ulubionych

Razem na narty

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 09:16
Szukam ludzi na wspólny wypad na narty.
wiek 30+-
Obserwuj wątek
    • nyakoba Re: Razem na narty 20.11.06, 20:36
      Byłabym chętna. Daj znać na maila.
      Pozdrawiam
    • kaskulec73 Re: Razem na narty 21.11.06, 09:10
      Z przyjemnością wypadłabym na narty! Kryterium wieku spełniam:) Nie wiem jakie
      są pozostałe ?
    • Gość: radomado Re: Razem na narty IP: 80.48.49.* 25.11.06, 00:43
      ja tez chetnie sie podepne:) gdzie z kim na ile i co bedziemy robic?:)
    • Gość: Piotr Re: Razem na narty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 09:52
      Gdzie i na jak długo i kiedy
      • Gość: Bea35 Re: Razem na narty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 14:13
        Bukowina, Białka, Szczyrk lub Ustroń. Pierwszy wypad ok lutego, drugi Dolomity
        koniec marca początek kwietnia.
        • Gość: radomado Re: Razem na narty IP: 80.48.49.* 26.11.06, 15:07
          jedziemym parami czy sa single:)
          • nyakoba Re: Razem na narty 26.11.06, 17:23
            Sparowani chyba nie szukaliby tutaj towarzystwa na narty? Ale może się mylę;))
            Osobiście wolałabym początek stycznia (tydzień), żeby pojechać jeszcze przed
            feriami unikając tłoku na stokach.
            I co powiecie na Jaworzynę?
            • Gość: Bea35 Re: Razem na narty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 17:39
              Jestem alone, ale nie mam nic przeciwko tym together
        • kaskulec73 Re: Razem na narty 29.11.06, 10:44
          Hey, ja się opowiadam za Szczyrkiem - z Warszawy najbliżej! co do terminu to
          idealnie byłoby zdążyć przed feriami:)
          • Gość: radomado Re: Razem na narty IP: 80.48.49.* 29.11.06, 19:47
            Moi drodzy Szczyrk faktycznie najblizszy i najlepszy dojazd ale najgorsze
            warunki...wezmy to pod uwage wszystko pamieta stan wojenny:)
            • Gość: P. Re: Razem na narty IP: 157.25.9.* 30.11.06, 14:18
              Polecam Białkę Tatrzańską. Super miejsce szczególnie jeśli jedzie się
              samochodem, można bez problemów wyskoczyć na narty do Zakopanego czy Bukowiny.
    • Gość: A. Re: Razem na narty IP: 157.25.9.* 30.11.06, 13:37
      Czy jeszcze można się dołączyć ??? początek stycznia byłby super, może białka
      tatrzańska albo bukowina? skoro szczyrk pamięta stan wojenny;)
      • Gość: marzena Re: Razem na narty IP: 157.25.9.* 30.11.06, 15:48
        gdyby sprawa była aktualna - to się piszę!; zdecydowanie opowiadam się za
        terminem styczniowym, co do miejsca - hmh może być jaworzyna, szczyrk, białka,
        korbielów
        • Gość: radomado Re: Razem na narty IP: 80.48.49.* 30.11.06, 20:58
          witam:) jak nas bedzie tyle to wynajmiemy autokar:)no i gdzie my nocleg
          znajdziemy na 20 osob??toz to sie obóz narciarski dla singli zrobi:)
          • nyakoba Re: Razem na narty 30.11.06, 21:08
            hahaha, oby tylko liczba osób była "do pary";)))
            • Gość: radomado Re: Razem na narty IP: 80.48.49.* 30.11.06, 23:37
              na szczescie osoby po 30 cechuje niezwykła zdolnosc dostosowania do
              sytuacji ....wiec moze bedą zwolennicy innych konfiguracji niz para:):):) i
              przygarna nieszczesnika::)))
              • Gość: marzena Re: Razem na narty IP: 157.25.9.* 01.12.06, 10:52
                widzę, że kwestie zakwaterowania mamy już prawie załatwioną; cóż pozostaje
                tylko ustalić miejsce i czas:)
                • Gość: radomado Re: Razem na narty IP: 80.48.49.* 01.12.06, 12:31
                  Bea35 chyba kurcze trzeba by sie zając sprawa ogranizacyjna :) tylko jak to
                  zorganizowac?:)
                  • Gość: Bea35 Re: Razem na narty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 16:31
                    No cóż trzeba zacząć działać... Po pierwsze ustalmy termin. Piszcie kiedy
                    możecie jechać?
                    Coś ustalimy...
                    A może ma ktoś jakieś fajne namiary na noclegi?

pozdrowionka Bea
                    • Gość: Wojciech Re: Razem na narty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.06, 17:18
                      Witam mam dla Was fajną ofertę na wypad do Zakopanego, szczegóły znajdziecie
                      tutaj: www.zakopane-info.pl/akcjareakcja.htm

pozdrawienia dla wszystkich
    • iva33 Re: Razem na narty 02.12.06, 23:48
      witam! czy jeszcze można dołaczyć? widzę że grupa się rozrasta ale może gdzieś
      się zmieszczę?? swój pierwszy wyjazd na nartki w tym sezonie planowałam do
      białki:-) tylko co z tym śniegiem??? może macie jakieś przecieki z góry kiedy
      coś spadnie???? :-)
      • Gość: radomado Re: Razem na narty IP: 80.48.49.* 03.12.06, 07:13
        Iva spadnie napewno jak przyjedziemy tylko nie wiem czy to bedzie snieg:)ale
        spadnie ..
        Bea jest organizatorem i z tego co wiem trzeba miec wyzsze wykształcenie :)
        Ale pewnie masz wiec mozesz jechac:)
        • nyakoba Re: Razem na narty 03.12.06, 13:07
          Uff, znalazłam wątek:))

Najważniejszy jest chyba termin. Razem z Kaskulcem optujemy za 6-13 stycznia.
          Obie chciałybyśmy ominąć termin ferii zimowych. Ludzie spędzający sylwestra w
          górach już wyjadą, ferie jeszcze się nie zaczną, więc jest duża szansa na
          jakieś luzy na stoku.
          Miejsce-gdzie najłatwiej dojechać pociągiem, bo to chyba będzie główny środek
          transportu. Wypada, że Szczyrk (a może ktoś ma inne propozycje?)
          Potem będzie już z górki:D
          • iva33 Re: Razem na narty 03.12.06, 20:17
            Nie wiem skąd jest więkoszość chętnych-przypuszczam że stolica??? więc rozumię
            kwestię dojazdu:-) (choć do szczyrku i tak trzeba sie przesiąść na pks w
            bielsku) Przypuszczam że białka będzie lepiej przygotowana-w szczyrku z tego co
            wiem nie dośnieżają-no chyba że stanie sie cud bo na świeta zapowiadają 10st:-)
            ale w białce pewnie będziecie się nudzić:-) (ja jeżdze dopiero drugi sezon więc
            dla mnie jest ok) Aha-w szczyrku jakie miejsce-w pobliżu skrzycznego, salmopolu
            czy czyrna???? wypadałoby wybrać jakąś baze:-)
            a może jednak ktoś da sie namówić na białkę???
            pozdrawiam
            • Gość: radomado Re: Razem na narty IP: 80.48.49.* 03.12.06, 21:18
              szczyrk znam dobrze i naprawde szczerze odradzam ..wchodze w białke:)
    • Gość: ania Re: Razem na narty IP: *.resetnet.pl 03.12.06, 21:22
      hej,
      czy można jeszcze się przyłączyć? widzę że grupa nieco się rozrasta...
      • Gość: radomado Re: Razem na narty IP: 80.48.49.* 03.12.06, 21:45
        decyduje Bea 35 ale jak dasz koperte moze Cie wezmiemy:)i poczytaj wczesniej
        zasady noclegów co by nie było rozczarowania:)
    • kaskulec73 Re: Razem na narty 04.12.06, 14:21
      Witajcie!
      W kwestii terminu - nadal opowiadam się za terminem przedferiowym, proponuję
      tydzień 6-13 stycznia. Co do miejsca to ponieważ nie byłam chciałabym do
      Szczyrku pojechać, Białkę znam - jest fajna na dwa-trzy dni, ale cały tydzień
      jeździć na jednym stoku - trochę monotonne być może. Ale nie mówię nie.
      • Gość: Bea35 Re: Razem na narty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 15:21
        No cóż obserwując pogodę za oknem termin na początku stycznia raczej odpada.

Zobaczymy jaka będzie pogoda...

Realny jest raczej termin pod koniec lutego

pozdrowienia dla all
        • iva33 Re: Razem na narty 04.12.06, 19:22
          witam po weekendzie-niestety nie narciarskim:-(...no chyba że przed tv;-) Bea35
          chyba masz rację iż na początku stycznia raczej marne szanse na śnieg-lepiej nie
          nastawiac się aby nie było rozczarowania:-( W każdym bądź razie jeśli zrobią
          się warunki z pewnością wybiorę sie-niezależnie od terminu-może na przedłużony
          weekend 3-4dni (mieszkam w okolicach katowic więc w górki mam niedaleko); jesli
          ktoś będzie chciał dołączyć będzie mi miło:-) aha-jeździłam w białce i
          szczyrku-czyrna- oczywiście szczyrk lepszy (lepsze górki, dłuższe i ciekawsze
          zjazdy-eh....) ale białka lepiej przygotowana infrastruktualnie:-); szczyrk
          trochę droższy. Wstępnie sie orientowałam-w zasadzie od połowy stycznia do
          połowy lutego w białce i szczyrku większa częśc kwater zarezerwowana (te lepsze
          w pobliżu wyciągów). Ale na rozruszanie w nowym sezonie chyba wybiorę białkę-na
          kilka dni w sam raz:-) Myślę że wrócimy do tematu jak spadnie śnieg-bo na razie
          to takie plany-marzenia:-)
          • Gość: marzena Re: Razem na narty IP: *.aster.pl 04.12.06, 20:37
            ja jednak mam nadzieję, że śnieg niebawem spadnie i w styczniu będzie można
            szusować w białce albo szczyrku - czego sobie i wam życzę!
            aha - ja się piszę w razie co na początek stycznia, luty też zresztą może być.
          • Gość: radomado Re: Razem na narty IP: 80.48.49.* 04.12.06, 23:33
            Iva ja wchodze :) tez mieszkam w okolicach katowic wiec mam tak samo blisko:)
            jak tylko spadnie snieg mozemy sie gdzies razem wybrac..
            na rozruszanie pojedziemy do białki:)
            pzdr
            oczywiscie na wpolny wyjazd cały czas czekam:)
            • iva33 Re: Razem na narty 06.12.06, 20:09
              mam nadzieje że jak spadnie śnieg to wątek wróci "na szczyty popularności" a nie
              zginie w zapomnieniu:-) ......jak będziecie mieli chęci na narty-piszcie-myślę
              że ktoś sie znajdzie aby dołączyć:-)
              • Gość: marzena Re: Razem na narty IP: 157.25.9.* 07.12.06, 09:15
                nie wiem czy też to słyszeliście - ale zima najwcześniej przyjdzie na przełomie
                stycznia i lutego !!! ale długo w tym roku będziemy musieli czekać na możliwość
                ponartowania się
              • Gość: ania Re: Razem na narty IP: 157.25.9.* 08.12.06, 13:11
                zatem wszyscy cierpliwie czekajmy na śnieg! wtedy pozostanie nam tylko dogranie
                miejsca i terminu; do rychłego spotkania się na stoku !!!
                • iva33 Re: Razem na narty 09.12.06, 20:18
                  witam! faktycznie-nie pozostaje nam nic innego jak czekać cierpliwie:-( a może
                  ktoś ma ochotę powłóczyć się po górkach (beskidy) "na piechotę"????
                  termin-początkowe weekedny stycznia-...o ile oczywiście nie będzie śniegu bo
                  wtedy oczywiscie narty:-)
    • Gość: Katia Na weekend? IP: *.aster.pl 07.12.06, 14:48
      Tez sie chcemy dolaczyc.Moze jakis wypad na weekend do korbielowa? Jezdze tam w
      swietne miesjce przy stoku. Myslalam ze jakis weekend w polowie stycznia.
      Niestety ucze w szkole wiec mam ferie z mazowieckim i tez mam sie zamiar
      wybrac. Jestesmy z wawy i mamy samochod kombi wiec moglibysmy kogos zabrac ze
      soba. A slyszeliscie ze w decathlonie na weekend mozna wypozyczac narty quechua
      za darmo? Jak macie pomysl na wypad weekendowy to prosze dac znac.jestesmy para
      29-30 lat.pozdrawiamy
      • anisc Re: Na weekend? 03.01.07, 21:00
        witaj k. tez pracuje w szkole
        wiem co to znaczy palnowac wyjazd tylko w czasie ferii. wiec gdyby plan wypadu
        weekedowego byl nadal aktualnuy . to ja sie pisze. mam 29 lat. pasuja mi polskie
        gory, moze slowackie. czekam na odpowiedz i snieg. pozdrawaim
    • girl Re: Razem na narty 12.12.06, 21:22
      hej

jestem chętna, prosze o szcegóły na maila;
      • Gość: marzena Re: Razem na narty IP: 157.25.9.* 26.01.07, 09:20
        Hey,
        śniegu napadało już chyba wystarczająco - co więc z wyjazdem? Są jacyś chętni
        czy wszystkim tegoroczna wiosna zimą odebrała ochotę na narty.
        pozdrawiam,
        marzena
        • Gość: kasia Re: Razem na narty IP: *.aster.pl 27.01.07, 21:08
          od 4.02 na caly tydzien wybieramy sie na chopok www.jasna.sk
          jeszcze tam nigdy nie bylismy. narazie nie mamy noclegu. zamierzamy jechac w
          niedziele i poszukac czegos. jestesmy para 30 latkow. jak ktos jest
          zainteresowany takim wyjazdem to prosze o kontakt way2short@rocketmail.com
    • Gość: Aśka Re: Razem na narty IP: 157.25.9.* 29.01.07, 09:16
      może na koniec lutego zbiera się jakaś silna grupa spragnionych nart???
      z przyjemnością przyłączę się, bo bardzo wyposzczona nartowo jestem :)
      • Gość: Milla Re: Razem na narty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 23:25
        my się wybieramy na początku marca - ale jeszcze nie sprecyzowaliśmy miejsca
        wypadu
        • Gość: krzys Re: Razem na narty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 15:03
          kto jedzie do Austri i zabierze dokwateruje sie
          • Gość: krzys Re: Razem na narty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 15:08
            lub FRANCJA MOJ TEL.668343O74 SLASK
    • mada_32 Re: Razem na narty 01.02.07, 00:14
      Może chociaż parę dni w przyszłym tygodniu ? Może Beskidy?.Jestem z Warszawy,
      jeżdżę na razie dość przeciętnie, ale strasznie mnie ciągnie na stok :)
    • cheyenne73 To jak, jedziemy na te narty? Snieg juz jest :) 06.02.07, 11:21
      Chyba dojrzalam na tym watku jakies znajome nicki ? :)
      Grupa znajomych planuje wstepnie kulkudniowy wyjazd na narty, chyba w ostatni
      weekend lutego ( + dodatkowo ze 2 dni urlopu ). Jesli komus jeszcze zapal do
      wyjazdu nie przeszedl to zapraszam do kontynuowania watku. Preferowany cel
      podrozy jest jeszcze ustalany. Moim faworytem jest jednak Bialka :)
      • Gość: Aśka Re: To jak, jedziemy na te narty? Snieg juz jest IP: 217.153.60.* 07.02.07, 09:20
        Ja już straciłam nadzieję i sprzęt schowałam głęboko żeby oczu mych nie
        drażnił :) chyba trzeba będzie się z nim przeprosić ;)
        Białka wydaje sie super miejscem na krótki wypad, jedyny tylko minus wyjazdu
        weekend + 2 dni to tłum i kolejki w weekend właśnie, ale co tam dla
        spragnionych narciarzy to nie jest problem!
        • cheyenne73 Re: To jak, jedziemy na te narty? Snieg juz jest 08.02.07, 11:32
          wlasnie z powodu weekendowych tlumow dodalam dodatkowe dni :) poza tym jesli w
          weekend na stoku byloby faktycznie masakrycznie to zawsze mozna zagospodarowac
          sobie dzien w inny sposob :)
          bede jechac z wawy
          • iva33 Re: To jak, jedziemy na te narty? Snieg juz jest 12.02.07, 19:33
            witam:-) obserwując prognozy pogodowe to chyba raczej białka nie wyjdzie:-(
            byłam w ten weekend na skrzycznym i pilsku-warunki są piękne...ale na górze-tzn
            na skrzycznym od jaworzyny w górę,a na pilsku od hali szczawiny-
            poniżej ...szkoda mówić (na skrzycznym błotko i trawa, pilsko-taka jakaś
            brązowa substancja). Białka sporo niżej leży i jeśli nie dosypie naturalny
            śnieg i temp.poniżej 0 st. to nawet nie bądą mogli dośnieżyć:-( więc może
            poczekać troszkę...i ewentualnie zmienić cel-np.na korbielów??? dla
            początkujących jest wyciąg "baba" www.pilsko.pl/uds.asp?
            i=40¤t_id=517 ,a reszta na pilsko-gdzie też są fajne niebieskie-dacie
            radę:-) no ale poczekamy-zobaczymy. Pozdrawiam:-)
      • kate_73 Re: To jak, jedziemy na te narty? Snieg juz jest 13.02.07, 18:56
        Ja juz chyba wyczerpałam limit zimowych wyjazdów w tym roku, ale pozdrawiam
        znajomych i życzę miłej zabawy
    • iva33 Re: Razem na narty 07.02.07, 06:09
      hej! czy ktoś ze Śląska wybiera sie w tygodniu na dzień na nartki i ma wolne
      miejsce w samochodzie???? chętnie dołączę:-) polecam pilsko-warunki super!!!
    • Gość: beta Re: Razem na narty IP: *.chello.pl 18.02.07, 19:16
      hej! widzę że wątek chyba "umarł"...:-( moze ktoś ma jednak ochotę wybrać sie
      na nartki bo w górach śnieg jest:-) jestem ze śląska i w zasadzie nawet na
      jeden dzień można skoczyć np.na pilsko:-) ktoś dołaczna????
      • nikka31 Re: Razem na narty 22.02.07, 10:42
        ja byłabym chętna - też jestm ze śląska - ale ten weekend byłoby ciężko - co
        najwyżej w grę wchodziłaby sobota

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka