07.06.10, 19:08
Zwróciłem niedawno uwagę, przeglądając stronę jednego z biur podróży, na
atrakcyjne ceny wakacji "hot last". W związku z tym chciałbym zapytać czy
wiecie może co to są za wycieczki? Warto na nie pojechać? Ceny wydają się ok,
miejsca super, sam się zastanawiam czy by szybko nie zapłacić i za kilka dni
nie wygrzewać się na Egipskiej plaży.
Obserwuj wątek
    • Gość: Lolek Re: Hot Last IP: *.chello.pl 08.06.10, 11:28
      Ja właśnie też się zastanawiam nad tą ofertą. Ceny są w sumie rewelacyjne. W
      porównaniu do innych biur, na prawdę atrakcyjne. Wydaje mi się, że warto.
      • moblister Re: Hot Last 08.06.10, 12:20
        Hot Last to są oferty last minute. Kupujesz dziś, płacisz mało, a wyjeżdżasz za
        np 3 dni. Ciekawe miejsca można zobaczyć za naprawdę niewielką sumę pieniędzy.
        Np znalazłem wylot do Turcji od 790 zł. Także to są okazje.
    • Gość: scenic Re: Hot Last IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.10, 11:44
      Obejrzałem - marketingowa ściema. Szukają frajerów co się złapią na
      nową nazwę. Takie przepakowanie w inny papierek.
      • moblister Re: Hot Last 08.06.10, 12:40
        A moim zdaniem jest to okazja żeby taniej sobie poleciec na wakacje. Fajna
        opcja, wiesz nie wszyscy mają dużo kasy na to żeby latać gdzieś daleko i jeszcze
        pieniądze wydawać. A to są oferty własnie dla ludzi, którzy chcą odpocząć, a nie
        chcą przepłacać.
        • Gość: scenic Re: Hot Last IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.10, 12:50
          Każade "last minute", "hot last", "happy hours" itp itd ma być z
          założenia okazją. Nazwa tu niczego nie zmienia.
          • Gość: PM Re: Hot Last w którym biurze ?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.06.10, 13:59
            Gdzie można znaleźć takie oferty ?
            • voyager747 Re: Hot Last w którym biurze ?? 08.06.10, 14:02
              no jak to gdzie ? W Alfa Starze zapewne.
              • Gość: scenic Re: Hot Last w którym biurze ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.10, 14:16
                Ha! Wiedziałem ze padnie to pytanie! Hehe - tak się z nim kisili pół
                dnia...no i wreszcie!
                • voyager747 Re: Hot Last w którym biurze ?? 08.06.10, 14:35
                  ale jakie podchody zabawne, mam ubaw niezły :)
                  • Gość: scenic Re: Hot Last w którym biurze ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.10, 15:20
                    No ja też się ubawiłem- ale jedno jest pewne - te podchody sa na
                    wyższym poziomie niż - "ale super znalazłem hot lasty na alfastarze"
                    albo, ale fajne te hot lasty" - "zapomnaiłem dodać w poprzednim
                    poście, ze to alfastaru".

Niby się rozwijają - ale i tak dalej amatorka...
                    • Gość: Yoda Re: Hot Last w którym biurze ?? IP: *.173.24.14.tesatnet.pl 08.06.10, 16:05
                      Podajcie jakiejs konkrety bo na razie to tu same ogólniki wypisujecie
                      nic konkretnego
                      • Gość: scenic Re: Hot Last w którym biurze ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.10, 18:34
                        bo sie nabijamy z naganiaczy

Gdzie szukac szczegołów informacji masz aż nadto. Co z tego, że
                        tanio jak to Alfa Star - tanio to teraz mają wszyscy - zwłaszcza
                        Grecję :)
                        • Gość: Gosiaczka Re: Hot Last IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.06.10, 11:30
                          Last minute zawsze były w dobrych cenach. Dziś na przykład moja koleżanka leci do Bułgarii na całe 8 dni za 609 złotych z itaki. Także jak widać ofert jest sporo, tylko trzeba dobrze szukać. Pozdrawiam
                          • tomek_car Re: Hot Last 10.06.10, 20:05
                            Pewnie, że jest tanio! Ja z żoną byłem na last minute, teraz lecimy z dzieckiem
                            i ze znajomymi. Polecam hot last, niskie ceny, fajne miejsca. Alfa star, tui,
                            triada, naprawdę nie trzeba przepłacać!
                            • Gość: tureck Re: Hot Last IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.10, 14:22
                              Widziałem, że na stronie jednego biura jest wycieczka do Bułgarii od 619 zł! Co
                              należy dopisać do tej ceny i ile faktycznie to wyjdzie? Tak czy siak bardzo
                              tanio bo to do hotelu 3 gwiazdkowego. Bardzo tanio, aż byłem zaskoczony!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka