Dodaj do ulubionych

Czarter na Teneryfę z ECCO

02.07.04, 09:07
Witam,
Lecę z nimi na Teneryfę w drugiej połowie sierpnia (wykupuje tylko czarter
resztę załatwiłem poprzez znajomych na miejscu) Mam wobec tego pytanie: czy
mieliscie zastrzeżenia co do przelotu? Czy zdarzyło się
przebukowanie/odwołanie rejsu? ich przewoźnikiem jest LTU/LTS. Wszystkie
krytczne opinie któe czytam dotyczą pobytu- dlatego też pytam jak jest z
przelotami?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kami Re: Czarter na Teneryfę z ECCO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 09:32
      hahahhahahaha głupota ludzka nie zna granic hahahahahahahahah.

P.S.Wykup sobie przelot liniami rejsowymi w pierwszej klasie .
      • gacus2 Re: Czarter na Teneryfę z ECCO 05.07.04, 14:39
        Gość portalu: Kami napisał(a):

> hahahhahahaha głupota ludzka nie zna granic hahahahahahahahah.
        >
        >
        > P.S.Wykup sobie przelot liniami rejsowymi w pierwszej klasie .

Jakby mnie kretynie (ynko) było stać tobym tak zrobił ;-/////
        • Gość: Kami Re: Czarter na Teneryfę z ECCO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 09:57
          Drogi furowiczu troszkĘ kultury tobie nie zaszkodzi, jeżeli wybrałeś najtańszy
          przelot charterow-y nie zadwaj takich dziecinnych pytań odnośnie lotu ,ew.
          jedzenia ,ponieważ nie lecisz samolotami rejsowymi i nie będziesz siedział w
          klasie LUX.Powinienieś się cieszyć że udało się załatwić niedrogi przelot a nie
          zastanawiasz się nad standardem lotu .

• gacus2 Re: Czarter na Teneryfę z ECCO 06.07.04, 10:41
            Przepraszam ale się wtedy wzburzyłem. Bo nei chodzi mi czy dadzą mi kiełbasę
            czy kotleta de volaille czy tylko wodę mineralną. Pytam sie (kłania się
            czytanie ze zrozumieniem) czy są inne kłopoty np z samym wylotem, opóźnieniem,
            albo odwołaniem lotu w ogóle. Nie zależy mi na standardzie a na tym,abym w
            ogóle tam poleciał.
            • marghot Re: Czarter na Teneryfę z ECCO 06.07.04, 14:21
              opóźnienia, zmiany dat etc. - to nie gestia biura podróży a przewoźnika.
              • gacus2 Re: Czarter na Teneryfę z ECCO 08.07.04, 14:24
                marghot napisała:

> opóźnienia, zmiany dat etc. - to nie gestia biura podróży a przewoźnika.

A przewoźnikiem jest LTU/ LTS ale ja mam podpisaną umowę z biurem (dziwne)...
                • marghot Re: Czarter na Teneryfę z ECCO 08.07.04, 15:24
                  ale w umowie (lub w warunkach uczestnictwa) na pewno gdzies jest zaznaczone, ze
                  biuro nie ponosi odpowiedzialnosci za zmiany wprowadzone przez przewoźnika.
    • Gość: iblan@o2.pl Re: Czarter na Teneryfę z ECCO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.04, 13:42
      bylismy z Ecco w grudniu na Teneryfie. Lecielismy kanaryjskimi liniami (moze to
      te same)i przylecieli do Warszawy z godzinnym opoznieniem. Ale jak zobaczylismy
      odprawe na Teneryfie, to przestalismy sie dziwic - im sie tam zupelnie nie
      spieszy z odprawa pasazerow. No, ale skoro teraz jestesmy w U, to moze bedzie
      szybciej. Same linie sa dobre, z mila obsluga i dobrym jedzeniem.
      Na pobyt z Ecco tez nie narzekamy, wrecz wrocilibysmy do tego samego hotelu,
      ale na razie nie ma go w ofercie!
    • nurek99 Re: Czarter na Teneryfę z ECCO 06.07.04, 20:44
      Byli tacy, co pisali, ze ecco odwolalo loty z 3. 07. 2004 i nie bylo ich w
      ogole. Tez kiedys ecco nie odebralo ludzi w kanarow chyba, polecieli do
      hiszpanii i jakos z tamtad do polski z opoznieniem chyba 3 dni. pozagladaj w
      forum, to znajdziesz szczegoly.
      • Gość: Mustafa Re: Czarter na Teneryfę z ECCO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 15:29
        Dziwne rzeczy opisujesz nurek 99 tak się składa że ja mam codziennie
        doczynienia z różnymi biurami a w tym z ecco i nie spotkałem się z taką
        sytuacją przez ciebie opisaną a jeżeli dokładnie nie wiesz co naprawdę działo
        się na kanarach to lepiej nic nie pisz bo na plotkach zasłyszanych nikt nie
        bedzie "bazował".Ja mam swoich stałych klietów i nigdy nie miałem skarg na
        temat lotu czy odwołanych rejsów a tym bardziej anulowanych w sezonie samolotów.
        Troche logiki chłopie.
        • nurek99 Re: Czarter na Teneryfę z ECCO 08.07.04, 23:20
          Poczytaj sobie co ludzie piszą na tym forum, właśnie o ecco. Dokładnie to, co
          napisałem. NIe chce mi się szuksć i przytaczać, bo każdy może zrobić to sam, Ty
          też. Nie rozumiem dlaczego Ty miałbyś otrzymywać skargi na ecco, skoro
          sprzedajesz tylko ich ofertę. Przecież oni się skarżą w ecco, a nie u Ciebie.
          Ja się sądzę z ecco, a nie z agentem, który mi to ecco sprzedał. Agent nie
          wie, jakie przekręty mi zrobiło ecco i po co ma wiedzieć? Pozdrawiam i życzę
          wszystkim miłych wakacji z ecco holiday.
          • Gość: Mustafa Re: Czarter na Teneryfę z ECCO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 10:16
            Czytam to co inni ludzie piszą ale opini jest sporo ,jedna jest negatywna a np.
            trzy są bardzo pozytywne.Jeżeli chodzi o reklamacje to klienci zawsze
            przychodzą do biura w którym zakupili swój wyjazd bo jezęli ja sprzedałem im
            wyjazd jestem odpowiedzialny nie tylko przed wylotem ale i po powrocie mojego
            klienta.Jak wspomniałem mam oferty kilkunastu innych biur i właśnie od 5 lat
            taka jest kolej rzeczy, że klient niezadowolony przychodzi do mojego
            biura ,sklada rekalamację a ja wysyłam ją do centrali danego biura podróży.
            To ja nie rozumiem dlaczego mój klient ma "omijać" moje biuro gdzie wykupił
            wycieczkę zaproponowaną przez np. mojego pracownika który jest za nią
            odpowiedzialny a kombinować gdzie i jak oraz do kogo w centrali wysłać sowją
            skargę.
            Nurek ja uważnie czytam posty i zauważyłem że ty wypowiadasz się tylko i
            wyłącznie na poście,w którym opisuje sie biuro Ecco myślę że jesteś człowiekiem
            z konkurencji który właśnie w ten sposób stara się "rozsyłać" zasłyszane plotki.
            Domyślam się dlatego ,że w twoich wypowiedziach nie ma konkretów i tym samym
            nie jesteś wiarygodnym furowiczem i przypomina mi to: "...a znajomy, znajomego,
            mojego kolegi i jego znajomy ,ktory zna innego znajomego powiedzial ....."itd.

"A...... siedzi i zawija je w sreberka" :)
    • Gość: podrożniczka Re: Czarter na Teneryfę z ECCO IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.04, 04:58
      A widzisz, trzeba było podpisać umowę z przewoźniekiem, właśnie takie coś tutaj
      znalazłam www.biletyczarterowe.pl
      Ktoś się o to pyta a to nie biuro podróży

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka