Gość: lllll IP: 213.134.136.* 26.04.06, 11:15 Słuchajcie, może ktoś coś się wypowiedzieć na temat portalu traveligo.pl. Zainteresowałem sie ich stoną, ale nie mam pojęcia kto to? z góry dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosia Re: |Traveligo.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 07:36 zobacz sobie to www.traveligo.pl/x.php/1,72/O-nas.html to tam masz co niec o nich. Moja koleżanka z roku była z nimi w hurgadzie we wrześniu, ja nie mogłam bo wtedy pracowałam w kancelarii. Na to lato kupujemy u traveligo wyjazd na Kretę, mój tato miał obawy płacić w internecie to z zaliczką pojechał osobiście do nich i to go przekonało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtas20NL Re: |Traveligo.pl IP: *.cable.casema.nl 29.04.06, 18:38 witam.TRAVELIGO nie jest to samo w sobie biuro podrozy ale posrednik.Ma w swoich ofertach oferty z wiekszosci biur podrozy w polsce tj.ORBIS,Ecco Holiday,Triada itd. jezeli masz jakies pytania pisz na mojtek@interia.pl.W tamtym roku kupilem u nich Rodos i przydzielono mnie do Orbisu a w tym roku zarezerwowalem Egipt i przydzielili mnie do Ecco Holiday. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HiHi Re: |Traveligo.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 10:42 >przydzielono mnie do Orbisu a w tym roku zarezerwowalem Egipt i przydzielili mnie do Ecco Holiday A moze w zeszlym roku wybrales oferte Orbisu a w tym Ecco.Jasne ze zrobiles to nieswiadomie bo traveligo jak i inne internetowe agencje nie podaja w prezentowanych ofertach organizatorow, ale jednak to ty wybrales a nie oni przydzielili :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lea Re: |Traveligo.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 09:59 Witam. Ja też w tym roku wykupiłam przez Traveligo.pl wycieczkę - do Hiszpanii. Jest ona organizowana przez Ecco Holiday. Mam nadzieję, że będzie wszystko w porządku pomimo "kilku" negatywnych opinii o tym biurze podróży. Czekam z niecierpliwością na wyjazd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Was Re: |Traveligo.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 10:34 To posrednik, te same informacje , a czesto duzo aktualniejsze dostaniesz w zwyklym biurze podróży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: |Traveligo.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 14:08 tez u nich kupiłem wczasy w lutym z Orbisu. Nie musiałem wertować wszystkich stron sobotniej turystyki i samemu obdzwaniac bo to Traveligo ma dużo różnych wyjazdów i właśnie też od tych co sie ogłaszają w sobotniej gazecie. Odpowiedz Link Zgłoś