Dodaj do ulubionych

Alfastar opinie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 10:51
Widzę tu kilka wątków o biurach podróży, to i ja się spytam. Mam na biurku
nieco kolorowej makulatury z Alfastar i nie powiem, wygląda to fajnie. Do
pełni szczęścia brakuje mi Waszych opinii na temat biura.
Obserwuj wątek
    • Gość: nadja Re: Alfastar opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 11:22

Ja bylam z nimi w Sharm (Sylwester 2004/2005) i nie mialam zadnych zastrzezen.
      Placilam 2350zl/os za 7 dni (mowie dlatego, ze niektorzy pisza, ze tam jest tak
      tanio i beznadziejnie, a ta kwota za tydzien nie wydaje mi sie jakas super
      niska).
      pozdr
      n
    • marysia49 Re: Alfastar -biuro sprawne, tylko ci przewodnicy! 18.05.06, 11:28
      przewodnik na jakiejkolwiek wycieczce mówiący słabo po polsku, niestety nie
      sprawdza się.Nie trzeba chyba mówić że turyści korzystający z wycieczek np. w
      Egipcie chcą cię dowiedzieć różnych ciekawych rzeczy o miejscu do którego
      jadą.Z przewodnikiem, który mało wie, a jeszcze mniej powie, wycieczka staje
      się mniej atrakcyjna no i cena wtedy jest nieadekwatna do usługi
      • Gość: Centka Re: Alfastar -biuro sprawne, tylko ci przewodnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 11:47
        A duże mają doświadczenie w przypadku Egiptu?
        • Gość: Mardi Re: Alfastar -biuro sprawne, tylko ci przewodnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 17:18
          Jeśli wierzyć informacji na ich stronie to latają tam już od 11 lat.
          • Gość: Pax Re: Alfastar -biuro sprawne, tylko ci przewodnicy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.05.06, 17:50
            Ja byłem z nimi w Hurghadzie i nie mam najmniejszych zastrzeżeń.
            • Gość: sopel Re: Alfastar -biuro sprawne, tylko ci przewodnicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 21:47
              Moja wycieczka do Sharm też bez żadnych komplikacji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka