Gość: Ikod IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.03, 15:41 Czy ktoś może mi powiedzieć ile zarabia się w biurze podróży jeśli ma się już doświadczenie w turystyce. Chodzi mi o osobę, która sprzedaje wycieczki i wczasy, czyli obsługuje klientów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dagmara Re: zarobki w biurach podróży IP: *.acn.waw.pl 14.03.03, 16:13 zarobki zależą m.in od tego, w którym mieście pracujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ikod Re: zarobki w biurach podróży IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.03, 17:25 To mają być Katowice lub Tychy, czyli Śląsk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagmara Re: zarobki w biurach podróży IP: *.acn.waw.pl 15.03.03, 13:12 nie chcialabym cie wprowadzic w blad. w warszawie w biurze agencyjnym zarabia sie ok 1500 zl (wiadomo, ze sa tacy co placa mniej i tacy co wiecej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ikod Re: zarobki w biurach podróży IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.03, 16:39 A nie wiesz ile u touroperatora ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erol20 Re: zarobki w biurach podróży IP: *.dip.t-dialin.net 19.03.03, 17:22 Filia TUI,Berlin - 1650 euro po odciagnieciu podatkow (Steuerklasse 1)zostaje mi ok 1250 biorac pod uwage tutejsze czynsze - to nie za wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tete Re: zarobki w biurach podróży IP: *.echostar.pl 27.03.03, 20:48 Jezeli chodzi o agentów TUI w Polsce to suma się zgadza tylko trzeba zmienic walutę. W poznaniu zarabia się srednio 1000-1500 zł. Ale pamietaj, że jest co raz gorzej. Wiele biur stoi na skraju bankructwa i tną pensje. Teraz panuje straszny kryzys w turystyce (wojna, kryzys gosp. itd), narazie lepiej trzymac sie z daleka od biur podrozy. Malo kasy, a do tego ogromny stres. Odpowiedz Link Zgłoś