mag-ia1 15.01.07, 11:30 biura podroży zaczęły sprzedawać letnie wyjazdy w ofercie "first minute",czy waszym zdaniem warto już teraz rezerwować, kupować wyjazdy wakacyjne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JJ Re: first minute IP: 195.16.91.* 15.01.07, 15:36 Poczytaj dyskusje na forum Bulgaria tam jest taki watek Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: first minute 15.01.07, 15:44 Kupiłam first minute na czerwiec do Turcji w Itace. Na 2 osoby oszczędzimy ok. 1000zł. Dodatkowo mamy też wycieczkę gratis. Swój urlop muszę planowoać na cały rok z góry i w tej sytuacji jest to niezłe rozwiązanie. Oferty last minute to odpady, yu mam pełen wachlarz hoteli. Co więcej mój termin na wyloty z WAW do tego hotelu już jest sprzedany, wię i tak był to ostatni moment. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: first minute IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.07, 15:58 Jeśli nie lubisz niespodzianek, chcesz sobie zaplanować wszystko dużo wcześniej i mieć pełen dostęp do wszystkich możliwości, to warto skorzystać. Szczególnie, ze biura często robią promocje na te wycieczki - im też się opłaca, jak klient zarezerwuje wcześniej :) Dodatkowo dochodzą promocje na nowe dla firmy kierunki i hotele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turysta Re: first minute IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.07, 14:57 Warto bo masz dużo taniej a czesto w cenie jest: wycieczka fakultatywna ubezpieczenie od kosztów rezygnacji itd.... zapytaj o oferte: biuro@soletravel.pl ja lorzystałem i jestem zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś