Dodaj do ulubionych

wypozyczenie samochodu Portugalia

IP: 3.40.128.* 16.04.03, 11:21
Witam
czy ktos korzystal? poprosze o ceny jakie placiliscie
oraz nazwy sieci w ktorych warto to zrobic
dziekuje i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: AS Re: wypozyczenie samochodu Portugalia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 11:44
      wypozyczałam -dostałam KIA za 28euro za wszystkimi ubezpieczeniami
      nie daj nie naciagnąc na zadne AVISY i inne HERTZE,bo zedra skórę
      wbrew szerzącej się na tym forum opinii o szalenczej jezdzie Portugalczykow
      stwierdzam,ze jezdzą spokojnie,rowno,bezpiecznie i az przyjemnie się tam jezdzi
      porównując sobie to do jazdy Warszawiakow pozal się Boze,to Portugalia to niebo
      do jezdzenia
      polecam
    • Gość: ier Re: wypozyczenie samochodu Portugalia IP: 168.143.123.* 16.04.03, 23:06
      samochód w Portugalii:

www.tuitam.pl/index.php?pg_id=36
      Szerokiej drogi!
    • Gość: andaluz Re: wypozyczenie samochodu Portugalia IP: *.fwfin.fwc.com 17.04.03, 10:37
      Czesc,
      Potwierdzam, z daleka od Hertza i takich tam chyba ze masz za duzo kasy. Ja
      korzystalem z jakiejs lokalnej w Faro. Za corse bylo kolo 500-600 zl za 5 dni.
      Pozdrawiam i udanego wyjazdu.
    • Gość: eye Re: wypozyczenie samochodu Portugalia IP: *.stalowa-wol.sdi.tpnet.pl 19.04.03, 12:23
      hej,
      ja korzystałam z Avis'a. Wszystko było OK, bez zarzutów. Rok temu 14 dni, seat
      leon (diesel) kosztował nas 2000 PLN. Wypożyczaliśmy jednak autko na lotnisku w
      Sewilli, bo w Hiszpanii jest o wiele taniej.
      Jasne, że można wypożyczyć autko w miejscowej wypożyczalni, ale jeżeli
      wybierasz się w dalszą podróż, małe biuro w przypadku awarii, stłuczki, ma
      mniejsze możliwości w zakresie wymiany autka, podstawienia nowego. Avis ma
      biura w każdym mieście, więc masz duży komfort. Poza tym, mają tylko nowe
      auta.
      pozdro,
      mj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka