Gość: romek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 09:34 Witam Był ktoś może z TUI w Maroku?. Wybieram sie w lipcu do Agadiru, hotel Amadil Beach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amat1 Re: TUI i Maroko 13.02.07, 13:59 Hotel jak hotel jedni chwalą bardziej drudzy mniej. Problem tkwi w Agadirze. Jak o Maroku mam bardzo dobre zdanie, kraj bardzo ciekawy. Agadir uważam za pomyłkę!!!! Szczerze polecam Ci jakąś objazdówkę . Dwa tygodnie w Agadirze to za wiele!!!! Jest to moje subiektywne wrażenie oparte na wielokrotnych pobytach w Egipcie i Tunezji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: TUI i Maroko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.07, 14:44 Wybieram sie z dwójką dzieci i żoną. Objazdówka nie wchodzi w gre, dzieciaki z żoną będą sobie leżeć na plaży i pluskać w basenie, a ja mam zamiar w tym czasie sporo pozwiedzać. Dlatego pytam o jakość hotelu, udogodnienia, położenie, wyżywienie itd. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maroko Re: TUI i Maroko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.07, 17:32 wrzuć mi email zatrzydwunasta@wp.pl dam parę propozycji z opisami Odpowiedz Link Zgłoś
amat1 Re: TUI i Maroko 13.02.07, 17:59 A dlaczego nie ?? Jeśli dzieciaczki mają po kilka latek świetnie dadzą sobie radę. Objazd w Maroku nie jest męczący. Odległości do pokonania nie są zbyt wielkie. A wrażenia niesamowite. Tu masz o twoim hotelu: www.wakacje.pl/hotele/maroko/amadil-beach-4454.html a tu o Maroko: forum.wakacje.pl/list.php?dest=44|0|0 poczytaj posty z ub. lata Nie zapomnij zabrać polarka pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś