Gość: amoch IP: *.171.170.15.crowley.pl 22.02.08, 08:35 Witam. Proszę o opinie osób, które były z Tęczą we Włoszech. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszunia9 Re: Włochy - objazdówka z Tęczą 22.02.08, 13:26 Witam. Dwa tata temu byłam z tym biurem we Włoszech. Jestem zadowolona w 100%.Hotele 3*, jdzenie - super, ale osoby z dużym żołądkiem mogą być głodne.Co do trasy - jest bardzo ciekawa, nasz pilot odpowiadał na wszystkie pytania, miał szeroką wiedzę.W czasie objazdu - jest również czas wolny na zakupy, samodzielne zwiedzanie. Jazda autobusem , jest męcząca, ale ciekawa. Wczasie podróży były puszczane filmy o tematyce Włoch, teraźniejsze, a także historyczne. Autokar-taki sobie mógł być lepszy, ale sprawny w 100%. Chętnie odpowiem na inne pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amoch Re: Włochy - objazdówka z Tęczą IP: 83.1.64.* 23.02.08, 15:17 Witam, Dziękuję za informacje. Mam jeszcze jedno pytanie, czy na terenie Czech były dłuższe przerwy, np. na obiad. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
myszunia9 Re: Włochy - objazdówka z Tęczą 23.02.08, 19:59 Witam. Przerwa był w Cieszynie na parkingu, w Austrii - tu było ok 1h, przerwy. Przejazd jest męczący, ale co 3-4 h były przerwy, ewentualnie na "zawołanie". Proszę pytać, chętnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amoch Re: Włochy - objazdówka z Tęczą IP: *.171.170.15.crowley.pl 26.02.08, 06:58 Witam, odległości pomiędzy zwiedzanymi miastami są dość spore, czy jest wystarczająco dużo czasu na zwiedzanie, czy też większość czasu spędza się na dojazdach? Odpowiedz Link Zgłoś
myszunia9 Re: Włochy - objazdówka z Tęczą 27.02.08, 14:10 Hm, jest sporo czasu. Mało było tylko w San Marino, więc jak jest Pani nastawiona na konkretne zakupy to będzie ciężko. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jol Re: Włochy - objazdówka z Tęczą IP: *.aster.pl 02.03.08, 15:49 Mam pytanie odnośnie autokaru: jakiej był firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
myszunia9 Re: Włochy - objazdówka z Tęczą 03.03.08, 16:26 Nie pamiętam,wiem tylko tyle, że nie był najnowszy, ale w pełni sprawny. Odpowiedz Link Zgłoś