Gość: Renata IP: *.3s.pl 26.02.08, 21:56 Witam, prosze o informacje na temat biura sky club. wybieram sie z biurem na Majorke. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annexja Re: skyclub 26.02.08, 22:36 Byłam w październiku z mężem i dwiema córkami w Turcji właśnie z Sky Clubem, było ok, żadnych uwag, sympatyczna rezydentka, hotel ok, żarcie dobre, :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SStr Re: skyclub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.08, 18:50 Byłem z nimi na Sharmie,super impreza,spisali się wszystko dopięte na ostatni guzik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JASA Re: skyclub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 19:50 Witam,mam pytanie. W jakim hotelu byłeś i czy miałeś gratisowy fakultet? Jeśli tak, to czy termin fakultetu był narzucony przez Sky. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SStr Re: skyclub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.08, 22:19 Byłem w hotelu Nubian Island,jeśli chodzi o gratisowy fakultet to owszem załapałem się,a co do terminów to w określone dni realizują dane fakultety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Corn Re: skyclub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.08, 11:26 Wybieram się z nimi na Kube ,Varadero,hotel Villa Cuba,był tam ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś