Dodaj do ulubionych

Rospuda rowerem lipiec

28.04.11, 01:51
Szukam chętnych pań i panów (grupa około 5 do 8 osób) na tygodniową przejażdżkę Doliną Rospudy od 3 lipca, (zależy od pogody)

Dystans około 14 km/dziennie, około 3 h jazdy (tempo wolne). Wycieczka dla lubiących kontakt z naturą, dużo czasu na robienie zdjęć, spacer, kąpiel, opalanie, czytanie.

Nie wymagana kondycja, rower służy tylko do wożenia bagażu. Trasa z Augustowa do Filipowa i z powrotem, w każdym momencie można zrezygnować i poczekać w mijanych kwaterach, aż będziemy wracać.

Wycieczka dla osób bezkonfliktowych, które chcą się zrelaksować, poznać i wyrobić własne zdanie na temat Rospudy. Szczegóły wyprawy do wspólnego ustalenia.

Ja facet, dojeżdżam z Warszawy

kontakt: borow@op.pl
Obserwuj wątek
    • gatta5 Re: Rospuda rowerem lipiec 30.04.11, 21:58
      Fajny pomysłsmile A są tam trasy rowerowe?
    • strobli Re: Rospuda rowerem lipiec 06.05.11, 10:38
      Świetny pomysł, wysiłek umiarkowany, piekna przyroda, słowem relaks i wypoczynek! Chętnie bym pojechała, ale jeszcze dzisiaj nie wiem czy będę mogła wziąć urlop. Będę obserwowała wątek i jeżeli tylko będę wiedziała co z urlopem, zdeklaruję się! Jestem z Warszawy. Pozdrawiam!
      • elzik Re: Rospuda rowerem lipiec 16.06.11, 22:12
        Wyprawa dojdzie do skutku. Załoga skompletowana. Ruszamy 3.07.
        A może ktoś jest chętny na Litwę czy Białoruś jednośladem?
        • elzik Re: Rospuda rowerem lipiec 19.06.11, 18:35
          Jednak zaszły komplikacje:
          Wybieramy się grupą 6 osób na tygodniową przejażdżkę Doliną Rospudy od 3 lipca.

Jedna osoba zrezygnowała i szukamy kogoś na jej miejsce. Dystans około 15 km/dziennie około 3 h jazdy (tempo wolne). Wycieczka dla lubiących kontakt z naturą, dużo czasu na robienie zdjęć, spacer, kąpiel, opalanie, czytanie.

Trasa z Augustowa do Filipowa i z powrotem, w każdym momencie można zrezygnować i poczekać w mijanych kwaterach, aż będziemy wracać.

Wycieczka dla osób bezkonfliktowych, które chcą się zrelaksować, poznać i wyrobić własne zdanie na temat Rospudy.

Ja facet, dojeżdżam z Warszawy

kontakt: borow@op.pl
    • jotu1 Re: Rospuda rowerem lipiec 17.02.12, 22:35
      chętnie wybiorę się na tą wycieczkę ja jestem z Wałbrzycha bardzo lubię jeżdzić na rowerze proszę o kontakt.
      • eri22 Re: Rospuda rowerem lipiec 03.03.12, 20:17
        czy w tym roku planujecie podobna wyprawę? ja-chętnie!
        • elzik Re: Rospuda rowerem lipiec 07.03.12, 00:22
          Oczywiście, wyprawa jest w planach. Trasa trochę zmieniona.
          Piszcie na priv do "borow"

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka