Dodaj do ulubionych

wyprawa Turkey Tour - proszę o opinie

IP: *.crowley.pl 10.09.08, 17:00
Znalazłam jak mi się wydaje idealną dla siebie propozycję biura
Almatur - wyprawa TURKEY TOUR, na 21 dni, termin 27.09 - 17.10, za
ok 3000 zł (1299 zł + 400 eur + 100 eur wstępy + 10 eur wiza. Za
taki długi program i ilość świadczń to bardzo mało - jadąc na własną
ręke zapłaciłbym pewno wiecej. Można też poleciec samolotem 25.09 i
poczekac na grupę leżąc na plaży - za dopłate tylko 50 eur. Czy ktoś
cos słyszał o tej ofercie?
Obserwuj wątek
    • hanulinek Re: wyprawa Turkey Tour - proszę o opinie 11.09.08, 17:19
      ja też myslę o tej wyprawie,
      ponawiam pytanie poprzednika.
      a może ktoś był na tej wycieczce i może coś więcej o niej napisać ?
      czekam na wieści
      • Gość: J24 Re: wyprawa Turkey Tour - proszę o opinie IP: *.chello.pl 11.09.08, 22:45
        Byłam na tej wycieczce w zeszłym roku. Turcja jest cudowna...:) Jak chcesz
        zobaczyć kawałek historii to szczerze polecam. Warunki spoko.
        • Gość: J24 Re: wyprawa Turkey Tour - proszę o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.08, 09:59
          Napisz co konkretnie chcesz wiedzieć - postaram się odpowiedzieć
          • Gość: Kamil Re: wyprawa Turkey Tour - proszę o opinie IP: *.crowley.pl 12.09.08, 16:40
            Interesuje mnie czy cały program był zrealizowany, czy wszystko było
            zapewnione jak w ofercie, jaki był pilot itd.
            • Gość: J24 Re: wyprawa Turkey Tour - proszę o opinie IP: *.chello.pl 12.09.08, 20:41
              To jest impreza z bardzo dużą ilością zwiedzania. Jeśli ktoś lubi bezczynnie
              leżeć na plaży, to niech lepiej tam nie jedzie, bo bez natury obieżyświata może
              męczyć siebie i innych. Ale jeśli ktoś lubi odwiedzać nowe miejsca to będzie z
              pewnością zadowolony, zwłaszcza z poznania ciekawych miejsc, które nie są
              masowo odwiedzane przez turystów.. Mimo obiektywnych trudności nasz program był
              zrealizowany nawet w 110%, gdyż na przykład po wejściu na wschód słońca na
              Nemrud Dag mieliśmy mieć dzień wypoczynkowy. Udało się jednak przekonać pilotkę
              i pojechaliśmy do Ufry – bardzo ciekawe miejsce, które widzę, że w tym roku jest
              już w programie. Były oczywiście małe problemy organizacyjne, bo zawsze się mogą
              zdarzyć zepsuta spłuczka, usterka autokaru czy konieczność udania się do
              lekarza, ale pilotka i kierowcy dawali sobie radę. Był z nami jeden Pan, który
              jechał po raz drugi na ta sama wyprawę, rok wcześniej był sam a teraz z
              rodziną. Hotele są przyzwoite, mniej więcej trzygwiazdkowe, jedliśmy zaś w
              miejscach i wiele różnych rzeczy – generalnie nieźle. Za taka cenę zdecydowanie
              warto skorzystać. Co jeszcze chcesz wiedziec?
    • Gość: wiktor Re: wyprawa Turkey Tour - proszę o opinie IP: *.gprs.plus.pl 13.09.08, 17:33
      możecie napisać o jakiej konkretnie wycieczce tutaj piszecie, bo też
      jestem zainteresowany czymś w tym rodzaju.
      • Gość: j24 Re: wyprawa Turkey Tour - proszę o opinie IP: *.chello.pl 13.09.08, 20:36
        to jest wycieczka z Almaturu - objazdówka po Turcji. Tu masz linka do programu
        www.almatur.pl/lista_lato.php?nr=KTWA.
        Odezwijcie się koniecznie po powrocie :) Jestem ciekawa czy na Was ta wycieczka
        zrobi podobne wrażenie.
        • hanulinek TURCJA jesienią 14.09.08, 11:46
          witam,
          kto jedzie na tę wyprawę?, bo ja się cały czas zastanawiam - czy
          lecieć samolotem, czy autokarem, ale dzięki temu więcej zobaczyć ?
          mam jeszcze pytanie - ile osób uczestniczyło w ubiegłym roku, ile
          czasu spędza sie w autokarze i jak należy się spakować, tzn jakie
          ubrania zabrać, ponieważ jest to już pażdzienik i co jeszcze moż sie
          przydać ?. Oraz ile należy mieć dodatkowych EUR (może USD)aby
          swobodnie przetrwać, i czy 100 eur jak jest w ofercie wystarczy na
          wstępy ?
          hanulinek
          • Gość: j24 Re: TURCJA jesienią IP: *.chello.pl 15.09.08, 21:33
            W ubiegłym roku nie było opcji z samolotem i wypoczynkiem na początku. Radzę
            skorzystać, bo potem w autokarze spędza się rzeczywiście dużo czasu. Z pogodą
            było tak – na południu w Didim i okolicach Antalii gorąco, w Kapadocji i górach
            chłodniej, na północy, w okolicach Stambułu dość ciepło, ale padało. Na wstępy
            chyba wydaliśmy troszkę więcej niż 100 EUR, ale zwiedziliśmy więcej niż było w
            programie. Śniadania i obiadokolacje są w cenie, więc na jedzenie dużo się nie
            wydaje. Raczej na napoje i pamiątki. My wydaliśmy ok. 300 EUR na osobę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka