Dodaj do ulubionych

Le Prince tunezja

08.06.09, 19:05
witam czy ktoś się wybiera do tego hotelu na przełomie lipca i sierpnia 2009 ,
a może ktoś już był i może się podzielić relacjami na gorąco. Zapraszam
Obserwuj wątek
    • Gość: efti Re: Le Prince tunezja IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.07.09, 19:47
      Ja lece do Le prince pod koniec sierpnia :).
      Rowniez czekam na opinie osob, ktore juz byly :)
      • postmen2 Re: Le Prince tunezja 11.07.09, 11:29
        Gość portalu: efti napisał(a):

> Ja lece do Le prince pod koniec sierpnia :).
        > Rowniez czekam na opinie osob, ktore juz byly :)
        o ta ja bede szybciej więc da znac jak wróce czyli po 10 sierpnia.
        Może ktoś właśnie wrócił z La prince czekamy na recenzje.
        • Gość: anka Re: Le Prince tunezja IP: *.tktelekom.pl 24.07.09, 16:00
          Wróciłam z hotelu Le Prince . Mogę pocieszyć tych przerażonych ,
          czytających opinie . Cała prawda o hotelu :
          -pokoje różne , te powyżej 700 ładne i powiedzmy czyste
          -jedzenie , śniadania kiepskie a obiady i kolacje w miare ok
          -baseny ok
          -plaża fajna tylko po leżaki o 7 rano
          -do miasta blisko
          Zabrać dobre nastawienie i wszystko bedzie ok
          • super_filipka Re: Le Prince tunezja 03.08.09, 10:45
            Znajomi właśnie wrócili z Tunezji. Firma OK-tours, z której usług korzystali,
            organizuje wycieczki które stacjonują zawsze właśnie w tym hotelu. Są bardzo
            zadowoleni z pobytu. Hotel przyjemny, czysty, w super dogodnym położeniu. Widok
            na morze i miasto. Jedzenie bardzo im smakowało, aż twierdzą, że nie byli w
            stanie wszystkiego skonsumować, takie pokaźne porcje:). Hotel posiada basen,
            korty tenisowe, mini-golfa. Płatne dodatkowo było centrum odnowy biologicznej,
            ale myślę że będąc w Tunezji jest wiele bardziej atrakcyjnych turystycznie
            rozrywek niż możliwość korzystania z tego typu miejsc, skoro równie dobrze w
            Polsce możemy się tam wybrać. Mnie przekonali i jak patrzyłam OK-tours ma
            ostatnie miejsca w ofercie last-minute więc rezerwuje.
            Pozdrawiam
    • Gość: e Re: Le Prince tunezja IP: *.acn.waw.pl 25.07.09, 22:43
      Byłam tan wiosną, też mnie straszyli tym hotelem, stąd miłe zaskoczenie. Bardzo
      klimatyczny, świetne animacje wieczorem i w dzień. Początkowo kiepskie pokoje
      nad daszkiem po trzech dniach na moją prośbę wymieniono nam na lepsze, o ile
      pamiętam 438 i 436, widok na morze i miasto. Na piękne oczy, bo napiwek dałam
      dopiero po przeprowadzce. Zaletą jest bliskość miasta, na piechotę 15 minut,
      warto zwiedzić nie tylko targ, a po prostu powłóczyć się po wąskich uliczkach.
      Ja na przykład uwielbiałam małe cukiernie ze wspaniałymi i bardzo tanimi
      ciastkami, smakowały mi też ich płaskie chlebki i "ciapaty", miejscowe fast
      foody. Poza targiem dla turystów jest też drugi,dalej prosto, głównie owoce,
      warzywa, płatki kwiatów, zioła. Dla mnie egzotyczny. Poza tym można zajrzeć do
      muzeum archeologicznego i w drugą stronę, do ruin dawnego Nabeul, choć zosały
      tam właściwie tylko fundamenty, ale spacer fajny, możn wrócić plażą.
      Zamiast wycieczek fakultatywnych podróżowaliśmy autobusami miejscowymi, jeżdżą
      często, są tanie i przyzwoite. Trochę gorsze te wgłąb przylądka, ale jeśli
      chcesz zobaczyć kawałek mniej turystycznej Tunezji yo taka podróż jest ciekawa.
      Ja pojechałam do Kelibii. Byliśmy też autobusem w Tunisie i Cap Bon. W ogóle
      Nabeul uważam za dobry wybór, byłam przez pół dnia w Jasmine i tam bym się
      zanudziła.
      A wracając do hotelu, o pamiętam bardzo życzliwą obsługę, w recepcji, w
      restauracji, panie sprzątające. Zawsze byłam serdecznie witana, a jeśli miałam
      jakiś problem, chętnie pomagali.
      • Gość: klaudia Re: Le Prince tunezja IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.08.09, 15:14
        bylam w hotelu od 16 do 30 lipca i jestem zadowolona. gdy mialam wracac do
        polski wrecz ryczalam zeby tam zostac. obsluga i animatorzy to tak mili ludzie
        ze od razu trzeba sie z nimi zaprzyjaznic. i nie uwazam aby polacy byli gorzej
        traktowani wlasnie nawet sa chyba lepiej. drinki czasem dawano nam w szklankach
        ozdobione kwiatami ale ot czasami ;D jedzenia duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo i dobrego,
        baseny czyste, piekna plaza, pokoje no takie sobie ale ja tam siedzialam łacznie
        moze w dzien z 30 minut i jedynie sen bo korzystalam z plazy basenu i dyskotek ;D
        polecam hotel. animacje super mialam okazje nawet byc taka asystentka animatorow
        przez kila dni ;D i wroce tam za rok ale juz jako animatorka. Pozdrawiam.
        KLAUDIA
        • frue Re: Le Prince tunezja 04.08.09, 09:37
          Byłam tam rok temu. Wyjazd do Tunezji poleciła mi moja przyjaciółka, która bardzo sobie zachwalała pobyt w tym kraju. Co do biura nie miałam problemów, wybrałam ok tours, z którym zawsze jeździłam. Sama Tunezja jest przepiękna, ale cóż by ona znaczyła gdybyśmy mieli kiepskie warunki mieszkalne? Hotel był zacny, czysty, schludny bardzo i obsługa rzeczywiście wspaniała. Jedzenie bardzo smaczne. Każdemu polecam, bo warto!
          • postmen2 Re: Le Prince tunezja 15.10.09, 13:36
            wróciłem i zyję :) do sedna
            hotel ok sprzatany co dziennie ąz mnie to wkurzało bo chciałem do 12
            poleżec lub schowac się przed naprawde ostrym słoncem a tu sprzataczka i tak co
            dzien :(
            jedzienie sniadania slabsze monotonne ale dobre zonie smakowały ja wolę
            kawał mięcha a nie rogaliki i dzemy zupy mleczne ale dla kobiet i dzieci ok
            obiad wypasny nie dało sie tego zjesc miesa ryby sosy makarony kuskusu
            itd fuul naparwde ekstra desery lody ciacha itd ful owoców polecam.
            animacje codziennie
            basen nie wchodziłem sprzatany był widziałem ale jakoś nie lubię basenów
            nie korzystaliśmy
            morze woda super ciepła małe fale
            wycieczki organizowane przez rezydentów i hotelowych organizatorów. nie
            korzystałem nie polece nic szczególnego.
            miasto blisko i fajne można zjesc targ i markety.
            samolot ok tunezyjskie linie troche sie bałem ale było ok w samolocie
            dali jesć :)z firmy selecturs
            plaza hotelowa strzeżona
            co mi sie nie podobało
            koty wchodziły na stołówkę i były tak besczelne ze własnły na krzesła i
            do talerzy ludzi jak poszli po dokładke a fuj
            morze przy poczatku duzo koamieni ale da sie przezyc.
            leżaki w opcji Hb płatne wiec ok 2 dinary bez mataraca z materacem 4
            ale trzeba było zajmowac je juz przed sniadaniem bo potem brak
            ale za takie pieniądze 2 tys od osoby w samym sezonie warto polecam wyjązd
            oceniam na 4 z 5

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka