Dodaj do ulubionych

wakacje.pl vs easygo

IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.06.09, 11:51
Gdzie lepiej zamawiać wycieczkę? Słyszałem że na wakacje.pl nie podane są biura podróży? A jak cenowo? Bo jak przeglądałem to wydaje mi sie że na wakacje.pl nieco taniej? Co polecacie jeśli chodzi o wyjazdy do Bułgarii, na Chorwację?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: wakacje.pl vs easygo IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.06.09, 12:05
      Przecież to agenci, mają dokładnie takie same ceny bo muszą mieć. kwestia tego
      którego organizatora bardziej promują, kilku organizatorow moze miec ten sam
      hotel w zupelnie roznych cenach. kestwia obslugi na kazdym z portali.
      • Gość: bielszczanin Re: wakacje.pl vs easygo IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.06.09, 23:58
        awięc jaki sens tam zamawiać wycieczkę jeśli pójdę do biura i załatwię wszystko może szybciej wiedząc że np. dana wycieczka jest z określonego biura?
        • Gość: rafi Re: wakacje.pl vs easygo IP: 195.69.82.* 13.06.09, 12:27
          można tak zrobić. Ale nie ma to sensu ponieważ cena u organizatora i w biurze agencyjnym jest taka sama a tu można to przez internet załatwić.
          Wszystkie portale sprzedają to samo i czy to będzie wakacje.pl easygo.pl travelplanet.pl to oferta jest taka sama no może jescze travelasystent.pl oni przynajmniej jakieś upominki do rezerwacji dają.
          • Gość: adaś Re: wakacje.pl vs easygo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.09, 16:07
            Tak w prezencie dostajesz hotel** zamiast hotelu***, ale dopiero na
            miejscu:)
            travelasystent.pl to kiepska imitacja biura podróży...
    • twojewlochy Re: wakacje.pl vs easygo 22.06.13, 10:58
      Dyskusja w sumie bez sensu... a dlaczego?:)

No tak się składa, że zarówno wakacje.pl jak i easygo.pl to jest ta sama firma ENOVATIS S.A. tylko dwie różnie wyglądające strony internetowe.
      Poza tym na wakacje.pl jak najbardziej wyświetlają się nazwy biur podróży przy ofercie:)

--
      Włochy i tanie hotele
    • iwona0911 Re: wakacje.pl vs easygo 11.07.13, 15:02
      ostatnio natknęłam się na inną fajną stronkę WakacyjnyPirat .pl mają ciekawe oferty wyjazdów turystycznych. Za niewielkie pieniądze można zwiedzić fajne miejsca. Co o tym sądzicie?
    • Gość: gość Re: wakacje.pl vs easygo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.13, 16:14
      zobacz na www.ol-tour.pl- ustaw wyszukiwarkę ofert wg swoich kryteriów myślę,że znajdziesz coś fajnego.
      Możesz też skontaktować się mailowo: biuro@ol-tour.pl
    • Gość: ry_śku Re: wakacje.pl vs easygo IP: *.tychy.vectranet.pl 03.10.13, 18:14
      Hej. Jeśli ktoś z was posiada voucher, bon lub talon Ecco Holiday, Wakacje.pl, Travelplanet travelpass, Wordholidays lub innego pośrednika który w ofercie ma wczasy z ecco holiday a sam nie chce skorzystać to Ja bardzo chetnie odkupie ;)
      kontakt do mnie: rysiek88rysiek@interia.pl
    • Gość: mela Re: wakacje.pl vs easygo IP: *.is.net.pl 31.10.13, 20:46
      Ja polecam Rainbow Tours i kupować prosto od touroperatora - jest najtaniej! I mają świetną wycieczkę po Chorwacji objazdową.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka