Dodaj do ulubionych

Porysowane szyby tramwajowe

20.01.03, 15:46
Czy ktoś ma pomysł na wypolerowanie szyb w tramwajach?
Obserwuj wątek
    • Gość: luks Re: Porysowane szyby tramwajowe IP: 168.143.123.* 15.10.03, 17:20
    • Gość: Ja Re: Porysowane szyby tramwajowe IP: 81.255.24.* 04.12.03, 22:26
      Tak, wydawać wandalom resztę jedynie w aluminiowych monetach spzred wymiany
      pieniądza (1997 r.?). Tymi monetami nie dało się rysować po szybach, co
      najwyżej mogły służyc jako podkładki pod gwożdzie (mój pomysł) lub po
      wywierceniu w nich 2 lub 4 dziurek można je było spzredawać jako guziki (prof.
      Oskar Lange, przynajmniej 40 lat temu). A szyby oczywiście zostaną wymienione
      nie na koszt wandali, tylko nasz, bo jest to czyn o nikłej szkodliwości
      społęcznej, więc nawet jak takiego "ryjca" złapią, to zgodnie z ww. zasadą go
      wypuszczą. Proste? To trzymaj się za kieszeń!
    • Gość: Szafran Re: Porysowane szyby tramwajowe IP: *.wrzos.wroc.pl 16.08.04, 12:35
      Ucinać ręce wandalom. Wczoraj jechałem nowiutkim tramwajem, jeszczee pachniał..
      ale niestety na szybach już były inicjały debili oraz ich "podpisy" na
      siedzeniach... a wypolerować to Oni powinni albo zpałacić za szyby.
    • lenglass Re: Porysowane szyby tramwajowe 22.09.13, 19:14
      Porysowane szyby tramwajowe można naprawić szlifując i polerując szkło. Profesjonalnym usuwaniem rys, graffiti z szyb tramwajowych zajmuje się firma Lenglass. Więcej informacji na temat polerowania szyb usuwania rys na stronie lenglass.pl/
      Usuwanie skutków wandalizmu z szyb lenglass.pl/pages/oferta/usuwanie-graffiti.php Przykładowe realizacje - zdjęcia lenglass.pl/pages/galeria/zdjecia/usuwanie-rys-z-szyb.php
      Usuwanie graffiti z szyb lenglass.pl/pages/galeria/zdjecia/usuwanie-graffiti.php

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka