gph 20.01.04, 12:06 czy tylko na takiego się stylizuje? rzecz o życzeniach noworocznych zarówno z tego roku jak i z lat poprzednich.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hm_tak Re: czy prezes RMFu jest prostakiem 20.01.04, 12:26 To nie jest łatwe pytanie. Zatem uchodzi za znacznego chama i oryginała. Przypuszczam, że jest odrobinkę postrzelony. Z pewnością jest pasjonatem tego , co robi i lubi być dobrze przygotowany. Kto nie widział tego w naturze, ten nie zrozumie, jak bardzo "przygotowany". Po prostu potrafi przeżrec na wylot najdrobniejsze szczegóły tematów, o których znajomość nikt go nawet nie podejrzewa. Nie jest pozerem. Znam ludzi, ktrzy go szanują. I pamietaj, że zbudował imperium. Nawet, jeśli "kopułki" jeszcze nie pracują, to znaczy, że go na to stać. A jak odszedł Miszczak et consortes, to imperium się nie zawaliło... Osobiście go nie lubię - ale poważam. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: czy prezes RMFu jest prostakiem 20.01.04, 12:33 hm. w naturze pana tego widziałem raz, w akcji, która mogła świadczyć tylko o tym, że od nadmiaru pieniędzy totalnie pokiełbasiło się mu we łbie. ale to inna para kaloszy. nie znam faceta. znam natomiast jego wypowiedzi. zarówno o awsie jak i o milerze. powiem szczerze, że dla mnie gość, który wali takie teksty na antenie ogólnopolskiego radia z dala śmierdzi prostactwem i chamstwem. to nie przeszkadza być profesjonalistą.. Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: czy prezes RMFu jest prostakiem 20.01.04, 12:49 normalny chyba nie jest ale nie wiem czy to wada :) wprawdzie nie chciałbym mieć go za sąsiada (nieprzewidywalny w zachowaniu - poza oczywiscie życzeniami noworocznymi) ale kary chłosty za prostactwo bym mu nie wyznaczył... :))) mam paru innych kandydatów prostaków żyjących za nasze pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: czy prezes RMFu jest prostakiem 20.01.04, 12:53 m.in napisał: > normalny chyba nie jest > ale nie wiem czy to wada :) > wprawdzie nie chciałbym mieć go za sąsiada > (nieprzewidywalny w zachowaniu - poza oczywiscie życzeniami noworocznymi) > ale kary chłosty za prostactwo bym mu nie wyznaczył... > :))) myślisz, że ma jakichś sąsiadów? że się lubią? prostactwo w Polsce nie jest karalne, to fakt niemniej przyjemne też nie jest... > mam paru innych kandydatów > prostaków żyjących za nasze pieniądze zgodze się. ona przynajmniej jest prostakiem za swoje ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
stalynick Re: czy prezes RMFu jest prostakiem 20.01.04, 13:11 > mam paru innych kandydatów > prostaków żyjących za nasze pieniądze np prostak muler. Ja przypuszczam, że prezes RMFu używa prostej mowy - aby być zrozumianym przez adrestata. (jak to było z tym porównywaniem do zera?) A kto jest zerem, to najlepiej widać (tylko zero powie do drugiego czowieka taką rzecz). Muler zdaje sie myślał, że uda mu się sprowadzić Ziobrę do swojego poziomu i zabić doświadczeniem. Niestety dla Mulera Ziobro nie podniósł dziurawej rękawicy. Prezes RMF podniósł - bo niczemu to w jego karierze nie wadzi. Nawet największe gwiazdy bywają kontrowersyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
stalynick Re: czy prezes RMFu jest prostakiem 20.01.04, 13:03 Dobrze powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
gph może i dobrze, 20.01.04, 13:06 stalynick napisał: > Dobrze powiedział. niemniej jak ktoś publicznie wypuszcza tego typu teksty okrasza je dodatkowo "zajebistym" dżinglem to średnio świadczy o jego zdolnościach umysłowych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobita1 Re: czy prezes RMFu jest prostakiem IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 20.01.04, 13:55 Gphu Drogi! Mam racje sadzac,ze nie jestes zagorzalym sluchaczem RMFu? Swieta racja z tym imperium!!!(kto pamieta jeszcze te 2-godzinna tasme z w koleczko powtarzanymi pioseneczkami:)))???Pan T ma wyjatkowe zdolnosci marketingowe, doskonale wyczuwa nastroje spoleczne i pod te nastroje ustawia profil radia - znaczna czesc tzw. ludu odwraca sie od polityki, postrzegajac ludzi ja uprawiajacych (niezaleznie od ich pogladow)jako amoralnych, interesownych cwaniakow. Pan T wydaje sie podzielac ten poglad i z wlasciwa sobie dezynwoltura go wypowiada. Pytasz Giepehu Drogi czy to jest eleganckie? Moim zdaniem nie jest, ale ...(tu cytat z brytyjskiego parlamentu) "nie podzielam Panskich pogladow, ale nie spoczne w walce o to aby mogl je Pan glosic!!!" Z powazaniem - kobita1 Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: czy prezes RMFu jest prostakiem 20.01.04, 14:15 Gość portalu: kobita1 napisał(a): > Pytasz Giepehu Drogi czy to jest eleganckie? Moim zdaniem nie jest, ale ... (tu > cytat z brytyjskiego parlamentu) "nie podzielam Panskich pogladow, ale nie > spoczne w walce o to aby mogl je Pan glosic!!!" no w zasadzie tak. rzecz w tym, że lud słucha i zapewne dochodzi do wniosku, że tak jest ok i w porządku. bo skoro bogaci i sławni mogą... Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: czy prezes RMFu jest prostakiem 20.01.04, 14:45 prostaczek i chamidło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomekha Re: czy prezes RMFu jest prostakiem IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.01.04, 15:01 ooo tak-skoro nie lubi leszka millera to od razu cham i prostak-tym bardziej ze biedny leszek jest teraz kontuzjowany......jakas paranoja-calkowicie go popieram tym bardziej ze morda millera jest wyjatkowo paskudna!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: czy prezes RMFu jest prostakiem 20.01.04, 15:27 a może wielu osobom chodzi nie o atakowaną osobę tylko formę wypowiedzi? prostaczek i chamidło.nie da się ukryc. Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: czy prezes RMFu jest prostakiem 20.01.04, 15:29 Gość portalu: tomekha napisał(a): > ooo tak-skoro nie lubi leszka millera to od razu cham i prostak-tym bardziej ze > biedny leszek jest teraz kontuzjowany......jakas paranoja-calkowicie go popiera > m > tym bardziej ze morda millera jest wyjatkowo paskudna!!!! no i widzisz. możesz sobie tak mówić. Twój problem. dla mnie jednakże, każdy, kto używa tego typu sformuowań publicznie jest prostakiem. niezależnie do kogo się odnosi. Odpowiedz Link Zgłoś
hm_tak A teraz proszę o szczegóły... 20.01.04, 16:39 ...bo najwyraźniej zbyt rzadko oglądam TV Odpowiedz Link Zgłoś
gph Re: A teraz proszę o szczegóły... 20.01.04, 16:46 hm_tak napisała: > ...bo najwyraźniej zbyt rzadko oglądam TV a co ma tv do rmfu???? Odpowiedz Link Zgłoś
m.in hm_tak 21.01.04, 11:10 tradycją Pana T. jest składanie "zyczeń" noworocznych na pohybel aktualnie rządzącym Odpowiedz Link Zgłoś
hm_tak Re: hm_tak 21.01.04, 16:18 A! Dziękuję, najwyraźniej nie jestem w kursie dzieła. Mało ostatnio oglądam, a ze słuchania, to dałem się wciągnąć w RMF Classic. GPH dziękujęza życzliwe zrozumienie. Co zas do odpowiedzi na pytanie "Co ma TV do RMF-u, to odpowiadam, że ma wiele. M. in. bartery reklamowe na spore kwoty. Ale to oczywiście nie dotyczy życzeń bossa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: historyk Re: gphu IP: 208.251.182.* 21.01.04, 19:37 gph napisal: "powiem szczerze, że dla mnie gość, który wali takie teksty na antenie ogólnopolskiego radia z dala śmierdzi prostactwem i chamstwem. to nie przeszkadza być profesjonalistą.." Umowmy sie ze chamstwo i prostactwo i profesjonalizm wykluczja sie wzajemnie... Profesjonalizm wymaga pewnego standartu. Odpowiedz Link Zgłoś