Dodaj do ulubionych

dr Piątkowski z indywidualnum podejsćiem

20.11.10, 00:08
W związku z niepłodnością wiele osób kieruje się do klinik powszechnie uznanych za renomowane. spotkaliśmy się z trzema takimi ośrodkami... ale jakoś zawsze brakło czasu na diagnozę, dokładne zebranie informacji. Dawniej leczyliśmy się dr Piątkowskiego, który teraz przyjmuje poza korporacyjnym ośrodkiem. Podejście w prywatnym gabinecie wspaniałe, żadnych ograniczeń czasu, żona czuje się spokojna. Jestem pewny, ze pod opieką doktora i jego doświadczeniu i fachowości jesteśmy na drodze do ponownego rodzicielstwa pod jego nadzorem. Pierwszy synek wspaniały, oczekujemy w spokoju drugiej ciąży.
Obserwuj wątek
    • arpona Re: dr Piątkowski z indywidualnum podejsćiem 23.11.10, 16:14
      Świetnie, a gdzie ten doktor przyjmuje? To jest forum ogólnopolskie, więc operowanie samym tylko nazwiskiem jest zbyt ogólnikowe.
      • aga43214 Re: dr Piątkowski z indywidualnum podejsćiem 24.11.10, 11:50
        kuprzyjmuje w gdynii, ale ja nie mamdobrych diswiadczen zwiazanych z tym lekarzem i absolutnie ne polecam nikomu!
      • k_anilorak Re: dr Piątkowski z indywidualnum podejsćiem 25.11.10, 17:38
        Dr przyjmuje w Gdyni Przy ul. Wrocławskiej.
        Jakiś czas temu byłam u niego na konsultacji. W gabinecie byłam ponad 40 minut. wyszłam naładowana pozytywną energią. Misiąc po tej wizycie (Dr skierowal mnie do Gamety) byłam w ciąży dzięki zabiegowi in vitro. Ciążę niestety poroniłam. Jeśłi oprócz wizyty potrzebujecie kogoś kto z wami porozmawia, wysłucha i nie będzie patrzył na zegarek to szczerze polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka